MicroSoft point رایگان 100% واقعی . دریافت از مایکروسافت

اگه با چیز پی ان وصل میشی این کارو نکن فقط موقعه ی ساختش استفاده کن بعد برای گرفتن کریتز از یه مرورگره دیگه استفاده کن!این روشو امتحان کن ببین جواب میده یا نه؟
آقا من هر کاری که میگی رو انجام میدم ولی بعد از یه روز اکانتم رو می بندند واقعا نمی دونم چرا این جوری میشه دیگه دارم دیوونه میشم

من تا حالا 900 تا مایکروسافت پوینت گرفتم
+
تا بینهایت ادم میتونه با این روش پوینت بگیره؟
من تا 15000 پوینت گرفتم ولی بعدش که کد رو میزدم توی اکانت لایو, ارور میداد. در صورتی که همون کد رو توی یک اکانت لایو دیگه وارد میکردم قبول میکرد.
فکر کنم فهمیده بودن که دارم چیکار میکنم, جلوشو گرفته بودن. :d

دوستان من با پر.وکسیفایر که توی سرور آمریکا هستش دارم راحت کار میکنم.
بعد یه سوال:چند تا اکانت بسازیم ضایع نیست؟؟
یه مرد داره که باید دوستامون رو بیاریم.راهی نیست که بقیه مامورین هاش رو بدون اینکه بریم بده؟؟چون زد 13/38 ولی بقیه اش رو نداده.
ممنون

یه سوال دیگه دارم
من سه روز پیش یه اکانت bing ساختم و امروز 100 تا پوینت رو گرفتم ولی بعدش اکانتمو بست با این ارور:
Account not active
We have closed your rewards account.
Please click the back button in your browser to try again. If you continue to experience this issue, please contact customer support.
message 40026
علت چیه؟

آقا یکی یه توضیح درست میده ماجرای این 6000 پوینت چیه؟
برای دوستم اومده ولی برای من نه !!!
چی هست؟؟

نه بابا الکیه همش چرت و برته یکی از بچه ها شایعه براکنی کرده بود

---------- نوشته در 08:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:37 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال دیگه دارم
من سه روز پیش یه اکانت bing ساختم و امروز 100 تا پوینت رو گرفتم ولی بعدش اکانتمو بست با این ارور:
Account not active
We have closed your rewards account.
Please click the back button in your browser to try again. If you continue to experience this issue, please contact customer support.
message 40026
علت چیه؟
از چیز بی ان استفاده میکنی؟ باید مال امریکا باشه ها....من که توی این چند روزه شایدم یک هفته ای میشه که 300 point گرفتم ازش...

---------- نوشته در 08:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:39 PM ارسال شده بود ----------

چرا با پر.وکسیفایر نمی شه؟

ببین حتما باید مال امریکا باشه

---------- نوشته در 08:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:40 PM ارسال شده بود ----------

اقا قضیه این 6000 پوبنت مایکروسافت چیه ؟ الان رفتم لایو 10 تا pm برام اومده بود . میشه توضیح بدید.؟

رحمان من silenthill1372 توی لایوم میشناسی؟ بابا اگه برای تو 10 تا اومد برای من 17 تا بود بعدش بازم اومد بابا اینا همش شایعه براکنی یکی از کاربرا بود...مایکرو سافت که احمق نیست بیاد 6000تا بده!!!!

---------- نوشته در 08:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:42 PM ارسال شده بود ----------

آقا یکی یه توضیح درست میده ماجرای این 6000 پوینت چیه؟
برای دوستم اومده ولی برای من نه !!!
چی هست؟؟

برای لطفا انقدر ساده نباشید اخه خودتو فکر کنین مایکروسافتی که الان اونم فقط توی ماه ابریل در صورتی که 10 ساعت مولتی انجام بدی یا 2 ساعت بازی با کینکت به اضافه 10 ساعت توی یکی از برنامه های بخش فیلم و موسیقی بودن به اضافه 1 ساعت استفاده کردن از فیس بوک یا یوتیوب بعد از چند هفته 300 point میده حالا به نظرتون میاد 6000 point بخاطر ارسال یه بیام بده؟ خب در این صورت ورشکست میشه:d
یکم فکر کنین:d
برید بخش reward سایت ایکس باکس که فقط مال این ماه هست بخونین من فعلا 120 تا گرفتم...خودش اونجا شرایط دریافت بوینت که بیشترینش 300 تا هست و فقط مخصوص این ماه هست رو نوشته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or