Microsoft: بازی‌ با کیفیت 4K در کنسول Xbox One ممکن خواهد بود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox4k610.jpg

درود.

همانطور که از مشخصات دو کنسول Xbox One و PS4 مشخص است، این دو پلتفرم از وضوح تصویر 4K در بخش ویدئویی برخوردار هستند. هر چند تا قبل از این گفته میشد این قابلیت فقط برای پخش فیلم هست، ولی امروز از شرکت ماکروسافت آقای Yusuf Mehdi این مسئله را بیشتر باز نمود و اذعان کرد در کنسول Xbox One این قابلیت (4K) امکان دارد در آینده نیز در بخش بازی‌های ویدئویی نیز مورد استفاده قرار گیرد.

وی در مصاحبه خود با مجله Forbes بیان کرد که هیچ محدودیتی سخت افزاری در این کنسول نیست؛ پس به طور معمول می‌شود قابلیت 4K را در بازی‌ها نیز به کار برد ولی سوالی که پیش می‌آید این است که چند سازنده هستند که دست به ساخت همچین بازی‌هایی می‌زنند.

سوای این مسائل Xone دیگر standard-definition را ساپورت نمی‌کند چه در بخش بازی‌ها و چه در بخش فیلم و طبق آخرین اطلاعاتی که ما از این کنسول داریم دستگاه تنها دارای خروجی HDMI می‌باشد که همین امر بیان‌گر این است این ویژگی در تلویزیون‌های قدیمی کاربرد ندارد و شما برای این امر باید حتما تبدیل بخرید، ولی آیا خرید تبدیل می‌تواند خروجی خوبی باشد(؟)

gameinformer

از حرف تا عمل خیلی فاصله داره هر وقت چندتا بازی درست و حسابی معرفی کردن که4kبود اون وقت قبوله

محمد امین بعضی وقت ها پست های میدی آدم میخواد با سر بره تو دیوار اینکه بعضی ها میگن چیزی نیست که چرت گفتن اما اینکه شما میگی PS4 نمیتونه اجرا کنه دیگه وقعا خداست وقتی میتونه 4K پخش کنه خوب مشخصه با توجه به قدرت دستگاه میتونه 4K بازی هم اجرا کنه .

پس اینجوری میشه نتیجه گرفت PS4 از ONE ضعیف تره دیگه ؟

عزیز من روی PS3 هم اگه کسی میخواست می شد 1080p بازی بسازن اما چرا هیچکی این کار و نرکد به خاطر اینکه هیچ کس هزینه و .... برای داشتن بازی FULL 1080p که بازیش با اون استاندارد های که میخواست انجام بشه نمیشد .

حالا قضیه پشتیبانی از ONE و PS4 از بازی های 4K همینه وقتی ملت به زور 1080p دارن چرا بازیساز ها بیان بازی 4K بسازن ؟ دیوانن هزینه بیشتر کنن ؟

اینکه هر دو کنسول قادر به اجرای بازی 4k هستن شکلی درش نیست اما کی بازی رو میسازه ؟ پیدا کنید پرتغال فروش .

چرا بهونه الکی میاری این TV که بهت معرفی کرم یکی از بهترین 4K TV های معرفی شده هستش .:|

شما 4K که داری استفاده میکنی انقدر تعداد پیکسل ها زیاد هستش و کیفیت بالاتر هستش که نیازی به HZ بیشتر برای دیدن کیفیت بهتر نداری .:|

اون HZ بیشتر برای LED TV ها هستش که کیفیت بهتری رو با تعداد دفعات بالا که پیلکس ها عوض میشن کیفیت بهتری بده دیگه برای TV 4K بی می معنی هستش این عمل هرچند بیشتر باشه بهتره اما بهونه الکی داری میاری خودت هم خوب میدونی ./:)

اخه من موندم از سادگی شما ... اون موقع که سونی فن ها کلاه میانداختن هوا ... هنوز سخت افزار کنسول ها هیچ کس هیچی نمیدونست ... پس حد اقل میتونستن رویا پردازی کنن ... الان با این سخت افزار شما چه طور فریب این حرف ها رو میخوری ؟؟؟ ;;)

این اقای یوسف مهدی تا اونجا که من اطلاع دارم یه مدیر بازار یابیه ... بایدم از این نظرات معده ای بده .... اخه با کوچک ترین منطقی ادم میفهمه که این یه هایپه برای فریب ادم های ساده ...

سونی نسل قبل از این کار ها کرد چوبشم خورد ... حالا مایکرو ..........................................:|

من دارم عکس العمل شما ها رو میگم که خیلی برام جالبه و خیلی راحت این تکنولوژی رو روی XBOX ONE می کوبید ولی برای PS4 چَه چَه میزنید

شما از کارو باری ماکرو چه میدونید شاید با سیستت ابری به این مهم دست یافت

من دارم عکس العمل شما ها رو میگم که خیلی برام جالبه و خیلی راحت این تکنولوژی رو روی XBOX ONE می کوبید ولی برای PS4 چَه چَه میزنید

اخه واسه جی باید خوش حال بشیم از4kنه تلویزیونش رو داریم نه مانتیورش رو
شما برو واسه ما بازی 4kروی x1پیدا کن

داداش من من نمیگم فقط روی وان قابل اجرا نیست حتی ps4 هم نمیتونه بازی های AAA رو روی 4k اجرا کنه
مگر بازی های دو بعدی ساده مثلا لیمو یا planet vs zombie یا از اینجور بازی ها که اونم فکر نکنم زیاد سیستم شاخی بخواد
امیدوارم هر دو کنسول بازی های خوبی روشون بیاد ما که بخیل نیستیم

آخرین ویرایش:
همون طوری که این نسل بازی 1080 ندیدیم نسل بعد هم 4k نخواهیم دید حالا باز 1080 خیلی ها داشتن 4k که حالا حالا جا داره تا جا بیافته از طرفی برای زیر 50 اینچ هم نیازی جدی برای 4k اصلا احساس نمی شه که فکر کنم 90 درصد هم زیر این سایز استفاده می کنن

همون طوری که این نسل بازی 1080 ندیدیم نسل بعد هم 4k نخواهیم دید حالا باز 1080 خیلی ها داشتن 4k که حالا حالا جا داره تا جا بیافته از طرفی برای زیر 50 اینچ هم نیازی جدی برای 4k اصلا احساس نمی شه که فکر کنم 90 درصد هم زیر این سایز استفاده می کنن

پَ چند تا عناوین انحصاری ps3 چیپس بودن!.؟

ببخشید میشه یک پست از من بیاری که من یک همچین حرفی زده باشم ؟ به به چه چه کرده باشم ؟ یا گفته باشم XBOX ONE یا هر کوفت دیگه ای نتونه فقط PS4 میتونه یا ... دیگه ؟ چرا عادت دارین مسخره بازی در بیاری با صحبت یک نفر دو نفر ؟

فقط داری بچه بازی در میاری میدونی چرا به خاطر اینکه وقتی کنسول ماکروسافت معرفی نشده چطور جماعت میخواستن راجب اینکه پوشش میده یا نمیده نظر بدن ؟ شایعه امد یک سری خوشحال شدن که پشتیبانی میکنه تازه از همونا اون موقع میپرسیدی میتونی 4K تهیه کنی میگفتن 4k م کجا بود .

شما هم به جای اینکه فکر کنی یک نفر به اسب شاه گفته یابو یکم دایره تحمل خودت رو بیشتر کنی دلیل نمیشه هر کسی هرچی گفت شما مثل بچه ها بخوای جبران کنی و هر تاپیکی رسیدی به ... بدی که چون یک نفر به اسب شاهم گفت یابو.

اینجا اون ضرب المثل پیش میاد بد هستش بلانسبت شما و دوستان اما باید بگم سگ پای کسی رو گاز بگیره اون شخص باید برگرده پای سگه رو گاز بگیره اون وقت اون شخص با اون سگ چه فرقی داره ؟

ممکن که هست ولی یکی باید فکر هزینه هاشم بکنه فقط اینکه میتونه پشتیبانی کنه و داشته باشه مهم نیست. تکنولوژی 4K چیزی هستش که حتی اونجا هم گرونه.چه برسه به اینجا.4K زیاد هم چیز خفنی نیست!الان روی PC خیلی ها که 4K رو امتحان کردن هنوز Full HD رو ترجیح میدن.ولی در کل بگم در حال حاضر هر 2تا کنسول که از 4K نام بردن فقط پشتیبانی از فیلم ها منظورشون بوده هنوز حرف مستقیمی از خود بازی ها نزدن!

ببخشید میشه یک پست از من بیاری که من یک همچین حرفی زده باشم ؟ به به چه چه کرده باشم ؟ یا گفته باشم XBOX ONE یا هر کوفت دیگه ای نتونه فقط PS4 میتونه یا ... دیگه ؟ چرا عادت دارین مسخره بازی در بیاری با صحبت یک نفر دو نفر ؟

فقط داری بچه بازی در میاری میدونی چرا به خاطر اینکه وقتی کنسول ماکروسافت معرفی نشده چطور جماعت میخواستن راجب اینکه پوشش میده یا نمیده نظر بدن ؟ شایعه امد یک سری خوشحال شدن که پشتیبانی میکنه تازه از همونا اون موقع میپرسیدی میتونی 4K تهیه کنی میگفتن 4k م کجا بود .

شما هم به جای اینکه فکر کنی یک نفر به اسب شاه گفته یابو یکم دایره تحمل خودت رو بیشتر کنی دلیل نمیشه هر کسی هرچی گفت شما مثل بچه ها بخوای جبران کنی و هر تاپیکی رسیدی به ... بدی که چون یک نفر به اسب شاهم گفت یابو.

اینجا اون ضرب المثل پیش میاد بد هستش بلانسبت شما و دوستان اما باید بگم سگ پای کسی رو گاز بگیره اون شخص باید برگرده پای سگه رو گاز بگیره اون وقت اون شخص با اون سگ چه فرقی داره ؟

اولا که کلی گفتم کاری هم با شما ندارم اون تاپیکش هم بخش شایعات موجوده..

دوما این شما ها هستین که هر جا به نفعتون باشه حمایت میکنید و اگر همون قضیه برای منافع کسی دیگری باشه ازش انتقاد میکنید..

ببخشید برای اف تاپیک .

اولا که کلی گفتم کاری هم با شما ندارم اون تاپیکش هم بخش شایعات موجوده..

دوما این شما ها هستین که هر جا به نفعتون باشه حمایت میکنید و اگر همون قضیه برای منافع کسی دیگری باشه ازش انتقاد میکنید..

امین جان ببین برای خودت میگم شاید اشتباه باشه اما میدونی اینجا شاید 1000 تا نظر روزی بیاد 1000 تا آدم مختلف پست بدن شاید بعضی وقت ها نظر ها بی انصافی باشه شاید نباشه اینکه بخوای برای بقیه جبهه بگیری اصلا خوب نیست من اگه قرار باشه برای مثال به تک تک پست های که به نظر اشتباه هستش اینجا جواب بدم یا بگم بی انصافی میکنی یا بخوام حرکت شما رو انجام بدم باید کلا اینجا چادر بزنم پشت کامپیوتر که آقا همه درست رفتار کنید درست پست بدین شاید یک نفر ناراحت بشه یا نظرش مخالف نظر شما هستش بعضی وقت ها میبینم یک نفر نظرم رو گفته دیگه پست نمیدم خود تو چند دفعه نظراتم باهات یکی بوده کلا دیگه دیدم گفتی دیگه من نقل قول نکردم .

بهتره به همه به چشم دشمن نگاه نکنی اینجوری سنگ روی سنگ بن نمیشه . همین تاپیک کنفرانس ماکروسافت میدونی من چقدر دلخوش کرده بودم یک چیز معرفی کنه من بتونم دوباره دوتا کنسول رو تهیه کنم با بچه ها هم LIVE برم هم PSN که لذت ببرم از این آخرین نسلی که میخوام بازی کنم ؟ بعد ماکروسافت میاد DMR و ... معرفی میکنه خوب مشخصه نباید انتظار داشته باشی با وجود تمام خوبی های که داره بیام اون لحظه تعریف کنم ازش شاید بعضی ها از روی طرفداری یک نظری بده اما همه اینجوری نیست .

میتونی از بچه های 360 وPS3 باز که من رو میشناسن سوال کنی یک دفعه نشده با یکی دعوا بگیرم به هیچکی هم از گل کمتر نمیگم به خاطر اینکه احترام احترام میاره شاید پست بدم منظورم رو بد بیان کرده باشم به طرف بر بخوره اما هیچ وقت قصد توهین ندارم به کسی .

بابای تایتان هم نمیتونه بازی 4k رو ساپورت کنه اونوقت این فسقلی میخواد؟؟!!!!=))
crysis-avg.png

این تازه 2k هستش اونم با تنظیمات متوسط.4k بماند...

عزیز من چرا اینجوری حساب میکنی ؟ وقتی شما بخوای بازی رو بزاری روی 4k کلی از تنظیمات رو باید off کنی به خاطر اینکه دیگه نیازی نیست به اون تنظیمات شما دیگه به MSAA و .... دیگه نیاز نداری فقط باید کیفیت تسکچر ها بالا باشه که با RAM که کنسول های نسل بعد دارن به راحتی اجرا میکنن یک بازی متوسط رو کسی هم نگفت الان میخواد3 crysis باهاش بسازن که شما برای خودت بنچمارک crysis این وسط رو میکنی .:|

به موشن بلور نیازی نیست به .... نیازی نیست .
برای شما گرافیک یعنی crysis دیگه #:-s

عزیز من چرا اینجوری حساب میکنی ؟ وقتی شما بخوای بازی رو بزاری روی 4k کلی از تنظیمات رو باید off کنی به خاطر اینکه دیگه نیازی نیست به اون تنظیمات شما دیگه به MSAA و .... دیگه نیاز نداری فقط باید کیفیت تسکچر ها بالا باشه که با RAM که کنسول های نسل بعد دارن به راحتی اجرا میکنن یک بازی متوسط رو کسی هم نگفت الان میخواد3 crysis باهاش بسازن که شما برای خودت بنچمارک crysis این وسط رو میکنی .:|

به موشن بلور نیازی نیست به .... نیازی نیست .
برای شما گرافیک یعنی crysis دیگه #:-s

به جز یک سری بازی آرکید، امکان نداره بازی با رزولوشن 4K روی این کنسول‌ها ساخته شه. دلتون رو خوش نکنید.
در ضمن، رزولوشن 4K خیلی خیلی خیلی خیلی تقاضای قدرت بیشتری می‌کنه به گونه‎‌ای که نصف اون آپشن‌های گرافیکی رو باید خاموش کرد تا شاید، شاید بتونه بازی رو با فریم معقول اجرا کنه. شما می‌تونی یه بازی رو با رزولوشن 1080p و بدون آپشن‌های گرافیکی بازی کنی، ولی همون بازی با رزولوشن 720p و کلی آپشن گرافیکی، خیلی بهتر هم به نظر بیاد. پس حروم کردن قدرت سخت‌افــزار برای این که فقط به رزولوشن 4K برسن عاقلانه به نظر نمیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or