یک اتفاق خوب که برای مایکرو فن ها میتونه اتفاق بیفته،ادامه همکاری بین Epic Games و مایکروسافته.
قطعا یک برد خوب از GeOW حاصل مایکرو شد و این نمیتونه چشم های مایکرو رو در قبال اپیک ببنده.اما یه ذره عجیبه،تا بحال شایعه ی جدی حول همکاری این دو در 1.5 سال اخیر نشنیدیم و فکر کنم امید ها رو خیلی کم کنه واسه حضور دوباره اپیک.
حالا نیان بعضی ها بگن Infiltrator!:dولی واقعا دوست داشتم یک نسخه دیگه از Bulletstorm می دیدم!:dگرچه ساخت مستقیم اپیک نبود و با همکاری PCF ساخته شد اما یادمه یکبار رئیس اجرایی اپیک در اون زمان Michael Capps ، اشاره کرد که یک نسخه دیگه Bulletstorm و اپیک هیچ غیرممکن نیست و همون حوالی بود که شایعه عرضه انحصاری هم پیش کشیده شد که در حد شایعه خفه شد!
کلا دوست دارم اپیک با همکاری مایکرو برگرده اما امکانش خیلی ضعیفه.
اگه اشتباه نکنم همین چندوقت پیش PCF جدا شد از اپیکیک اتفاق خوب که برای مایکرو فن ها میتونه اتفاق بیفته،ادامه همکاری بین Epic Games و مایکروسافته.
قطعا یک برد خوب از GeOW حاصل مایکرو شد و این نمیتونه چشم های مایکرو رو در قبال اپیک ببنده.اما یه ذره عجیبه،تا بحال شایعه ی جدی حول همکاری این دو در 1.5 سال اخیر نشنیدیم و فکر کنم امید ها رو خیلی کم کنه واسه حضور دوباره اپیک.
حالا نیان بعضی ها بگن Infiltrator!:dولی واقعا دوست داشتم یک نسخه دیگه از Bulletstorm می دیدم!:dگرچه ساخت مستقیم اپیک نبود و با همکاری PCF ساخته شد اما یادمه یکبار رئیس اجرایی اپیک در اون زمان Michael Capps ، اشاره کرد که یک نسخه دیگه Bulletstorm و اپیک هیچ غیرممکن نیست و همون حوالی بود که شایعه عرضه انحصاری هم پیش کشیده شد که در حد شایعه خفه شد!
مقصودم این بود مالکیت BS رو PCF گرفته از Epic!آره دیگه فرنچایز Bulletstorm برای خود اپیکه ... رفتن PCF هیچ تائیری نداره.
خیلی بعیده که دوباره مثل قبل و گرز با هم همکاری کنن.یک اتفاق خوب که برای مایکرو فن ها میتونه اتفاق بیفته،ادامه همکاری بین Epic Games و مایکروسافته.
PCF که از Epic جدا شد و احتمالا Bulletstorm 2 رو به صورت مولتی پلتفرم میسازن. Epic هم گویا کلا از گیم کشیده بیرون ولی منابع ناشناس (!) بهم اطلاع دادن به زودی با یه بازی جدید بر می گردن و اون بازی چیزی نیست به جز:یک اتفاق خوب که برای مایکرو فن ها میتونه اتفاق بیفته،ادامه همکاری بین Epic Games و مایکروسافته.
اگه اشتباه نکنم همین چندوقت پیش PCF جدا شد از اپیک
BulletStorm هم که ماله خودشونه...
PCF که از Epic جدا شد و احتمالا Bulletstorm 2 رو به صورت مولتی پلتفرم میسازن. Epic هم گویا کلا از گیم کشیده بیرون ولی منابع ناشناس (!) بهم اطلاع دادن به زودی با یه بازی جدید بر می گردن و اون بازی چیزی نیست به جز:
![]()
خیلی بعیده که دوباره مثل قبل و گرز با هم همکاری کنن.
چند روز پیش پادکست IGN نگاه می کردم و پیتر مور می گفت اون زمان epic دنبال یک شرکت بوده تا موتر UE3 روی کنسول امتحان کنه و مایکرو هم سریع رفته جلو :d
الان که دیگه epic کاملا شناخته شده و لزومی نداره از این حرکت ها بزنه
Sea of Thieves و Recore رو فراموش کردیبا همین 8تا عنوان بالا میشه بهترین کنفرانس مایکرو رو از ازل تا ابد ساخت.:d
یه نگاه بندازیم ... لاین آپ سال 2016 مایکرو هم به همین اندازه امسال سنگینه ... CD و QB و SB و GeOW 4!:d
پس در نتیجه سال 2017 خشکسالی انحصاری میاد!:d
Sea of Thieves و Recore رو فراموش کردیاحتمالا یکی دو تا بازی دیگه هم تا قبل از E3 سال آینده معرفی میشه. ولی خب همون طور که گفتی لاین آپ سال 2016 زیادی شلوغه و احتمال داره یکی دو تا بازی رو تاخیر بزنن، مثلا Quantum Break
خارج از شوخی واسه 2017 از الان Forza 7 و یه شماره دیگه از Halo (لزوما Halo 6 نیست و مثلا ممکنه Halo Wars 2 یا یه Spin off از سری اصلی باشه) و احتمال زیاد بازی جدید Lionhead و قطعا یکی دو تا بازی انحصاری از سازنده های Third Party رو داریم. من که با این سیاست جدید مایکروسافت تا وقتی کنسول بعدیش بیاد، نگرانی بابت انحصاری ندارم
مایکروسافت هر سال یکی دو تا بازی های انحصاری از سازنده های Third Party داره که فارغ از بحث کیفیت لیستشون اینجوری بوده تا الان، الان کیفیت اکثرشون هم خیلی خوب بوده.
2013
Ryse: Son of Rome ==> Crytek
Killer Instinct ==> Double Helix
Dead Rising 3 ==> Capcom
2014
Titanfall ==> Respawn
Sunset Overdrive ==> Insomniac
Killer Instinct: S2 ==> Iron Galaxy
2015
Ori and the Blind Forest ==> Moon Studio
Rise of the Tomb Raider ==> Crystal Dynamic
2016
Crackdown ==> Cloudgen
ReCore ==> Comcept/Armature Studio
Scalebound ==> Platinum Games
Quantum Break ==> Remedy
اونایی که Bold کردم هم IP بازی واسه خود مایکروسافت هست. و نکته جالب سال 2016 اینه که اگه هیچ کدوم از بازی ها تاخیر نخورن، مایکروسافت 4 تا IP جدید (Recore + Scalebound + Quantum Break + Sea of Thieves) تو یک سال عرضه میکنه که در نوع خودش واقعا عالیه. در ضمن این فقط بحث سر بازی های Retail هست (Ori چون کیفیت خیلی بالا بوده آوردم تو لیست). بازی های مستقل و اینا مثل Inside و Cuphead و Ashen و Below و ... هم هستن که ارزش کار رو خیلی بالاتر میبرن.