نمایشگاه/رویداد Microsoft | E3 2019 Press Conference

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ali Venom

کاربر سایت
پس از کنارکشیدن کمپانی بزرگ سونی از برگذاری کنفرانس خبری در E3 سال 2019 بسیاری نسبت به حضور مایکروسافت هم شک و شبه داشتند تا اینکه فیل اسپنسر رسما تایید کرد انها همانند تمام سالهای گذشته در E3 با کنفرانس خبری، حضوری قدرتمند خواهند داشت.

تاریخ برگذاری مراسم بیستم خرداد ماه ساعت 00:30 بامداد

لینک های تماشای پخش زنده:
میکسر
یوتیوب
توییچ
توییتر
فیسبوک

E3Briefing2019HERO-hero.jpg

343 Industries

استدیو 343 Industries در جریان مراسم E3 سال 2018 عنوان Halo Infinite را با یک نمایش فنی خارق العاده همراه با معرفی موتوربازیسازی جدید Slip Space به نمایش دراورد. بنا به گفته بانی راس رییس استدیو مذکور در E3 پیش رو شاهد نمایشی از انجین Slip Space خواهیم بود. این موتور جدید قرار است بستری برای اینده حداقل ده ساله سری هیلو باشد. عرضه هیلو اینفینیت در سال 2019 بعید به نظر میرسد و براساس پیش بینی ها در سال 2020 به همراه کنسول نسل بعدی اکس باکس منتشر خواهد شد.

The Coalition

استدیو د کوالیشن سال گذشته بازی Gears 5 را با یک تریلر داستانی که محوریت آن بر روی شخصیت کیت بود برای عرضه در سال 2019 معرفی کرد. حال امسال انتظار میرود با دست پر به E3 بیایند و شاهد یک تریلر گیمپلی طولانی تر از بازی و تاریخ دقیق عرضه بازی نیز مشخص بشود.
همچنین استدیو مذکور در همکاری با اسپلش دمیج بازی استراتژیک نوبتی گیرز تاکتیک را برای پی سی در دست توسعه دارد. و احتمال نمایش این اثر هم دور از انتظار نیست.
گفتنی است بعید است د کوالیشن بازی موبایلی گیرز پاپ را به کنفرانس خبری اصلی E3 بیاورد ولیکن در برنامه های جانبی ای تری همانند اینساید اکس باکس شاید شاهد اطلاعات بیشتری از بازی باشیم.

Rare

استدیو Rare در برنامه جدید اکس باکس گیمز استدیو قرار است دوباره تبدیل به کارخونه بازی سازی تبدیل بشود و در راستای این امر در یکسال گذشته حدود دو برابر تعداد اعضای استدیو رشد داشته و محل جدیدی برای گسترش فیزیکی استدیو ایجاد شده است. استدیو ریر در حال حاضر به چند تیم تقسیم شده و بخش قابل توجهی به پشتیبانی از بازی Sea of Thives ادامه میدهند و دو تیم دیگر مشغول ساخت بازیهای جدیدی هستند که شاید احتمال نمایش یکی از انها در E3 پیش رو وجود داشته باشد.
همچنین انها سال گذشته نسخه جدید Battletoads را با همکاری استدیو Dlala معرفی کردند که تاکنون این بازی در سکوت خبری به سر میبرده. انتظار منطقی وجود دارد که تاریخ عرضه دقیق این بازی همراه با نمایش گیمپلی مشخص شود.

Playground Games

استدیو پلی گراند گیمز پاییز سال گذشته عنوان فوق العاده موفق Forza Horizon 4 را عرضه کرد ولیکن تیم دوم بزرگ دیگر این استدیو از یک سال و نیم پیش در حال توسعه بازی جدیدی در سبک نقش افرینی جهان باز هستند که شاید احتمال معرفی کوتاه این اثر (براساس شایعه های معتبر فیبل 4) وجود داشته باشد. هرچند براساس نظر شخصی خودم بعید میدانم مایکروسافت از این برگ برنده بزرگ در سالی که سونی کنفرانسی ندارد استفاده کند.

Ninja Theory

استدیو نینجا تئوری سازنده بازی تحسین شده هل بلید حدود یکسال به صورت رسمی به خانواده اکس باکس استدیوز پیوسته ولیکن نمایش اثر جدید انها بسیار محتمل است. در انتهای سال گذشته میلادی فیل اسپنسر در پی پرسش مخاطبین اعلام کرد در سال اینده اطلاعاتی از بازی جدید استدیو نینجا تئوری منتشر خواهند کرد. براساس اطلاعات ثبت شده در لینکداین اعضای استدیو و دیگر منابع به نظر نینجا تئوری سالها در خفا مشغول توسعه بازی جدیدی به نام Bleeding edge بوده و حال شاید وقت نمایش عمومی این اثر مورد انتظار باشد.

دیگر استدیو های فرست پارتی در یک نگاه کوتاه:

استدیو Turn 10 باتوجه به اینکه دنبال گذاشتن زمان بیشتری برای توسعه نسخه بعدی فورزا است، پس از سالها حضور مداوم در E3 باید بگوییم امسال غایب خواهد بود.

استدیو کوچک Compulsion Games سال گذشته بازی We Happy Few را عرضه کرد و براساس منطق قطعا عنوانی در حد نمایش برای عموم در دست ندارد.

استدیو inXile Entertainment بازی Wasteland 3 را برای عرضه در سال 2019 به صورت مولتی پلتفرم دردست دارد و احتمال نمایش این بازی در کنفرانس مایکروسافت وجود خواهد داشت. گفتنی است برایان فارگو موسس استدیو ساخت بازیهای جدید معرفی نشده را تایید کرده ولیکن نمایش انها به دور از منطق است.

استدیو Obsidian Entertainment بازی The Outer Worlds را برای عرضه در سال 2019 به صورت مولتی پلتفرم در دست دارد و شاید مایکروسافت از نمایش این اثر در کنفرانس خبری خود استقبال کند. ساخت بازیهای جدید توسط استدیو مذکور تایید شده ولیکن نمایش ها تا قبل از عرضه The Outer Worlds عجیب خواهد بود.

استدیو تازه تاسیس The Initiative در حال عضوگیری و طی کردن مراحل اولیه شکل گیری است و باتوجه به سیاست های جدید مایکروسافت بابت عدم رونمایی زودهنگام بازیها، حضور انها در E3 پیش رو منتفی است.

استدیو Undead Labs سال گذشته بازی ضعیف State of Deacay 2 را منتشر کرد و نمایش بازی بعدی انها که نیز قسمت سوم همین مجموعه است قطعا در E3 2019 رخ نخواهد داد.

پ ن: تاپیک به مرور با اطلاعات کنسول نسل بعدی، خرید استدیوهای جدید و Xbox Global Publishing اپدیت خواهد شد

آخرین ویرایش:
اتفاقا اگر پست من رو درست خونده باشین من بر خلاف دوستان حسابی برا کنفرانس هایپم بر خلاف اون هایی که انتظار معرفی هیچ بازی ای ندارن من انتظار معرفی دارم و بسیار هایپم
اما صحبت شما قشنگ داره حرف های اون روزه اون دوستمون اکیبا رو درباره بچه های xbox فن فروم نمایان میکنه چرا فقط باید به یه گرز5 به عنوان یه بازی AAA در سال راضی بود؟؟
سال پیش 4 عنوان معرفی شده گرز تاکتیک که برای one تایید نشده
فورتزا هم که امده
هیلو اینفینیت هم قرار نیست امسال بیاد
پس عملا در حال حاضر فقط گرز5 برای امسال تایید شده در کنار ori و احتمال بتل تودز
من حرفم اینه اگه قرار باشه انتظار طرفدارها این باشه که کل سال فقط یه گرز بیاد و مایکرو بخواد مثل دو سال پیش فقط با یک بازی بزرگ کل سال رو تمام کنه این پیشرفت حساب نمیشه اگر طرفدارها هم مثل گل و بلبل بگن اره خیلی خوبه همین روند این فقط گول زدن خودمون هست
من میگم اینکه همه میگن انتظار معرفی فلان بازی رو نداشته باشید
انتظار معرفی فلان رو نداشته باشید انتظار فلان رو هم نداشته باشید خب این خیلی بده که همه به یه گیم پلی هیلو و گرز راضی شدن و انتظار هیچی رو ندارن
اتفاقا باید انتظار معرفی داشت باید هایپ بود پس برگزاری کنفرانس برای چی هست
بازی نینجا هم اره کاملا ناراضی هستم نه فقط من همین جا نظر سنجی بذارن چند درصد از طرفدارهای xbox از معرفی این عنوان راضی هستن مشخص میشه
نگران نباش بلاخره دوشنبه همه چیز مشخص میشه ما هم حرفمون همینه زیاد نباید فقط اتکا بشه به هیلو و گرز البته هیلو که خیلی وقته از نسخه اخرش گذشته ۵ سال شد ولی بازه ۳ ساله برای گرز هم کوتاهه بهتره Coaltion فقط نزارن رو گرز بهشدن ازادی عمل بیشتر بدن عین استودیو های اکتیویژن نشه فقط ۳ تا استودیو و یک Cod هر ساله یک بازه ۱ سال در میون

• Like
Reactions: X B I T B
مثل اینکه ۳ تا IP جدیدی که مایکرو قرار بوده معرفی کنه یکیش Bleeding Edge بوده
از دوتای دیگه به گفته Brad Sams یکیش از یک استدیو Third Party
From Software ایا؟

• Like
Reactions: g4mer
بازی میازاکی و جورج مارتین هم لیک شد
PS4, XB1, PC A new world created by Hidetaka Miyazaki and George R. R. Martin From Software
View attachment 108395

خیلی وقت پیش لیک شده بود الان فقط اسمش میدونیم :D
باید یه فکری کنن برای سال دیگه که نسل بعد اگه بخواد اینجوری لیک بشه فایده نداره :دی

اتفاقا اگر پست من رو درست خونده باشین من بر خلاف دوستان حسابی برا کنفرانس هایپم بر خلاف اون هایی که انتظار معرفی هیچ بازی ای ندارن من انتظار معرفی دارم و بسیار هایپم
اما صحبت شما قشنگ داره حرف های اون روزه اون دوستمون اکیبا رو درباره بچه های xbox فن فروم نمایان میکنه چرا فقط باید به یه گرز5 به عنوان یه بازی AAA در سال راضی بود؟؟
سال پیش 4 عنوان معرفی شده گرز تاکتیک که برای one تایید نشده
فورتزا هم که امده
هیلو اینفینیت هم قرار نیست امسال بیاد
پس عملا در حال حاضر فقط گرز5 برای امسال تایید شده در کنار ori و احتمال بتل تودز
من حرفم اینه اگه قرار باشه انتظار طرفدارها این باشه که کل سال فقط یه گرز بیاد و مایکرو بخواد مثل دو سال پیش فقط با یک بازی بزرگ کل سال رو تمام کنه این پیشرفت حساب نمیشه اگر طرفدارها هم مثل گل و بلبل بگن اره خیلی خوبه همین روند این فقط گول زدن خودمون هست
من میگم اینکه همه میگن انتظار معرفی فلان بازی رو نداشته باشید
انتظار معرفی فلان رو نداشته باشید انتظار فلان رو هم نداشته باشید خب این خیلی بده که همه به یه گیم پلی هیلو و گرز راضی شدن و انتظار هیچی رو ندارن
اتفاقا باید انتظار معرفی داشت باید هایپ بود پس برگزاری کنفرانس برای چی هست
بازی نینجا هم اره کاملا ناراضی هستم نه فقط من همین جا نظر سنجی بذارن چند درصد از طرفدارهای xbox از معرفی این عنوان راضی هستن مشخص میشه

اول از همه به عنوان یک فن سرسخت بازیهای استراتژیک نوبتی باید بگم بابت Gears Tactics نگران نباش، سری Xcom که انحصاری پی سی بود برای کنسول امد چه برسه به این اثر

دوم نه کسی راضی نیست، اینجا اکثریت بچه ها دورانی رو دیدن که مایکروسافت سالی چنتا تا AAA انحصاری با متاهای خفن عرضه میکرد و اون وسطها AAها تازه دیده نمیشدند ولی شرایط رو درک میکنند. همونطوری که سونی فن هایی که مثال میزنی یک زمانی بابت عرضه بازی ده سال پیش مایکروسافت برای پی سی پلتفرم خودش دست ترول رو میگرفتند، الان خیلی راحت با عرضه کیلویی انحصاری هاشون برای پی سی کنار امدند و میگن خب درسته این بازی رو استدیو فرست پارتی نساخته حتی اگر ای پی ش به نام سونی باشه!!!!

مایکروسافت پارسال پلی گراند رو خرید، تا امسال تازه تونستند 60 نفر درست و حسابی به تیم دوم اضافه کنند و هسته اصلی توسعه شکل بگیره! شما انتظار داری همین الان فیبل 4 رو بهت معرفی کنند! زودپز که نیست...

بازی نینجا هم این بنده خداها 4 5 سال پیش شروع به ساختش کردند و ایده اصلی ش به بازی Anarchy reigns پلاتینیوم گیمز برمیگرده که اسیر مشکلات فنی شده بود. دست اکس باکس و فیل اسپنسر هم نبوده که تو این چندسال چی بسازند و چی نسازند!!!

در کل درک نمیکنم، قبل از کنفرانس امدی داری همه چی رو قلع و قم میکنی که چرا هیلو و گیرز نمایش دارند و مایکروسافت برگ برنده های نسل بعدی شو تک تک الان رو نمیکنه! اونم وقتی سونی کنفرانس نداره و تو سایه نشسته

همه از این لیک اخیر Ninja Theory بیزارن ولی بنظرم به نفع مایکروسافت و کلا کنفرانس شد!
درجه هایپ بیش از حد بالا رفته بود و انتظارا فضایی بود...Bleeding Edge رو اگه توی خود کنفرانس و به عنوان بازی موردانتظار NT میدیدیم، اکثرا ناامید میشدن.
برعکسِ BE، لو رفتن Elden Ring به ضرر کنفرانس شد! حس میکنم سوپرایز بزرگی که برای کنفرانس در نظر داشتن همین Elden Ring بوده که امیدوارم یه نمایش نسبتا طولانی داشته باشه...با اینکه فرام سافتور معمولا اولین بار برای معرفی بازیاش از یه تیزر کوتاه و CG استفاده میکنه.
اگه کلا هیچ خبر و لیکی از Elden Ring و این همکاری نبود و یهو معرفی میشد، سوپرایزش میتونست بمب خبری E3 باشه...حتی اگه هیچی نشون نمیدادن و صرفا از این همکاری و اسم بازی رونمایی می‌کردن!

اول از همه به عنوان یک فن سرسخت بازیهای استراتژیک نوبتی باید بگم بابت Gears Tactics نگران نباش، سری Xcom که انحصاری پی سی بود برای کنسول امد چه برسه به این اثر

دوم نه کسی راضی نیست، اینجا اکثریت بچه ها دورانی رو دیدن که مایکروسافت سالی چنتا تا AAA انحصاری با متاهای خفن عرضه میکرد و اون وسطها AAها تازه دیده نمیشدند ولی شرایط رو درک میکنند. همونطوری که سونی فن هایی که مثال میزنی یک زمانی بابت عرضه بازی ده سال پیش مایکروسافت برای پی سی پلتفرم خودش دست ترول رو میگرفتند، الان خیلی راحت با عرضه کیلویی انحصاری هاشون برای پی سی کنار امدند و میگن خب درسته این بازی رو استدیو فرست پارتی نساخته حتی اگر ای پی ش به نام سونی باشه!!!!

مایکروسافت پارسال پلی گراند رو خرید، تا امسال تازه تونستند 60 نفر درست و حسابی به تیم دوم اضافه کنند و هسته اصلی توسعه شکل بگیره! شما انتظار داری همین الان فیبل 4 رو بهت معرفی کنند! زودپز که نیست...

بازی نینجا هم این بنده خداها 4 5 سال پیش شروع به ساختش کردند و ایده اصلی ش به بازی Anarchy reigns پلاتینیوم گیمز برمیگرده که اسیر مشکلات فنی شده بود. دست اکس باکس و فیل اسپنسر هم نبوده که تو این چندسال چی بسازند و چی نسازند!!!

در کل درک نمیکنم، قبل از کنفرانس امدی داری همه چی رو قلع و قم میکنی که چرا هیلو و گیرز نمایش دارند و مایکروسافت برگ برنده های نسل بعدی شو تک تک الان رو نمیکنه! اونم وقتی سونی کنفرانس نداره و تو سایه نشسته
من چیزی رو قلع و قم نکردم اینکه انتظار و هایپم از کنفرانس بالاست و فقط به تریلر گیم پلی از هیلو و گرز بسنده نکردم میشه قلع و قم ؟؟؟

حالا چیز عجیب غریبی هم احتمالا نیست همون سبک بازی های خود میازاکی هست و شایعش هم که از خیلی مدت ها پیچیده بود تازه میگفتن قرار بود کامل Open world یاسه که بخاطر محدودیت های انجین FS بیخیالش شدن و همون روند نیمه خطی داره
منی که بین سونی و ماکرو بیشتر طرفدار سونی هستم کلی هایپ دارم سر این بازی! بعد شما میگی چیز عجیب غریبی نیست، حاصل کار Hidetaka Miyazaki و George R. R. Martin خودش کلی هایپ داره! بعد فکر کنید مثل Bloodborne اینم انحصاری باشه برای ماکرو! دیگه آدم چی میخواد؟!!!!!!

• Love
Reactions: mohsenebrahimi
من چیزی رو قلع و قم نکردم اینکه انتظار و هایپم از کنفرانس بالاست و فقط به تریلر گیم پلی از هیلو و گرز بسنده نکردم میشه قلع و قم ؟؟؟
انتظاراتت الکی بالاست. انتظاراتت رو در حد معقول بکش پایین اونوقت اوکی میشی:|:|

منی که بین سونی و ماکرو بیشتر طرفدار سونی هستم کلی هایپ دارم سر این بازی! بعد شما میگی چیز عجیب غریبی نیست، حاصل کار Hidetaka Miyazaki و George R. R. Martin خودش کلی هایپ داره! بعد فکر کنید مثل Bloodborne اینم انحصاری باشه برای ماکرو! دیگه آدم چی میخواد؟!!!!!!
نه نیست. صفحه قبل رو ببینید که صفحه بازی در سایت بندای هست. زده کل پلتفرمای اصلی.

• Like
Reactions: ArefTheGreat
لول لیک بازی جدید میازاکی اشتباه خود باندای نامکو بوده، خاک تو سر طرف، احتمالا بندازنش بیرون :دی جالبه Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered هم لیک شده که این برای Xbox کلا نمیاد و ربطی به کنفرانس نداره ولی نشون میده چه لیک در لیکی هست lol البته الان هایپ ملت برای دیدن بازی میازاکی واقعا رفته بالا، اگه چیز دیگه ای ازش لیک نشه خیلی خوبه، ولی دیگه تریلر هم لیک بشه ته خنده هست :))

این لیک شدن ها رو اصلا دوست ندارم:دی
خیلی ضد حال بودش مخصوصا tale و elden ring
کمتر از 2 روز مونده به کنفرانس و من سعی میکنم اخبار رو دیگه دنبال نکنم:دی
اگر می خواید هیجان کنفرانس براتون بمونه، پیشنهاد میکنم شما هم همین کارو کنید:دی

• Like
Reactions: M@SOUD64
لول لیک بازی جدید میازاکی اشتباه خود باندای نامکو بوده، خاک تو سر طرف، احتمالا بندازنش بیرون :D جالبه Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered هم لیک شده که این برای Xbox کلا نمیاد و ربطی به کنفرانس نداره ولی نشون میده چه لیک در لیکی هست lol البته الان هایپ ملت برای دیدن بازی میازاکی واقعا رفته بالا، اگه چیز دیگه ای ازش لیک نشه خیلی خوبه، ولی دیگه تریلر هم لیک بشه ته خنده هست :))
بندای یه تنه توانایی جای گرفتن در کنار یوبی سافت کبیر رو داره! چنان لیک کردن که الان دو تا JRPG شرقی و یک عدد همکاری بین میازاکی و مارتین که میتونست مگاتن باشه رو کمتر 48 ساعت مونده ب کنفرانس لو دادن :|:|
بدبخت مایکرو که حتی تریلر BE هم لو رفت براش.

خدایی خاک بر سر همشون! امسال همه دست در دست هم دادن بر...نن به E3 و لذت دیدن کنفرانس ها و نمایش هاش! این یارویی که بازی میازاکی رو لیک کرد رو هم باید بگیرن اعدامش کنن:دی

خدایی خاک بر سر همشون! امسال همه دست در دست هم دادن بر...نن به E3 و لذت دیدن کنفرانس ها و نمایش هاش! این یارویی که بازی میازاکی رو لیک کرد رو هم باید بگیرن اعدامش کنن:D
این بازی که خیلی وقته شایعه اش هست، الان هم فقط اسمش لو رفته، به نظرم خیلی هم بد نشد برای کنفرانس، چون الان عطش ملت برای دیدن تریلر به شدت بالا رفته. ولی خب اگه یهو معرفی میشد مسلما تاثیر بیشتری داشت ولی چون انحصاری نیست، رو کیفیت کنفرانس اونقدرها اثر منفی نمیزاره چون هنوز تریلر لیک نشده :D ولی با این فرمول که داریم میریم جلو احتمالا تا فرداشب چند تا سورپرایز دیگه هم لیک میشن متاسفانه :| لیک بازی نینجا تئوری خیلی ضایع بود، کل تریلر رو پخش کردن، فکر کن برای یکی دو تا انحصاری احتمالی دیگه هم این اتفاق بیفته، کل لذت زنده دیدن کنفرانس از بین میره.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or