Microsoft: بازی‌ با کیفیت 4K در کنسول Xbox One ممکن خواهد بود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox4k610.jpg

درود.

همانطور که از مشخصات دو کنسول Xbox One و PS4 مشخص است، این دو پلتفرم از وضوح تصویر 4K در بخش ویدئویی برخوردار هستند. هر چند تا قبل از این گفته میشد این قابلیت فقط برای پخش فیلم هست، ولی امروز از شرکت ماکروسافت آقای Yusuf Mehdi این مسئله را بیشتر باز نمود و اذعان کرد در کنسول Xbox One این قابلیت (4K) امکان دارد در آینده نیز در بخش بازی‌های ویدئویی نیز مورد استفاده قرار گیرد.

وی در مصاحبه خود با مجله Forbes بیان کرد که هیچ محدودیتی سخت افزاری در این کنسول نیست؛ پس به طور معمول می‌شود قابلیت 4K را در بازی‌ها نیز به کار برد ولی سوالی که پیش می‌آید این است که چند سازنده هستند که دست به ساخت همچین بازی‌هایی می‌زنند.

سوای این مسائل Xone دیگر standard-definition را ساپورت نمی‌کند چه در بخش بازی‌ها و چه در بخش فیلم و طبق آخرین اطلاعاتی که ما از این کنسول داریم دستگاه تنها دارای خروجی HDMI می‌باشد که همین امر بیان‌گر این است این ویژگی در تلویزیون‌های قدیمی کاربرد ندارد و شما برای این امر باید حتما تبدیل بخرید، ولی آیا خرید تبدیل می‌تواند خروجی خوبی باشد(؟)

gameinformer

کاربر ortegoli یادته دیروز تو اون یکی تاپیک بلندگو بدست بودی که نمیشه و فلان.بفرما اینم از زبون خودشون بشنو.

به شما حق میدم که چنین حرفی بزنید چون کنسولی رو دارید که بازی رو با 720 هم بزور اجرا میکنه،بعد سخته واستون ببینید دو تا کنسول بالا دست کنسولتون رسما دارن میترکونن.

کاربر ortegoli یادته دیروز تو اون یکی تاپیک بلندگو بدست بودی که نمیشه و فلان.بفرما اینم از زبون خودشون بشنو.

به شما حق میدم که چنین حرفی بزنید چون کنسولی رو دارید که بازی رو با 720 هم بزور اجرا میکنه،بعد سخته واستون ببینید دو تا کنسول بالا دست کنسولتون رسما دارن میترکونن.
خب داشت طبق اخبار حرف می زد:|
اره ما داریم بعد بازی 1080 هم داریم بعد شما می گی 720

داداش من چی میگی شما اگر 4k اینقدر باشه که تا سال دیگه با تولید انبوه خیلی قیمت میاد پایین
همین الان 4k سونی چیزی نزدیک 80 میلیون در ایران و 25000 دلار در خارج هستش شما 5000 دلاریشو به من نشون بده من شده برای خودم قسطی میخرم

خوب پس برو بخر لینک .

Sony XBR-55X900A 55-Inch 4K Ultra HD 120Hz 3D LED UHDTV

$4,998.00

آخرین ویرایش:

Your job is true...
نمیدونم چرا بعصیا رو انگار آر پی جی گزاشتن زیر گلوشون حرف بزنن:|

خب داشت طبق اخبار حرف می زد:|
اره ما داریم بعد بازی 1080 هم داریم بعد شما می گی 720

اونی که شما بازی میکنی 1080 واقعی نیست.اگر باشه که چرا انقدر میگن Wii U ضعیفه؟

دیگه فقط سوپر شهرداری سره کوچه کم مونده که بگه Wii U ضعیفه بعد میگین رو 1080 اجرا میکنه.آره خوب سوپر ماریو و زلدا رو Xbox 360 هم میتونه رو 1080 اجرا کنه کاره شاخی نیست.

خدا نکنه یکی بیاد تو تاپیک های مربوط به نینتندو چیزی بگه یعنی شما و دوستت طرف رو ناکار میکنین اما بعدش میاین راحت در مورد کنسول مورد علاقه دیگران فتوا صادر میکنین اونم با قاطعیت تمام!

اگر اشتباه نکنم توشیبا داره یه پروژه ای رو اجرا میکنه که قیمت TV های 4K بیاد رو 1000 دلار !
این جوری بشه تمایل برای خرید ـش بیشتر میشه
مساله دیگه حجمه این رزولیشنه ... هر فیلمش فکر کنم 200 300 گیگ باشه ... بازی آرکید هم بخوان بسازن میره رو 40 50 گیگ :|:d

اونی که شما بازی میکنی 1080 واقعی نیست.اگر باشه که چرا انقدر میگن Wii U ضعیفه؟

دیگه فقط سوپر شهرداری سره کوچه کم مونده که بگه Wii U ضعیفه بعد میگین رو 1080 اجرا میکنه.آره خوب سوپر ماریو و زلدا رو Xbox 360 هم میتونه رو 1080 اجرا کنه کاره شاخی نیست.
=))
اره حتماdfهم دروغ گفته
ریمن روی 60 فریم و 1080 واقعی اجرا می شه
زامبی یو هم روی 1080 وافعی هست
این ها هم فقط چندتا از بازی 1080 هستن که داره
در ضمن این حرف رو نسل پیش هم زده شد که 1080برای بازی هم هست اخرش شد این بازی هایی که می بینید هنونطور که گفتن این4k فوقش روی بازی های دو بعدی یل 3 بعدی ساده هست که باز هم هزینش زیاده وبه خاطر این که فراگیر نشد به درد نمی خوره

یه چیزی رو یادتون رفته اونم اینه که می تونن به صورت کلود بازی 4K هم برای کنسول های نکست جن بسازن. (مثل کنسول Onlive)
نمونه اش رو الان سونی با Vita کرده و می خواد بازیای PS4 رو روش بیاره.

یه چیزی رو یادتون رفته اونم اینه که می تونن به صورت کلود بازی 4K هم برای کنسول های نکست جن بسازن. (مثل کنسول Onlive)
نمونه اش رو الان سونی با Vita کرده و می خواد بازیای PS4 رو روش بیاره.

سونی اصلا همچین قصدی نداره!!!!!!!!!

Remote Play رو با Cloud Gaming اشتباه نگیرید

بعدم انتقال بازی ای با کیفیت تصویر 4k با اینترنت فعلی کاربران عادی خیلی از کشور های بزرگ هنوز هم خوانی نداره، توی خیلی از کشور ها کیفیت های استریمینگ تصویر فعلا 480p و 720p اه روی اینترنت، حالا پردازش بازی اونم 4k که جای خود داره

سونی اصلا همچین قصدی نداره!!!!!!!!!

Remote Play رو با Cloud Gaming اشتباه نگیرید

بعدم انتقال بازی ای با کیفیت تصویر 4k با اینترنت فعلی کاربران عادی خیلی از کشور های بزرگ هنوز هم خوانی نداره، توی خیلی از کشور ها کیفیت های استریمینگ تصویر فعلا 480p و 720p اه روی اینترنت، حالا پردازش بازی اونم 4k که جای خود داره

این کنسول ها برای 7-8 سال آینده ان
تو اواسط نسل که سرعت اینترنت کشورها هم بالاتر رفت (با این سرعت پیشرفت علم و تکنولوژی می شه، کشور خودمون رو نبین) می تونن این قابلیت رو هم اضافه کنن، اصل اینه که دستگاه 4K رو ساپرت می کنه.
حداقل رو Xbox One که بازار امریکا رو هدف گرفته می تونن این قابلیت رو اضافه کنن راحت.
مقایسه تکنولوژی ژاپن، امریکا و کشورای اروپایی که بازار این کنسول ها هستن با جهان سوم مضحکه، من که مطمئنم این قابلیت رو اضافه می کنن.

از نظر من که مایکرو داره راه نسل پیش سونی و گندی که تو E3 2005 زد رو پیش میگیره ... فقط داره بلوف میزنه ... خودش هم خوب میدونه ... تا ده سال اینده هیچ شرکتی نمیتونه بازی با این کیفیت بسازه ... حتا معلوم نیست بتونن برسن به 1080 کامل رو 60 فریم ثابت ... بعد ....

اون از 40 برابر قویتر از 360 ... اینم از بازیهای 4K

=))
باشه شما فکر کن بازی ها رو حتما اجرا میکنه اونم BF4 رو روی 4k و 60 فریم اجرا میکنه شک نکن
BF4 روی 3k با دو تا 7990 اجرا شد اونم 3K نه 4K میدونی چه حجم عظیمی از مموری رو مشغول میکنه میدونی کانفیگی برای اون استفاده کردن فقط بالای 5000 دلار پولش بوده
میدونی چه پردازنده و GPU خفنی میخواد ؟
شما فکر کن wiiu آشغال چیزی عوض نمیشه اما این فکر رو از سرت بیرون کن که بازی های شاخ 3 بعدی رو به صورت 4k native بتونی بازی کنی

خوب پس برو بخر لینک .

Sony XBR-55X900A 55-Inch 4K Ultra HD 120Hz 3D LED UHDTV

$4,998.00

120 هرتز که فایده نداره دیگه الان تلویزیون ها باید هرتز بهتری داشته باشه
خود من الان تلویزیون 720 هرتز دارم ولی مطمئن باش با همین قیمت اگر چیز خوبی پیدا کنم میخرم خیالت تخت

این یارو که نام بردین یوسف مهدی فکر کنم ایرانیه خاصته جوک سال رو بگه! مگه میشه آخه؟! سونی پیکچرز گفته بود ساخت فیلم های 4K چیزی حدود 100 گیگ حجم داره فیلم ها! بعد میخوایی 100 گیگ رو چه طور عرضه کنن.! اصلا چه شرکتی حاضره همچین سرمایه گذاری بکنه! اگر هم بتونه اجرا کنه که خیلی مرده ولی سره 1 ساعت نشده کنسول از گرما آپ میشه.! در ضمن کل سیستم مموری X One از PS4 خیلی ضعیف تره! سونی نگفته که PS4 بازی 4K اجرا میکنه بعد اینا گفتن.! عجب اعتماد به سقفی!:d

این سونی فن ها خیلی با حال اند.. دمتون گرم واقعا..

چند ماه پیش که شایعه ساپورت بازی های PS4 از 4K بود همه چنان شور و شادمانی میورزیدن و ابراز علاقه میکردن که ما اینجوری مانده بودیم..:|
بعد که معلوم شد PS4 توانش بیشتر از پخش فیلم و ویدئو با رزولیشن 4K نیست دوباره کلی خوشحالی و سرور از خودشون نشون دادن که باز ما اینجوری بودیم..:|

حالا که ماکروسافت تایید کرده که XBOX ONE بازیها رو با رزولیشن 4K هم میتونه اجرا کنه همین افراد تو این تاپیک شروع کردن از بد گفتن 4K و گرون بودن و در دسترس نبودنش و اون رو بی هوده میدونن و هزار عیب دیگه..

همچنان ما این شکلی می مونیم..:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or