Microsoft Press Confrence| E3 2013

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
خب کم کم داریم به زمان کنفرانس E3 مایکروسافت نزدیک میشیم. مایکروسافت مانور زیادی روی E3 امسال داده و به نظر میاد قراره بازی های بزرگی رو نمایش بده، طبق گفته مایکروسافت 15 بازی انحصاری مخصوص Xbox One (هاردکور، کینکت، آرکید) قراره تو کنفرانس نمایش داده بشن. تو این تاپیک اخبار و اطلاعات در مورد کنفرانس قرار می گیره.

44881963803178384072.jpg

زمان برگزاری کنفرانس: دوشنبه 20 خرداد ساعت 21:00 به وقت ایران
مدت زمان کنفرانس: 90 دقیقه
زمان سنج تا لحظه شروع کنفرانس

بازی های تایید شده جهت نمایش در کنفرانس
Forza Motorsport 5/Turn 10/Microsoft Studios
Quantum Break/Remedy/Microsoft Studios
Ryse/Crytek/Microsoft Studios

استودیوهایی که تایید شده بازی خود را نمایش خواهند داد
Black Tusk Studios
Rare

شبکه های پوشش دهنده مراسم
XBOX
Twitch

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: g4mer
من فقط دلم میخواد واسه فردا اون یوسف مهدی یه مرضی چیزی بگیره حاضر نشه کلن ، بقیه بخش ها مطمئنا به قدر کافی فاز میدن ... >:d:d

بعد یه نگاه بکن بازی بانجی اون اولا که تایید شد اینجا گفتن ایول 100% انحصاری ماکروسافته.
خبر از نمایش فیفا تو Cf ماکروسافت شد ملت همیشه در صحنه گفتن احتمالا انحصاری ماکروسافت میشه :biggrin1:
بعد در یک اقدام حماسه آفرین نسخه ی نسل بعد COD: Ghost رو به نام ماکروسافت زدن :biggrin1:
عکس از کاور Mirror's Edge 2 اومد که نه به باره نه به داره اسمشم گذاشتن خاله موندگار :biggrin1:
بازی بعدی Respawn هم که با یه شایعه سندش رو زدن.
نسخه ی نسل بعد MGS V هم که تور راه محضره :biggrin1:
تا فردا حکم The Witcher 3 صادر میشه.
انحصاری از Epic هم که قطعی میدونن. (حالا باز این مورد محتمل تره با توجه به سابقه ی همکاری اپیک با ماکروسافت)
Fifa و CoD رو که کسی نگفت، یکی دو نفر یه چیزی گفتن فقط :دی بازی Respawn که دیگه شایعه نیست، تو Game Informer گفته بازی واسه XOne و 360 و PC میاد یعنی به نظر میاد خبرش صحت داشته باشه :دی یا مثلا همون MGS V رو تو تاپیک سونی هم چند نفر گفتن واسه نسل بعد انحصاری سونی هست، یعنی همه میخوان بزنن به نام خودشون :دی

Fifa و CoD رو که کسی نگفت، یکی دو نفر یه چیزی گفتن فقط :دی بازی Respawn که دیگه شایعه نیست، تو Game Informer گفته بازی واسه XOne و 360 و PC میاد یعنی به نظر میاد خبرش صحت داشته باشه :دی یا مثلا همون MGS V رو تو تاپیک سونی هم چند نفر گفتن واسه نسل بعد انحصاری سونی هست، یعنی همه میخوان بزنن به نام خودشون :دی
البته همچین بگی نگی یه خورده بیشتر از یکی دو نفر بودن :دی بعد اطلاعات GI کاملا رسمی و تایید شده ـست؟ تا وقتی به صورت رسمی تایید نشده پس شایعه ـست :دی
فقط MGS V ــه که 50-50 هست. (البته من به شخصه 70 به 30 به نفع سونی میدونم :دی)

البته همچین بگی نگی یه خورده بیشتر از یکی دو نفر بودن :دی بعد اطلاعات GI کاملا رسمی و تایید شده ـست؟ تا وقتی به صورت رسمی تایید نشده پس شایعه ـست :دی
فقط MGS V ــه که 50-50 هست. (البته من به شخصه 70 به 30 به نفع سونی میدونم :دی)

GI رسمی نیست ؟! GI که مجله داخلی نیست بیاد احتمالات رو بده. اخبار و مقالاتش رو مستقیما از سازنده بازی میگیره

البته همچین بگی نگی یه خورده بیشتر از یکی دو نفر بودن :biggrin1: بعد اطلاعات GI کاملا رسمی و تایید شده ـست؟ تا وقتی به صورت رسمی تایید نشده پس شایعه ـست :biggrin1:
فقط MGS V ــه که 50-50 هست. (البته من به شخصه 70 به 30 به نفع سونی میدونم :biggrin1:)
انحصاری شدن CoD و Fifa اینقدر خنده داره که اصلا نمیشه راجع بهش فکر کرد :دی حالا MGS V و ME2 اینا شرایطشون خیلی مشخص نیست ولی CoD و Fifa؟ :دی
اطلاعات GI رو خیلی جاها تایید کردن، حالا فردا مشخص میشه قضیه چیه واقعا :دی

قبلا گفتم، بازم میگم. بهترین چیز در حال حاضر برای من اینه که اون Infiltrator رو بیان بگن بازیه، حالا انحصاری یا مولتی:دی فعلا اون تنها بازی ایه که منو به خرید کنسول جدید وادار میکنه، حالا تا ببینیم بقیه بازی ها چی هستن:دی
اصولا شایعات Made in Bazicenter رو به هیچ وجه نباید جدی گرفت چون همگی Fanboy Dreamــی بیش نیستند و فاقد هر گونه ارزش مادی و معنوی میباشند.

به یه عده بخوای واگذار کنی ابراز امیدواری میکنن که کاز هیرای هم تو کنفرانس ماکروسافت حضور داشته باشه و 3-4 تا انحصاری از 1st Party های سونی برا X1 و 360 معرفی کنه.
چرا این پست رو اینجا نداده بودی؟:-/ تو این تاپیک یادت افتاد بگی یه دفعه؟:-/

GI رسمی نیست ؟! GI که مجله داخلی نیست بیاد احتمالات رو بده. اخبار و مقالاتش رو مستقیما از سازنده بازی میگیره
تا اونجا که من میدونم قراره تو شماره ی ماه July گیم اینفورمر معرفی بشه و تا الان به صورت رسمی معرفی کامل نشده. تو GI هم گفته نشده که پلتفرم هاش چی هست و چی نیست.
Brought to the Internet’s attention by a NeoGAF user, Titanfall is slated for PC and Xbox One, with an Xbox 360 version “being developed by someone else,” – this last bit was rumored back in April.
کلا اطلاعاتی که از بازی موجوده خیلی قدیمیه و چیز جدیدی بهش اضافه نشده.

لینک
انحصاری شدن CoD و Fifa اینقدر خنده داره که اصلا نمیشه راجع بهش فکر کرد
biggrin1.gif
حالا MGS V و ME2 اینا شرایطشون خیلی مشخص نیست ولی CoD و Fifa؟
biggrin1.gif

اطلاعات GI رو خیلی جاها تایید کردن، حالا فردا مشخص میشه قضیه چیه واقعا
biggrin1.gif
اینو باید به اونایی بگی که این حرفا رو میزدن، نه من :دی
چرا این پست رو اینجا نداده بودی؟
yahoo_7.gif
تو این تاپیک یادت افتاد بگی یه دفعه؟
yahoo_7.gif
اونجا دارن انتظاراتشون از کنفرانس رو میگن نه احتمالاتشون رو :دی

متاسفانه مچ گیری موفقیت آمیزی نبود :دی ترای هاردر نکست تایم :دی

بانجو کازویی رو مایکروسافت میخواد تو نسل جدید هم عرضه کنه؟! یادش بخیر چه روزگاری داشتم با بانجو کازویی...360 رو که خریدم باندل بانجو کازویی بود یه بانجو کازویی اورجینال توش بود منم مینداختم تو 360 بازی میکردم:d

پ.ن: هایپ شدم! من که هایپ نمیشدم هایپ شدم:|

عاقا بنظرتون چند درصد احتمال داره GeoW4 نمایش داده بشه؟ نمیدونم چرا الان هایپ شدم اینو ببینم! تا قبل از این همش ترولش میکردما اما الان بصورت خودجوش شدم فن GeoW4!:دی جدی میگم!:دی
صفر در صد :d ولی اگه نمایش داشته باشه یه چیزی میبینیم تو این مایه ها :d
sf16kr2ykg0r830nynrl.jpg

دوستان من الکی خیلی بهpgr5برا360امیدوار شدم اصلا ماکرو استودیو ریسینگ ساز سومی داره که بتونه این بازی رو بسازه؟؟؟

GeOW 4 خیلی زوده الان اما ممکنه در حد این که بگن واسه 1 سال دیگه دارن روش کار میکنن یه خبری چیزی ازش بدن :d

سایت هایی که این لحظات تاریخی رو به نمایش میکشن لطفا لینکشونو قرار بدید:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or