Frobary Loyal Member Aug 1, 2014 #1 خب مایکروسافت تاریخ کنفرانس GC رو اعلام کرد، 12 August ساعت 16:30 به وقت ایران نمایش تریلرهای اختصاصی، اخبار و Announcement های جدید تایید شدن. بعد از چند سال اولین سال هست که کنفرانس مایکروسافت به صورت مستقیم بر روی Xbox و Xbox Live پخش میشه. آخرین ویرایش: Aug 1, 2014
خب مایکروسافت تاریخ کنفرانس GC رو اعلام کرد، 12 August ساعت 16:30 به وقت ایران نمایش تریلرهای اختصاصی، اخبار و Announcement های جدید تایید شدن. بعد از چند سال اولین سال هست که کنفرانس مایکروسافت به صورت مستقیم بر روی Xbox و Xbox Live پخش میشه.
hs_gamer کاربر سایت Aug 12, 2014 #530 نوشته شده توسط Madison: بانی راس halo channel رو معرفی کرد بیشتر... توضیحات؟
Madison کاربر سایت Aug 12, 2014 #531 نوشته شده توسط hs_gamer: توضیحات؟ بیشتر... یکم پیچیدس . یه شبکه ی دیجیتالی هست . خودم هم درس متوجه نشدم :d
نوشته شده توسط hs_gamer: توضیحات؟ بیشتر... یکم پیچیدس . یه شبکه ی دیجیتالی هست . خودم هم درس متوجه نشدم :d
hs_gamer کاربر سایت Aug 12, 2014 #532 نوشته شده توسط Madison: یکم پیچیدس . یه شبکه ی دیجیتالی هست . خودم هم درس متوجه نشدم :d بیشتر... هر چی دستگیرت شد شیر کن :d
نوشته شده توسط Madison: یکم پیچیدس . یه شبکه ی دیجیتالی هست . خودم هم درس متوجه نشدم :d بیشتر... هر چی دستگیرت شد شیر کن :d
Frobary Loyal Member Aug 12, 2014 #535 مپ Sanctuary هم یکی دیگه از مپ های Halo 2 هست به صورت کامل بازسازی شده.
Madison کاربر سایت Aug 12, 2014 #536 بازی master chief collection یک سیستم رنکینگ skill based تو بخش مولتی داره
HalfLife G Loyal Member Aug 12, 2014 #537 نمايش 1080 و 60 فريم halo 2 اگر اشتباه نكنم مرحله delta اون مپ معروف بازسازي شده رو هم داره نشون ميده يعني اگه اخر كنفرانس يه انحصاري هم بزنه تنگش ميشه يه كنفرانس رويايي .
نمايش 1080 و 60 فريم halo 2 اگر اشتباه نكنم مرحله delta اون مپ معروف بازسازي شده رو هم داره نشون ميده يعني اگه اخر كنفرانس يه انحصاري هم بزنه تنگش ميشه يه كنفرانس رويايي .
Madison کاربر سایت Aug 12, 2014 #538 اسپنسر اومد . داره خلاصه می کنه کنفرانس رو به پایان نزدیک میشیم - - -ویرایش - - - قابلیت pre load برای فورتزا تایید شد
اسپنسر اومد . داره خلاصه می کنه کنفرانس رو به پایان نزدیک میشیم - - -ویرایش - - - قابلیت pre load برای فورتزا تایید شد
HalfLife G Loyal Member Aug 12, 2014 #539 بالاخره قابليت preorder و preload اضافه ميشه و اولين موردش هم fh2 هست تموم شد كنفرانس :d .