MicroSoft point رایگان 100% واقعی . دریافت از مایکروسافت

مراحل رو رفتم تو تولبار bing هم روزانه 30 تا داد ولی وقتی تو پروفایلم تو سایت xbox میرم هیچ خبری نیست باید چیکار کنم؟
من اینارو پر کردم
عکس رو ببینید

http://p30upload.com/download.php?imgf=1334752874_2223edfe4e3.jpg

بعدش این اومد

http://p30upload.com/download.php?imgf=1334753002_2223edfe4e3.jpg

لطفا یه نفر بطور کانل جز به جز مراحل رو بگه ممنون میشم
کسی نیست جوابمو بده؟

---------- نوشته در 09:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:03 PM ارسال شده بود ----------

کسی جواب نمیده؟

دوستان ميدونم اصلا ربطي نداره اما تو xbox live rewards ميخوام stats ـم رو ببينم ميگه فلش پلير بايد داشته باشي، كسي فلش پلير واسه موزيلا رو داره :d لينكشو بديد لطفا

اون نمیدونم چرا ولی من فلش بلیر هم نصب کردم ولی بازم state مو نشون نمیده و صفحه عادی میاد نمیدونم چرا

یک روش دیگه خیلی راحت:دی من امروز رفتم با میلی که ایکس باکس لایو ثبت نام کردم پیام های که ایکس باکس فرستاده رو نگاه کردم یکیش زده بود 160 microsoft point for yor زدمش کد داد

یک روش دیگه خیلی راحت:biggrin1: من امروز رفتم با میلی که ایکس باکس لایو ثبت نام کردم پیام های که ایکس باکس فرستاده رو نگاه کردم یکیش زده بود 160 microsoft point for yor زدمش کد داد

برای من هم فرستاده بود
واسه dlc کال اف که فکر کنم 1200 پوینت میخواد و مایکروسافت گفته ما 160 تا بهتون میدیم تو همون ایمیل

کسی غیر از من از ایکسباکس لایو رواردز پوینت نگرفته ؟؟؟؟--xbox live rewards

برای من هم فرستاده بود
واسه dlc کال اف که فکر کنم 1200 پوینت میخواد و مایکروسافت گفته ما 160 تا بهتون میدیم تو همون ایمیل

کسی غیر از من از ایکسباکس لایو رواردز پوینت نگرفته ؟؟؟؟--xbox live rewards

شاید چند صفحه دیگه بگردی سری های دیگه بازی cod بازم بده من هم mw3 بود هم mw1 یعنی کلا 320 تا.

------------------------
ماهم رواردز ثبت نام کردیم اما تو میل چک کردم نبود

سلام دوستان برای این بینگ ریواردز چه ** پی ان بگیریم خوبه؟؟؟ که سرورش تو آمریکا باشه؟؟؟
ساکس خوبه کسی این جا نداره؟؟؟؟ سرورش توی آمریکاست دیگه؟

آخرین ویرایش:
من یه بار قبلا ثبت نام کرده بودم که بسته شد
حالا دو روزه که دوباره ساختم اما متاسفانه 85 تا بیشتر نداده و الان همه Discover ها تیک خورده و دوباره فعال نشده که بتونم روشون کلیک کنم و ریوارد بگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or