Microsoft تکنولوژی ای شبیه Move را قبول نکرده بود!

TCSCELL

8
کاربر سایت
Chris_Lewis_1.jpg

Chris Lewis از مایکروسافت گفت: پلتفرم X360 تکنولوژی ای بر پایه ی "قرار دادن یک چیز پلاستیکی در دستان مردم"را قبول نکرد و در عوض نوآوری ای به نام Kinect را به مشتریان عرضه میکند.

Lewis معاون بخش اروپایی سرگرمی های مایکروسافت در جواب خبرنگار Eurogamer که از او پرسیده بود آیا از جانب Playstation move احساس نگرانی می کند یا خیر گفت:Kinect یک حرکت نوآورانه برای X360 بود نه یک "تکنولوژی مورد استفاده قرار گرفته"!!

ما به دنبال تکنولوژی ای هستیم که از دستگاههایی جلوتر از زمان خود استفاده می کند.خیلی چیزها در این بازار را ما برای اولین بار عرضه کردیم.مانند:تجربه ی High Definition,Online Streaming,انتخابهایی که ما به مشتریان خود دادیم و Kinect که یک گام نوآورانه برای Xbox360 است تا یک چیز پلاستیکی برای کنترل به دستان مردم ندهیم.

زمانی که از او خواستند روشن کند که منظورش از "تکنولوژی مورد استفاده قرار گرفته"چیست,پاسخ داد:خُب,منظورم این است که فکر میکنم داشتن نوآوری واقعا یک چیز مهم است.

ما همه این تکنولوژی را دیدیم و من واقعا از کارهایی که میشود با Kinect انجام داد هیجان زده ام.Kinect مصرف کنندگان را وارد بعد جدیدی از سرگرمی میکند.

Lewis بر این باور است که Kinect کمک میکند تا عمر XBOX360 به طور قابل ملاحظه ای افزایش یابد.

"من فکر میکنم ما تازه نیمی از راه را طی کردیم,که این هم برای این صنعت و هم برای توسعه دهندگان Third Party خیلی خوب است."

• Like
Reactions: Dinosaur
اخه این حرف ایشون چه ربطی به جایزه gamescom داره؟؟؟؟؟:d:d

همه میدونیم که لگ move کمتر از kinect هستش و همینم به همراه عرضه بازیهای بیشتر هنگام عرضه باعث شده از "گیمز کام" جایزه بگیره...ولی خوب تاخیر داره دیگه...نباید گفت؟؟؟....

این تاخیر تقریبا مثه تاخیرای wii هستش (تو بعضی بازیهاش) و امیدواریم برطرف بشه تا همه از بازی با این حسگر لذت بیشتری ببریم
مشکل اینجاست توی بازیسنتر به اندازه انتقاداتی که از کینکت میشه , از Move هم میشه. اگه دو نفر به Kinect میگن EyeToy HD , تقریبآ کل دوستداران Kinect به Move میگن Wii HD ! منم برام عجیبه که چطوری دستگاهی که توی همین تاپیک و 10 ها تاپیک دیگه دوستان بهش میگن Wii HD میتونه جایزه بگیره ! یعنی فقط به خاطر لگ کمتر (که شما میگی تآخیرش هم فرق خاصی با Wii نداره) و بازیهای بیشتر (یعنی کیفیت مهم نیست و فقط کمیت مهمه ؟) یه وسیله جایزه میگیره ولی وسیله ای که انقلابی در دنیای بازی محسوب میشه جایزه نمیگیره ! :دی

من گفتم یه پیشرفت درست و حسابی یعنی طوری که move نسل جدید motion controller به حساب بیاد.تو gamescom رقیب move چی بود؟kinect که تو بیشتر بازیها لگ وحشتناکی داره و هنوز اول راهه و هنوز 1st partyهای MS هم نتوستن یه بازی بدون اشکال براش بسازن!یعنی تو gamescom بین معمولی و بد،معمولی به عنوان بهترین انتخاب شده.
تو این ویدیو هم معلومه فعلا کدوم بهترن.
و هر دو این motion controllerها هنوز جای پیشرفت و کار بیشتر دارن.
حرفتون رو قبول دارم.
پس به نظر میاد جدیدا مارمولک شده، چون تو E3 نتونست همین کار رو سر 3D و GT5 و اینا انجام
بده...:biggrin1:
تجربه تلخ E3 باعث شد این کارا رو یاد بگیره :دی در مورد GT5 هم بهت توضیح دادم :دی

مشکل اینجاست توی بازیسنتر به اندازه انتقاداتی که از کینکت میشه , از Move هم میشه. اگه دو نفر به Kinect میگن EyeToy HD , تقریبآ کل دوستداران Kinect به Move میگن Wii HD ! منم برام عجیبه که چطوری دستگاهی که توی همین تاپیک و 10 ها تاپیک دیگه دوستان بهش میگن Wii HD میتونه جایزه بگیره ! یعنی فقط به خاطر لگ کمتر (که شما میگی تآخیرش هم فرق خاصی با Wii نداره) و بازیهای بیشتر (یعنی کیفیت مهم نیست و فقط کمیت مهمه ؟) یه وسیله جایزه میگیره ولی وسیله ای که انقلابی در دنیای بازی محسوب میشه جایزه نمیگیره ! :دی

درسته از move هم انتقاد میشه ..ولی خداییش دیگه نه در حد کینکت....کینکت تو این انجمن به سخره گرفته میشه(از انتقاد گذشته).......شده اسباب تخیله ناراحتیهای بعضی ها...... .

در مورد تاخیر من فعلا با move بازی نکردم ولی اینی که از ویدیوها دیدم تاخیر داره(البته از کینکت کمتر) همونطوری که wii بعضی بازیهاش داره(مثه اشپزی و.....)

ولی از لحاظ کیفیت و تعداد بازی بله move بهتره.......... .

در نهایت با اینکه فعلا move از لحاظ کم ایراد بودن بهتر عمل کرده ولی من اگه جای هر دوی این کمپانیهای بزرگ بودم کلا این نسل رو با دسته های معمولی سر میکردم و از نسل بعد با قدرت وارد عمل میشدم.

در نهایت با اینکه فعلا move از لحاظ کم ایراد بودن بهتر عمل کرده ولی من اگه جای هر دوی این کمپانیهای بزرگ بودم کلا این نسل رو با دسته های معمولی سر میکردم و از نسل بعد با قدرت وارد عمل میشدم.
دوست عزیز این شرکتها اونقدر کارشناس دارن و میدونن که چیکار باید بکنن و دست ما و شما نیست. حتما خودشون یه چیزی میدونن که از همین نسل وارد شدن.

دوست عزیز این شرکتها اونقدر کارشناس دارن و میدونن که چیکار باید بکنن و دست ما و شما نیست. حتما خودشون یه چیزی میدونن که از همین نسل وارد شدن.

اولا من نظر خودمو گفتم...

دوما همیشه هم اینطوری که شما میگید نیست.....نمونش عرضه زودتر x360 و در نتیجه قصه 3 چراغ و اینا.......یعنی اگه اینا قصد داشتن کنسول رو یه سال قبل از سونی بدن بیرون باید مدتها قبل هم قسمت کنترل کیفیت شرکت رو فعال میکردن نه اینکه ملت این دستگاه رو کنترل کیفی کنن:d:d:d......... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or