نمایشگاه/رویداد Microsoft | E3 2019 Press Conference

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ali Venom

کاربر سایت
پس از کنارکشیدن کمپانی بزرگ سونی از برگذاری کنفرانس خبری در E3 سال 2019 بسیاری نسبت به حضور مایکروسافت هم شک و شبه داشتند تا اینکه فیل اسپنسر رسما تایید کرد انها همانند تمام سالهای گذشته در E3 با کنفرانس خبری، حضوری قدرتمند خواهند داشت.

تاریخ برگذاری مراسم بیستم خرداد ماه ساعت 00:30 بامداد

لینک های تماشای پخش زنده:
میکسر
یوتیوب
توییچ
توییتر
فیسبوک



E3Briefing2019HERO-hero.jpg


343 Industries

استدیو 343 Industries در جریان مراسم E3 سال 2018 عنوان Halo Infinite را با یک نمایش فنی خارق العاده همراه با معرفی موتوربازیسازی جدید Slip Space به نمایش دراورد. بنا به گفته بانی راس رییس استدیو مذکور در E3 پیش رو شاهد نمایشی از انجین Slip Space خواهیم بود. این موتور جدید قرار است بستری برای اینده حداقل ده ساله سری هیلو باشد. عرضه هیلو اینفینیت در سال 2019 بعید به نظر میرسد و براساس پیش بینی ها در سال 2020 به همراه کنسول نسل بعدی اکس باکس منتشر خواهد شد.

The Coalition

استدیو د کوالیشن سال گذشته بازی Gears 5 را با یک تریلر داستانی که محوریت آن بر روی شخصیت کیت بود برای عرضه در سال 2019 معرفی کرد. حال امسال انتظار میرود با دست پر به E3 بیایند و شاهد یک تریلر گیمپلی طولانی تر از بازی و تاریخ دقیق عرضه بازی نیز مشخص بشود.
همچنین استدیو مذکور در همکاری با اسپلش دمیج بازی استراتژیک نوبتی گیرز تاکتیک را برای پی سی در دست توسعه دارد. و احتمال نمایش این اثر هم دور از انتظار نیست.
گفتنی است بعید است د کوالیشن بازی موبایلی گیرز پاپ را به کنفرانس خبری اصلی E3 بیاورد ولیکن در برنامه های جانبی ای تری همانند اینساید اکس باکس شاید شاهد اطلاعات بیشتری از بازی باشیم.

Rare

استدیو Rare در برنامه جدید اکس باکس گیمز استدیو قرار است دوباره تبدیل به کارخونه بازی سازی تبدیل بشود و در راستای این امر در یکسال گذشته حدود دو برابر تعداد اعضای استدیو رشد داشته و محل جدیدی برای گسترش فیزیکی استدیو ایجاد شده است. استدیو ریر در حال حاضر به چند تیم تقسیم شده و بخش قابل توجهی به پشتیبانی از بازی Sea of Thives ادامه میدهند و دو تیم دیگر مشغول ساخت بازیهای جدیدی هستند که شاید احتمال نمایش یکی از انها در E3 پیش رو وجود داشته باشد.
همچنین انها سال گذشته نسخه جدید Battletoads را با همکاری استدیو Dlala معرفی کردند که تاکنون این بازی در سکوت خبری به سر میبرده. انتظار منطقی وجود دارد که تاریخ عرضه دقیق این بازی همراه با نمایش گیمپلی مشخص شود.

Playground Games

استدیو پلی گراند گیمز پاییز سال گذشته عنوان فوق العاده موفق Forza Horizon 4 را عرضه کرد ولیکن تیم دوم بزرگ دیگر این استدیو از یک سال و نیم پیش در حال توسعه بازی جدیدی در سبک نقش افرینی جهان باز هستند که شاید احتمال معرفی کوتاه این اثر (براساس شایعه های معتبر فیبل 4) وجود داشته باشد. هرچند براساس نظر شخصی خودم بعید میدانم مایکروسافت از این برگ برنده بزرگ در سالی که سونی کنفرانسی ندارد استفاده کند.

Ninja Theory

استدیو نینجا تئوری سازنده بازی تحسین شده هل بلید حدود یکسال به صورت رسمی به خانواده اکس باکس استدیوز پیوسته ولیکن نمایش اثر جدید انها بسیار محتمل است. در انتهای سال گذشته میلادی فیل اسپنسر در پی پرسش مخاطبین اعلام کرد در سال اینده اطلاعاتی از بازی جدید استدیو نینجا تئوری منتشر خواهند کرد. براساس اطلاعات ثبت شده در لینکداین اعضای استدیو و دیگر منابع به نظر نینجا تئوری سالها در خفا مشغول توسعه بازی جدیدی به نام Bleeding edge بوده و حال شاید وقت نمایش عمومی این اثر مورد انتظار باشد.

دیگر استدیو های فرست پارتی در یک نگاه کوتاه:

استدیو Turn 10 باتوجه به اینکه دنبال گذاشتن زمان بیشتری برای توسعه نسخه بعدی فورزا است، پس از سالها حضور مداوم در E3 باید بگوییم امسال غایب خواهد بود.

استدیو کوچک Compulsion Games سال گذشته بازی We Happy Few را عرضه کرد و براساس منطق قطعا عنوانی در حد نمایش برای عموم در دست ندارد.

استدیو inXile Entertainment بازی Wasteland 3 را برای عرضه در سال 2019 به صورت مولتی پلتفرم دردست دارد و احتمال نمایش این بازی در کنفرانس مایکروسافت وجود خواهد داشت. گفتنی است برایان فارگو موسس استدیو ساخت بازیهای جدید معرفی نشده را تایید کرده ولیکن نمایش انها به دور از منطق است.

استدیو Obsidian Entertainment بازی The Outer Worlds را برای عرضه در سال 2019 به صورت مولتی پلتفرم در دست دارد و شاید مایکروسافت از نمایش این اثر در کنفرانس خبری خود استقبال کند. ساخت بازیهای جدید توسط استدیو مذکور تایید شده ولیکن نمایش ها تا قبل از عرضه The Outer Worlds عجیب خواهد بود.

استدیو تازه تاسیس The Initiative در حال عضوگیری و طی کردن مراحل اولیه شکل گیری است و باتوجه به سیاست های جدید مایکروسافت بابت عدم رونمایی زودهنگام بازیها، حضور انها در E3 پیش رو منتفی است.

استدیو Undead Labs سال گذشته بازی ضعیف State of Deacay 2 را منتشر کرد و نمایش بازی بعدی انها که نیز قسمت سوم همین مجموعه است قطعا در E3 2019 رخ نخواهد داد.



پ ن: تاپیک به مرور با اطلاعات کنسول نسل بعدی، خرید استدیوهای جدید و Xbox Global Publishing اپدیت خواهد شد
 
آخرین ویرایش:
این شایعه هم که میگفت Xbox Game Pass Ultimate داشته باشی به نسخه آلتیمیت بازی ها دسترسی داری هم درست از آب در اومد
که خیلی هم خوبه
 
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
راستی در مورد هیلو و اینکه مایکروسافت دو سال هست داره بازی نسل بعدیش رو نشون میده، این خبر رسمی بعد از تریلر دیشب:
پ.ن: کنفرانس پارسال با اون کیفیت رو یه سری از دوستان اومدن اینجا گفتن چرت و داغون هست و آخرش هم دیدیم واقعا قضیه چیه، انتظار نداشته باشید الان که کنفرانس خوب نبوده، نیان واسه ترول. سیستمشون اینجوری هست، دست خودشون نیست :D
پ.ن2: مایکروسافت باید یه تجدید نظری هم تو قرارداد بستن برای انحصاری به کمک استودیوهای TP بکنه، نه به نسل قبل و اوایل این نسل که کلی انحصاری این مدلی داشت، نه به الان که کلا موضوع رو تعطیل کرده! دو سه سال گذشته میتونستن قرارداد ببندن واسه بازی انحصاری تا مجبور نباشن منتظر خروجی استودیوهای جدید خودشون باشن.
قبل کنفرانس یه خبری اومد راجب اجرای هیلو با PC من دقیقا حدس زدم لانج تایتل اسکارلت میشه و برا وان هم میاد (اتفاقا حرکت خفنیه اینم گفته بودم) , ولی در اصل موضوع که همون 2 سال نشون دادنش به این شکل هست بازم فرقی ایجاد نمیشه چون بازی لانچ تایتل نسل بعد هست یعنی در واقعا آخر 2020 میاد مانور اصلی هم قطعا برا اسکارلت هست و خواهد بود
کنفرانس پارسال یادم نمیاد کی چی گفت واقعا کنفرانس خوبی بود از کنفرانس امسال که با اختلاف خیلی بهتر بود ولی بازم به نظر من عالی و به قول معروف پشم ریزون نبود , من به کنفرانس 2015 مخصوصا 2016 سونی میگم عالی ربطی هم به سونی فن و ترول کردن این حرفا نداره . حتی خود سونی هم سخته دیگه کنفرانسی به اپیک بودن و فوق خفن بودن 2016 بده
 
من تو پستم گفتم با توجه انتظاراتی که اینجا داریم ، تاپبک تا صفحه ۷۰-۸۰ انتظارات همونی بود که گفتم ، و وقتی چیزی که میبینیم خیلی با اون چیزی که انتطار داریم تفاوت داره ، من به شخصه اگه باشم نظرم به طرف افتضاح بیشتر میل میکنه . حالا شاید شما و کاربران ریست ارا براتون همین نمایش ها هم اکی باشه و لذت برده باشید ولی خود همین مساله هم نشون میده انتظارات از مایکروسافت به شکل افتضاحی پایین هست لابد :D چون با یک نگاه ساده میشه متوجه شد که چیزی که تو کنفرانس مایکروسافت دیدیم ، نمیشه اسمش رو گذاشت برگ برنده ، تمام کننده کار و از این دسته از کلمات که کار رو برای سونی سخت کنه . یه کنفرانس خیلی ساده با کلی بازی ایندی که بازیهای بزرگش هم به افتضاح ترین شکل ممکن نشان داده شد .
کلمه افتضاح خیلی به کار بردم ولی هدفم ترول یا چیز خاصی نیست ، چون الان داره خیلی رو این کلمه مانور داده میشه ، صرفا خواستم وجه تمایز افتضاح و خوب نبودن رو بگم ، مثلا به عقیده خودم ، اگه گیرز و هیلو نمایش گیم پلی داشتن و در حد متوسط میبودن شاید میتونستیم بگیم کنفرانس خوب نبود .

یه نکته دیگه تو نظرات ریست آرا هم کلی نظر منفی وجود داره به شکل زیادی و من احتمال میدم اگه نظرسنجی الان رو با سال قبل مقایسه کنیم افت کیفی بالایی رو شاید شاهد باشیم
بازی جدید نینجا تئوری در حد Gow از کجا اومده دقیقا؟ تو یک سال با معجزه هم نمیشه همچین کاری کرد، پتانسیل NT هم که مشخصه :D حالا مثلا یک نفر همچین حرفی زده دلیل نمیشه ملت این انتظار رو از استودیو داشته باشن اونم تو این مدت کوتاه همکاری، بگذریم از اینکه بازیش چند روز پیش لیک شد اصلا. تریلر هیلو هم به هیچ وجه افتضاح نبود، کلا یه مقدار تو استفاده از واژه افتضاح داری زیاده روی میکنی به گمونم! :D اینکه هیلو نمایش گیم پلی نداشت ناامید کننده بود ولی خود تریلر اصلا نزدیک به افتضاح نبود. گیرز رو قبول دارم از اول تا آخرش افتضاح که هیچی، فاجعه بود رسما. بعدش اینکه کسی نمیگه کنفرانس افتضاح نبود دلیل نمیشه حتما از کنفرانس لذت برده باشه، شاید کنفرانس براش متوسط یا ضعیف یا ناامید کننده باشه، همه چیز صفر و یک نیست که بگیم یا عالی بوده یا افتضاح :D به نظر من دقیقا همین بازی ها رو به شکل بهتری نمایش میدادن کنفرانس نسبتا خوبی رو شاهد بودیم، یه بازی جدید به درد بخور هم معرفی میشد کنفرانس میرفت رو مرز خوب :D
قبل کنفرانس یه خبری اومد راجب اجرای هیلو با PC من دقیقا حدس زدم لانج تایتل اسکارلت میشه و برا وان هم میاد (اتفاقا حرکت خفنیه اینم گفته بودم) , ولی در اصل موضوع که همون 2 سال نشون دادنش به این شکل هست بازم فرقی ایجاد نمیشه چون بازی لانچ تایتل نسل بعد هست یعنی در واقعا آخر 2020 میاد مانور اصلی هم قطعا برا اسکارلت هست و خواهد بود
کنفرانس پارسال یادم نمیاد کی چی گفت واقعا کنفرانس خوبی بود از کنفرانس امسال که با اختلاف خیلی بهتر بود ولی بازم به نظر من عالی و به قول معروف پشم ریزون نبود , من به کنفرانس 2015 مخصوصا 2016 سونی میگم عالی ربطی هم به سونی فن و ترول کردن این حرفا نداره . حتی خود سونی هم سخته دیگه کنفرانسی به اپیک بودن و فوق خفن بودن 2016 بده
در مورد پارسال من خودم هم نگفتم عالی هست و به نظرم در حد خوب بود ولی برو بخون کامنت ها رو ببین چند نفر گفتن افتضاح و داغون بود، در حالی که کاملا مشخص بود کنفرانس خوب به بالا هست :D اگه کنفرانس پارسال مثلا در حد 8 بود، کنفرانس امسال نهایتا 5 بود. در مورد هیلو هم بعید میدونم نسخه ایکس وان از نظر اجرا خیلی مشکلی داشته باشه، از نظر بصری که مشخصا تفاوت زیاده ولی از نظر فریم و کلیت گیم پلی باید با نسخه نسل بعد یکی باشه. احتمال زیاد هم خیلی تفاوت فاحشی بین نسخه ها نمیزارن تو یکی دو سال اول نسل.
 
واقعاً چطوری گیم‌پلی Halo و Gears رو نشون ندادن؟!!

gr8d_dzdbainxcaey9cd.jpg

هیلو که مشخصه چرا و کلا اصلا نباید نشونش میدادن، اگه مایکرو دستش خالی نبود شاید به راحتی اسکیپش میکردن، اما Gears5 فقط یه معنا داره، اونم این که چیزی برای نمایش ندارن و وضع یکم خرابه. به فاصله سه ماه از انتشار بازی، اونم در شرایطی که هنوز کسی نمیدونه بازی چطور تغییر کرده و چی شده E3 دقیقا جایی بود که نشون بدن بازی چیه، وقتی چیزی نمایش ندادن یعنی هنوز آماده نمایش نیست یا اونی که باید نشده. به نظر من که کاملا نگران کننده است.
 
هیلو که مشخصه چرا و کلا اصلا نباید نشونش میدادن، اگه مایکرو دستش خالی نبود شاید به راحتی اسکیپش میکردن، اما Gears5 فقط یه معنا داره، اونم این که چیزی برای نمایش ندارن و وضع یکم خرابه. به فاصله سه ماه از انتشار بازی، اونم در شرایطی که هنوز کسی نمیدونه بازی چطور تغییر کرده و چی شده E3 دقیقا جایی بود که نشون بدن بازی چیه، وقتی چیزی نمایش ندادن یعنی هنوز آماده نمایش نیست یا اونی که باید نشده. به نظر من که کاملا نگران کننده است.
از نظر منطقی حرفت درست هست و منم دقیقا نظرم همینه. ولی توی ریست ارا یه مصاحبه از راد فرگوسن گذاشتن که چند ماه پیش گفته بود شیوه مارکتینگ و نمایش این بازی مثل قبل نیست و یه روند جدید رو در پیش گرفتن. هر چند با فرض اینکه بازی خراب نکرده هم بخوایم در نظر بگیریم، به نظرم روند جدید بهتره بخوره تو سرشون! :D ولی باز اینکه بازی تاریخ دقیق عرضه داره اونم واسه سه ماه دیگه، یک ماه دیگه تست بتای مولتی پلیر داره، قراره فردا ازش تریلر داستانی پخش کنن و سایر موارد باعث میشه اندک امیدی داشته باشیم که شاید واقعا مشکلی نداره و اینا میخوان این مدلی بازی رو تبلیغ کنن! الان دیگه باید تو مراحل نهایی ساخت باشن، مشکل داشته حداقل تاخیر میزدن و مینداختن چند ماه بعد، کلا عجیب و در عین حال مسخره شده وضعیت این بازی. بعد دوستان میگن چرا تو تاپیک بازی های ایکس وان بحثی نمیشه، خداییش الان در مورد چی باید بحث کنیم؟ اصلا چی نشون دادن از بازی که سه ماه دیگه میاد؟ :D
====
در مورد هیلو اینو تو ریست ارا گذاشتن:

hi1.jpg


یه مشت آت و آشغال که یه گوشه صحنه افتادن ولی جزییات، سایه زنی و نورپردازی رو نگاه کنید، انصافا عالیه.
 
این کنفرانس میتونه برای مایکروسافت به شدت بزرگ و حیاتی باشه. میتونست میخ خودش رو با قدرت بکوبه و در نهایت خیلی چیزا رو به نفع خودش تغییر بده. این همه هایپ و این همه خبر و توییت و کوفت و مرض...
نمیدونم اینا واقعا مشکلشون چیه که اینطوری خراب کردن. یه مشت بازی تکراری بدون نشون دادن گیم پلی واقعا حرکتیه که به سختی میشد همچین گندی زد که مایکی با موفقیت انجامش داد:D:| ما رو بگو مثل خوشحال ها منتظر KI2 و دو سه تا بازی از کپکام و Fable IV بودیم =)
 
هیلو که مشخصه چرا و کلا اصلا نباید نشونش میدادن، اگه مایکرو دستش خالی نبود شاید به راحتی اسکیپش میکردن، اما Gears5 فقط یه معنا داره، اونم این که چیزی برای نمایش ندارن و وضع یکم خرابه. به فاصله سه ماه از انتشار بازی، اونم در شرایطی که هنوز کسی نمیدونه بازی چطور تغییر کرده و چی شده E3 دقیقا جایی بود که نشون بدن بازی چیه، وقتی چیزی نمایش ندادن یعنی هنوز آماده نمایش نیست یا اونی که باید نشده. به نظر من که کاملا نگران کننده است.
از طرفی هرچی فکر می‌کنم به جایی نمیرسم که چطوری میشه بزرگترین بازی امسال مایکروسافت که فقط 3 ماه دیگه قراره بیاد، همچین نمایش عجیبی توی کنفرانس داره و آدم ذهنش ناخودآگاه میره سمت چیزی که گفتی. ولی از اون طرف با یه بازی ساده از طرف یه استودیوی تازه‌کار طرف نیستیم. یعنی دیگه در بدترین حالت هم نباید شکی داشته باشیم که بازی حداقل چند تا بخش خفن داره دیگه. می‌شد یکی از اون بخش‌های جالب رو انتخاب کرد و 3 دقیقه گیم‌پلی ازش نشون داد، به جای اینکه راد فرگوسن بره توی زیرزمین سخنرانی کنه! :| (من رو یاد اون سریالی انداخت که قدیما تلویزیون نشون می‌داد و هر قسمت چند تا داستان داشت که باید حدس می‌زدیم راسته یا دروغ! یعنی اتمسفرش عین همون بود، یا شاید من وسط خواب و بیداری اون‌طوری می‌دیدم! :D)
مطمئناً Gears 5 هرجوری هم که باشه (که من فکر می‌کنم در نهایت چیز خوبی از آب دربیاد با توجه به تجربه‌ای که از نسخه قبلی کسب کردن و زمانی که در اختیار داشتن)، دیگه چند دقیقه گیم‌پلی از بین 10،15 ساعت بخش کمپینش که می‌شد جدا کرد، نمی‌شد؟! نمی‌دونم والا! :D
از اون طرف تریلر Halo هم خوب نبود به نظرم. حالا گیم‌پلی هیچی، مثلاً میگیم گذاشتن برای نمایش کامل با اسکارلت. ولی حداقل خود تریلر می‌شد یه ذره جذاب‌تر باشه. خیلی طولانی و خسته‌کننده بود و من انتظار داشتم چیز بهتری ببینم و مثلاً تریلر قبلی همین بازی به‌شدت بهتر و مناسب‌تر بود به نظرم تا این کاتسینی که پخش کردن.
 
آخرین ویرایش:
از طرفی هرچی فکر می‌کنم به جایی نمیرسم که چطوری میشه بزرگترین بازی امسال مایکروسافت که فقط 3 ماه دیگه قراره بیاد، همچین نمایش عجیبی توی کنفرانس داره و آدم ذهنش ناخودآگاه میره سمت چیزی که گفتی. ولی از اون طرف با یه بازی ساده از طرف یه استودیوی تازه‌کار طرف نیستیم. یعنی دیگه در بدترین حالت هم نباید شکی داشته باشیم که بازی حداقل چند تا بخش خفن داره دیگه. می‌شد یکی از اون بخش‌های جالب رو انتخاب کرد و 3 دقیقه گیم‌پلی ازش نشون داد، به جای اینکه راد فرگوسن بره توی زیرزمین سخنرانی کنه! :| (من رو یاد اون سریالی انداخت که قدیما تلویزیون نشون می‌داد و هر قسمت چند تا داستان داشت که باید حدس می‌زدیم راسته یا دروغ! یعنی اتمسفرش عین همون بود، یا شاید من وسط خواب و بیداری اون‌طوری می‌دیدم! :D)
مطمئناً Gears 5 هرجوری هم که باشه (که من فکر می‌کنم در نهایت چیز خوبی از آب دربیاد با توجه به تجربه‌ای که از نسخه قبلی کسب کردن و زمانی که در اختیار داشتن)، دیگه چند دقیقه گیم‌پلی از بین 10،15 ساعت بخش کمپینش که می‌شد جدا کرد، نمی‌شد؟! نمی‌دونم والا! :D
از اون طرف تریلر Halo هم بود به نظرم. حالا گیم‌پلی هیچی، مثلاً میگیم گذاشتن برای نمایش کامل با اسکارلت. ولی حداقل خود تریلر می‌شد یه ذره جذاب‌تر باشه. خیلی طولانی و خسته‌کننده بود و من انتظار داشتم چیز بهتری ببینم و مثلاً تریلر قبلی همین بازی به‌شدت بهتر و مناسب‌تر بود به نظرم تا این کاتسینی که پخش کردن.
کلا موضوع گیرز 5 یکی از عجایب ده سال (!) اخیر صنعت هست. اینکه گیم پلی نشون ندادن قبول، یه کاور استوری مسخره رفتن قبول، قراره تریلر داستانی رو به جای کنفرانس فرداشب تو میکسر نشون بدن قبول، ولی اینکه میگن نمایش گیم پلی میره واسه سپتامبر رو من اصلا نمیتونم هضم کنم :دی نسخه التیمیت بازی 6 سپتامبر میاد، یعنی چهار یا پنج روز قبل از عرضه میخوان گیم پلی نشون بدن، اصلا میشه؟ :| :D اصلا بازی آشغال هم باشه به قول تو اون وسط میتونن چند دقیقه هیجان انگیز رو جدا کنن و نمایش بدن، دیگه بدتر از اینکه نمیشه. یعنی مثلا اینا فکر کردن اول سپتامبر یه گیم پلی کامل نشون میدن و بعد خیلی ها می بینن و میگیم کیفیت بالایی هم داره و خوششون میاد، بعد هم میگن ای جان بازی 5 روز دیگه میاد و بریم بخریم؟ به همین راحتی :| امیدوارم اشتباه کنم :دی
 
به نظر من دقیقا همین بازی ها رو به شکل بهتری نمایش میدادن کنفرانس نسبتا خوبی رو شاهد بودیم، یه بازی جدید به درد بخور هم معرفی میشد کنفرانس میرفت رو مرز خوب :D
یه مشکل بزرگی دارن اینه که تریلر و و مارکتینگ خوب رو بلد نیستن یعنی نمیدونن چطوری باید یه بازی رو نمایش داد (حالا اون بازی سطح کیفیش هر چی میخواد باشه) , چیزی که رو اعصابم
بود اینه که معمولا یه تریلر کوتاه نشون میدن با یه موزیک به شدت شلوغ که روش گذاشتن و بیننده واقعا حس خفنی بهش دست نمیده
حتی تریلر هیلو هم که اینطوری نبود بازم میتونستن خیلی اپیک تر و خفن تر درست کنن نمیدونم چطوری توضیح بدم چون نمیخوام مقایسه کنم
گیرز5 تو بدترین حالت اگر متاش زرد هم بشه که بعیده بازم میتونستن یه طوری نمایشش بدن که ملت هایپشون بچسبه به سقف و مارکتینگ و تبلیغات خفنی رو هم داشته باشن (فکر کنم الان معکوس شد این قضیه) نمیدونم ممکنه دلیلش این بوده باشه که ترسیده باشن منتقدها بریزن سر بازی و جو منفی ایجاد بشه ؟ با توجه به اینکه گفتن تغییراتی داشتیم که برای اولین بار در این فرنچایز می بینید
 
یه مشکل بزرگی دارن اینه که تریلر و و مارکتینگ خوب رو بلد نیستن یعنی نمیدونن چطوری باید یه بازی رو نمایش داد (حالا اون بازی سطح کیفیش هر چی میخواد باشه) , چیزی که رو اعصابم
بود اینه که معمولا یه تریلر کوتاه نشون میدن با یه موزیک به شدت شلوغ که روش گذاشتن و بیننده واقعا حس خفنی بهش دست نمیده
حتی تریلر هیلو هم که اینطوری نبود بازم میتونستن خیلی اپیک تر و خفن تر درست کنن نمیدونم چطوری توضیح بدم چون نمیخوام مقایسه کنم
گیرز5 تو بدترین حالت اگر متاش زرد هم بشه که بعیده بازم میتونستن یه طوری نمایشش بدن که ملت هایپشون بچسبه به سقف و مارکتینگ و تبلیغات خفنی رو هم داشته باشن (فکر کنم الان معکوس شد این قضیه) نمیدونم ممکنه دلیلش این بوده باشه که ترسیده باشن منتقدها بریزن سر بازی و جو منفی ایجاد بشه ؟ با توجه به اینکه گفتن تغییراتی داشتیم که برای اولین بار در این فرنچایز می بینید
مشکل اصلی اینه فیل اسپنسر انگار خیلی علاقه داره بگم من 60 تا بازی نشون دادم، 40 تاش انحصاری هست، 50 تاش واسه گیم پس میاد و کلا به نمایش بازی زیاد بیشتر علاقه داره تا نمایش با کیفیت :دی پارسال هم همین جوری بود ولی حداقل اونجا گیرز و هیلو رو اولین بار بود نشون دادن، کلی TP بزرگ و خفن نشون دادن، چند تا استودیو خریدن و کلا مجموعه کنفرانس خیلی خوب بود چون با اینکه فرمت دو تا کنفرانس یکی بود ولی پارسال فکر کنم تعداد بازی ها به مراتب کمتر بود و وقت کافی برای نمایش همه بازی ها وجود داشت. الان اینقدر بازی چپونده بودن وسط کنفرانس که به هر کدوم دو دقیقه هم وقت نمی رسید که بخوان گیم پلی نشون بدن. یه سری از معرفی ها هم سر سری رد شد به همین خاطر، مثل خرید Double Fine که واقعا استودیو با استعدادی هست و بازی های خیلی خوبی میسازه یا مثلا Flight Simulator که من اولش فکر کردم مستند هست با تصاویر واقعی، هنوز هم مطمئن نیستم خداییش :)) بیست تا بازی رو درست و حسابی نشون بدن خیلی بهتر از اینکه شصت تا بازی رو اینجوری نمایش بدن.
 
از نظر منطقی حرفت درست هست و منم دقیقا نظرم همینه. ولی توی ریست ارا یه مصاحبه از راد فرگوسن گذاشتن که چند ماه پیش گفته بود شیوه مارکتینگ و نمایش این بازی مثل قبل نیست و یه روند جدید رو در پیش گرفتن. هر چند با فرض اینکه بازی خراب نکرده هم بخوایم در نظر بگیریم، به نظرم روند جدید بهتره بخوره تو سرشون! :D ولی باز اینکه بازی تاریخ دقیق عرضه داره اونم واسه سه ماه دیگه، یک ماه دیگه تست بتای مولتی پلیر داره، قراره فردا ازش تریلر داستانی پخش کنن و سایر موارد باعث میشه اندک امیدی داشته باشیم که شاید واقعا مشکلی نداره و اینا میخوان این مدلی بازی رو تبلیغ کنن! الان دیگه باید تو مراحل نهایی ساخت باشن، مشکل داشته حداقل تاخیر میزدن و مینداختن چند ماه بعد، کلا عجیب و در عین حال مسخره شده وضعیت این بازی. بعد دوستان میگن چرا تو تاپیک بازی های ایکس وان بحثی نمیشه، خداییش الان در مورد چی باید بحث کنیم؟ اصلا چی نشون دادن از بازی که سه ماه دیگه میاد؟ :D

ایول پس این روند تبلیغاتی جدیده! جدی باور میکنی این حرف هارو؟

این سیاست اخیر رو بسیاری از استدیوها دارن در پیش میگیرن که بازیشون رو مثلا چند ماه مونده به عرضه معرفی کنن و نمایش بدن. مثلا در فاصله یک سال بازی معرفی میشه و دیگه مثل قبل و به سبک SE اول با یه CG معرفی نمیکنن بعد بشینن تازه از خودشون بپرسن خوب حالا چی باید بسازیم. اما باز در این حالت هم بازی نمایش گیم پلی داره و سریع نشون میدن چیه تا طرفدارها به علت گذشت زمان، یا قدیمی شدن مکانیک و حتی زودتر دیدنشون تو یه بازی دیگه هایپشون نخوابه. این یه چیزه، اینکه به فاصله سه ماه مونده از انتشار هنوز هیچ گیم پلی نشون ندی هم یه چیز دیگه. مسلما هم ربطی به مارکتینگ نداره. هیچ ربطی نداره. اینی که تو داری میگی یعنی تخم مرغ شانسی. بخری ببینی چی توشه!
 
آقا اطلاعات جدید از Gears 5 اومده :| مثل اینکه واقعا به خاطر برنامه تبلیغاتی چیزی نشون ندادن!

Versus – July

explore-versus-5cf977a3824bb-1024x576.jpg


Horde – August

explore-horde-5cf9759fe900e-1024x576.jpg


Campaign – September

explore-campaign-5cfc0983ce4d1-1024x576.jpg


در مورد بخش کمپین گفتن بزرگترین کمپین تو سری هست، بازی به صورت اسپلیت اسکرین سه نفره هم اجرا میشه. در نقش Jack هم میشه بازی کرد! حالا احتمالا سه نفره بودن به این صورت هست که نفر سوم باید Jack رو برداره، شاید هم اینجوری نباشه البته :دی تو تبلیغاتی که الان ازش اومده تاکید خیلی زیادی رو کمپین شده، به نظرم اگه خراب کرده باشن حداقل اینجوری تبلیغ نباید کنن دیگه. سه ماه دیگه مشخص میشه lol

اینم در مورد شیوه مارکتینگ بازی:
Our goal over the next three months is to bring you a comprehensive look at Gears 5, leading you deeper into the game than we’ve ever done before a Gears game’s release. Expect streams, detailed blogs, answered questions and PLENTY of gameplay

نسخه کالکتور مخصوص!

0609-Collectors-Edition-5cf9ae00453ae-1024x873.jpg
 
آخرین ویرایش:
من هیچ کاری به فن های سونی یا نینتندو ندارم واقعا مایکرو چجوری می تونه نشون ندادن گیم پلی گیرز رو تو به قول خودش بزرگترین رویدادش توجیه کنه
واقعاحالم بد شد دیشب قضیه استریم رو.کنسول وان هم مزخرف تر، من مطمئن هستم می خوان بازی های نسل بعد رو با استریم و کلاود به خورد ملت بدن
من این نسل به خاطر ریمستر های سونی بیخیالش شدم و ترجیح دادم به دو سه تا انحصاری بسنده کنم
الان چرا باید برای اسکارلت هایپ بشم مگه اسکورپیو چی کار کرد چی داشت من واقعا نمی دونم این قدرت کجا رفت چی دیدیم به جز بازی های ضعیف مولتی این نسل
خلاصه با این هزینه ها پی سی خیلی بهتره چون یه شبه تبدیل به یه پونصد دلار زباله نمیشه و ذره ذره میشه کشیدش بالا
تا سال دیگه باید سماق بمکم و کنسول نسل بعد بیاد و اینو بندازم دور بدون هیچ کانتنت بدردبخوری فرست پارتی
 
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or