shaaheen
کاربر سایت
من با چیز شکن ساختم اکانتم رو بستن
اگه کسی از چیز پی ان آمریکا استفاده می کنه که جواب هم میده اکانت رو نمیبندن سایت چیز پی ان رو به من بگه لطفا برای خرید
برات PM کردم.
من با چیز شکن ساختم اکانتم رو بستن
اگه کسی از چیز پی ان آمریکا استفاده می کنه که جواب هم میده اکانت رو نمیبندن سایت چیز پی ان رو به من بگه لطفا برای خرید
چی نوشتی براشون؟بعد از مدام بن شدن اکانت های من! یه ایمیل به پشتیبانی بینگ زدم و خیلی محکم پرسیدم چرا اکانت منو مسدود کردید!!! :d بعد از چند روز یه ایمیل واسم اومد بعدشم اکانتمو از بن در اوردن!!
الان دوباره دارم ازش استفاده میکنم
یکی به من واسه تغیر ip نرم افزاری سایتی چیزی بده که با هرچی میرم منو بن میکنه
خدا خیرتون بده
---------- نوشته در 11:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:30 PM ارسال شده بود ----------
چی نوشتی براشون؟
به ما هم بگو
۱۵ تا در روزدوستان من ثبت نام کردم!!البته با فری گیت با اکانت خودم که توی لایو ساخته بودمش!!
الان وقتی میرم توی بینگ یه صفحه سیاه سمت راست باز میشه و اول 20 تا امتیاز بود و در ازای هر 2 تا سرچ یه امتیاز بهم میده!!!
الان من دیگه همه کارها رو درست انجام دادم دیگه نه؟؟
اگه درست انجام دادم چندتا در روز میتونم بگیرم!؟
کلا چندتا میتونم بگیرم؟
امکان بن هستش؟
من که الان با فری گیت بازش کردم مشکلی پیش نمیاد بعدا توی xbox live ؟
مشکل واسه خرید ندارم؟
دارم ذوق مرگ میشم:d
بزار امشب ساعت رایگان فرا برسه بالای 3124125412353252352311 امتیاز میگیرم:d
البته خدا کنه تمام کارهایی رو که رفتم درست باشه؟!!!
سلام اقایون من از این سایت 1600 جم کردم باهاش dlc darksiders2 رو گرفتم سایتش سر کاری هم نیست
The Live Generator - Free Microsoft Points
مدرکی واسه اثبات حرفت داری؟؟؟ اینا قبلا بارها مطرح شده و همش الکی بوده . آخه چه علتی داره مفتی پوینت بده! می تونه زیر قیمت بفروشه.سلام اقایون من از این سایت 1600 جم کردم باهاش dlc darksiders2 رو گرفتم سایتش سر کاری هم نیست
The Live Generator - Free Microsoft Points