Microsoft: بازی‌ با کیفیت 4K در کنسول Xbox One ممکن خواهد بود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox4k610.jpg

درود.

همانطور که از مشخصات دو کنسول Xbox One و PS4 مشخص است، این دو پلتفرم از وضوح تصویر 4K در بخش ویدئویی برخوردار هستند. هر چند تا قبل از این گفته میشد این قابلیت فقط برای پخش فیلم هست، ولی امروز از شرکت ماکروسافت آقای Yusuf Mehdi این مسئله را بیشتر باز نمود و اذعان کرد در کنسول Xbox One این قابلیت (4K) امکان دارد در آینده نیز در بخش بازی‌های ویدئویی نیز مورد استفاده قرار گیرد.

وی در مصاحبه خود با مجله Forbes بیان کرد که هیچ محدودیتی سخت افزاری در این کنسول نیست؛ پس به طور معمول می‌شود قابلیت 4K را در بازی‌ها نیز به کار برد ولی سوالی که پیش می‌آید این است که چند سازنده هستند که دست به ساخت همچین بازی‌هایی می‌زنند.

سوای این مسائل Xone دیگر standard-definition را ساپورت نمی‌کند چه در بخش بازی‌ها و چه در بخش فیلم و طبق آخرین اطلاعاتی که ما از این کنسول داریم دستگاه تنها دارای خروجی HDMI می‌باشد که همین امر بیان‌گر این است این ویژگی در تلویزیون‌های قدیمی کاربرد ندارد و شما برای این امر باید حتما تبدیل بخرید، ولی آیا خرید تبدیل می‌تواند خروجی خوبی باشد(؟)

gameinformer

رفیق لازم نیست تلویزیون 4k بخریم.
مانیتور 4k هم به زودی میاد زیر 1000 دلار.
منم این خبر رو شنیده بودم اما در حال حاضر با این که یه چیزی حدود 15 سال از عرضه شدن hd tv میگذره و تازه حدود 7 ساله تونستند به قیمتی برسونند که مردم بتونند بخرند من بعید میدونم حداقل تا 4 5 سال دیگه 4k بتونه جا بیفته

این سونی فن ها خیلی با حال اند.. دمتون گرم واقعا..

چند ماه پیش که شایعه ساپورت بازی های PS4 از 4K بود همه چنان شور و شادمانی میورزیدن و ابراز علاقه میکردن که ما اینجوری مانده بودیم..:|
بعد که معلوم شد PS4 توانش بیشتر از پخش فیلم و ویدئو با رزولیشن 4K نیست دوباره کلی خوشحالی و سرور از خودشون نشون دادن که باز ما اینجوری بودیم..:|

حالا که ماکروسافت تایید کرده که XBOX ONE بازیها رو با رزولیشن 4K هم میتونه اجرا کنه همین افراد تو این تاپیک شروع کردن از بد گفتن 4K و گرون بودن و در دسترس نبودنش و اون رو بی هوده میدونن و هزار عیب دیگه..

همچنان ما این شکلی می مونیم..:|

از حرف تا عمل خیلی فاصله داره هر وقت چندتا بازی درست و حسابی معرفی کردن که4kبود اون وقت قبوله

چند ماه پیش که شایعه ساپورت بازی های PS4 از 4K بود همه چنان شور و شادمانی میورزیدن و ابراز علاقه میکردن که ما اینجوری مانده بودیم..:|
بعد که معلوم شد PS4 توانش بیشتر از پخش فیلم و ویدئو با رزولیشن 4K نیست دوباره کلی خوشحالی و سرور از خودشون نشون دادن که باز ما اینجوری بودیم..:|

حالا که ماکروسافت تایید کرده که XBOX ONE بازیها رو با رزولیشن 4K هم میتونه اجرا کنه همین افراد تو این تاپیک شروع کردن از بد گفتن 4K و گرون بودن و در دسترس نبودنش و اون رو بی هوده میدونن و هزار عیب دیگه..

محمد امین بعضی وقت ها پست های میدی آدم میخواد با سر بره تو دیوار اینکه بعضی ها میگن چیزی نیست که چرت گفتن اما اینکه شما میگی PS4 نمیتونه اجرا کنه دیگه وقعا خداست وقتی میتونه 4K پخش کنه خوب مشخصه با توجه به قدرت دستگاه میتونه 4K بازی هم اجرا کنه .

پس اینجوری میشه نتیجه گرفت PS4 از ONE ضعیف تره دیگه ؟

عزیز من روی PS3 هم اگه کسی میخواست می شد 1080p بازی بسازن اما چرا هیچکی این کار و نرکد به خاطر اینکه هیچ کس هزینه و .... برای داشتن بازی FULL 1080p که بازیش با اون استاندارد های که میخواست انجام بشه نمیشد .

حالا قضیه پشتیبانی از ONE و PS4 از بازی های 4K همینه وقتی ملت به زور 1080p دارن چرا بازیساز ها بیان بازی 4K بسازن ؟ دیوانن هزینه بیشتر کنن ؟

اینکه هر دو کنسول قادر به اجرای بازی 4k هستن شکلی درش نیست اما کی بازی رو میسازه ؟ پیدا کنید پرتغال فروش .

120 هرتز که فایده نداره دیگه الان تلویزیون ها باید هرتز بهتری داشته باشه
خود من الان تلویزیون 720 هرتز دارم ولی مطمئن باش با همین قیمت اگر چیز خوبی پیدا کنم میخرم خیالت تخت

چرا بهونه الکی میاری این TV که بهت معرفی کرم یکی از بهترین 4K TV های معرفی شده هستش .:|

شما 4K که داری استفاده میکنی انقدر تعداد پیکسل ها زیاد هستش و کیفیت بالاتر هستش که نیازی به HZ بیشتر برای دیدن کیفیت بهتر نداری .:|

اون HZ بیشتر برای LED TV ها هستش که کیفیت بهتری رو با تعداد دفعات بالا که پیلکس ها عوض میشن کیفیت بهتری بده دیگه برای TV 4K بی می معنی هستش این عمل هرچند بیشتر باشه بهتره اما بهونه الکی داری میاری خودت هم خوب میدونی ./:)

اخه من موندم از سادگی شما ... اون موقع که سونی فن ها کلاه میانداختن هوا ... هنوز سخت افزار کنسول ها هیچ کس هیچی نمیدونست ... پس حد اقل میتونستن رویا پردازی کنن ... الان با این سخت افزار شما چه طور فریب این حرف ها رو میخوری ؟؟؟ ;;)

این اقای یوسف مهدی تا اونجا که من اطلاع دارم یه مدیر بازار یابیه ... بایدم از این نظرات معده ای بده .... اخه با کوچک ترین منطقی ادم میفهمه که این یه هایپه برای فریب ادم های ساده ...

سونی نسل قبل از این کار ها کرد چوبشم خورد ... حالا مایکرو ..........................................:|

- - -ویرایش - - -

حالا قضیه پشتیبانی از ONE و PS4 از بازی های 4K همینه وقتی ملت به زور 1080p دارن چرا بازیساز ها بیان بازی 4K بسازن ؟ دیوانن هزینه بیشتر کنن ؟

اینکه هر دو کنسول قادر به اجرای بازی 4k هستن شکلی درش نیست اما کی بازی رو میسازه ؟ پیدا کنید پرتغال فروش .

./:)

ببخشید مبنای حرف شما بر چه اساس و منبعیه ... بر پایه چه رم و چیپ پردازشی میگید که این دو کنسول توانایی ران کردن گرافیک و رزولوشین 4K رو دارن ..... ؟؟؟

شما حالا هی بخند چون این خنده شما معلومه بابته چیه!

من خودم با بهترین کیفیت اون گیم پلی 17 دقیقه ای بتل فیلد 4 رو دیدم و میدونم با چه سیستمی اجرا شده اما کنسول بحثش جداست.

گذشت زمان همه چیز رو در مورد کنسول های نسل جدید معلوم میکنه.شکیبا باشید.

همین الانم کنسول مایکرو از ps4 ضعیف تره بعد شما میگی بهش قوی اینجوری باشه سونی هم میتونه

اژدها وارد می شود (2)

E3 2013

=))

یه چیزی رو یادتون رفته اونم اینه که می تونن به صورت کلود بازی 4K هم برای کنسول های نکست جن بسازن. (مثل کنسول Onlive)
ماکروسافت گفته XBOX ONE با کلود 40 برابر قویتر از 360 هست بدون کلود 10 برابر !!. مسخره و غیر واقعی بنظرم میرسه اگرم حقیقت داشته باشه محدود میشه به چند تا بازی خاص که توسط 1st Party های خودش ساخته میشن که Cloud بدونشون اونها رو برای خیلی از کاربرها بلااستفاده میکنه.
نمونه اش رو الان سونی با Vita کرده و می خواد بازیای PS4 رو روش بیاره.
من کنفرانس 2.20 رو 20 بار دیدم :دی ولی همچین خبری توش نیست!. یحتمل ریموت پلی رو با چیز دیگه ی اشتباه گرفتی یا هرچی.

شما حالا هی بخند چون این خنده شما معلومه بابته چیه!

من خودم با بهترین کیفیت اون گیم پلی 17 دقیقه ای بتل فیلد 4 رو دیدم و میدونم با چه سیستمی اجرا شده اما کنسول بحثش جداست.

گذشت زمان همه چیز رو در مورد کنسول های نسل جدید معلوم میکنه.شکیبا باشید.
همونطوری که دوستان گفتن نسل پیش کنسول با pcفرق می کرد اون هم به خاطر معماریش بود ولی نسل جدید چون از معماری pcهای روز استفاده کردن دیگه شده یکpc high end و دیگه تفاوتی به اون شدت نیست
اون جیزی که بتل 4 رو رو اجرا می کرد دو تاgpuقدرتمند بود بعد کنسول ها چطوری اجرا کنه
سیستم خنک کنندش قابل مقایسه نیست

ببخشید مبنای حرف شما بر چه اساس و منبعیه ... بر پایه چه رم و چیپ پردازشی میگید که این دو کنسول توانایی ران کردن گرافیک و رزولوشین 4K رو دارن ..... ؟؟؟

ببین دوست عزیز این دقیقا مثل 1080p میمونه شما میتونی با داشتن یک تلویزیون یا مانیتور 1080p با یک کارت گرافیک معمولی هم1080p چیزی رو پخش کنی اما چطور پخش کردنش اینجا مهم میشه که میتونه به خوبی یک کارت 690 اجرا کنه ؟ همین برای 4K هم هستش میتونه مثل اون تریلیر BF4 بشه ؟ خوب مشخصه جواب نه هستش اما میتونه اجرا کنه .

الان از سری 600 انویدیا و سری 7XXX AMD هر دو 4k رو ساپورت میکنن یعنی میتونن اجراش کنن حالا چطوریش رو و کیفیت چی میده دیگه خدا میدونه .یک نمونه ساده :
The GeForce GTX 660 Ti AMP! Extreme Edition graphics card by ZOTAC bolsters its arsenal by delivering 4K resolution high-definition video playback.

میتونم یک مثال بزنم اینجوری شما میتونی یک سنگ یک کیلوی رو با یک دست بلند کنی شاید بتونی یک سنگ 10 کیلیوی رو هم با همون دست بلند کنی اما باز چطوریش و اینکه ... میخوری تا بلندش کنی تفاوتش در اینه .

آخرین ویرایش:
ماکروسافت گفته XBOX ONE با کلود 40 برابر قویتر از 360 هست بدون کلود 10 برابر !!. مسخره و غیر واقعی بنظرم میرسه اگرم حقیقت داشته باشه محدود میشه به چند تا بازی خاص که توسط 1st Party های خودش ساخته میشن که Cloud بدونشون اونها رو برای خیلی از کاربرها بلااستفاده میکنه.
خب همون چند تا بازی انحصاری هم نعمتین:دی فکر کن یه Halo با رزولوشن 4K و 60 فریم بسازن از طریق کلود قابل بازی باشه.
این کار با توجه به بالاتر رفتن سرعت اینترنت کشورهای پیشرفته تا اواسط نسل امکان پذیر می شه. کنسول هم می تونه 4K رو اجرا کنه و کلود هم ربطی به سخت افزار نداره و فقط همون قابلیت پخش 4K رو لازم داره. درست مثل کارت گرافیکی که نتونه بازی 1080P اجرا کنه ولی فیلم 1080P رو راحت اجرا کنه:دی
فقط برای ماها بد می شه چون با این اینترنت بازی 3GP هم نمی تونیم بازی کنیم:))
من کنفرانس 2.20 رو 20 بار دیدم :دی ولی همچین خبری توش نیست!. یحتمل ریموت پلی رو با چیز دیگه ی اشتباه گرفتی یا هرچی.
ریموت پلی رو که می دونم، از این رو می گم که سونی گفته PS3/PS4 قابلیت های مختلفی برای وصل شدن به ویتا دارن و کلود گیمینگ بازی های PS3 و PS4 روی ویتا هم می تونه در آینده یکی از این قابلیت ها باشه.

آقا خداوکیلی خود طرف هم گفته "ممکن خواهد بود" دیگه نگفته حتما بازیش کرایسس 5 و از این حرفاس بعدشم از ریسک سازنده برای ساخت بازی صحبت کرده.
دیگه به جون بچتون همین حرفا رو هی تحویل ندید.

ببین دوست عزیز این دقیقا مثل 1080p میمونه شما میتونی با داشتن یک تلویزیون یا مانیتور 1080p با یک کارت گرافیک معمولی هم1080p چیزی رو پخش کنی اما چطور پخش کردنش اینجا مهم میشه که میتونه به خوبی یک کارت 690 اجرا کنه ؟ همین برای 4K هم هستش میتونه مثل اون تریلیر BF4 بشه ؟ خوب مشخصه جواب نه هستش اما میتونه اجرا کنه .

الان از سری 600 انویدیا و سری 7XXX AMD هر دو 4k رو ساپورت میکنن یعنی میتونن اجراش کنن حالا چطوریش رو و کیفیت چی میده دیگه خدا میدونه .یک نمونه ساده :
The GeForce GTX 660 Ti AMP! Extreme Edition graphics card by ZOTAC bolsters its arsenal by delivering 4K resolution high-definition video playback.

میتونم یک مثال بزنم اینجوری شما میتونی یک سنگ یک کیلوی رو با یک دست بلند کنی شاید بتونی یک سنگ 10 کیلیوی رو هم با همون دست بلند کنی اما باز چطوریش و اینکه ... میخوری تا بلندش کنی تفاوتش در اینه .

خوب سوال منم این بود که چطور میخوان این کار رو بکنن از همین نظر میکنه اجرا شدنش غیر ممکنه ... چطور یه گیم aaa که حداقل 20 ساعت باشه ... نه 10 ساعت .... روی این سخت افزار با رزولیشن ...4K ... فکر کنم بدونی برای رسیدن به اون رزولیشن چقدر باید تعداد ضلع ها رو بالا ببرن ... و به طبع چقدر باید قدرت پردازش دستگاه بالا باشه ...

من که میگم این دستگاه ها برای بلند کردن اون بار 10 کیلویی هنوز خیلی کوچیکن ... مثل یه بچه ...7-8 ساله ..... شاید بتونن از این 1080 بیشتر رو اجرا کنن ... مثل 3-4 کیلو .... ولی 4K .... یه BULLSHIT بیشتر نیست و هایپ فن بوی ها

ریموت پلی رو که می دونم، از این رو می گم که سونی گفته PS3/PS4 قابلیت های مختلفی برای وصل شدن به ویتا دارن و کلود گیمینگ بازی های PS3 و PS4 روی ویتا هم می تونه در آینده یکی از این قابلیت ها باشه.

سونی قابلیت استریم بازی از روی یه دستگاه به دستگاه دیگه تا حالا عنوان کرده و نشون داده .... که بالطبع بیشتر عمل پردازش هم توسط کنسول ها انجام میشه .... تا حالا حرف و مطلبی از قدرت پردازش سرورهای گایکای به زبون نیووردن ... که حالا بگیم بتونن از اون وسیله به 4K برسن ...

از طرفی فکر نمیکنم تو دنیا سرعت اینترنتی وجود داشته باشه که همچین چیز بزرکی رو استریم کنه رو دستگاه .... کلا این ها فقط هایپ الکیه که نمیدونم چرا مایکرو دست به دامنشون شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or