نمایشگاه/رویداد Microsoft Gamescom 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member

3ia9dqnj5w7ggiykubf9.jpg

خب مایکروسافت تاریخ کنفرانس GC رو اعلام کرد، 12 August ساعت 16:30 به وقت ایران :دی
نمایش تریلرهای اختصاصی، اخبار و Announcement های جدید تایید شدن. بعد از چند سال اولین سال هست که کنفرانس مایکروسافت به صورت مستقیم بر روی Xbox و Xbox Live پخش میشه.

آخرین ویرایش:
منم به عنوان یه ناامید از XBOX ONE به نسبت راضی بودم. وجود 2 تا کار هاردکور Qb و TR واقعا جالب بود.امیدوارم یه مقدار وضعش روبه راه تر بشه ماکرو و کارای AAA بیشتری رو به صورت انحصاری
توی ویترین خودش داشته باشه. به عقیده من این کنفرانس بهتر از کنفرانسش توی E3 بود.

با این که PS4 دارم و احتمالش زیره 20% هست که x1 بخرم اما به همه دارندگان این کنسول زیبا و قدرتمند تبریک میگم . واقعا مایکروسافت جبران گذشته رو توی این کنفرانس کرد . حتما شاهد رشد فروش کنسول هم خواهیم بود .
بنظر من QB و HALO و TR از مورد انتظار ترین بازی های این کنسول هستن + SUNSET .
واقعا عالی بود . ببینیم امشب سونی چیکار میکنه . قول یه کنفرانس عالی رو داده . امیدوارم اینطور باشه . این رقابت ها در اخر به نفع همه ماست . به نفع هر 2 گروه گیمر ها

آخرین ویرایش:
به عنوان كنفرانس gamescom اون هم از جانب مايكروسافت كه كلا جدي نمي گرفت gamescom رو خيلي خوب بود......يعني هر چي تو چنته داشتن رو ريختن رو دايره

.

از این جالب تر اینه که واسه TGS هم مایکرو دسته خالی نیست :d حتی اونجا هم جای هایپ داریم. بهترین بازیساز چشم بادومی قراره انحصاری بسازه :d

به عنوان كنفرانس gamescom اون هم از جانب مايكروسافت كه كلا جدي نمي گرفت gamescom رو خيلي خوب بود......يعني هر چي تو چنته داشتن رو ريختن رو دايره

.
هنوز مونده. Halo 5 و GeoW 4 رو احتمالا برای E3 2015 در نظر گرفتند
واقعا که این فیل اسپنسر داره شاهکار میکنه.

pfff...
باید یه قانونی تصویب بشه که فرنچایزهای بالای 10 سال عمر، حق انحصاری شدن رو ندارن.

:|

اگه قرار بود چنین قانونی تصویب بشه، سر MGS 4 تصویب میشد
:d

حرکت مایکروسافت قشنگ بود خدایی که تام رایدرو اینجوری معرفی کرد!بیل گیتسم فکرشو نمیکرد این اتفاق بیفته:d
یه چیزی که دیدم برام ناراحت کننده بود واکنش یه سری بود که شروع کردن ترول کردن!انگار نسل جدید یعنی تام رایدر فقط و چون برا XBOX قراره بیاد کار بقیه تمومه یا کنسول سونی چون براش تام رایدر نمیاد به پوچی رسیده!اتفاقا حرکت خوبیه رقابتش با انچارتد میتونه قشنگ باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or