نمایشگاه/رویداد Microsoft | E3 2019 Press Conference

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ali Venom

کاربر سایت
پس از کنارکشیدن کمپانی بزرگ سونی از برگذاری کنفرانس خبری در E3 سال 2019 بسیاری نسبت به حضور مایکروسافت هم شک و شبه داشتند تا اینکه فیل اسپنسر رسما تایید کرد انها همانند تمام سالهای گذشته در E3 با کنفرانس خبری، حضوری قدرتمند خواهند داشت.

تاریخ برگذاری مراسم بیستم خرداد ماه ساعت 00:30 بامداد

لینک های تماشای پخش زنده:
میکسر
یوتیوب
توییچ
توییتر
فیسبوک

E3Briefing2019HERO-hero.jpg

343 Industries

استدیو 343 Industries در جریان مراسم E3 سال 2018 عنوان Halo Infinite را با یک نمایش فنی خارق العاده همراه با معرفی موتوربازیسازی جدید Slip Space به نمایش دراورد. بنا به گفته بانی راس رییس استدیو مذکور در E3 پیش رو شاهد نمایشی از انجین Slip Space خواهیم بود. این موتور جدید قرار است بستری برای اینده حداقل ده ساله سری هیلو باشد. عرضه هیلو اینفینیت در سال 2019 بعید به نظر میرسد و براساس پیش بینی ها در سال 2020 به همراه کنسول نسل بعدی اکس باکس منتشر خواهد شد.

The Coalition

استدیو د کوالیشن سال گذشته بازی Gears 5 را با یک تریلر داستانی که محوریت آن بر روی شخصیت کیت بود برای عرضه در سال 2019 معرفی کرد. حال امسال انتظار میرود با دست پر به E3 بیایند و شاهد یک تریلر گیمپلی طولانی تر از بازی و تاریخ دقیق عرضه بازی نیز مشخص بشود.
همچنین استدیو مذکور در همکاری با اسپلش دمیج بازی استراتژیک نوبتی گیرز تاکتیک را برای پی سی در دست توسعه دارد. و احتمال نمایش این اثر هم دور از انتظار نیست.
گفتنی است بعید است د کوالیشن بازی موبایلی گیرز پاپ را به کنفرانس خبری اصلی E3 بیاورد ولیکن در برنامه های جانبی ای تری همانند اینساید اکس باکس شاید شاهد اطلاعات بیشتری از بازی باشیم.

Rare

استدیو Rare در برنامه جدید اکس باکس گیمز استدیو قرار است دوباره تبدیل به کارخونه بازی سازی تبدیل بشود و در راستای این امر در یکسال گذشته حدود دو برابر تعداد اعضای استدیو رشد داشته و محل جدیدی برای گسترش فیزیکی استدیو ایجاد شده است. استدیو ریر در حال حاضر به چند تیم تقسیم شده و بخش قابل توجهی به پشتیبانی از بازی Sea of Thives ادامه میدهند و دو تیم دیگر مشغول ساخت بازیهای جدیدی هستند که شاید احتمال نمایش یکی از انها در E3 پیش رو وجود داشته باشد.
همچنین انها سال گذشته نسخه جدید Battletoads را با همکاری استدیو Dlala معرفی کردند که تاکنون این بازی در سکوت خبری به سر میبرده. انتظار منطقی وجود دارد که تاریخ عرضه دقیق این بازی همراه با نمایش گیمپلی مشخص شود.

Playground Games

استدیو پلی گراند گیمز پاییز سال گذشته عنوان فوق العاده موفق Forza Horizon 4 را عرضه کرد ولیکن تیم دوم بزرگ دیگر این استدیو از یک سال و نیم پیش در حال توسعه بازی جدیدی در سبک نقش افرینی جهان باز هستند که شاید احتمال معرفی کوتاه این اثر (براساس شایعه های معتبر فیبل 4) وجود داشته باشد. هرچند براساس نظر شخصی خودم بعید میدانم مایکروسافت از این برگ برنده بزرگ در سالی که سونی کنفرانسی ندارد استفاده کند.

Ninja Theory

استدیو نینجا تئوری سازنده بازی تحسین شده هل بلید حدود یکسال به صورت رسمی به خانواده اکس باکس استدیوز پیوسته ولیکن نمایش اثر جدید انها بسیار محتمل است. در انتهای سال گذشته میلادی فیل اسپنسر در پی پرسش مخاطبین اعلام کرد در سال اینده اطلاعاتی از بازی جدید استدیو نینجا تئوری منتشر خواهند کرد. براساس اطلاعات ثبت شده در لینکداین اعضای استدیو و دیگر منابع به نظر نینجا تئوری سالها در خفا مشغول توسعه بازی جدیدی به نام Bleeding edge بوده و حال شاید وقت نمایش عمومی این اثر مورد انتظار باشد.

دیگر استدیو های فرست پارتی در یک نگاه کوتاه:

استدیو Turn 10 باتوجه به اینکه دنبال گذاشتن زمان بیشتری برای توسعه نسخه بعدی فورزا است، پس از سالها حضور مداوم در E3 باید بگوییم امسال غایب خواهد بود.

استدیو کوچک Compulsion Games سال گذشته بازی We Happy Few را عرضه کرد و براساس منطق قطعا عنوانی در حد نمایش برای عموم در دست ندارد.

استدیو inXile Entertainment بازی Wasteland 3 را برای عرضه در سال 2019 به صورت مولتی پلتفرم دردست دارد و احتمال نمایش این بازی در کنفرانس مایکروسافت وجود خواهد داشت. گفتنی است برایان فارگو موسس استدیو ساخت بازیهای جدید معرفی نشده را تایید کرده ولیکن نمایش انها به دور از منطق است.

استدیو Obsidian Entertainment بازی The Outer Worlds را برای عرضه در سال 2019 به صورت مولتی پلتفرم در دست دارد و شاید مایکروسافت از نمایش این اثر در کنفرانس خبری خود استقبال کند. ساخت بازیهای جدید توسط استدیو مذکور تایید شده ولیکن نمایش ها تا قبل از عرضه The Outer Worlds عجیب خواهد بود.

استدیو تازه تاسیس The Initiative در حال عضوگیری و طی کردن مراحل اولیه شکل گیری است و باتوجه به سیاست های جدید مایکروسافت بابت عدم رونمایی زودهنگام بازیها، حضور انها در E3 پیش رو منتفی است.

استدیو Undead Labs سال گذشته بازی ضعیف State of Deacay 2 را منتشر کرد و نمایش بازی بعدی انها که نیز قسمت سوم همین مجموعه است قطعا در E3 2019 رخ نخواهد داد.

پ ن: تاپیک به مرور با اطلاعات کنسول نسل بعدی، خرید استدیوهای جدید و Xbox Global Publishing اپدیت خواهد شد

آخرین ویرایش:
بیاید یک تاپیک درست کردم برای تمام دوستانی که تو چند صفحه اخیر دلایلی که‌ نمیخوان Xbox بخرن رو توضیح دادن.
برید باهم تو این تاپیک حال کنید خوش باشید :D
چرا من Xbox نمیخرم؟
من خودم همین الان این کنسول رو دارم .گیمرتگم هم زیر اسمم موجوده .
چرا فکر میکنی برای فن بازی اینجام !؟
من میگم واقعا باید چه انتظاری ازین کنفرانس داشت وقتی شواهد چیز جالبی رو نشون نمیده ؟
بجای کول بودن خیلی مستند بگو که چرا باید به این کنفرانس امیدوار بود ؟
حتی اگر استودیوهای خریده شده رو عالی فرض کنیم ساخت یه بازی خوب زمان میبره .

بعله heska به احتمال 99% همونطور ک حدس زدی xbox gamepass وارد میشود :D
در مورد BE نمیدونم چرا دوستان انقد تو برجکشون خورد :D
درسته همه انتظار GOW killer رو داشتن و خوب هم NT اونی نیست که مقابل همچین شاخی به ایسته و هم امادگیشو نداره
بقول دوستمون بعد 200 نفری شدنشون ینی حوالی 21 میشه ازشون خروجی aaa رو نه اینکه انتظار داشت بلکه طلب کرد!!!!
ولی be اصلا بازی ضعیف یا معمولی به نظر نمیرسید
بشخصه خیلی باهاش حال کردم
امیدوارم بعد یکم مهربون تر و منطقی تر ببینینم شرایط الان nt رو

آخرین ویرایش:
من خودم همین الان این کنسول رو دارم .گیمرتگم هم زیر اسمم موجوده .
چرا فکر میکنی برای فن بازی اینجام !؟
من میگم واقعا باید چه انتظاری ازین کنفرانس داشت وقتی شواهد چیز جالبی رو نشون نمیده ؟
بجای کول بودن خیلی مستند بگو که چرا باید به این کنفرانس امیدوار بود ؟
حتی اگر استودیوهای خریده شده رو عالی فرض کنیم ساخت یه بازی خوب زمان میبره .
خوب یک جورایی جواب رو خودت داری میدی:دی
این پروسه زمان بر هستش و باید از ۲۰۲۱ منتظر بازی‌های انحصاری جدید باشید. واقعا کار نشدنی هست که تو دوسال پروژه AAA جمع کنی.

Playground Games: "Crunch has no place in modern development"

توی این مقاله اشاره میشه که تیم دوم PG تازه از 200 نفری که انتظار داشتن رسیدن به 60 نفر پس من فک نکنم با این حساب کم ـه کم تا دو سال دیگه خبری از بازی جدیدشون (F4) بشه .....
البته همون جور که تو مقاله گفتن، روند تشکیل استودیو از نفرات اصلی شروع میشه و بعد نوبت به کارمندهای عادی میرسه، یعنی پروسه جذب افراد جدیدتر دیگه خیلی زمان بر نیست. بازی امسال معرفی نشه قطعا سال دیگه معرفی میشه. هر چند من هنوز هم امید دارم همین امسال معرفی بشه :دی

Playground Games: "Crunch has no place in modern development"

توی این مقاله اشاره میشه که تیم دوم PG تازه از 200 نفری که انتظار داشتن رسیدن به 60 نفر پس من فک نکنم با این حساب کم ـه کم تا دو سال دیگه خبری از بازی جدیدشون (F4) بشه .....
بد به زبون نیار به دلم برات شده فیبل رو معرفی میکنن :D=))
دیگه پلی گراند هم نخواد معرفی کنه
انیشتیو هم که نیست
rare هم که حضور نداره
عمه من میخواد 14 تا بازی از استودیو های داخلی نمایش بده:D

• Like
Reactions: M@SOUD64
بد به زبون نیار به دلم برات شده فیبل رو معرفی میکنن :D=))
دیگه پلی گراند هم نخواد معرفی کنه
انیشتیو هم که نیست
rare هم که حضور نداره
عمه من میخواد 14 تا بازی از استودیو های داخلی نمایش بده:D
مشکل از این استدیو ها نیست عزیزم
مشکل از سطح انتظار من و شماس که line up پنج ساله رو نمایششو تو ی سال میخایم و تازه خروجی هم میخاییم بگیریم :D
نمیخام هایپتو بخابونم یا تو ذوقمون بخوره اما بنظرم دوتا معرفی جدید قوی انحصاری بیشتر نمیتونیم داشته باشیم تا استدیو ها تیمشونو ببندن تا پروژه ها پیش بره و اماده نمایش بشن
که البته halo 6 و gears 5 و دوتا new ip که یکیش be باش کافیه برا امسال

• Like
Reactions: M@SOUD64
مشکل از این استدیو ها نیست عزیزم
مشکل از سطح انتظار من و شماس که line up پنج ساله رو نمایششو تو ی سال میخایم و تازه خروجی هم میخاییم بگیریم :D
نمیخام هایپتو بخابونم یا تو ذوقمون بخوره اما بنظرم دوتا معرفی جدید قوی انحصاری بیشتر نمیتونیم داشته باشیم تا استدیو ها تیمشونو ببندن تا پروژه ها پیش بره و اماده نمایش بشن
که البته halo 6 و gears 5 و دوتا new ip که یکیش be باش کافیه برا امسال
عزیزم ربطی به هایپ و این چیزا نداره
مایکرو هیلو و گرز رو سال پیش معرفی کرده که تازه هیلو هم امسال نمیاد اگر شما فقط به یه بازی AAA در سال راضی هستی(گرز5 که قراره 2019 بیاد) که خب بحثش فرق میکنه چون همین مایکرو سال 2016 فقط 3 تا AAA عرضه کرده رقیبش هر سال چند عنوان برای عرضه در سال داره
کنفرانس برای معرفی های جدید هست نه فقط نمایش DLC و گیم پلی از بازی هایی که سال قبل معرفی شدن
سونی شرکت نکرد چون همین قضیه بود و تکرار مکررات میشد
الان که مایکرو حضور داره اگر سطح انتظار من رو به عنوان دارنده کنسولش براورده نکنه دیگه ربطی توی ذوق خوردن نداره
اگر قرار باشه همه طرفدارها بگن اقا انتظار فلان معرفی رو نداشته باشید انتظار حضور فلان رو نداشته باشید انتظار فلان رو نداشته باشید این دیگه چه کنفرانسی بشه خودمون رو داریم گول میزنیم؟
اگر قراره کنفرانس برگزار بشه باید توش معرفی های جدید صورت بگیره اونم در شان یک استودیو فرست پارتی نه در حد کرک داون
من انتظاراتم بالاست طبیعی هم هست شما هم باید بالا باشه پول دادی کنسول این شرکت رو خریدی باید انتظارات رو براورده کنه که اگر نکنه دیگه چی فن بودن و طرفدر بودنی هست

• Like
Reactions: M@SOUD64 and g4mer
عزیزم ربطی به هایپ و این چیزا نداره
مایکرو هیلو و گرز رو سال پیش معرفی کرده که تازه هیلو هم امسال نمیاد اگر شما فقط به یه بازی AAA در سال راضی هستی(گرز5 که قراره 2019 بیاد) که خب بحثش فرق میکنه چون همین مایکرو سال 2016 فقط 3 تا AAA عرضه کرده رقیبش هر سال چند عنوان برای عرضه در سال داره
کنفرانس برای معرفی های جدید هست نه فقط نمایش DLC و گیم پلی از بازی هایی که سال قبل معرفی شدن
سونی شرکت نکرد چون همین قضیه بود و تکرار مکررات میشد
الان که مایکرو حضور داره اگر سطح انتظار من رو به عنوان دارنده کنسولش براورده نکنه دیگه ربطی توی ذوق خوردن نداره
اگر قرار باشه همه طرفدارها بگن اقا انتظار فلان معرفی رو نداشته باشید انتظار حضور فلان رو نداشته باشید انتظار فلان رو نداشته باشید این دیگه چه کنفرانسی بشه خودمون رو داریم گول میزنیم؟
اگر قراره کنفرانس برگزار بشه باید توش معرفی های جدید صورت بگیره اونم در شان یک استودیو فرست پارتی نه در حد کرک داون
من انتظاراتم بالاست طبیعی هم هست شما هم باید بالا باشه پول دادی کنسول این شرکت رو خریدی باید انتظارات رو براورده کنه که اگر نکنه دیگه چی فن بودن و طرفدر بودنی هست
کیفیت هم مهمه فقط کمیت مهم نیست شما بیا پشت سر هم گرز هر سال بده بیرون وقتی کیفیت بره بالا اعتماد مردم هم بیشتر میشه الان مثلا انحصاری سونی Days gone که کیفیتش اندازه اونای دیگه نبوده ولی تو فروش عالی عمل کرده الان سونی دیگه خیالش راحته از فروش بازی های AAA ریسک بیشتری هم میکنه

• Like
Reactions: X B I T B
کیفیت هم مهمه فقط کمیت مهم نیست شما بیا پشت سر هم گرز هر سال بده بیرون وقتی کیفیت بره بالا اعتماد مردم هم بیشتر میشه الان مثلا انحصاری سونی Days gone که کیفیتش اندازه اونای دیگه نبوده ولی تو فروش عالی عمل کرده الان سونی دیگه خیالش راحته از فروش بازی های AAA ریسک بیشتری هم میکنه
بحث کیفیت سره جای خودش هست ولی فقط یک عنوان AAA در سال نمیتونه جواب گوی فن بیس 40 میلیونی باشه
سال 2017 مایکرو کل سال رو با یک عنوان با کیفیت AAA یعنی موتوراسپورت7 چرخوند الان 2 سال گذشته اگر انتظار بر این باشه بعد از 2 سال دوباره همون اتفاقای قبلی باشه که پس پیشرفتی در کار نبوده
من حرفم اینه بیخودی نباید طرفداری کرد اگر ادم بیخودی طرفداری کنه داره خودش رو گول میزنه
اگر مدام بگیم خب اینو نباید انتظار داشت توی E3 معرفی کنه اینم نباید داشت فلان رو هم نباید داشت خب پس دیگه کنفرانس هم برگزار نمیکرد گیم پلی هیلو و گرز5 رو هم توی همون INSIDE XBOX نشون میداد تمام

• Like
Reactions: g4mer
بحث کیفیت سره جای خودش هست ولی فقط یک عنوان AAA در سال نمیتونه جواب گوی فن بیس 40 میلیونی باشه
سال 2017 مایکرو کل سال رو با یک عنوان با کیفیت AAA یعنی موتوراسپورت7 چرخوند الان 2 سال گذشته اگر انتظار بر این باشه بعد از 2 سال دوباره همون اتفاقای قبلی باشه که پس پیشرفتی در کار نبوده
من حرفم اینه بیخودی نباید طرفداری کرد اگر ادم بیخودی طرفداری کنه داره خودش رو گول میزنه
اگر مدام بگیم خب اینو نباید انتظار داشت توی E3 معرفی کنه اینم نباید داشت فلان رو هم نباید داشت خب پس دیگه کنفرانس هم برگزار نمیکرد گیم پلی هیلو و گرز5 رو هم توی همون INSIDE XBOX نشون میداد تمام
بحث انتظار داشتن درسته.
ولی مشکل اینه که تازه یه ساله مایکرو داره تیم جمع میکنه،انتظار اینو نباید داشت که الان بیاد برا امسال مثلا 5 تا انحصاری تاپ بده.
این زمان بره ،راحتتر بشه گفت این کنفرانس خیلی ببرا امسال دستش پر نیست. مگه اینکه فیبل از مدتها قبل تو ساختبوده باشه یا از قبل خرید این استودیوها ،باهاشون صحبت جدی کرده بودند و از همون موقع در حال ساخت بودند که به نظر میاد. چون بعضیاشون رو میبینیم هنوز بازیشون برا ps4 میاد.
بیشتر به یه اعلام آمادگی برا 2020 شبیه هست. در کنارش احتمالا 2-3 عنوان aaa که تو همین بازه تا e3 بعدی عرضه میشن.
بدون تردید نمایش خوبی خواهد بود ولی از استودیوهای تازه نباید انتظار باردهی تو همین سال اول رو داشت.
به مرور مزایای خرید این استودیوها و برگشت مایکرو به pc مشخص میشه.
فقط
index.jpg index.jpg index.jpg index.jpg index.jpg

ApRVBtw.jpg

Cyberpunk 2077's Standard Edition contents may have leaked ahead of E3

تاریخ انتشار توی کنفرانس رونمایی میشه و من در حال رقص بندری از شدت خوشحالی دارم داد میکشم نصف شبی وسط اتاق 8->
عالیه :D
فک کنم حوالی نوامبر باید تاریخ بخوره
اما اگه باکس بازی این باش خیلی بنظرم سادس و به اصلاح خیلی جذاب تر و سگسی تر میتونن کار کنن
امیدوارم با ی بازی متا +90 و مثل شاهکار قبلی ی بازی پرفکت باش

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or