Microsoft:سونی راه غلطی رو در ارتباط با 3D پیش گرفته!

ahp4

کاربر سایت
Microsoft:سونی راه غلطی را در ارتباط با 3D پیش گرفته!

t1larg.3d.gaming.gi.jpg

Phil Spencer نایب رییس Microsoft game studios فکر میکنه سونی راه غلطی رو در ارتباط با 3D پیش گرفته.از طرفی سونی تحت فشار فروش تلویزیون 3D هست در حالی که MS این فشار روش نیست.
"ما تلاش میکنیم تا کارهایی کنیم که میلیون ها نفر میتونن ازش لذت ببرن.حقیقیتا مردم در حال حاضر تو خونشون 3DTV ندارن که 3D رو با این تکنولوژی جدید ببینن."
Phil Spencer نایب رییس Microsoft game studios این حرف ها رو در مصاحبه با CNN زد.
"من نیازی ندارم که به شما یه TV جدید بفروشم.یعنی این کار من نیست.ممکنه خیلی از کمپانی ها کارشون این باشه ولی این در مورد ما صدق نمیکنه.اما این همه ماجرا نیست."
Spencer از عینکهای 3d گرون و اثرات منفی اون روی بیننده ها پرسید.
"من به طور خارق العاده ای نمیتونم با این ارتباط برقرار کنم که افراد رو مجبور کنید که در یک اتاق با هم بازی کنن در حالی که همه تصویر یکسانی رو نمی بینن."
تعدادی بازی روی 360 هستن که stereoscopic 3D رو ساپورت میکنن.مثلا Batman: Arkham Asylum!پس Spencer در مورد این چه نظری داره؟"من این رو بیشتر یه آزمایش علمی می بینم تا چیزی که قراره میلیونها نفر رو تحت تاثیر قرار بده."
با این حال MS آشکارا از تکنولوژِی صرف نظر نمیکنه.همانطور که"اون نقشش رو در دنیای سرگرمی بازی خواهد کرد."
ضمنا سونی با عنوانهای 3D بزرگ و انحصاری 1st party که قراره برای PS3 بیان مثل: GT5,MS:A,LBP2,KZ3قویا 3D رو به عنوان آینده gaming ساپورت میکنه .
اون دو عنوان racing در Eurogamer Expo 2010 در لندن به صورت 3D به نمایش در اومدن.تو اونجا بودی؟اونا رو بازی کردی؟
نینتندو هم 3D رو در کنسول دستی جدید خودش یعنی 3DS به کار گرفته.Spencer در مورد این گفت:"من 3DS رو دوست دارم چون برای بازی کردن با اون مجبور نیستی عینک بزنی."

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S0HEIL and aliatlas
برای تست و امتحان و اغاز بکار 3D تو این نسل خوبه ولی ما که فعلا باهاش کاری نداریم.انشا ا... هر وقت بدون عینکش رو دادن منم میخرم
MS هم اومد که بگه دیگه منتظر 3D آز جانب ما نباشید:دی فردااااااااااا

کیه؟کیه؟

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
کلا ایشون توهم زدن چون این یه تکنلوژی انتخابی هست میتوند استفاده کنند مردم میتونند نکند این یه حق انتخاب هست که سونی برای مردم گذاشته :)

باز به اونجای ماکروسافتیا فشار اومد.من نمیدونم اینا چرا اینا انقدر ضایع احساساتشونو بروز میدن!
تمام شرکتای بازیسازی و فیلمسازی و حتی چندتا از شبکه های ماهواره ای دارن به سمت 3D تو خونه ها میرن اونوقت این برگشته گفته سونی مسیر غلطی میره!:))
من نمیدونم چرا مثلا نگفته سامسونگ کار درستی نکرده که این همه 3D TV ریخته تو بازار!
نتیجه اخلاقی:تا دنیا هست این ماکرو باید حرص نداشتن تولیدات سخت افزاری رو بوخوره و هی بیاد به اینو اون گیر بده چون خودشون توان تولیدشو ندارن!

احتمالا جیمز کامرون و دیگر دوستان که با بودجه ای سرسام اور فیلم 3D ساختن خر مغزشون رو گویا گاز گرفته یا اینکه PANASONIC داره TV هایی بدون عینک میسازه مشکل روحی و روانی دارن

باز به اونجای ماکروسافتیا فشار اومد.من نمیدونم اینا چرا اینا انقدر ضایع احساساتشونو بروز میدن!
تمام شرکتای بازیسازی و فیلمسازی و حتی چندتا از شبکه های ماهواره ای دارن به سمت 3D تو خونه ها میرن اونوقت این برگشته گفته سونی مسیر غلطی میره!:))
من نمیدونم چرا مثلا نگفته سامسونگ کار درستی نکرده که این همه 3D TV ریخته تو بازار!
نتیجه اخلاقی:تا دنیا هست این ماکرو باید حرص نداشتن تولیدات سخت افزاری رو بوخوره و هی بیاد به اینو اون گیر بده چون خودشون توان تولیدشو ندارن!
اسپنسر اصلا هیچ اسمی از سونی نیورده!
سامسونگ هم که بازی نمیسازه بخواد تو این بحث باشه:دی منظور اسپنسر بازیهای 3D هستند، نه فیلم 3D .
ضمنا اگه مایکرو باید به خاطر محصولات سخت افزاری سونی حرص بخوره، پس سونی برای ویندوزها و نرم افزارهای مایکروسافت باید چی بخوره؟:دی

========
باز هم مصاحبه ای دیگر با یکی از مسئولان بخش سرگرمی مایکروسافت و باز هم پریدن به شرکت های رقیب و چرت پرت محض ،همان داستان همیشگی.به نظر میرسه کمال همنشینی با گرینبرگ در جناب اسپنسر هم بی تاثیر نبوده.
اگر سونی میخواد تلویزیون هاش رو اب کنه ،EA چرا از این تکنولوژی حمایت میکنه؟ Ubi چرا تصمیم میگیره از این به همه عنوانهای بزرگش رو با پشتیبانی از 3D عرضه کنه؟ ناشرهای مستقل چرا روی این موضوع مانور میدند؟اونا هم میخوان تلویزیون هاشون فروش بره؟!!
3D هم مثل همه تکنولوژی های دیگه امروز ناقصِ ،فردا کامل تر میشه ،مهم اینه که نقطه شروعی برای استفاده ش در این صنعت داره به وجود میاد.
حتم دارم اگر رقیبی برای 3DS از طرف مایکروسافت وجود داشت به اونم میپرید و الان این کنسول هم بدرد نخور بود.
شما درست میگی. همونطور که بعضی دوستان در صفحات اول گفتند، سونی برای رضای خدا تکنولوژی 3D رو ازش حمایت میکنه:دی اصلا سونی فقط به فکر پیشرفت بشریت و علم و دانش است:دی تلویزیون هاش هم رو دستش موند، هیچ ایرادی نداره، فدای سر ِ گیمرهای عزیزتر از جان:دی
مایکروسافت هم خاک بر سرش که نمیاد روی 3D مانور بده تا TV های سونی بیشتر فروش بره. به درک که تو کار ساخت TV نیست، چون از 3D حمایت نمیکنه خیلی شرکت بدیه:دی
اصلا من چی گفتم، شما چی داری میگی:دی
... have fun

آخرین ویرایش:
سامسونگ هم که بازی نمیسازه بخواد تو این بحث باشه:دی منظور اسپنسر بازیهای 3D هستند، نه فیلم 3D .
ضمنا اگه مایکرو باید به خاطر محصولات سخت افزاری سونی حرص بخوره، پس سونی برای ویندوزها و نرم افزارهای مایکروسافت باید چی بخوره؟:دی

========

شما درست میگی. همونطور که بعضی دوستان در صفحات اول گفتند، سونی برای رضای خدا تکنولوژی 3D رو ازش حمایت میکنه:دی اصلا سونی فقط به فکر پیشرفت بشریت و علم و دانش است:دی تلویزیون هاش هم رو دستش موند، هیچ ایرادی نداره، فدای سر ِ گیمرهای عزیزتر از جان:دی
مایکروسافت هم خاک بر سرش که نمیاد روی 3D مانور بده تا TV های سونی بیشتر فروش بره. به درک که تو کار ساخت TV نیست، چون از 3D حمایت نمیکنه خیلی شرکت بدیه:دی

یعنی یه بازی 2d + 3d ساپورت بدتر از یه بازی 2d ساپورت هست؟؟؟
دوست عزیز این یه آپشن اضافی هست که مخصوص ګیمر های خاص هست که می خوان 3d بازی کنند.

کسی که یه تلویزیون 3d خریده احتمالا پول خرید kz2 رو هم داره!!

نه مثل عرضه Gears of War 3 در اين نسل که نه تنها از نظر من و شما بلکه از نظر خيلی از بزرگان صنعت گيم فقط و فقط بخواطر سودجويی بيشتر انجام شد .....
کدوم بزرگان؟؟؟؟؟

آدم پست بعضی ها رو می بینه یه جوری میشه..... یکی فک می کنه سونی برای پیشرفت علم داره بازی میسازه ..یکی میاد مایکرو رو مسخره می کنه و یکی هم میاد به گیرز گیر میده........ .

ماشالله همه در حد دانشمند هستن(کلا اینجا استاد زیاد داریم ما).......... .

• Like
Reactions: Dreadlord
شما داری بحث رو میپیچونی و راه اسفالت رو از خاکی میری:d
هیچ کس نگفته سونی برای رضای خدا از 3D حمایت میکنه ،شرکتی با این وسعت قطعا دوست داره از تواناییش در صنعت های مختلف برای موفقیت دیگر شاخه هاش استفاده کنه این موضوع هیچ ایرادی نداره و محدود به سونی هم نمیشه و همه شرکت های بزرگ از چنین موقعیت هایی نهایت استفاده رو میکنند.
من میگم این همه ناشر بزرگ چرا از این تکنولوژی حمایت میکنند اونا که تلویزیون فروش:d نیستند ،نینتندو به عنوان Platform Holder و شرکتی که فقط به صنعت بازی خلاصه میشه چرا کنسول دستی جدیدیش رو با پشتیبانی از 3D میسازه و خیلی هم روش مانور میده؟!سونی هم به همین صورت ،فقط با اهدافی وسیع تر.

قضیه صحبت های این شخص هم مثل اون قضیه قهوه تلخ هستش.

" که سیامک انصاری به شاه میگه شما راجب این موضوع چه فکری میکنید شاه میگه من فکر نمیکنم راجب این موضوع میگه راجب اون موضوع هم فکر نمیکنم بعد شاه میگه اصولا من اصلا فکر نمیکنم ".

Microsoft Game Studios' Phil Spencer reckons Sony has backed the wrong horse with 3D. But then, Sony has pressure to sell televisions whereas Microsoft doesn't

بعدشم شما یه راه بگو برای این که بین مردم موجب بشه مردم برن 3D TV بخرن یعنی فقط مردم برای فیلم دیدن میخرن ؟

یه نفر راست گفت بقیه شرکت ها هم نمیخوان TV 3D بسازن و بفروشن برای چی بازی 3D معرفی میکنن ؟

نکنه برای وحدت و دوستی بین خودشون و سونی .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بعد اون وقت همه اشتباه میکردن چرا ماکروسافت GREAS OF WARو HALO رو به صورت 3D نشون میداد ملت بعضی ها مثل شما به به چه چه میزدید اون موقع 3D ش فرق داشت از نوع ماکروسافتی بود .=)) واقعا این رو میخوام بدونم چه فرقی داره این کار ماکروسافت با سونی ؟ الان ماکروسافت تولید کننده TV 3D هستش ؟

کی خسته میشین تا اسم سونی یا ماکروسافت میاد به هم بپرین و موضع های الکی بگیرین خدا میدونه .

-------------------------------------------------------------------------------------------------

بقولی دیگه "Phil Spencer همه اشتباه میکنن فقط تو معفهمی ".=))

آخرین ویرایش:
روله علیرضا :دی

یکی از بچه های فروم بانجی هم گفته بود که تو Games Com بازی رو 3D به نمایش گذاشتن، ولی خُب واسه من شخصا زیاد مهم نیست:biggrin1:
3D میخوام چیکار کنم!

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=32623&highlight=halo+reach

بعدشم فکر میکنم اون نمایش 3D هیلو ربطی به مایکروسافت نداشت و تبلیغات یه تلوزیون بود ! (مطمئن نیستم بابی باید بدونه)

احتمالا جیمز کامرون و دیگر دوستان که با بودجه ای سرسام اور فیلم 3D ساختن خر مغزشون رو گویا گاز گرفته یا اینکه PANASONIC داره TV هایی بدون عینک میسازه مشکل روحی و روانی دارن
مگر فیلمها رو برای سینما نمی سازند؟!
این بحثش جداست لطفا فیلم رو وسط نکشید!

شما داری بحث رو میپیچونی و راه اسفالت رو از خاکی میری:d
هیچ کس نگفته سونی برای رضای خدا از 3D حمایت میکنه ،شرکتی با این وسعت قطعا دوست داره از تواناییش در صنعت های مختلف برای موفقیت دیگر شاخه هاش استفاده کنه این موضوع هیچ ایرادی نداره و محدود به سونی هم نمیشه و همه شرکت های بزرگ از چنین موقعیت هایی نهایت استفاده رو میکنند.
من میگم این همه ناشر بزرگ چرا از این تکنولوژی حمایت میکنند اونا که تلویزیون فروش:d نیستند ،نینتندو به عنوان Platform Holder و شرکتی که فقط به صنعت بازی خلاصه میشه چرا کنسول دستی جدیدیش رو با پشتیبانی از 3D میسازه و خیلی هم روش مانور میده؟!سونی هم به همین صورت ،فقط با اهدافی وسیع تر.
وقتی یه مبحث یا به قول معروف نوندونی (:دی) جدیدی باز میشه، مسلمه که خیلی ها میان به سمتش! به هر حال 3D هم یه بازاری داره واسه خودش و خیلی شرکت ها نمیخوان فقط سونی ازش بهره ببره و میخوان خودشون هم توش سهیم باشند.

حالا اسپنسر اومده میگه ما فعلا تو این مسئله زیاد Interest نداریم. کلا سیاست مایکروسافت یه جوریه که تا از چیزی مطمئن نباشه، نمیره تو کارش! مبحث 3D هم هنوز خیلی جا نیفتاده، وقتی مثل HD قشنگ جا افتاد، احتمالا اینا هم میرن تو کارش:دی

البته منظور اسپنسر بیشتر روی 3D های با عینک بود! نینتندو فکر کردی واسه چی زده تو خط بدون عینک؟:دی چون TV نمیسازه که بخواد بفروشتشون! یه کنسول دستیه که خودش از 3D پشتیبانی میکنه. نیازی به وصل شدن به تلویزیون نداره. یوبی سافت و EA و اینا هم باید یه جورایی خودشون رو با Platform Holder های این صنعت تطبیق بدن! نمیشه که سونی بره تو یه خطی، اینا اصلا کاری باهاش نداشته باشن. باید با هم همکاری کنند دیگه بالاخره:دی

کلا همه این قضایا (رفتن سونی تو خط 3D ، حمایت نکردن مایکروسافت از این تکنولوژی و ...) خیلی عادیه. وقتی به وضعیت و سیاست های هر شرکت نگاه میکنیم میبینیم عملکرد های هر کدوم با توجه به منافعشون طبیعیه! مشکل اینه که یه سری اینجا فکر میکنن سونی مثلا یه GOD ـیه که فقط به فکر مشتریه، مایکروسافت هم خونخوار و جهان خواره و فقط به فکر پوله:دی
Microsoft Game Studios' Phil Spencer reckons Sony has backed the wrong horse with 3D. But then, Sony has pressure to sell televisions whereas Microsoft doesn't
این نقل قول اسپنسر نیست! شما اونایی که تو نقل قول گذاشته شده رو نگاه کن:دی البته منظورش مسلما سونی بوده:دی ولی به طور مستقیم نگفته.
بعد اون وقت همه اشتباه میکردن چرا ماکروسافت GREAS OF WARو HALO رو به صورت 3D نشون میداد ملت بعضی ها مثل شما به به چه چه میزدید اون موقع 3D ش فرق داشت از نوع ماکروسافتی بود .
اول اینکه من یادم نمیاد Gears نمایش 3D داشته باشه، اگه منظورت نمایش Halo: Reach در Gamescom است که اون یه نمایش برای TV های پاناسونیک بوده:دی این بازی ها اصلا کاری با 3D ندارند! اصولا همونطور که از قبل گفتم (الان دیدم امین هم گذاشت:دی) 3D برای من زیاد مهم نیست که حالا بخواد مایکروسافت بره تو خطش یا سونی!

اصولا به اینجور صحبت ها میگن اراجیف گویی و جفتک پرانی از نوع مایکروسافت!

این آقا 3D دوست نداره؟ نمیخواد با عینک بازی کنه؟ به نظرش زوده؟ اشتباهه؟ خوب تلویزیون 3D نخره و بازی نکنه! اگه بحث اجبار وجود داشت یه چیزی اما وقتی این فقط و فقط یک آپشن برای دوست داران تکنولوژی هست این حرف ها پشیزی ارزش نداره!

هر کسی هم که داره اینجا صحبت های این یارو رو توجیح میکنه رسما اراجیف میگه چون اگه دوست نداره و نمیخواد خیلی راحت نخره! قرار نیست چهارتا بچه بیان بگن سیاست های شرکت بزرگی مثل سونی اشتباه هست یا نه! سونی جزو بزرگترین تولید کنندگان TV های سه بعدی هم هست و همونجور که با گنجوندن BD توی PS3 تونست HD DVD رو شکست بده میتونه با عرضه بازی های سه بعدی هم این تکنولوژی رو بین مردم جا بندازه و فروش بخش های دیگش رو تضمین کنه و هم یک گزینه خیلی خوب جولوی گیمرهای دوست داره 3D قرار بده!

پ.ن: چند وقت پیش یک مقاله در رابطه با توان کنسول X360 برای اجرای بازی های سه بعدی و مقایسش با کنسول PS3 روی نت امد که من حاضرم با کمال میل ان رو برای سایت ترجمه کنم. این مقاله رو بخونید دقیقا دلیل این جفتک پرانی و گریه های بچه گانه مایکروسافت رو متوجه خواهید شد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or