Microsoft: دوران کنسول های تک منظوره به پایان رسیده است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
21998330238875559634.png

مدیر برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello در CES 2014 اعلام کرده اند که مفهوم تک منظوره بودن کنسول ها فقط برای گیمینگ به گذشته تعلق دارد. ایشان طی سخنرانی خود گفته اند:
تفکرات در رابطه با اینکه یک کنسول، وسیله ای تک منظوره است به گذشته تعلق دارد. آینده آنها یک مشتری است که از قابلیت multi-tasking بهره می برد. یک دستگاه که دیگر فقط برای بازی در خانه ها نیست.
آقای Penello در بخش تجاری و فروش Xbox One حضور دارند و شعار مایکروسافت درباره این کنسول یعنی "همه چیز در یک دستگاه" را احتمالا به خاطر دارید. این بدین معنی است که کنسول جدید ساخته این شرکت علاوه بر اجرای بازی ها، سرگرمی های متعددی را نیز ارائه می کند. در 3 میلیون Xbox One که به فروش رفته است، ظاهرا افراد از این امکانات استقبال کرده اند طوری که مایکروسافت گزارش کرده است میلیون ها ساعت پای تلویزیون (از طریق کنسول) و برنامه های دیگر (بجز بازی) صرف شده است. این مورد چندان جای تعجب هم ندارد زیرا مایکروسافت در مارس 2012 اعلام کرده بود که مردم بیشتر به برنامه های سرگرمی های Xbox Live تمایل دارند تا انجام بازی های چند نفره از طریق همین سرویس.
نظر شما درباره صحبت آقای Albert Penello چیست؟
Gamespot

کاری به مایکرو ندارم
ولی هر دستگاهی که از اون حالتی که ساخته شده و از اون هدفش فاصله بگیره و بخواد 60 تا کار با هم بکنه (مثل همین پرینترهای 4 کاره که نتنها هیچ کدوم اون کارها بلکه کار خودش را هم انجام نمیده) باید فاتحش را خوند
کنسول بازی مال بازیه و فقط و فقط باید برای بازی برنامه ریزی شه و تمام تلاش برای ساخت بازیهای خوب برای اون باشه
نه اینکه برم باهاش چت کنم یا تلویزیون ببینم یا باهاش تماس بگیرم
به پیر، به پیغمبر برای تموم اون کارها وسیله هست

حرفش درست و منطقیه،سونی از همون پلی استیشن یک که بیست سال قبل منتشر شد فقط Gaming رو در نظر نمیگرفت و با همین پلی استیشن یک میشد Audio CD ها را پخش کرد و PS های بعدی هم هر کدوم قابلیتهای جدیدی بهشون اضافه شد ولی ظاهرا میکروسافت تازه این موضوع رو فهمیده.

همین استراتژی رو واسه سرفیس هم پیش گرفتن که وزنش شده 1 کیلو!

تیم کوک حرف خوبی زد، به جای 100 تا قابلیت نصف و نیمه، بهتره وسیله ای که ساخته میشه 20 تا قابلیت داشته ولی به بهترین شکل اونارو انجام بده!

بله تا جايي كه از هدف اصلي دور نشه اشتباهي كه سوني تو نسل قبل كرد و فكر كرد كه پخش فيلمهاي سه بعدي ميتونه عامل تعيين كننده باشه كه نبود و گرون شدن قيمت كنسولش به ضررش تموم شد. كلا كسي بدش نمياد كنسولش كارهاي جانبي هم انجام بده ولي اصل همون گيمينگه و نه چيز ديگه اي.حتي گرافيك هم تعيين كننده نيست. اميدوارم مايكرو هم از اشتباهاتش در معرفي كنسولش درس گرفته باشه كه از ظواهر امر بر مياد گرفته

اگه کسی بخواد همه ی امکانات رو داشته باشه میتونه یک smart tv بگیره که همه چی هم داره حتی بازی هم میشه از طریق cloud انجام داد

اما به نظر من کنسول کار اصلیش بازی هست و باید تمرکز اصلیش رو هم فقط روی همون بذاره

ولی من Xbox one دارم و واقعا با حرفای penello موافقم.شخصا به جز Game از همه امکانات خیلی خوب Xone استفاده میکنم

100 دلار ميرزه؟ (سوالم جديه) يعني واقعا ميخوام بدونم بدون تعصب اگر حق انتخاب داشتي و ايكس باكس رو ميتونستي 100 دلار ارزونتر و بدون امكانات جانبي بخري بازم 100 دلار رو ميدادي يا اينكه مجبور به قبول اين توفيق اجباري شدي؟

به شخصه حرفش رو قبول دارم ولی تا حدی که هدف اصلی فدای بقیه نشه.:) دوستانی هم که میگن نه مفتش گرونه چرته. یه نگاه به وسایل دیگه بندازین. همین گوشی موبایل. الان هر گوشی که قیمت بالایی داره چه قابلیت هایی داره. علاوه بر تماس گرفتن که هدف اصلی ساخت گوشی بود میتونید عکس و فیلمبرداری و پخش موزیک ویدیو و حتی بازی.:)

به شخصه حرفش رو قبول دارم ولی تا حدی که هدف اصلی فدای بقیه نشه.:) دوستانی هم که میگن نه مفتش گرونه چرته. یه نگاه به وسایل دیگه بندازین. همین گوشی موبایل. الان هر گوشی که قیمت بالایی داره چه قابلیت هایی داره. علاوه بر تماس گرفتن که هدف اصلی ساخت گوشی بود میتونید عکس و فیلمبرداری و پخش موزیک ویدیو و حتی بازی.:)

ميگيرم منظورت چيه اما مثالت غلطه اين دوره زمونه كار اصلي گوشي تماش تلفني نيست در واقع امروزه روز تماس تلفني جز امكانات جانبي گوشي محسوب ميشه به همين خاطرم هست كه تبلتها الان دارن با گوشيا رقابت ميكنن. اما كنسول همچين بلايي سرش نيومده و 100 در 100 قابليت اصليش گيمه به نظر من مايكرو اشتباه محاسباتي كرده و بازار رو درست ارزيابي نكرده و امكانات و سرمايه رو بيش از حد خرج مسائل جانبي كرده باور كن اگه اين گند كارياش نبود شايد الان از نظر فروش از سوني جلو بود اما الان عقبه و اين مسئله قيمت حداقل باعث ميشه اين اختلاف به تدريج بيشتر هم بشه

میشه بگی مثلا چیاش؟ مثلا میری روش فیلم کرایه میکنی؟ espn نگاه میکنی؟ net flix استفاده میکنی؟ skype تماس میگیری؟

خیلی چیزاش! از APP های Music و Video که داره استفاده میکنم.دقیقا از Skype استفاده میکنم.از یه سری APP های عالی دیگری که داره استفاده میکنم! چند تا App با حال هم در مورد تماشای فیلم و سریال و موزیک ویدئو داره که شدیدا معتادش شدم

- - -ویرایش - - -

100 دلار ميرزه؟ (سوالم جديه) يعني واقعا ميخوام بدونم بدون تعصب اگر حق انتخاب داشتي و ايكس باكس رو ميتونستي 100 دلار ارزونتر و بدون امكانات جانبي بخري بازم 100 دلار رو ميدادي يا اينكه مجبور به قبول اين توفيق اجباري شدي؟

بدون تعصب آره به نظرم امکانات جانبیش 100 دلار می ارزه.شخصا یکی از دلایلی که Xbox one رو دوست دارم همین سیستم All in one هستش.

ps4 با هدف اصلی که گیمینگ چقدر تونست نزد گیمر محبوبیت پیدا کنه و توفروش xو تو جیبش گذاشت ولی مایکرو اومد چکار کرد کنسولش رو همگانی کرد این اقا جز طرفداری از این طرح کار دیگه نمتونه بکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or