Microsoft: کنسول PS3 خود را بیاورید و برای خرید X1 صد دلار تخفیف بگیرید

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
16513356673909575228.jpg

درود.

ماکروسافت در یک اقدامی عجیب و در عین حال جالب، برای ترویج کاربران به خرید کنسول Xbox one ایمیلی را فرستاد با مضمون اینکه PS3 خود را به مغازه‌ها فروش دستگاه ببرید و برای خرید X1 چیزی معادل با 100$ دلار تخفیف بگیرید به عبارتی ماکروسافت به شما 100دلار اعتبار می‌دهد با این کار و شما می‌توانید کنسول X1 را 399$ دلار خرید کنید!. این خبر که به صورت رسمی منتشر شده است گفته می‌شود به زودی همین روش برای کنسول 360 نیز اعمال خواهد شد. در عکس بالا می‌توانید پیام را مشاهده کنید.

آخرین ویرایش:
اون بنده خدا هم مثل دوستمون تحقیق نکرده =))

Store Offers - Microsoft Store

مایکروسافت رسما این مسئله رو برای تمامی کنسول های نسل قبلی به جزء کنسول نینتندو تایید کرده.
اگه این حرکتش فقط برا 360 بود معقولانه و خوب بود ولی اینکه PS3 رو آورده وسط واقعا ضایس دیگه ... :-&

به جز 360 و PS3 از کنسول‌های نسل قبل، دستگاه دیگه ای سراغ دارید دیگه؟ نیتندو هم خط خورده. شاید پروژه‌ای هم برای ویتا و psp دارن(؟)

یعنی واقعا درک این جمله سخته ؟!

مایکروسافت رسما این مسئله رو برای تمامی کنسول های نسل قبلی به جزء کنسول نینتندو تایید کرده.

یعنی کنسول های 360 و PS3 و Wii که در نسل هفتم کنسول های بازی اومدن (وقتی ما در نسل هشتم هستیم).حال نینتندو رو از آن کم کرده و می رسیم به دو کنسول دیگه.تمامی کنسول های نسل قبلی منهای کنسول نینتندو هم میشه 360 و PS3 که شما گفتی.می خوام ببینم دقیقا کجای جمله ی من اشتباهه؟!ایراد بنی اسرائیلی نگیرین خواهشا:دی

اگه این حرکتش فقط برا 360 بود معقولانه و خوب بود ولی اینکه PS3 رو آورده وسط واقعا ضایس دیگه ...
yahoo_31.gif

به هیچ وجه به نظرم ربطی نداره.من گفتم قبل تر.سونی این کارو کنه یا مایکروسافت یا حتی نینتندو!وقتی نتیجش ممکنه بشه تعداد بازیبازان بیشتر در نسل هشتم , که میشه فروش بیشتر بازی ها و نتیجه ی نهاییش میشه ساخته شدن بازی های بیشتر برای نسل هشتم به شخصه پشتیبانیش می کنم.این کار مایکروسافت باعث بشه مردم PS4 بخرن یعنی نتیجه ی عکسم داشته باشه بازم فرقی نمی کنه.چون معادله ای که قبل گفتم برقرار میشه و همش به سود بازیبازا و صنعت کنسول های بازیست.

آخرین ویرایش:
چرا پای ps3 رو اورده وسط...اصلا بهشون چه سودی داره که ps3 رو بگیرن ایکس وان رو 100 دلار ارزون تر بدن؟:-/

چرا پای ps3 رو اورده وسط...اصلا بهشون چه سودی داره که ps3 رو بگیرن ایکس وان رو 100 دلار ارزون تر بدن؟:-/

کشوندن گیمرها به نسل بعد : افزایش تعداد گیمر ها در نسل جدید :: کم شدن مدت ساپورت بر روی کنسول های قدیمی ::: ترغیب کسانی که هنوز برای خرید دو دل هستند ::: افزایش تعداد بازی ها در نسل جدید :::: سود بیشتر :d

نگفته باید اینکار رووبکنید که ! گفته هرکی دلش میخواد میتونه اینکار رو بکنه!! حالا زشتی و آبروریزیش کجاست نمیدونم!!

كلا" حركت مايكرو كه يه حركت اقتصادي خوب بوده اما بين گيمر ها و با توجه به احساسات ماها فقط بايد اين مدلي كرد=))=))=))
منم PS3 داشتم عمرا" همچين كاري مي كردم :d

يكي ديگر از اوج ترول هايي كه ديدم :d

Microsoft's cloud finally revealed!!

آدم مگه مغز خر خورده که یه همچین کاری کنه؟
ps3شو نگه میداره با 100 دلار کمتر یه ps4 میگیره... والا...

شما خبر نداری اما تمامی سونی فن ها از انواع سیستم عامل های Linux,FreeBSD,OpenBSD,Solaris,Mac OS,Open Solaris و ... استفاده می کنند اما هیچ کدوم ویندوز نصب ندارن

شمایه سرچی بزن تونت تابفهمی درصداستفاده ازویندوز روی pcچندین ده برابرسیستم عامل هایی که گفتی هستش بعدبگوهمه سونی فن هاازویندوزاستفاده نمیکند!
اتفاقاسونی فن های واقعی ازویندوزهم استفاده میکنندچونکه اوناهمش بهترین رومیخوان !

90% پستهای این تاپیک مثل همه
از اول که شروع کیکنی تا صفحه 7 فقط اینو میبینی: مگه خریم میریم PS4 میخریم.
خوب یرید بخرید! مگه کسی جلو تونو گرفته؟ راجع به چی انقدر با دشمن فرضی بحث میکنید؟

سونی هم باید در جواب بگه:
کنسول xbox one خود را تحویل ما دهید ما به شما یه ps2 جایزه میدیم:دی
آخه xbox one در حد ps2 هست در حال حاضر:دی

آخرین ویرایش:
این پست بالا برای تنش هست. خواهشن کسی نقل و جواب نده.
مرسی.
مدیر پنداری دارم:d

طرح خوبی نیست !
ps4 دست دو بیشتر از 100 دلار ارزش داره ...

آفرین ! چه نمکدون !

خواهش میکنم PS2ی به اعتقاد خیلی ها افسانه ای (:d) رو با این 1 مقایسه نکنید :d تازه شمارشم یکی بالاتره :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or