Microsoft:سونی راه غلطی رو در ارتباط با 3D پیش گرفته!

ahp4

کاربر سایت
Microsoft:سونی راه غلطی را در ارتباط با 3D پیش گرفته!

t1larg.3d.gaming.gi.jpg

Phil Spencer نایب رییس Microsoft game studios فکر میکنه سونی راه غلطی رو در ارتباط با 3D پیش گرفته.از طرفی سونی تحت فشار فروش تلویزیون 3D هست در حالی که MS این فشار روش نیست.
"ما تلاش میکنیم تا کارهایی کنیم که میلیون ها نفر میتونن ازش لذت ببرن.حقیقیتا مردم در حال حاضر تو خونشون 3DTV ندارن که 3D رو با این تکنولوژی جدید ببینن."
Phil Spencer نایب رییس Microsoft game studios این حرف ها رو در مصاحبه با CNN زد.
"من نیازی ندارم که به شما یه TV جدید بفروشم.یعنی این کار من نیست.ممکنه خیلی از کمپانی ها کارشون این باشه ولی این در مورد ما صدق نمیکنه.اما این همه ماجرا نیست."
Spencer از عینکهای 3d گرون و اثرات منفی اون روی بیننده ها پرسید.
"من به طور خارق العاده ای نمیتونم با این ارتباط برقرار کنم که افراد رو مجبور کنید که در یک اتاق با هم بازی کنن در حالی که همه تصویر یکسانی رو نمی بینن."
تعدادی بازی روی 360 هستن که stereoscopic 3D رو ساپورت میکنن.مثلا Batman: Arkham Asylum!پس Spencer در مورد این چه نظری داره؟"من این رو بیشتر یه آزمایش علمی می بینم تا چیزی که قراره میلیونها نفر رو تحت تاثیر قرار بده."
با این حال MS آشکارا از تکنولوژِی صرف نظر نمیکنه.همانطور که"اون نقشش رو در دنیای سرگرمی بازی خواهد کرد."
ضمنا سونی با عنوانهای 3D بزرگ و انحصاری 1st party که قراره برای PS3 بیان مثل: GT5,MS:A,LBP2,KZ3قویا 3D رو به عنوان آینده gaming ساپورت میکنه .
اون دو عنوان racing در Eurogamer Expo 2010 در لندن به صورت 3D به نمایش در اومدن.تو اونجا بودی؟اونا رو بازی کردی؟
نینتندو هم 3D رو در کنسول دستی جدید خودش یعنی 3DS به کار گرفته.Spencer در مورد این گفت:"من 3DS رو دوست دارم چون برای بازی کردن با اون مجبور نیستی عینک بزنی."

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S0HEIL and aliatlas
اصلا موافق نیستم!
سونی اول به جز بلوری تکنولوژی ابتکارانه ای نداشت! Move هم که همه میدونم چیه جریانشو و ربطش رو به Wii!
حالا میرسیم به بلوری! خیلی از مردم دنیا فعلا بیشتر حال میکنن فیلم های HD رو روی DVD9 و دی وی دی پلیر خودشون تماشا کنن تا بلوری بگیرن! مدرک هم دارم که اینو میگم، فروشگاه بزرگی نزدیک به خونه ماست که اتفاقا فیلم های ارجینال Blu-ray و DVD9 میفروشه اون هم به طور گسترده! طوری که یکی از مراکز مهم شهر ماست! خود فروشنده میگه که بلوری خیلی کم میخرند و دلیلشم اینه که زمانی که فیلم HD به راحتی روی DVD9 قابل دیدنه Blu-ray چرا؟ اینم مربوط به کشور ما نیست و خیلی از کشورها مخصوصا در اروپای غربی اصلا سمت این چیز ها نمیرن!
فعلا نتیجه ای نگرفته به نظرم این بلوری
عزیزم چی میگی برای خودت؟! حتی قبل از اینکه Warner Bros اعلام کنه که به صورت انحصاری از بلوری حمایت میکنه و شکست کامل HD-DVD ، در امریکا که رقابت نزدیک تر بود فروش فیلم های بلوری دوبرابر فیلم های HD-DVD بود حساب بازارهای دیگه رو خودتون بکنید بعد شما اومدی ماست فروشی کوچتون رو به عنوان منبع و نمونه معرفی میکنی؟!

آخرین ویرایش:
آخه برادر من نزديک 60 70 نفر فقط تو اون سيانسی که من رفتم تو سالن نشستن ديدن مشکليم نداشتن تازه هر روز همين مقدار در چند سيانس ميرن مشکلی ندارن بعد کارشناسان BC همه به مشکل بر ميخورن...
دکتر!:d
شما اصولا میدونی که تو سینما سعی میشه از بهترین ابزار استفاده شه؟
شما میدونی که وسیله ای که قراره برای مصرف خانگی باشه باید performance/price بالایی داشته باشه و محدودیت در قیمت هست؟
شما تا حالا با 3DTVهای سامسونگ فیلم دیدی؟
سونی اول به جز بلوری تکنولوژی ابتکارانه ای نداشت! Move هم که همه میدونم چیه جریانشو و ربطش رو به Wii!
حالا میرسیم به بلوری! خیلی از مردم دنیا فعلا بیشتر حال میکنن فیلم های HD رو روی DVD9 و دی وی دی پلیر خودشون تماشا کنن تا بلوری بگیرن! مدرک هم دارم که اینو میگم، فروشگاه بزرگی نزدیک به خونه ماست که اتفاقا فیلم های ارجینال Blu-ray و DVD9 میفروشه اون هم به طور گسترده! طوری که یکی از مراکز مهم شهر ماست! خود فروشنده میگه که بلوری خیلی کم میخرند و دلیلشم اینه که زمانی که فیلم HD به راحتی روی DVD9 قابل دیدنه Blu-ray چرا؟ اینم مربوط به کشور ما نیست و خیلی از کشورها مخصوصا در اروپای غربی اصلا سمت این چیز ها نمیرن!
کلوب سر کوچه ما هم فقط CD داره پس استفاده CD از DVD و Blu-ray بیشتره.:d
اها يعنی الان همه وسايل 3D که تو بازار هست و چند مليون قيمتشه بنجل حساب ميشه؟

بله من با 3D tv پاناسونيک يه بازی جام جهانی رو يه مقعيتی پيش اومد تونستم 3D ببينم!
بنجل نیست اما قرارم نیست کیفیت همون نمایشگری رو داشته باشه که قراره هر 2ساعت حداقل 100 نفر ببیننش.
خب شاید پاناسونیک این مشکل رو نداشته باشه من با سامسونگ دیدم.
در ضمن عینکی هم هستم.
094.gif

آخرین ویرایش:
دکتر!:d
شما اصولا میدونی که تو سینما سعی میشه از بهترین ابزار استفاده شه؟
شما میدونی که وسیله ای که قراره برای مصرف خانگی باشه باید performance/price بالایی داشته باشه و محدودیت در قیمت هست؟
شما تا حالا با 3DTVهای سامسونگ فیلم دیدی؟

اها يعنی الان همه وسايل 3D که تو بازار هست و چند مليون قيمتشه بنجل حساب ميشه؟

بله من با 3D tv پاناسونيک يه بازی جام جهانی رو يه مقعيتی پيش اومد تونستم 3D ببينم!

امین مطمئنآ وقتی قابلیت 3D بدون عینک پیشرفت کنه , همه میرن طرفش. همون طور که اولین کنسولی که DVD رو وارد دنیای بازی کرد PS2 بود و بعدش هم مایکروسافت و نینتندو رفتن سراغش ! اینکه اولین بار نینتندو از قابلیت 3D بدون عینک توی کنسولش استفاده کرده , باعث نمیشه کنسولهای بعدی در صورت استفاده از این قابلیت به کپی کاری متهم بشن چون در این صورت تکنولوژی امروز با 100 سال پیش تفاوتی نداشت و دومین کسی که از رزولوشن HD استفاده میکرد متهم به کپی کاری میشد و دومین آدمی که دنده اتوماتیک توی ماشینش میذاشت همچنین ! همون طور که وقتی یه شرکت LED میزنه , دو ماه بعدش بقیه هم میزنن. وقتی HDTV از طرف یه کمپانی ساخته میشه , به یک سال نکشیده 10 تا کمپانی دیگه هم HDTV رو تبلیغ میکنن !

نه اشتباه نشه من اصلا بحثی نکردم که تقلید هست و اینا منظور من اینه این بابا گفت بدون عینک بهتره منم گفتم اره بهتره تا اینکه عینک بزنی همین که فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه این حرف مگر نظر اساتید بازی سنتر چیز دیگه ای باشه...

سونی تازه میخواد بازی های 3D رو عرضه کنه و به شما هم برای استفاده از این تکنولوژی TV های 3D با عینک رو پیشنهاد میکنه حالا فرض کن تا سال دیگه یک شرکتی بیاد 3DTV بدون عینک عرضه کنه خوب تکلیف این 3D های با عینک چی میشه..؟ این همه پول فقط برای یک سال یا فوقش دو سال..؟

اگر خبر رو درست بخونید متوجه میشید که طرف نگفته من از 3D بدم میاد یا قبولش ندارم و فقط از 3D های با عینک انتقاد کرده و مشکلاتش رو گفته و از نوع بدون عینکش حمایت کرده

در کل وقتی قراره 3DTV بدون عینک تا یکی دوسال دیگه بیاد کدوم آدم عاقلی برای چهارتا بازی سونی میره پول بابت 3D با عینک با اون همه مشکلاتش میده.؟

اون دوستانی هم که خیال میکنن طرف در مورد سینما ، المپیک و بازیهای جام جهانی حرف زده یا از 3D بدش میاد و پول خریدش رو نداره و کلا مست بوده برن یک دور دیگه پست اول تاپیک رو بخونن.

• Like
Reactions: pandora tomorrow
اصلا موافق نیستم!
درسته که دوستان جواب شما رو دادن.اما چون شما از من نقل قول کردی لازم دیدم جواب بدم.واقعا نمیدونم چی فکری کردی این پست رو زدی.الان به قدری بلوری فراگیر شده که اکثر فیلمها و کنسرتها فقط دارن رو بلوری عرضه میشن.اگر بلوری به قول بقال محل شما انقدر وضعش خراب بود که نمیتونست hd dvd رو اوت کنه.حالا چون کشور ما قاطی باقالیاست که دلیل نمیشه همه جای دنیا اینجوری باشن.

دوستانی که از 3D بدون عینک به شدت حمایت می کنن تا حالا این نوع 3D رو امتحان کردن ؟ :-/ یعنی بدون عینک هم میشه تصویر دور تا دور طرف تشکیل بشه یا فقط تصویر داخل صفحه ی تلویزیون عمق پیدا می کنه ؟ چون بدون عینک یه همچین چیزی هضمش یه کم مشکله !

دوستانی که از 3D بدون عینک به شدت حمایت می کنن تا حالا این نوع 3D رو امتحان کردن ؟ :-/ یعنی بدون عینک هم میشه تصویر دور تا دور طرف تشکیل بشه یا فقط تصویر داخل صفحه ی تلویزیون عمق پیدا می کنه ؟ چون بدون عینک یه همچین چیزی هضمش یه کم مشکله !

من تو یه نمایشگاه تو آلمان دیدم
دو نوع داره
یکی که صفحش مخصوص هست و تصویر رو 3D می کنه که وسعت تصویرش کمه واسه همین فعلا تو اندازه های کوچیک می خوان بسازن (20 تا 30 اینچ)
البته من زیاد راجع به جنس صفحش اطلاعات ندارم

اما مورد دوم یه دوربین داره. طرز کارش هم اینجوریه که مثل Kinect که اجزای بدن رو تشخیص میده ، این دوربین میاد چشم رو تشخیص میده و بر اساس مکان چشم تصویر رو میفرسته که اینم فعلا مشکلات داره ، که یکیش که من دیدم این بود که تصویر ها با هم تداخل پیدا می کردن. اینم البته مشکل تعداد بیننده رو داره.

اگر مدل های دیگه ای هم باشه ، من اطلاع ندارم

سونی تازه میخواد بازی های 3D رو عرضه کنه و به شما هم برای استفاده از این تکنولوژی TV های 3D با عینک رو پیشنهاد میکنه حالا فرض کن تا سال دیگه یک شرکتی بیاد 3DTV بدون عینک عرضه کنه خوب تکلیف این 3D های با عینک چی میشه..؟ این همه پول فقط برای یک سال یا فوقش دو سال..؟

اگر خبر رو درست بخونید متوجه میشید که طرف نگفته من از 3D بدم میاد یا قبولش ندارم و فقط از 3D های با عینک انتقاد کرده و مشکلاتش رو گفته و از نوع بدون عینکش حمایت کرده

در کل وقتی قراره 3DTV بدون عینک تا یکی دوسال دیگه بیاد کدوم آدم عاقلی برای چهارتا بازی سونی میره پول بابت 3D با عینک با اون همه مشکلاتش میده.؟
اینجا دو , سه مورد وجود داره. یکی اینکه معلوم نیست تلویزیونهای 3D بدون عینک از چه تاریخی به صورت عمده وارد بازار میشن.
مورد بعدی قیمت این تلویزیونها هست که مشخص نیست این تکنولوژی با صفحه 40 اینچی چه قیمتی خواهد داشت.
مورد مهم بعدی اینه که توی همین نمایشگر کوچیک 3DS هم وقتی صفحه رو با زاویه مورد نظر نگاه نکنی , حالت 3 بعدی از بین میره یا کمرنگ میشه. باید دید توی صفحه های 30,40 اینچی هم این اتفاق می افته یا نه.

در مجموع این نوع نگرش که "تلویزیونهای بدون عینک بالاخره روزی با قیمت معقول خواهند آمد پس تا آن روز دور 3D را خط بکشیم" مثل این هست که طرف میخواد کامپیوتر بخره ولی بگه که وقتی 1 سال دیگه CPU ای با دو برابر قدرت میاد چرا من امسال کامپیوتر بخرم ؟! :دی
یا مثلآ یکی میخواد LCD بخره و پیش خودش بگه وقتی دو سال دیگه LCD با کنتراست 60 برابر میاد , پس نباید الآن LCD بگیرم و این دو سال رو با همون تلویزیون SD بیست سال پیش سر میکنم !
تکنولوژی ثانیه به ثانیه پیشرفت میکنه. روزی هم که تلویزیونهای 3D بدون عینک بیاد , 5 ماه بعدش تبلیغ میکنن که حالا LED بدون عینک اومده ! یه سال بعدش میگن این دفعه LWD و LRD و LHD بدون عینک با کنتراست بالاتر داره میاد ! پس کلآ باید دور تکنولوژی های جدید رو خط بکشیم چون چند وقت بعد یه چیز جدیدتر میاد و وسیله قبلی بی ارزش میشه ! :دی

والا دوستان من خودم امتحان کردم,می دونم خیلی از شما هم امتحان کردید.فکر نمی کند الان ارزش داشته باشه تلویزیونش را بخری و به طبع برای بازی هاش لحظه شماری کنی.هنوز آنچنان پیشرفتی نکرده.

من تو یه نمایشگاه تو آلمان دیدم
دو نوع داره
یکی که صفحش مخصوص هست و تصویر رو 3D می کنه که وسعت تصویرش کمه واسه همین فعلا تو اندازه های کوچیک می خوان بسازن (20 تا 30 اینچ)
البته من زیاد راجع به جنس صفحش اطلاعات ندارم

اما مورد دوم یه دوربین داره. طرز کارش هم اینجوریه که مثل Kinect که اجزای بدن رو تشخیص میده ، این دوربین میاد چشم رو تشخیص میده و بر اساس مکان چشم تصویر رو میفرسته که اینم فعلا مشکلات داره ، که یکیش که من دیدم این بود که تصویر ها با هم تداخل پیدا می کردن. اینم البته مشکل تعداد بیننده رو داره.

اگر مدل های دیگه ای هم باشه ، من اطلاع ندارم
مرسی
اونوقت با وجود همچین مشکلاتی بعضی از دوستان توقع دارن اصلا طرف 3D نریم تا یه روزی که معلوم نیست مرده ایم یا زنده یه بنده خدایی بیاد یه دستی به سر و روی این مدل 3D بکشه که با کیفیت خوب و بدون مشکل و با هزینه ی معقول همه بتونن ازش استفاده کنن ! :|

اینجا دو , سه مورد وجود داره. یکی اینکه معلوم نیست تلویزیونهای 3D بدون عینک از چه تاریخی به صورت عمده وارد بازار میشن.
مورد بعدی قیمت این تلویزیونها هست که مشخص نیست این تکنولوژی با صفحه 40 اینچی چه قیمتی خواهد داشت.
مورد مهم بعدی اینه که توی همین نمایشگر کوچیک 3DS هم وقتی صفحه رو با زاویه مورد نظر نگاه نکنی , حالت 3 بعدی از بین میره یا کمرنگ میشه. باید دید توی صفحه های 30,40 اینچی هم این اتفاق می افته یا نه.

در مجموع این نوع نگرش که "تلویزیونهای بدون عینک بالاخره روزی با قیمت معقول خواهند آمد پس تا آن روز دور 3D را خط بکشیم" مثل این هست که طرف میخواد کامپیوتر بخره ولی بگه که وقتی 1 سال دیگه CPU ای با دو برابر قدرت میاد چرا من امسال کامپیوتر بخرم ؟! :دی
یا مثلآ یکی میخواد LCD بخره و پیش خودش بگه وقتی دو سال دیگه LCD با کنتراست 60 برابر میاد , پس نباید الآن LCD بگیرم و این دو سال رو با همون تلویزیون SD بیست سال پیش سر میکنم !
تکنولوژی ثانیه به ثانیه پیشرفت میکنه. روزی هم که تلویزیونهای 3D بدون عینک بیاد , 5 ماه بعدش تبلیغ میکنن که حالا LED بدون عینک اومده ! یه سال بعدش میگن این دفعه LWD و LRD و LHD بدون عینک با کنتراست بالاتر داره میاد ! پس کلآ باید دور تکنولوژی های جدید رو خط بکشیم چون چند وقت بعد یه چیز جدیدتر میاد و وسیله قبلی بی ارزش میشه ! :دی

قیمتی که گفتن این 20 اینچیه با این مشکلات اگه همین الآن بدیم بیرون میشه 4 هزار دلار که تا ژانویه کمش می کنن :d
در مورد خریدش من میدونم که نمیشه هی صبر کرد. اما حداقل من یکی رو سینما هیچ مشکلی نداشتم ، اما با 3D TV باور کن بیشتر از نیم ساعت نمیشه یه چیزی مثل انیمیشن یا بازی رو نگاه کرد. باز خود Sony و Philips به مراتب بهتر بودن ! (ولی خب وقتی بخوای بازی کنی حالش یه چیز دیگس :d)
ولی منم حرفت رو قبول دارم که نمیشه تا ابد صبر کرد که تکنولوژی عوض شه
اما یه چیز دیگه هم این وسط که 3D با سرعت نور داره پیشرفت می کنه :d و از اونجایی که من با چشم خودم دیدم خیلی ها به خاطر عینک نمیخرن ، باعث میشه خیلی تحقیقات بدون عینک پیشرفت کنه و خیلی زودتر از اینی که فکرش رو بکنی بدون عینک ها میاد
=========================

مورد دوم هم آخریش فعلا SHD هست :d

زاویه دید برای تلوزیون سه بعدی با عینک چقدره ؟

من فکر کنم الان برای تصمیم گیری کمی زود باشه با عینک یا بدون عینک میاد روی کار ...
باید یکی دو سالی صبر کرد ...

خب صحبتا سر استفاده از این تکنولوژی تا راه همه گیر واستانداردی واسش نیاد همین طوریه.تو همین سایت خودمون خبر بود که ژاپنیا از این تکنولوژی اصلا استقبال نکردن و گفتن تا عینک حذف نشه و استاندارد بهتری نیاد طرفش نمیرن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or