بزار دوست عزی خیالت رو راحت کنم با اون قند شکن که دیگه اصلا قبلا 5 چنل پورت و ای پی استاتیک میداد حالا فقط و فقط با المان کار انجام میده و اوکی هست.شما پوینت احتیاج داری متوجه هستم ولی به خدا داری وقتتو از بین میبری اگه فکر میکنی در مورد ایجاد اکانت و ...نیاز به داشتن کریدیت وادرس و زیپ کد و.... من میگم براتون.باو این مشکلش چیه؟؟؟کلا عوض شده...زمین تا آسمون با اونی که توو پست اوله فرق میکنه...لطفا کمک کنید.با قند شکن بدردنخور f.r.e.e.g.a.t.e رفتم اکانت هات میل هم ساختم.ریجنو آمرکا زدم زیپ کد هم ماله نیو یورک بود.رفتم توو بینگ اول ساین کردم بعدش رو جوین زدم گفت با اکانت ف.ی.س بوک یا میکروسافتت ساین شو.اکانت مایکروسفتو زدم ساین که شدم این ارور واقعا مسخره اومد.We are not able to create your profile. Please check Rewards FAQ page.خواهشا کمک کنید شدید به پوینت محتاج ام.دعاتون میکنم.
به همه ی دوستان عزیز دارم توصیه میکنم که اصلا وقتتون رو تلف نکنیدباو این مشکلش چیه؟؟؟کلا عوض شده...زمین تا آسمون با اونی که توو پست اوله فرق میکنه...لطفا کمک کنید.با قند شکن بدردنخور f.r.e.e.g.a.t.e رفتم اکانت هات میل هم ساختم.ریجنو آمرکا زدم زیپ کد هم ماله نیو یورک بود.رفتم توو بینگ اول ساین کردم بعدش رو جوین زدم گفت با اکانت ف.ی.س بوک یا میکروسافتت ساین شو.اکانت مایکروسفتو زدم ساین که شدم این ارور واقعا مسخره اومد.We are not able to create your profile. Please check Rewards FAQ page.خواهشا کمک کنید شدید به پوینت محتاج ام.دعاتون میکنم.
بزار دوست عزی خیالت رو راحت کنم با اون قند شکن که دیگه اصلا قبلا 5 چنل پورت و ای پی استاتیک میداد حالا فقط و فقط با المان کار انجام میده و اوکی هست.شما پوینت احتیاج داری متوجه هستم ولی به خدا داری وقتتو از بین میبری اگه فکر میکنی در مورد ایجاد اکانت و ...نیاز به داشتن کریدیت وادرس و زیپ کد و.... من میگم براتون.
در ضمن دوستان اقا احسان برای دسترسی به ادرس های فیک هم تو نت سرچ کنید هم اینکه میتونید خودتون با داشتن ویزا کارت مجازی که ناگفته نباشه از اقا هادی که یاد دادند به من و زحمت کشید من خودم ازش همه جا استفاده میکنم حتی توی کنسولم هم تائید شد تو صفحات همه چیز در باره لایو چندبار توضیح دادم. بازم من در خدمتم.
Bing Rewards isn't available yet in your country or region. این ارور رو میده چیکار کنم درست شه؟ |
این داره میگه که ایپی شما برای امریکا نیست باید قند شکن مخصوص خوده امریکا رو داشته باشی
Bing Rewards isn't available yet in your country or region.
این ارور رو میده
چیکار کنم درست شه؟
داداش دمت گرم اگه میتونی آموزش ساختن ویزا کارت مجازی رو به منم بگو! یا این که لینک آموزش رو بهم بده! دمت داغ!:d
سلام. به ههمه.
می تونید پوینت رایگان بگیرید از اینجا.تا 24 ساعت پوینت اهتون میاد.هیچ سوروی هم نداره.فقط ایمیل و پسورد اکانتتون رو بدید و پوینت رو انتخاب کنید و بعد سابمیت.
سلام بچه ها یک خبر خوب دارم دوباره به راحتی می تونید دوباره از bing استفاده کنید فقظ کار های زیر را انجام بدید
1.این برنامه رو دانلود ونصب کنید
openvpn-install-2.3.4-I001-x86_64
2.برید سایت vpngate.net و طبق عکس سرچ کنید
Free File Sharing and Storage made Simple.
3.حالا میرید یکی از سرور های آمریکا رو بر میدارید وطبق عکس کلیک می کنید
Free File Sharing and Storage made Simple.
4.حالا فایل .ovpn رو که دانلود کردید بریزید تو پوشه ی
C:\Program Files\OpenVPN\config
حالا برنامه openvpn را run as administrator میکنید بعدش پایین صفحه پهلو ساعت چیزی میاد روش راست کلیک کنید بعدش هم کانکت
حالا به راحتی میتونید با این لینک (لینک اکانت خودمه ) ثبت نام کنید و مثل قبل کار کنید ولی حداکثر 3 اکانت بیشتر درست نکنید
Bing - Rewards