Chris Lewis از مایکروسافت گفت: پلتفرم X360 تکنولوژی ای بر پایه ی "قرار دادن یک چیز پلاستیکی در دستان مردم"را قبول نکرد و در عوض نوآوری ای به نام Kinect را به مشتریان عرضه میکند.
Lewis معاون بخش اروپایی سرگرمی های مایکروسافت در جواب خبرنگار Eurogamer که از او پرسیده بود آیا از جانب Playstation move احساس نگرانی می کند یا خیر گفت:Kinect یک حرکت نوآورانه برای X360 بود نه یک "تکنولوژی مورد استفاده قرار گرفته"!!
ما به دنبال تکنولوژی ای هستیم که از دستگاههایی جلوتر از زمان خود استفاده می کند.خیلی چیزها در این بازار را ما برای اولین بار عرضه کردیم.مانند:تجربه ی High Definition,Online Streaming,انتخابهایی که ما به مشتریان خود دادیم و Kinect که یک گام نوآورانه برای Xbox360 است تا یک چیز پلاستیکی برای کنترل به دستان مردم ندهیم.
زمانی که از او خواستند روشن کند که منظورش از "تکنولوژی مورد استفاده قرار گرفته"چیست,پاسخ داد:خُب,منظورم این است که فکر میکنم داشتن نوآوری واقعا یک چیز مهم است.
ما همه این تکنولوژی را دیدیم و من واقعا از کارهایی که میشود با Kinect انجام داد هیجان زده ام.Kinect مصرف کنندگان را وارد بعد جدیدی از سرگرمی میکند.
Lewis بر این باور است که Kinect کمک میکند تا عمر XBOX360 به طور قابل ملاحظه ای افزایش یابد.
"من فکر میکنم ما تازه نیمی از راه را طی کردیم,که این هم برای این صنعت و هم برای توسعه دهندگان Third Party خیلی خوب است."