MicroSoft point رایگان 100% واقعی . دریافت از مایکروسافت

بچه ها من نمیدونم تا پیک بدم یا نه هنوز خیلی ها تو این بینگ مشکل دارن اگه می خواین واگر هم مشکلی نباشه تو یه تاپیک اموزش اکانت ساختن بینگ و روش گرفتنشو میزارم با راهنمایی تصویری؟ بزارم؟

بچه ها من نمیدونم تا پیک بدم یا نه هنوز خیلی ها تو این بینگ مشکل دارن اگه می خواین واگر هم مشکلی نباشه تو یه تاپیک اموزش اکانت ساختن بینگ و روش گرفتنشو میزارم با راهنمایی تصویری؟ بزارم؟
اره واقعا عالیه فقط می شه با پر.وکسی رو هم یاد بدی

بابا دیگه کاری نداره بخدا...ببینید فقط مشکل شما اینکه که چیز بی ان امریکا ندارید و گرنه همش حله و هیچ اخطاری نمیده من الان کمتر از یک ماهه که 3 تا اکانت ساختم و بازم میخوام بسازم:d
فقط به نظرتون تا چند تا بسازیم تابلو نمیشه؟:d
الان دارم یکی دیگه میسازم:d

آخرین ویرایش:
بابا دیگه کاری نداره بخدا...ببینید فقط مشکل شما اینکه که چیز بی ان امریکا ندارید و گرنه همش حله و هیچ اخطاری نمیده من الان کمتر از یک ماهه که 3 تا اکانت ساختم و بازم میخوام بسازم:d
داداش منظورت ********* هست یا وی پی ان هایی که تو اینترنت میفروشند چون من با ULTRA هر کاری میکنم نمیشه!!

مگه بهمون کد میده که خودمون redeem کنیم ؟ که شما 3 تا اکانت ساختید ؟ من فکر میکردم خودشون به اکانتمون اضافه میکنن

بچه ها من همین دیروز 900 پوینت از rewards.xbox.com گرفتم که مال خود مایکروسافت هست
به دوستان هم پیشنهاد میکنم برن و عضو شن

همشو واسه اواتارم خرج کردم

بچه ها من همین دیروز 900 پوینت از rewards.xbox.com گرفتم که مال خود مایکروسافت هست
به دوستان هم پیشنهاد میکنم برن و عضو شن

همشو واسه اواتارم خرج کردم
چ
داداش چرا شایعه میندازی؟ من که رفتم اصلا چیزی ندیدم یا دقیقا بگو کجا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or