Microsoft:سونی راه غلطی رو در ارتباط با 3D پیش گرفته!

ahp4

کاربر سایت
Microsoft:سونی راه غلطی را در ارتباط با 3D پیش گرفته!

t1larg.3d.gaming.gi.jpg

Phil Spencer نایب رییس Microsoft game studios فکر میکنه سونی راه غلطی رو در ارتباط با 3D پیش گرفته.از طرفی سونی تحت فشار فروش تلویزیون 3D هست در حالی که MS این فشار روش نیست.
"ما تلاش میکنیم تا کارهایی کنیم که میلیون ها نفر میتونن ازش لذت ببرن.حقیقیتا مردم در حال حاضر تو خونشون 3DTV ندارن که 3D رو با این تکنولوژی جدید ببینن."
Phil Spencer نایب رییس Microsoft game studios این حرف ها رو در مصاحبه با CNN زد.
"من نیازی ندارم که به شما یه TV جدید بفروشم.یعنی این کار من نیست.ممکنه خیلی از کمپانی ها کارشون این باشه ولی این در مورد ما صدق نمیکنه.اما این همه ماجرا نیست."
Spencer از عینکهای 3d گرون و اثرات منفی اون روی بیننده ها پرسید.
"من به طور خارق العاده ای نمیتونم با این ارتباط برقرار کنم که افراد رو مجبور کنید که در یک اتاق با هم بازی کنن در حالی که همه تصویر یکسانی رو نمی بینن."
تعدادی بازی روی 360 هستن که stereoscopic 3D رو ساپورت میکنن.مثلا Batman: Arkham Asylum!پس Spencer در مورد این چه نظری داره؟"من این رو بیشتر یه آزمایش علمی می بینم تا چیزی که قراره میلیونها نفر رو تحت تاثیر قرار بده."
با این حال MS آشکارا از تکنولوژِی صرف نظر نمیکنه.همانطور که"اون نقشش رو در دنیای سرگرمی بازی خواهد کرد."
ضمنا سونی با عنوانهای 3D بزرگ و انحصاری 1st party که قراره برای PS3 بیان مثل: GT5,MS:A,LBP2,KZ3قویا 3D رو به عنوان آینده gaming ساپورت میکنه .
اون دو عنوان racing در Eurogamer Expo 2010 در لندن به صورت 3D به نمایش در اومدن.تو اونجا بودی؟اونا رو بازی کردی؟
نینتندو هم 3D رو در کنسول دستی جدید خودش یعنی 3DS به کار گرفته.Spencer در مورد این گفت:"من 3DS رو دوست دارم چون برای بازی کردن با اون مجبور نیستی عینک بزنی."

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S0HEIL and aliatlas
روله علیرضا :دی

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=32623&highlight=halo+reach

بعدشم فکر میکنم اون نمایش 3D هیلو ربطی به مایکروسافت نداشت و تبلیغات یه تلوزیون بود ! (مطمئن نیستم بابی باید بدونه)

امین من اون بخش رو کلی گفتم .:d:d:d:d:d

اصلا اون خط رو با بابک جان نبودم باید جداش میکردم یادم رفت وگرنه خودم یادم بود بابک اصلا خوشش نمیاد از 3D کلا اون تاپیک یادم بودم که پست این جوری دادم اون رو برای کسای گفتم که کلا 3D سونی رو ... میدونن مال ماکروسافت رو.... . واقعا من نمیفهمم چرا این جوری هستش .

من که عاشق 3D هستم فقط منتظرم یه پولی دستم بیاد یه اگه 40 ش پیدا بشه بگیرم یکی کلا خوشم میاد از 3D کلا از تکنولوژی های جدید خوشم میاد اگه به من باشه هرچی پول در بیارم یا داشته باشم رو برای تکنولوژی های جدید خرج میکنم اگه هم روزی روزش برسه شاید ما هم بینشون رفتیم .

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
سلام
اول اینکه من فکر میکنم کسی که فقط حرف های خودش رو قبول داره و احترامی به حرف های دیگران نمیزاره خودش داره اراجیف میگه و با دست پیش انداختن اصل موضوع عوض نمیشه! دوما من این وسط نمیدونم مشکل چیه ؟! چه حرف غیر منطقی ایشون زده ؟ از 3DS پشتیبانی میکنه چون قبول داره که بدون عینک 3D دیدن بهتره چون تو یه اتاق که همه میخوان بازی کنن همه عینک ندارن و چه بهتر که بدون عینک باشه این 3D ! واقعا شما این موضوع رو قبول ندارین؟ خب با همون عینک حال کنین! فکر نکنم کسی باشه دوست نداشته باشه بدون عینک از این تکنولوژِی استفاده بکنه بحث قیمت هم اصلا مطرح نیست چون هر تکنولوژی اولش قیمتش زیاده ولی وقتی جا بیفته ارزون میشه...

پ.ن: اون روزی رو میبینم که PSP جدید با قابلیت 3D بدون عینک تایید میشه و ملت سونی رو سرشون میزارن که وای دمش گرم اون موقع هست که این تاپیک دیدن داره...

موفق باشید

ولی به نظرم سونی موفق میشه.چون سونی به شدت آینده نگر هست.و دست رو هرکاری گذاشت اول همه مسخرش کردن و گفتن موفق نمیشه.ولی دیدیم در نهایت سونی موفق شد.
نمونه بارزش هم استفاده از بلوری بود که همگان نتیجش رو دیدن.
اصلا موافق نیستم!
سونی اول به جز بلوری تکنولوژی ابتکارانه ای نداشت! Move هم که همه میدونم چیه جریانشو و ربطش رو به Wii!
حالا میرسیم به بلوری! خیلی از مردم دنیا فعلا بیشتر حال میکنن فیلم های HD رو روی DVD9 و دی وی دی پلیر خودشون تماشا کنن تا بلوری بگیرن! مدرک هم دارم که اینو میگم، فروشگاه بزرگی نزدیک به خونه ماست که اتفاقا فیلم های ارجینال Blu-ray و DVD9 میفروشه اون هم به طور گسترده! طوری که یکی از مراکز مهم شهر ماست! خود فروشنده میگه که بلوری خیلی کم میخرند و دلیلشم اینه که زمانی که فیلم HD به راحتی روی DVD9 قابل دیدنه Blu-ray چرا؟ اینم مربوط به کشور ما نیست و خیلی از کشورها مخصوصا در اروپای غربی اصلا سمت این چیز ها نمیرن!
فعلا نتیجه ای نگرفته به نظرم این بلوری!
در مورد بازی ها هم که همگی دیدن حجمی مانند 50GB اصلا به درد نمیخوره چون همون DVD9 و بازی های انحصاری ایکس باکس درون 9 DVD با اون عظمت حجم به طور نا باوارانه ای خالی داره!حالا نیاید بگید مثلا فلان بازی سونی کل حجم bluray رو گرفته که خندم میگیره! راستی اینم نگید که بازیهای سونی برای این خیلی شاخه چون بلوری رو داره ! جوابش اینه: ماکروسافت استودیو بازی سازی محدود تری داره و گسترش نداده این موضوع رو، اگر شرکت های زیادی رو خریداری کنه و ماکروسافت بزرگتر شه مطمعنا بازی های بزرگ دیگری میسازه و از قدرت های x360 بهترین استفاده هارو میکنه! پس به این نتیجه میرسیم که سیاست ماکرو در مورد بازی سازی محدود تر به سونی است و هیچ گونه ربطی هم به Bluray نداره
پ.ن: نظر کاملا شخصی است!
ویرایش آخر!: باید بلوری نسل بعد بعرفی میشد تا به تکامل بیشتری برسه! (بازم نظر شخصی هست)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SaDrA-HhH
ما تو کردی وقتی يکی حرف نا مربوط ميزنه ميگيم: در دلتو بزار (نميدونم گرفتيد يا نه :دی )!

يکی نيست بگه جناب مقام بلند پايه :دی هر تکنولوژی اولش گرونه ولی کم کم با گسترش اون تکنولوژ هم همه گير ميشه و هم قيمتش پايين ميآد. و برای باقی موندن همچيجن تکنولوژی بايد يه پشتيبانی ازش بشه که sony داره انجام ميده حالا نميدونم مشکل اين کار چيه؟!

ما تو کردی وقتی يکی حرف نا مربوط ميزنه ميگيم: در دلتو بزار (نميدونم گرفتيد يا نه :دی )!

يکی نيست بگه جناب مقام بلند پايه :دی هر تکنولوژی اولش گرونه ولی کم کم با گسترش اون تکنولوژ هم همه گير ميشه و هم قيمتش پايين ميآد. و برای باقی موندن همچيجن تکنولوژی بايد يه پشتيبانی ازش بشه که sony داره انجام ميده حالا نميدونم مشکل اين کار چيه؟!
مگه میشه تو این موارد تو نظر ندی؟!:d
داره میگه با عینک جالب نیست و هنوز پیشرفت کافی نکرده که برای بازی استفاده بشه!
البته هر چی میخواد بگه الدنگ چون واسه من مهم نیست!:d

تکنولوژی 3D چیزی هست که مایکروسافت و من و شما چه دوستش داشته باشیم چه دشمنش باشیم به زودی همه گیر میشه. همون طور که از المپیک زمستونی شروع شد و به مسابقات فوق العاده مهم Euro 2010 هم رسید و خیلی ها این بازیها رو به صورت سه بعدی دیدن و با عینک هم دیدن و لذت هم بردن.
از اون طرف سینماهای آمریکا الآن از هر 10 تا فیلم شاید 9 تاشون به صورت 3D هم پخش میشه و اتفاقآ محبوبیت فوق العاده ای هم پیدا کرده و ملت هم با عینک میبینن و لذت هم میبرن.
در کل صحبت های مایکروسافت مثل این هست که 4 سال پیش بگیم تلویزیونهای HD توی ایران کم هست پس نباید بازی HD تولید بشه ! قابلیت 3D یه امکان اضافه هست که بابتش پولی هم گرفته نمیشه و هرکسی مایل باشه میتونه ازش استفاده کنه و هرکی هم فکر میکنه استفاده از عینک مسخره هست یا سرش درد میگیره خب میتونه خیلی راحت بی خیالش بشه ! مطمئن باشه هیچ کدوم از مراحل بازی هم براش تغییر نمیکنه !
درسته سونی به خاطر فروش تلویزیونهاش تبلیغ زیادی در مورد 3 بعدی بودن بازیها میکنه , ولی این چیزی هست که کلآ پایه و اساس تکنولوژی رو تشکیل میده ! یعنی باید محرکی باشه تا اون تکنولوژی مورد قبول عامه قرار بگیره. حالا سونی از این طریق عمل میکنه , مایکروسافت هم از طریق عرضه برنامه ها و بازیهای مختلف برای ویندوز موبایلش میخواد محبوبیت اون رو بالا ببره. کسی که از این مسآله شکایت کنه احتمالآ با ماشین زمان از 5 قرن پیش اومده اینجا !

پ.ن: اون روزی رو میبینم که PSP جدید با قابلیت 3D بدون عینک تایید میشه و ملت سونی رو سرشون میزارن که وای دمش گرم اون موقع هست که این تاپیک دیدن داره...
امین مطمئنآ وقتی قابلیت 3D بدون عینک پیشرفت کنه , همه میرن طرفش. همون طور که اولین کنسولی که DVD رو وارد دنیای بازی کرد PS2 بود و بعدش هم مایکروسافت و نینتندو رفتن سراغش ! اینکه اولین بار نینتندو از قابلیت 3D بدون عینک توی کنسولش استفاده کرده , باعث نمیشه کنسولهای بعدی در صورت استفاده از این قابلیت به کپی کاری متهم بشن چون در این صورت تکنولوژی امروز با 100 سال پیش تفاوتی نداشت و دومین کسی که از رزولوشن HD استفاده میکرد متهم به کپی کاری میشد و دومین آدمی که دنده اتوماتیک توی ماشینش میذاشت همچنین ! همون طور که وقتی یه شرکت LED میزنه , دو ماه بعدش بقیه هم میزنن. وقتی HDTV از طرف یه کمپانی ساخته میشه , به یک سال نکشیده 10 تا کمپانی دیگه هم HDTV رو تبلیغ میکنن !

• Like
Reactions: TCSCELL
البته اینو راست میگه.من با c8000 در عرض نیم ساعت فیلم سه بعدی دیدن به این صورت در اومدم:
5yjbztv.gif

ميشه لطفاً تا يه چيزی رو واقعاً تجربه نکرديد خاطره و تجربه شخصی ننويسيد؟

من خودم آواتار،clash of titans رو که هر کدوم نزديک 2 ساعت هستن رو سينما 3D ديدم هيچ اتفاقی نيفتاد بعد شما بعد 30 دقيقه اينجوری شدی؟

من خودم آواتار،clash of titans رو که هر کدوم نزديک 2 ساعت هستن رو سينما 3D ديدم هيچ اتفاقی نيفتاد بعد شما بعد 30 دقيقه اينجوری شدی؟
من با c8000 دوستم فیلم دیدم نه تو سینما و گفتم:
احتمالا 3D تو سینما با 3DTV فرق کنه و TVها هنوز باید روشون کار بشه.حالا شاید 3DTVهای سونی این مشکل رو نداشته باشن.
احتمالا هم مربوط به اینه که c8000 200Hz هست در حالی که 3DTV باید 240Hz باشه.
شما هم اگه با TV فیلم 3D ندیدید در موردش نظر ندید.;)

• Like
Reactions: leonk13

چون شما هیچ مشکلی باهاش ندارید یعنی اینکه هیچکسی توی دنیا نباید مشکلی داشته باشه؟ منم از ترن هوایی نمیترسم پس هرکسی بگه از ترن هوایی میترسه یعنی چرت گفته؟

کلا اینکه 3d با عینک بدحالی داره یه چیز عادی هستش مخصوصا برای افراد عینکی مثل من.
-------
به نظر منم تکنولوژی باید از یه جایی جا بیفته... به هر حال منم منتظر بدون عینکش میشم.

تکنولوژی 3D چیزی هست که مایکروسافت و من و شما چه دوستش داشته باشیم چه دشمنش باشیم به زودی همه گیر میشه. همون طور که از المپیک زمستونی شروع شد و به مسابقات فوق العاده مهم Euro 2010 هم رسید و خیلی ها این بازیها رو به صورت سه بعدی دیدن و با عینک هم دیدن و لذت هم بردن.
از اون طرف سینماهای آمریکا الآن از هر 10 تا فیلم شاید 9 تاشون به صورت 3D هم پخش میشه و اتفاقآ محبوبیت فوق العاده ای هم پیدا کرده و ملت هم با عینک میبینن و لذت هم میبرن.
در کل صحبت های مایکروسافت مثل این هست که 4 سال پیش بگیم تلویزیونهای HD توی ایران کم هست پس نباید بازی HD تولید بشه ! قابلیت 3D یه امکان اضافه هست که بابتش پولی هم گرفته نمیشه و هرکسی مایل باشه میتونه ازش استفاده کنه و هرکی هم فکر میکنه استفاده از عینک مسخره هست یا سرش درد میگیره خب میتونه خیلی راحت بی خیالش بشه ! مطمئن باشه هیچ کدوم از مراحل بازی هم براش تغییر نمیکنه !
درسته سونی به خاطر فروش تلویزیونهاش تبلیغ زیادی در مورد 3 بعدی بودن بازیها میکنه , ولی این چیزی هست که کلآ پایه و اساس تکنولوژی رو تشکیل میده ! یعنی باید محرکی باشه تا اون تکنولوژی مورد قبول عامه قرار بگیره. حالا سونی از این طریق عمل میکنه , مایکروسافت هم از طریق عرضه برنامه ها و بازیهای مختلف برای ویندوز موبایلش میخواد محبوبیت اون رو بالا ببره. کسی که از این مسآله شکایت کنه احتمالآ با ماشین زمان از 5 قرن پیش اومده اینجا !

امین مطمئنآ وقتی قابلیت 3D بدون عینک پیشرفت کنه , همه میرن طرفش. همون طور که اولین کنسولی که DVD رو وارد دنیای بازی کرد PS2 بود و بعدش هم مایکروسافت و نینتندو رفتن سراغش ! اینکه اولین بار نینتندو از قابلیت 3D بدون عینک توی کنسولش استفاده کرده , باعث نمیشه کنسولهای بعدی در صورت استفاده از این قابلیت به کپی کاری متهم بشن چون در این صورت تکنولوژی امروز با 100 سال پیش تفاوتی نداشت و دومین کسی که از رزولوشن HD استفاده میکرد متهم به کپی کاری میشد و دومین آدمی که دنده اتوماتیک توی ماشینش میذاشت همچنین ! همون طور که وقتی یه شرکت LED میزنه , دو ماه بعدش بقیه هم میزنن. وقتی HDTV از طرف یه کمپانی ساخته میشه , به یک سال نکشیده 10 تا کمپانی دیگه هم HDTV رو تبلیغ میکنن !
آریا جان حرف دل من روزده با یک کلام.:d
دیگه کافیه صحبت راجب این موضوع لوپ کلام رو آریا گفت .#:-s

چون شما هیچ مشکلی باهاش ندارید یعنی اینکه هیچکسی توی دنیا نباید مشکلی داشته باشه؟ منم از ترن هوایی نمیترسم پس هرکسی بگه از ترن هوایی میترسه یعنی چرت گفته؟

کلا اینکه 3d با عینک بدحالی داره یه چیز عادی هستش مخصوصا برای افراد عینکی مثل من.
-------
به نظر منم تکنولوژی باید از یه جایی جا بیفته... به هر حال منم منتظر بدون عینکش میشم.

آخه برادر من نزديک 60 70 نفر فقط تو اون سيانسی که من رفتم تو سالن نشستن ديدن مشکليم نداشتن تازه هر روز همين مقدار در چند سيانس ميرن مشکلی ندارن بعد کارشناسان BC همه به مشکل بر ميخورن...

اصلا موافق نیستم!
سونی اول به جز بلوری تکنولوژی ابتکارانه ای نداشت! Move هم که همه میدونم چیه جریانشو و ربطش رو به Wii!
حالا میرسیم به بلوری! خیلی از مردم دنیا فعلا بیشتر حال میکنن فیلم های HD رو روی DVD9 و دی وی دی پلیر خودشون تماشا کنن تا بلوری بگیرن! مدرک هم دارم که اینو میگم، فروشگاه بزرگی نزدیک به خونه ماست که اتفاقا فیلم های ارجینال Blu-ray و DVD9 میفروشه اون هم به طور گسترده! طوری که یکی از مراکز مهم شهر ماست! خود فروشنده میگه که بلوری خیلی کم میخرند و دلیلشم اینه که زمانی که فیلم HD به راحتی روی DVD9 قابل دیدنه Blu-ray چرا؟ اینم مربوط به کشور ما نیست و خیلی از کشورها مخصوصا در اروپای غربی اصلا سمت این چیز ها نمیرن!
فعلا نتیجه ای نگرفته به نظرم این بلوری!
در مورد بازی ها هم که همگی دیدن حجمی مانند 50GB اصلا به درد نمیخوره چون همون DVD9 و بازی های انحصاری ایکس باکس درون 9 DVD با اون عظمت حجم به طور نا باوارانه ای خالی داره!حالا نیاید بگید مثلا فلان بازی سونی کل حجم bluray رو گرفته که خندم میگیره! راستی اینم نگید که بازیهای سونی برای این خیلی شاخه چون بلوری رو داره ! جوابش اینه: ماکروسافت استودیو بازی سازی محدود تری داره و گسترش نداده این موضوع رو، اگر شرکت های زیادی رو خریداری کنه و ماکروسافت بزرگتر شه مطمعنا بازی های بزرگ دیگری میسازه و از قدرت های x360 بهترین استفاده هارو میکنه! پس به این نتیجه میرسیم که سیاست ماکرو در مورد بازی سازی محدود تر به سونی است و هیچ گونه ربطی هم به Bluray نداره
پ.ن: نظر کاملا شخصی است!
ویرایش آخر!: باید بلوری نسل بعد بعرفی میشد تا به تکامل بیشتری برسه! (بازم نظر شخصی هست)
=))
عجب!بزرگترین شرکت دنیای الکترونیک هیچ ابتکاری نداشته تا حالا.فکر کنم شهرتشو مدیون ماکروسافتو بقیس!سرت که چه عرض کنم تا کمر خودتو کردی تو برف فکر میکنی اطلاعاتتم زیاده چون بقال سر کوچتون (حالا هر کی) میگه مردم از من بیشتر DVD میخرن تا بلوری!عجب استدلالی!
پسرجان یه سری به چارت های فروش فیلم های ویدیویی بزن ببین داستان چه جوریاس!
تقریبا تمام فیلمهایی که میان تو بازار ویدیویی نسخه بلوریشون به راحتی بیشتر از نسخه DVD شون میفروشه حالا شما میگی...
ببینیم این ماکرویی که همه کارهاش رو حساب کتابه و هیچ وقت بیگدار به اب نمیزنه تو نسل بعد چه جوری روش میشه بره به طرف همین بلوریی که شما میگی مفت گرونه!

آخه برادر من نزديک 60 70 نفر فقط تو اون سيانسی که من رفتم تو سالن نشستن ديدن مشکليم نداشتن تازه هر روز همين مقدار در چند سيانس ميرن مشکلی ندارن بعد کارشناسان BC همه به مشکل بر ميخورن...

خبُ برادر اولا سینما با تی وی فرق داره! :d ولی خبُ واقعا سرگیجه و چیزای دیگه بر اثر 3d چیز زیاد عجیبی نیست! مخصوصا واسه افراد عینکی واقعا عذاب آور هستش!

ولی خُب هرکی مشکلی نداره استفاده کنه ما که بخیل نیستیم :دی منتظر همون بدون عینکش میشیم و مطمئنا سونی هم وقتی تکنولوژیه بدون عینکش کامل بشه روش سرمایه گزاری میکنه... ما هم استفاده میکنیم... :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or