دوست خوب شما داری بر عکس میگی ! 95 درصد بچه ها خون بالا آوردن بعد از دیدن گیمـپلی، بعد شما میگی کسی حال نکرد ؟!![]()
![]()
آقا یکی میشه بهم بگه Rise Of The TombRaider قراره فقط برای ONE منتشر بشه یا برای 360 هم میاد؟
کلا چیزی هم واسه 360 معرفی شده این آخرِ عمرش ؟![]()
من تاپیک رو زیرو رو کردم فقط یه نفرو دیدم بگه بازی بد یا آسونه که اگه طرف میگفت خوشم اومد تعجب میکردم:dمن منظورم بر میگشت به چند تا پست قبل از خودم که نا امید بودن. اتفاقا همون ها هم باعث شدن که من او پست رو بدم.
من تاپیک رو زیرو رو کردم فقط یه نفرو دیدم بگه بازی بد یا آسونه که اگه طرف میگفت خوشم اومد تعجب میکردم:d
من خودم فقط یه خرده نگران گیم پلی بازی بودم، چون با وجود رمدی خیالمون از گرافیک و داستان راحته، چند بار که دارم تریلر رو می بینم واقعا تو این بازی پتانسیل حس می کنم! دوست ندارم گیم پلی به این سادگی و راحتی باشه، ولی باس فایت ته تریلر واقعا جذابــ بود (کلا با باس های زره ای حال می کنم :d)، خدا کنه پر از باس های متنوع باشه، یه جورایی میخواد قابلیت ترکیب شوتینگ + ایست زمان رو مث ترکیب شوتینگ + چراغ فوه در بیاره واقعا ترکیب عالی بود، به نظرم این هم جذاب میشه، ولی یه خرده کمتر استفاده بشه عالیه.بهت پیشنهاد میدم یه بار دیگه نگاه کنی هم اینجا رو و هم تاپیک خود بازی رو.
به هر حال دلیلی نمیبینم بایت پستایی که میدم به شما جوابگو باشم.
من خودم فقط یه خرده نگران گیم پلی بازی بودم، چون با وجود رمدی خیالمون از گرافیک و داستان راحته، چند بار که دارم تریلر رو می بینم واقعا تو این بازی پتانسیل حس می کنم! دوست ندارم گیم پلی به این سادگی و راحتی باشه، ولی باس فایت ته تریلر واقعا جذابــ بود (کلا با باس های زره ای حال می کنم :d)، خدا کنه پر از باس های متنوع باشه، یه جورایی میخواد قابلیت ترکیب شوتینگ + ایست زمان رو مث ترکیب شوتینگ + چراغ فوه در بیاره واقعا ترکیب عالی بود، به نظرم این هم جذاب میشه، ولی یه خرده کمتر استفاده بشه عالیه.
این بحث ها الکی هست. بازی های رمدی همیشه موندگار بوده و هست :d ایرادای ریز رو بیخیال. تنها نگرانی که از بازی میشه داشت فروشیه که ممکنه کم باشه. من میلیونر بود 20 30 تا می خریدم پخش میکردم به بچه
هادر این حد :d