نمایشگاه/رویداد Microsoft | E3 2019 Press Conference

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ali Venom

کاربر سایت
پس از کنارکشیدن کمپانی بزرگ سونی از برگذاری کنفرانس خبری در E3 سال 2019 بسیاری نسبت به حضور مایکروسافت هم شک و شبه داشتند تا اینکه فیل اسپنسر رسما تایید کرد انها همانند تمام سالهای گذشته در E3 با کنفرانس خبری، حضوری قدرتمند خواهند داشت.

تاریخ برگذاری مراسم بیستم خرداد ماه ساعت 00:30 بامداد

لینک های تماشای پخش زنده:
میکسر
یوتیوب
توییچ
توییتر
فیسبوک

E3Briefing2019HERO-hero.jpg

343 Industries

استدیو 343 Industries در جریان مراسم E3 سال 2018 عنوان Halo Infinite را با یک نمایش فنی خارق العاده همراه با معرفی موتوربازیسازی جدید Slip Space به نمایش دراورد. بنا به گفته بانی راس رییس استدیو مذکور در E3 پیش رو شاهد نمایشی از انجین Slip Space خواهیم بود. این موتور جدید قرار است بستری برای اینده حداقل ده ساله سری هیلو باشد. عرضه هیلو اینفینیت در سال 2019 بعید به نظر میرسد و براساس پیش بینی ها در سال 2020 به همراه کنسول نسل بعدی اکس باکس منتشر خواهد شد.

The Coalition

استدیو د کوالیشن سال گذشته بازی Gears 5 را با یک تریلر داستانی که محوریت آن بر روی شخصیت کیت بود برای عرضه در سال 2019 معرفی کرد. حال امسال انتظار میرود با دست پر به E3 بیایند و شاهد یک تریلر گیمپلی طولانی تر از بازی و تاریخ دقیق عرضه بازی نیز مشخص بشود.
همچنین استدیو مذکور در همکاری با اسپلش دمیج بازی استراتژیک نوبتی گیرز تاکتیک را برای پی سی در دست توسعه دارد. و احتمال نمایش این اثر هم دور از انتظار نیست.
گفتنی است بعید است د کوالیشن بازی موبایلی گیرز پاپ را به کنفرانس خبری اصلی E3 بیاورد ولیکن در برنامه های جانبی ای تری همانند اینساید اکس باکس شاید شاهد اطلاعات بیشتری از بازی باشیم.

Rare

استدیو Rare در برنامه جدید اکس باکس گیمز استدیو قرار است دوباره تبدیل به کارخونه بازی سازی تبدیل بشود و در راستای این امر در یکسال گذشته حدود دو برابر تعداد اعضای استدیو رشد داشته و محل جدیدی برای گسترش فیزیکی استدیو ایجاد شده است. استدیو ریر در حال حاضر به چند تیم تقسیم شده و بخش قابل توجهی به پشتیبانی از بازی Sea of Thives ادامه میدهند و دو تیم دیگر مشغول ساخت بازیهای جدیدی هستند که شاید احتمال نمایش یکی از انها در E3 پیش رو وجود داشته باشد.
همچنین انها سال گذشته نسخه جدید Battletoads را با همکاری استدیو Dlala معرفی کردند که تاکنون این بازی در سکوت خبری به سر میبرده. انتظار منطقی وجود دارد که تاریخ عرضه دقیق این بازی همراه با نمایش گیمپلی مشخص شود.

Playground Games

استدیو پلی گراند گیمز پاییز سال گذشته عنوان فوق العاده موفق Forza Horizon 4 را عرضه کرد ولیکن تیم دوم بزرگ دیگر این استدیو از یک سال و نیم پیش در حال توسعه بازی جدیدی در سبک نقش افرینی جهان باز هستند که شاید احتمال معرفی کوتاه این اثر (براساس شایعه های معتبر فیبل 4) وجود داشته باشد. هرچند براساس نظر شخصی خودم بعید میدانم مایکروسافت از این برگ برنده بزرگ در سالی که سونی کنفرانسی ندارد استفاده کند.

Ninja Theory

استدیو نینجا تئوری سازنده بازی تحسین شده هل بلید حدود یکسال به صورت رسمی به خانواده اکس باکس استدیوز پیوسته ولیکن نمایش اثر جدید انها بسیار محتمل است. در انتهای سال گذشته میلادی فیل اسپنسر در پی پرسش مخاطبین اعلام کرد در سال اینده اطلاعاتی از بازی جدید استدیو نینجا تئوری منتشر خواهند کرد. براساس اطلاعات ثبت شده در لینکداین اعضای استدیو و دیگر منابع به نظر نینجا تئوری سالها در خفا مشغول توسعه بازی جدیدی به نام Bleeding edge بوده و حال شاید وقت نمایش عمومی این اثر مورد انتظار باشد.

دیگر استدیو های فرست پارتی در یک نگاه کوتاه:

استدیو Turn 10 باتوجه به اینکه دنبال گذاشتن زمان بیشتری برای توسعه نسخه بعدی فورزا است، پس از سالها حضور مداوم در E3 باید بگوییم امسال غایب خواهد بود.

استدیو کوچک Compulsion Games سال گذشته بازی We Happy Few را عرضه کرد و براساس منطق قطعا عنوانی در حد نمایش برای عموم در دست ندارد.

استدیو inXile Entertainment بازی Wasteland 3 را برای عرضه در سال 2019 به صورت مولتی پلتفرم دردست دارد و احتمال نمایش این بازی در کنفرانس مایکروسافت وجود خواهد داشت. گفتنی است برایان فارگو موسس استدیو ساخت بازیهای جدید معرفی نشده را تایید کرده ولیکن نمایش انها به دور از منطق است.

استدیو Obsidian Entertainment بازی The Outer Worlds را برای عرضه در سال 2019 به صورت مولتی پلتفرم در دست دارد و شاید مایکروسافت از نمایش این اثر در کنفرانس خبری خود استقبال کند. ساخت بازیهای جدید توسط استدیو مذکور تایید شده ولیکن نمایش ها تا قبل از عرضه The Outer Worlds عجیب خواهد بود.

استدیو تازه تاسیس The Initiative در حال عضوگیری و طی کردن مراحل اولیه شکل گیری است و باتوجه به سیاست های جدید مایکروسافت بابت عدم رونمایی زودهنگام بازیها، حضور انها در E3 پیش رو منتفی است.

استدیو Undead Labs سال گذشته بازی ضعیف State of Deacay 2 را منتشر کرد و نمایش بازی بعدی انها که نیز قسمت سوم همین مجموعه است قطعا در E3 2019 رخ نخواهد داد.

پ ن: تاپیک به مرور با اطلاعات کنسول نسل بعدی، خرید استدیوهای جدید و Xbox Global Publishing اپدیت خواهد شد

آخرین ویرایش:
DF و NT هم استودیوهای واقعا با استعدادی هستن و اینا هم با تجهیز بیشتر میتونن بازی های AAA تولید کنن

بعید میدونم df استودیویی در این حد باشه
من برعکس بعضی از دوستان از این خرید خوشحال نشدم و فکر میکنم خرج الکی کرد به جای این هزینه میرفت یه استودیو تو فرانسه یا امریکا تاسیس میکرد مثل age of empire که قراره ip های aoe و halo wars دست بگیره یا یه استودیو شاخ از ژاپن میخرید ولی متاسفانه برعکس پارسال خرید خوبی نکردن

کنفرانس که اشغال بود
ولی کاملا باهات موافقم
من مثل همون فن های XBOX چند میلیون برای این کنسول هزینه کردم
برای بازی هاش هزینه کردم ولی غلام حلقه به گوش نیستم که هر کاری کنن بیام دفاع کنم
ولی بعضی ها دقیقا همین غلام حلقه به گوش شدن
اخه کنفرانس دیشب اصلای جای دفاع نداره خود من اگر سونی همچین چیزی برگزار میکرد تا صبح ترولش میکردم
اخه این چی بود ولا کنفرانس 2017 سگش شرف داشت اخه چی بود از گرز نشون دادن
حالا اصلا کی از کنفرانس دفاع کرد؟ :دی این وسط ممکنه یه تعداد معدودی از دوستان به هر دلیلی از کنفرانس خوششون اومده باشه ولی عموما داریم انتقاد می کنیم. غیر از اینکه بگیم همه باید بگن کنفرانس نابود و فاجعه بوده و هر کی غیر از این بگه داره از کنفرانس دفاع میکنه!
بعید میدونم df استودیویی در این حد باشه
من برعکس بعضی از دوستان از این خرید خوشحال نشدم و فکر میکنم خرج الکی کرد به جای این هزینه میرفت یه استودیو تو فرانسه یا امریکا تاسیس میکرد مثل age of empire که قراره ip های aoe و halo wars دست بگیره یا یه استودیو شاخ از ژاپن میخرید ولی متاسفانه برعکس پارسال خرید خوبی نکردن
اتفاقا استودیو خیلی خوبی هست، من از بازی های قبلی خود استودیو چند تایی رو بازی کردم، با توجه به بودجه محدودی که همیشه داشتن خروجی خوبی داشتن. مثلا همین Psychonauts یا Brutal Legends بازی های خیلی خوبی بودن. فقط مشکلشون اینه بازی هاشون عموما خاص هستن و فروش خیلی زیادی ندارن برای همین دیگه هر چی دم دستشون برسه میسازن، فقط چند تا بازی مخصوص کینکت ساخته بودن! خود تیم شفر هم که اصلا نیازی به تعریف نداره.

این بحث Game Pass خیلی از دور قشنگ اما ما داریم نمونش با Netflix میبینیم فیلم های خوب کم نمیسازه یا سریال اما چیزی نمیسازه که ملت بگن WOW الان هم همینه هیچ وقت یک شرکت مثل ماکروسافت نمیاد چندتا بازی بسازه 100 میلیون دلار هزینه کنه روی هر کدام بعد بیاد برای 5 دلار در ماه عرضه کنه نمونه فیلمیش داریم تو Netflix میبینیم .
سیاست ماکروسافت همینه میخواد یک اکوسیستم یک پارچه داشته باشه براش عرضه بازی ... زیاد مهم نیست درسته میخواد چندتا داشته باشه که دهن منتقدا رو ببنده اما جوری نیست که بخواد بریز و بپاش کنه برای بازی که قراره برای Game Pass عرضه بشه.

کنفرانس ماکروسافت تنها مشکلش به نظر من نه نبود بازی بود بلکه بد اجرا کردنش بود صحبت های قبل کنفرانس هایپ الکی بالا برد بعد فقط به چندتا CG نشون دادن بسنده کردن الان کنسول برای عرضه 6 ماه دیگه اول کنفرانس هایپ میکنه حتی یک بازی در حال اجرا یا حتی سخت افزار روی کنسول نشون نمیده اگه حتی یک بازی روی Dev kit اجرا میکرد Real time انقدر کنفرانس بد به نظر نمیرسید .

یک اجرای RDR2 یا همین cyberpunk 2077 یک مرحله ساده روی کنسول نسل بعد اجرا میکردن به خدا کنفرانس بهتری بود تا با این وضعیت . بعضی بازی هاش عالی بود استدیو های هم که خریده خوب هستن اما بیشترشون همین وضعیت بازی میسازن شما اگه از اون استدیو ها بازی AAA خفن که کسی بگه بازی نکردی نصف عمرت رفته بگه بدونیم .

این نمایش مود Escape گیرز رو ببینید رسما فاجعه ست. ار انیمیشن ها و سیستم گیم پلی که هنوز توی 14 سال پیش خودش گیر کرده بگیر تا گرافیک . امیدوارم گند نزده باشن به کمپین بازی حیفه.

این نمایش مود Escape گیرز رو ببینید رسما فاجعه ست. ار انیمیشن ها و سیستم گیم پلی که هنوز توی 14 سال پیش خودش گیر کرده بگیر تا گرافیک . امیدوارم گند نزده باشن به کمپین بازی حیفه.
لینک بده رفیق!

مطمنی با کیفیت خوب دیدی؟!
دیگه به گیرز هم رحم نمیکنید! اتفاقا از همه نظر به خصوص گرافیک عالی به نظر میاد(نظر شخصی)

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
چطور میگین کنفرانس "آشغال" بود بزرگواران؟ من اونایی که ضعیف بود مثل گیرز پاپ رو کلا نمیگم، ضعیفم نباشه جاش توی کنفرانس نبود. کاری به اکسپنشن ها هم ندارم با اینکه به نظرم مال فورتزا حداقل خیلی میتونه فروش خوبی داشته باشه سر فان بودن. ولی با وجود یه سری ضعفا کاملا متوسط به بالا بود. قرار نبود کار عجیب و غریبی بکنن اونم در نبود سونی و 1 سال مونده به شروع نسل جدید. تازه استودیوهای جدید هم هنوز دارن نیرو میگیرن مث Initiative.
حالا با وجود اینا چطور این کنفرانس آشغاله من نمیدونم:

- شروع با Outer worlds که خیلی بازی خوبی به نظر میرسه و ادامه دهنده ی راهیه که با نیو وگاس شروع کردن
- بازی جدید نینجا تئوری با گیم پلی
- Blair Witch تو سبک هارر که ظاهرا فقط قراره برای PC و X1 بیاد و به نظر خیلی پتانسیل خوبی داره
- ori که از نظر طراحی هنری و بصری با اختلاف وحشتناک بهترین بازی ایه که نشون داده شده تو این چند وقت اخیر
- ماینکرفت جدید با گیم پلی (شخصا اصلا حال نمیکنم باهاش ولی n میلیون نفر فن داره زوری نشون میدن)
- کیانو رو استیج و تیزر جدید سایبر پانک که فک میکنم خفنترین حرکتی بود که تو این سالای اخیر دیدیم از نظر آوردن شخصیتای مهم روی استیج (البته من شرکت میشناسم 10 دیقه بازی نشون میده بعد میرن یه سالن دیگه 10 دیقه فلوت میزنن :D)
- نسخه جدید Battletoads با گیم پلی
- خبر اومدن گیم پس برای کامپیوتر و مترو و بتمن و ...
- فلایت سیم با گیم پلی که درسته AI خاصی نداره یا تعامل محدودی توشه ولی از نظر گرافیکی نزدیک به فیلم بود کاملا
- ریمستر 2 age of empire و معرفی غیر مستقیم استودیویی که قراره استراتژی بسازه با کمپین جدید و گیم پلی
- خریدن دابل فاین و اومدن یه شخصیت افسانه ای مث شیفر روی استیج (همین اصن سطح کنفرانس رو از متوسط بالاتر میبره)
- مدای جدید گیرز و تیزر. دلیل نشون ندادن کمپین اینه که تغییرات زیادی داره و میخوان تو گیمزکام احتمالا چیزی برای نمایش داشته باشن
- دسته ی جدید که به نظر من خیلی خیلی خفنه فقط حیف که گرونه زیادی
- تیزر نسخه جدید کراس فایر که رمدی داره سینگل پلیرشو ریمیک میکنه و جزو پر درآمد ترین بازیای تاریخه برای وان
- معرفی کوتاه کنسول نسل بعدی پشتیبانی از 8K که البته صرفا با Upscale امکانش هست و قدرت 4 برابری نسبت به وان اکس (همین اصن خیلی عجیبه نمیدونم چطور کسی کف و خون قاطی نمیکنه :D) و 120 فریم که به نظرم از رزولوشن 8k خیلی مهمتره
- هیلو هم که لانچ تایتل نسل بعد هست و تیزر انجین نشون دادن ازش و گیم پلی رو نگه داشتن برای سال بعد که با کنسول نمایش بدن و طبیعیه.
- کنار همه ی اینا بازیای 3rd party مث بازی فرام سافتور و مارتین که خسته نمیشه از اسکی رفتن از ارباب حلقه ها :D و ایندی خفنی مث 12 minutes

نمیدونم دیگه اساتید توقع داشتن سال قبل از عرضه ی کنسول جدید چی ببینن تو کنفرانس اونم وقتی رقیب اصلی حضور نداره :D شخصا در حد 7.5/10 رضایت دارم از کنفرانس. مشکل کسایی که که ناراضین یکی اینه که احتمالا فن سونی هستن و به هر حال چون اکثر ایرانیا سهامدار شرکت سونی هستن باید سریع به رقیبش حمله کنن، یا از اول توقعات الکی زیاد مثل نمایش کنسول یا خرید 50 تا استودیو یا معرفی 10 تا انحصاری جدید داشتن.

این بحث Game Pass خیلی از دور قشنگ اما ما داریم نمونش با Netflix میبینیم فیلم های خوب کم نمیسازه یا سریال اما چیزی نمیسازه که ملت بگن WOW الان هم همینه هیچ وقت یک شرکت مثل ماکروسافت نمیاد چندتا بازی بسازه 100 میلیون دلار هزینه کنه روی هر کدام بعد بیاد برای 5 دلار در ماه عرضه کنه نمونه فیلمیش داریم تو Netflix میبینیم .
سیاست ماکروسافت همینه میخواد یک اکوسیستم یک پارچه داشته باشه براش عرضه بازی ... زیاد مهم نیست درسته میخواد چندتا داشته باشه که دهن منتقدا رو ببنده اما جوری نیست که بخواد بریز و بپاش کنه برای بازی که قراره برای Game Pass عرضه بشه.

دقیقا من همیشه گفتم و هیچوقت هم کسی حرفم رو جدی نگرفته ، ته و توی گیم پس رو که در میاری ، آخرش می‌رسی به آب و برق و مسکن مجانی ! الان شاید وعده های قشنگ بدن و آینده رویایی ترسیم کنند ، ولی وقتی به نقطه مد نظرشون برسن و سرویس جای وضعیت فعلی و بازی های ۶۰ دلاری رو بگیره ، مشخص نیست چی پیش میاد! اون اکتیوژن و یوبی سافتی که میگفتن قیمت ۶۰ دلاری خیلی کمه و باید ۱۰۰ دلار بشن ! چطور الان حاضر بشن بازیاشون رو روی سرویس ماهی یک-پنج دلار عرضه کنن؟

T2 و راک استار که ۲۰۰-۳۰۰ میلیون دلار خرج میکنن رو بازیاشون چطور میخوان به سود دهی برسن؟

این سرویس ها بزرگترین تهدید برای بازی های aaa تک نفره داستان محور هستن !
تمام پتانسیل سرویس ها بازی های مولتی پلیر لوت باکس ی و pay to win هست!

یه دوستی گفت چرا همه از فیل اسپنسر دفاع می کنن
این سوالو من چند ساله دارم از خودم می پرسم واقعا بر حسب چه معیاری یا چه اقداماتی اسپنسر شده خدا واسه فنهای ایکس باکس
ایشون الان یه نسل کامل فرصت داشت تا یه تکون اساسی ب برند ایکس باکس بده ولی در عمل هیچ کاری که نکرد هیچ بلکه کاری کرده عملا ایکس باکس جلوی پلی استیشن هیچ حرفی برای گفتن
نداره تا کی هایپ الکی تا کی میخاد بگه من پسر خوبیم منو سونی دوستیم
نسل هفت رو یادتون هست ps3 تو چه جهنمی بود کاز هیرای با تیمش اون کنسول محکوم به مرگ رو دوباره برد به نوک قله اگه اسپنسر تو اون وضعیت بود میتونست همچین جهشی انجام بده ؟
یعنی وضع انقدر بد شده که سونی با خیال راحت میاد میگه اقا من نیستم برید هر کاری دوست دارید بکنید

من که با یک دلار صاحب گیم پس اولتیمیت ۲ ساله شدم هم رو کنسول بازی می کنم هم PC :دی
نمایش هام خیلی تنوع خوبی داشتن؛ بجای اینکه همش اکشن ادونچر سوم شخص ببینیم، مخصوصا فلایت سیم که خیلی دلم میخواست دوباره ببینمش
امیدوار بودم شایعه ۳ تا استودیو درست باشه در کل شاهکار نبود ولی خوب بود راضی بودم.

ضمنا فن های سونی هم اصلا نباید از وضع موجود خوشحال باشن چون اگه رقیب وجود نداشته باشه یا ضعیف باشه اوضاع میشه مثل اوایل PS3 . اونموقع هم PS2 اینقدر بی رقیب بود که سونی فکر کرد هر اندازه هم که شُل کنه خطری تهدیدش نمیکنه . رقابت باید وجود داشته باشه و نزدیک باشه که ما گیمرها بتونیم استفاده کنیم .

ضمنا فن های سونی هم اصلا نباید از وضع موجود خوشحال باشن چون اگه رقیب وجود نداشته باشه یا ضعیف باشه اوضاع میشه مثل اوایل PS3 . اونموقع هم PS2 اینقدر بی رقیب بود که سونی فکر کرد هر اندازه هم که شُل کنه خطری تهدیدش نمیکنه . رقابت باید وجود داشته باشه و نزدیک باشه که ما گیمرها بتونیم استفاده کنیم .
دقیقا نگرانی من همینه لعنتی وضعیت به جایی رسیده سونی اصلا براش مهم نیست کنفرانس E3 شرکت کنه چون رقیبی نمیبینه از اون طرف بازی معرفی میکنه همین جوری یک دفعه تاریخ عرضه میده و بدون سرو صدا عرضه میکنه Dream واقعا این وضعیت اگه ادامه داشته باشه من از طرف سونی هم نگران میشم چون دیگه فشاری نمیبینه که بخواد بهترین بازی هاش عرضه کنه یا اینکه بخواد یکم بازار دست بگیره .

در اینکه چیز زیادی نداشت و نمیخواست یک کنفرانس با کلی خرج اجرا کنه طبیعی هستش اما اینکه اونم جوری رفتار میکنه انگار مثل زمان بین عرضه PS2 و PS3 هستیم یکم ادم ناراحت میکنه و نگران .

متاسفانه باید بگم که حتی کنفرانس EA ( البته اگه بشه اسمش رو کنفرانس گذاشت:دی) برا من جالب تر بود تا مایکروسافت ! حداقل با EA یه نمایش گیم پلی درست درمون از استاروارز دیدیم که همونم مایکرو نداشت:دی یدونه نمایش زنده گیم پلی انقد کار سختی بود یعنی؟ جالب ترش این عزیزانی هستن که تمام قد دارن دفاع میکنن و فک میکنن هر کی از کنفرانس بد بگه سونی فنه و یا مثل خودشون چشم و گوش بستس:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or