MicroSoft point رایگان 100% واقعی . دریافت از مایکروسافت

آقا من امروز رفتم تو سایت دیدم اصلا اکانت Bing Rewards من نیست ! وجود نداره !!

با Live و Facebook هم Sign in شدم به راحتی ولی قسمت ریوارد اصلا وجود نداره و میگه باید عضو Bing rewards Program بشی !!!

این یعنی چی ؟؟ جدیدا اینجوری اکانتها رو پاک میکنن ؟؟

آقا من امروز رفتم تو سایت دیدم اصلا اکانت Bing Rewards من نیست ! وجود نداره !!

با Live و Facebook هم Sign in شدم به راحتی ولی قسمت ریوارد اصلا وجود نداره و میگه باید عضو Bing rewards Program بشی !!!

این یعنی چی ؟؟ جدیدا اینجوری اکانتها رو پاک میکنن ؟؟
اکانتت بن (BAN) شده D:

آقا این بینگ خیلی سخت بهم کردیت میده. نوشته برای دو سرچ 1 کردیت میده. من 8 برابر اینو میکنم بازم نمیده.:d مشکل از چیه؟ صبر هم میکنم بازم این درست بشو نیست.

بعد از مدام بن شدن اکانت های من! یه ایمیل به پشتیبانی بینگ زدم و خیلی محکم پرسیدم چرا اکانت منو مسدود کردید!!! :d بعد از چند روز یه ایمیل واسم اومد بعدشم اکانتمو از بن در اوردن!!;;)
الان دوباره دارم ازش استفاده میکنم;)

آقا یه سوال این روش محدودیت نداره؟؟؟

یعنی روزانه می تونم هر چه قدر که تونستیم کردیت دربیاریم؟؟؟؟ یا اینکه محدودیتی تو کردیت دادن داره که مثلا از n تا کردیت تو روز بیشتر نمیده؟؟؟

برای جایزه گرفتن چی؟؟؟ محدودیت داره (یعنی مثلا 2 بار بیشتر نمیشه جایزه گرفت یا اینکه هر چه بتونیم کردیت در بیارم بهمون MP میده؟)

آقا یه سوال این روش محدودیت نداره؟؟؟

یعنی روزانه می تونم هر چه قدر که تونستیم کردیت دربیاریم؟؟؟؟ یا اینکه محدودیتی تو کردیت دادن داره که مثلا از n تا کردیت تو روز بیشتر نمیده؟؟؟

برای جایزه گرفتن چی؟؟؟ محدودیت داره (یعنی مثلا 2 بار بیشتر نمیشه جایزه گرفت یا اینکه هر چه بتونیم کردیت در بیارم بهمون MP میده؟)

برای روزانه کردیت گرفتن،محدودیت داره.هر روز 16 تا تقریبا (هر دو تا سرچی که تو بینگ بکنی یه پوین میده،جمعا روزی از این راه میتونی 15 پوینت بگیری)،یدونم معمولا از Special Offer ها میده که روش کلیک کنی یه چیزیو خودش سرچ میکنه بهت یه پوین میده.بعضی وقتام مثلا وقتی میخوای از برنز بری نقره 50 تا مجانی پوینت بهت میده.
فکر نمیکنم جایزه هم محدودیتی داشته باشه،فوقشم داشت میتونی یه اکانت دیگه بسازی با اون پوینت بگیری.

من با چیز شکن ساختم اکانتم رو بستن
اگه کسی از چیز پی ان آمریکا استفاده می کنه که جواب هم میده اکانت رو نمیبندن سایت چیز پی ان رو به من بگه لطفا برای خرید

من که گرفتم.

دوستان سلام. من یه 400 تا پوینت گرفتم و از همینجا هم از برادران بینگ تشکر میکنم که بهم این 400 تا پوینت رو دادن. من نمیدونم شما آخه جرا نمیتونید بگیرید. میدونید چرا بن میشید؟ چون که باید همیشه با آیپی آمریکا بری تو سایت بینگ. یه بار با آیپی ایران بری می فهمند و اکانتتو بن میکنند.
من خودم از این استفاده میکردم:http://www.softpedia.com/progDownload/********-Download-126546.html

سلام
من قبلا با ****** رفتم ارور میداد بالاخره چیز پی ان گرفتم حالا میشه دقیقا راهنمایی کنید منو؟
1-باید حتما با ایمیلی که تو لایو دادی برای GT عضو شی؟ برای من Gmail هست.ایمل و هات میل زیاد دارم:d
2-اکانت من برای UK هست.پوینتی که اونجا میده فقط برای US هست یا برای اروپا هم میده؟
3-حتما باید بینگ تولبار را نصب کرد؟
اگر راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or