نمایشگاه/رویداد Microsoft Gamescom 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member

3ia9dqnj5w7ggiykubf9.jpg

خب مایکروسافت تاریخ کنفرانس GC رو اعلام کرد، 12 August ساعت 16:30 به وقت ایران :دی
نمایش تریلرهای اختصاصی، اخبار و Announcement های جدید تایید شدن. بعد از چند سال اولین سال هست که کنفرانس مایکروسافت به صورت مستقیم بر روی Xbox و Xbox Live پخش میشه.

آخرین ویرایش:
Suset Overdrive

dobp01g8bgv90xuwgwlz.jpg
حالا آخرش هم میاد متاش میشه 70 هممون Fail میشیم :)) :| ولی جدی هر جا رفته کلی جایزه گرفته یا اینکه کاندید شده، امیدوارم کیفیت بازی نهایی هم عالی بشه :دی

پ.ن: من چون از این بازی های شلوغ خیلی خوشم نمیاد متای بازی واقعا واسم مهمه، اگه زیر 80 باشه که اصلا طرفش نمیرم :دی

حالا آخرش هم میاد متاش میشه 70 هممون Fail میشیم :)) :| ولی جدی هر جا رفته کلی جایزه گرفته یا اینکه کاندید شده، امیدوارم کیفیت بازی نهایی هم عالی بشه :دی

پ.ن: من چون از این بازی های شلوغ خیلی خوشم نمیاد متای بازی واقعا واسم مهمه، اگه زیر 80 باشه که اصلا طرفش نمیرم :دی

اگه متاش پایین بشه که برا بعضیا خیلی بد میشه :-" :d :
من سر 1 هفته آواتار جاستین، واسه متای زیر 75 شرط بستم. بقیه چیزها مورد تایید من نیست! :biggrin1:
http://axgig.com/images/66962695143857265379.jpg

حالا اونو مثال زدم وگرنه واقعا بعیده زیر 75 بشه :دی چند نفر دیگه هم بودن که شرط بستن :دی البته اگه 75+ بشه که طرف مقابل تا آخر عمرش باید آواتار جاستین بزاره :)) :دی
مسئله اینه که طرف مقابل یه مدت زیادیه که بن شده :d بنابراین شرط یه طرفه شده :d;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or