Microsoft: کنسول PS3 خود را بیاورید و برای خرید X1 صد دلار تخفیف بگیرید

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
16513356673909575228.jpg

درود.

ماکروسافت در یک اقدامی عجیب و در عین حال جالب، برای ترویج کاربران به خرید کنسول Xbox one ایمیلی را فرستاد با مضمون اینکه PS3 خود را به مغازه‌ها فروش دستگاه ببرید و برای خرید X1 چیزی معادل با 100$ دلار تخفیف بگیرید به عبارتی ماکروسافت به شما 100دلار اعتبار می‌دهد با این کار و شما می‌توانید کنسول X1 را 399$ دلار خرید کنید!. این خبر که به صورت رسمی منتشر شده است گفته می‌شود به زودی همین روش برای کنسول 360 نیز اعمال خواهد شد. در عکس بالا می‌توانید پیام را مشاهده کنید.

آخرین ویرایش:
بلاخره معلوم میشه این طرح موفق خواهد بود یا نه خواهیم دید اماراش میاد
ولی خوشم میاد سونی اینو فهمیده چنین طرح رو ارائه نداده چون هیچ کس 360 نمیاد بده ps4 بگیره همون دسته 360 کل ps4 ارزش داره

بخش اخبار رو شما و امثال شما نابود کردن ، هرکی وارد تاپیک ها میشه عکس العملش همینیه که گذاشتم متأسفانه! ناظم ها که فقط بلدن پست های ما رو پاک کنن و اخطار بدن! درکل بازیسنتر مبارکتون باشه:-&

حاجی جون واسه کنسول خودشون هم اینکاروکردند مثله اینکه شمابیخبری همینجوری یه چیزی میگی ها!
اینکارمایکروسافت رواگرچه که اکثرسونی فن هااحمقانه ومسخره میدونند ولی بایدبگم اگه باعث بشه حتی4نفرهم بیاداین کاروبکنه بازم باعث میشه4تاکنسول نسل بعدبیشتربشه ومیتونه برای صنعت گیم دراینده مفیدباشه
تازه سونی هم اگه اینکاروبکنه خوبه ها:))
آخه این حرکت انقدر ضایع و مذبوحانه هست که الان شده سوژه ی خنده و تمسخر و انتقاد همه ی سایتها . با این کار شاید 10نفر که من نمیدونم پروسه ی تصمیم گیری در مغذشون چه روندی رو طی میکنه (!) بیان اینکارو بکنن ولی صد برابرش هیتر جمع میکنه برای خودش MS !
بازم تاکید میکنم ... :d خیلی احمقن !

حاجی جون واسه کنسول خودشون هم اینکاروکردند مثله اینکه شمابیخبری همینجوری یه چیزی میگی ها!
اینکارمایکروسافت رواگرچه که اکثرسونی فن هااحمقانه ومسخره میدونند ولی بایدبگم اگه باعث بشه حتی4نفرهم بیاداین کاروبکنه بازم باعث میشه4تاکنسول نسل بعدبیشتربشه ومیتونه برای صنعت گیم دراینده مفیدباشه
تازه سونی هم اگه اینکاروبکنه خوبه ها:))

همین کم مونده تو نگران صنعت گیم بشی . بشین سر جات و پست های این و اون نقل و قول نکن ;)
هر کی نظر خودشو داره میگه. این حرکت مایکرو هم خیلی اپیک فیله .

در ضمن من کنسول فن نیستم کلا امضا مشخصه

آخرین ویرایش:
در یه صورت میرزه!
به این صورت که تو قاب ps3 تون اجر بزارین و بندازین به اونا!یا مثلا ps3 تون چراغ زرد شده باشه!
بازم نمیارزه:|

فکر کنم ماکروسافت باید بجای ps3 ایکس باکس بگیره آخه مصارف دیگه ای غیر بازی هم داره و عین لوپ لوپ میمونه:d

xbox-cocaine.jpg

داداش من حالت خوشه؟ چیز میزی نزدی؟ این حرفا چیپ رو از کجا میاری میزاری اینجا؟

حرف چیپ چیه عزیزم سونی فنها ریختن ترول میکنن و عکس چرت میزارن به عنوان تمسخر منم دارم جوابشون میدم
این حرکت مایکروسافت خیلی ها رو عصبانی کرده مثل اینکه :دی اگه شکست میخوره و اپیک فیله پس شما از چی مینالی چرا سونی فنها بهشون بر خورده ؟:))

همین کم مونده تو نگران صنعت گیم بشی . بشین سر جات و پست های این و اون نقل و قول نکن ;)
هر کی نظر خودشو داره میگه. این حرکت مایکرو هم خیلی اپیک فیله .

شماگفتی واسه کنسول خودشون این کارونکردن! که ماگفتیم این مایکرو بدبخت فلک زده واسه کنسول های قبلی خودشم این کاروکرده دیگه
حاجی چراناراحت میشی خب؟خودت داری میگی هرکی نظر خودشو داره دیگه اینم نظرمابودb-)
ملت اعصاب ندارند والا....
)x

خوش به حال خودم که فقط دعوا های شما و ترول کردنتاتون رو میبینم و میخندم ولذت میبرم :))
خدایا این لذتو از ما نگیر :دی

بخش اخبار رو شما و امثال شما نابود کردن ، هرکی وارد تاپیک ها میشه عکس العملش همینیه که گذاشتم متأسفانه! ناظم ها که فقط بلدن پست های ما رو پاک کنن و اخطار بدن! درکل بازیسنتر مبارکتون باشه:-&
دوست عزیز شما که اینقدر از دیگران ناراحتی خب خودت حداقل ملاحظه دیگران رو بکن
الان ابن gif که شما گذاشتی با حجم دو مگ کار خوبیه؟؟؟ شاید یکی دوست نداشته باشه که حجمش بیخود تلف شه اینجا بخشه اخباره نه ........
یه پیشنهاد هم برای مدیرا دارم که یه بخش درست کنن به اسم gif center که دوستان اونجا gif هاشون رو بزارن و حجم اینترنت ملت رو بیخود هدر نرن

- - -ویرایش - - -

خوش به حال خودم که فقط دعوا های شما و ترول کردنتاتون رو میبینم و میخندم ولذت میبرم :))
خدایا این لذتو از ما نگیر :دی
شما هم کنسول که بخری خود به خود میای قاطی دعوا :d

دوست عزیز شما که اینقدر از دیگران ناراحتی خب خودت حداقل ملاحظه دیگران رو بکن
الان ابن gif که شما گذاشتی با حجم دو مگ کار خوبیه؟؟؟ شاید یکی دوست نداشته باشه که حجمش بیخود تلف شه اینجا بخشه اخباره نه ........
یه پیشنهاد هم برای مدیرا دارم که یه بخش درست کنن به اسم gif center که دوستان اونجا gif هاشون رو بزارن و حجم اینترنت ملت رو بیخود هدر نرن

بله کار خوبیه! مشکلی هم نداره. gif گذاشتن تو همه ی فروم ها یه چیز عادیه ، شما اگه مشکل داری میتونی به سایت های خبری سر بزنی برای دنبال کردن اخبار نه فروم! فکر کنم تو این 9 صفحه ای که خوندی تا به gif من رسیدی حجم بیشتری رو هدر کردی!!!

بر فرض مثال اگر چند نفر هم پیدا شن و این کار بکنن
ماکرو با اون چند تا دستگاه چی کار میکنه؟
انبار میکنه که روش ضرر کنه؟

بله کار خوبیه! مشکلی هم نداره. gif گذاشتن تو همه ی فروم ها یه چیز عادیه ، شما اگه مشکل داری میتونی به سایت های خبری سر بزنی برای دنبال کردن اخبار نه فروم! فکر کنم تو این 9 صفحه ای که خوندی تا به gif من رسیدی حجم بیشتری رو هدر کردی!!!
خیلی ممنون که انتقاد پذیر بودی !!!
اگه شما فکر میکنی که تو بخش اخبار هم میشه gif گذاشت من دیگه حرفی ندارم !!!
شما باز هم به gif گذاشتن ادامه بده فوقش اینه که من و خیلی های دیگه مثل من تو این فوروم نمیایم دیگه مگه نه؟ که اونهم مشکل خودمونه!!! مشکل شما که نیست!!!
فکر کنم که بهترین راه همون باز کردن بخش gif center هست تا تو بخش اخبار دیگه فقط اخبار یا چند تا مطلب راجع به خبر بخونیم

خیلی ممنون که انتقاد پذیر بودی !!!
اگه شما فکر میکنی که تو بخش اخبار هم میشه gif گذاشت من دیگه حرفی ندارم !!!
شما باز هم به gif گذاشتن ادامه بده فوقش اینه که من و خیلی های دیگه مثل من تو این فوروم نمیایم دیگه مگه نه؟ که اونهم مشکل خودمونه!!! مشکل شما که نیست!!!
فکر کنم که بهترین راه همون باز کردن بخش center هست تا تو بخش اخبار دیگه فقط اخبار یا چند تا مطلب راجع به خبر بخونیم
الان بجز gif چه چیزی میتونه این کامنت مضحکو جواب بده!
ولی خوشم میاد سونی اینو فهمیده چنین طرح رو ارائه نداده چون هیچ کس 360 نمیاد بده ps4 بگیره همون دسته 360 کل ps4 ارزش داره
همینه که حالم از اسم ماکروسافت بهم میخوره...با اینجور کامنتا آدم احساس میکنه با یه مشت بچه خردسال اینجا جمع شده!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or