(Microsoft)اینترنت ندارید ؟پس xbox360 بخرید !!!

hosein me

کاربر سایت
20130612_xbox_360.jpg

درود
مدیر اجرای Microsoft در صحبت های عجیب بیان کرد که اگر شما دسترسی خوبی به اینترنت ندارید یا درمناطق خاصی هستید یا در شهرهای هستید که وضعیت اینترنت جالبی ندارندپس یک xbox360 بخرید !
Don Mattrickدر صحبتی که با سایت GameTrailers داشت بیان کرد ما یک کنسول دیگر داریم برای کسانی که دسترسی به اینترنت ندارند به نام xbox360!

اگر دسترسی شما به شبکه اینترنت در حد صفر هست 360 یک کنسول افلاین هست
Mattrick می گوید xbox oneبرای گیمر ها ساخته شده هست البته به وسیله خود گیمرها و کسانی که اعتراض دارند اول باید متوجه بشوند این سیستم چطور کار میکند بعد قضاوت کنند !
به نظر من ما راه طولانی در پیش داریم و یک محصول کامل ساخته ایم و مردم ان را دوست خواهند داشت
این برای مردم بسیار مهم هست زیرا مردم خیلی باهوش هستند و زمانی که کنسول را ببینند خواهند دید که چه پیشرفت های دارد
منبع

مشکل از منه . نمیتونم وقتی حرف مفت یا نیمه مفت میشنوم بی جواب بمونم :دی

به جای گیر دادن در مورد پستامون فکر کنیم
دقیقا جمله زیبایی رو گفتی . یه چند بار اسم استودیوهای FP سونی رو تکرار کن با خودت بعد ببین چه پستای نا بجایی میدی . یدونه بگی از نظر من هیچ مشکلی نمیمونه .

منم فردا بیام چهار تا آواتار از بازی های سونی بزارم و از سونی طرفداری کنم همین خودت اولین نفری هستی میای لایک میکنی، والا
biggrin1.gif
اگه فریدون رو میگی که موضع من هنوز تغییری نکرده در موردش :دی و باید از آزمایشات فراوانی رد بشه ;)

الان مایکروسافت تو رو زور کرده X One بخری؟:-/ تو که اعلام کردی میخوای PS4 بگیری، دیگه برای چی این همه خودت رو به در و دیوار میزنی و حتی از چیزهای مثبت مایکروسافت (مثل معرفی بازیهای انحصاری) هم ایراد میگیری؟ یعنی ما باید قبول کنیم در حالت طبیعی به سر میبری؟:-/

نکات مثبت که داشت اصلا بازی ها به کنار اما یه سیاست اشتباه بزرگ می تونه ضررهای زیادی جبران ناپذیری بزنه هم نینتندو هم سگا از این اشتباهات انجام دادن کلا ماکروسافت انگار توش عامل نفوذی گذاشتن حذف استارت ویندوز بازی های دست دوم اینترنت دائمی اصلا یه ادم عاقل همچین کارایی رو نمی کنه

نمیتونم وقتی حرف مفت یا نیمه مفت میشنوم بی جواب بمونم :biggrin1:
اگه قرار به توهین کردن باشه من هم میتونم بیام هر چی به ذهنم میرسه اینجا بگم. پس لطف کن حد خودت رو بدون چون سری بعدی جور دیگه ای جواب میدم!
==
من دیدم صفحه قبل یکی از دوستان به بازی "اژدها" اشاره کرده و داشت مسخره میکرد مثلا :دی فقط خواستم بگم همین بازی اژدها توسط سازنده های Panzer Dragoon ساخته میشه، چون خیلی هم به متا علاقه دارید برید متای نسخه های متفاوت این سری رو ببینید :دی

بحث درمورد خوب بودن کنسول برای خیلی ها که از روی منطق فکر می کنند نه از روی احساسات کاملا مشخص است.این روندی که xbox پیش گرفته به نظر خیلی ها باعث شکستش خواهد شد.حالا همه فن ها بیایند بگند 20 انحصاری معرفی کرد.ساخت بازی با موتور های موجود کار را خیلی ساده کرده اما شاهکارهای مثل Metal Gear solid4/God of War/Last of us,...... ساختن کار هر کسی نیست.

List of Xbox One games - Wikipedia, the free encyclopedia
List of PlayStation 4 games - Wikipedia, the free encyclopedia

انحصاری های مایکروسافت که تا به حال معرفی شده: 15
سونی: 9

حالا اینکه بعدا چی میشه رو ما نمیدونیم. فعلا از لحاظ انحصاری Xbox One کاملا برتر از PS4 ـه و بهتره باهاش کنار بیایید.

قبل از کنفرانس میگفتی مایکروسافت همش Kinect Sports و فیتنس و TV و فلان معرفی میکنه. حالا که اپیک فیل شدی، رفتی گشتی نظرات منفی رو تو نت جمع کردی گذاشتی اینجا. قبلا شنیده بودم هیتر بودن ریشه قدیمی داره، نگو در نوع جدیدش با سرعت باد ریشه پیدا میکنه:دی
شما ریاضی چند شدی؟
من که بیشتر مواقع ریاضی میفتادم. من که شمردم دیدم انحصاریای سونی حداقل دو برابره احتمالا تاثیرات درس نخوندن تو دوران دبیرستانه

اگه قرار به توهین کردن باشه من هم میتونم بیام هر چی به ذهنم میرسه اینجا بگم. پس لطف کن حد خودت رو بدون چون سری بعدی جور دیگه ای جواب میدم!
==
من دیدم صفحه قبل یکی از دوستان به بازی "اژدها" اشاره کرده و داشت مسخره میکرد مثلا :دی فقط خواستم بگم همین بازی اژدها توسط سازنده های Panzer Dragoon ساخته میشه، چون خیلی هم به متا علاقه دارید برید متای نسخه های متفاو:دیت این سری رو ببینید
ببین چه پستایی قشنگی دادی که منو مجبور به این کار کردی . من که تو هر شرایطی قبولت دارم . باز بابک همچین پستایی میداد یه چیزی اونو میشناسیم ولی این پستا از طرف تو منو خیلی اذیت کرد و اخطار رو به جون خریدم :دی ولی معذرت میخام منظورم شخص تو نبودی اصلا .

محمد واقعیتش اینه که سونی اصلا نیاز نداشت بمب هاش رو تو این کنفرانس بترکونه چون اصولا چنین نمایشگایی برای این برگزار میشه که مشتری جذب بشه.وقتی سونی میبینه بدون نیاز به نشون دادن بازی های AAA خودش میتونه پیروز نبرد باشه هیچوقت چنین اشتباهی نمیکنه.الان ارزون تر بودن و قویتر بودن و پشتیانی کردنش از بازیهای دست دوم به اندازه ی کافی جلب توجه کرده و تمام اخبار سمت همین سه مورد برده!همین سه مورد هم باعث شده پیش فروشش توی تمام آمازون ها اول باشه!الان بیخودی با نشون دادن بازی جدید ناتی داگ و یا سانتا و . . . چیزی بیشتر از اینی که میخواست عایدش نمیشد.

با توجه به بازیهایی که مایکرو برایX1 تو رونمایی کرد میشه نتیجه گرفت که این بازی ها تمام انحصاری هایX1 تو یکی دوسال اول هستند در حالی که همشون زیر سایه ممنوعیت بازی های دست دوم و قانون-همیشه آنلاین قرار گرفتند!

از اون ور سونی در حالی پیروز E3 بود که کلی از کارت هاش رو تو دستش نگه داشت و رو نکرد!مطمئنا با این شرایط , وضعیت X1 وخیم تر هم میشه چون سونی برای نمایشگاهای بعدی و پیش رو کلی بازی FP داره که هنوز رونمایی نکرده که هر کدوم میتونه بمبی برای جلب توجه بیشتر باشه!

محمد واقعیتش اینه که سونی اصلا نیاز نداشت بمب هاش رو تو این کنفرانس بترکونه چون اصولا چنین نمایشگایی برای این برگزار میشه که مشتری جذب بشه.وقتی سونی میبینه بدون نیاز به نشون دادن بازی های AAA خودش میتونه پیروز نبرد باشه هیچوقت چنین اشتباهی نمیکنه.الان ارزون تر بودن و قویتر بودن و پشتیانی کردنش از بازیهای دست دوم به اندازه ی کافی جلب توجه کرده و تمام اخبار سمت همین سه مورد برده!همین سه مورد هم باعث شده پیش فروشش توی تمام آمازون ها اول باشه!الان بیخودی با نشون دادن بازی جدید ناتی داگ و یا سانتا و . . . چیزی بیشتر از اینی که میخواست عایدش نمیشد.

با توجه به بازیهایی که مایکرو برایX1 تو رونمایی کرد میشه نتیجه گرفت که این بازی ها تمام انحصاری هایX1 تو یکی دوسال اول هستند در حالی که همشون زیر سایه ممنوعیت بازی های دست دوم و قانون-همیشه آنلاین قرار گرفتند!

از اون ور سونی در حالی پیروز E3 بود که کلی از کارت هاش رو تو دستش نگه داشت و رو نکرد!مطمئنا با این شرایط , وضعیت X1 وخیم تر هم میشه چون سونی برای نمایشگاهای بعدی و پیش رو کلی بازی FP داره که هنوز رونمایی نکرده که هر کدوم میتونه بمبی برای جلب توجه بیشتر باشه!
Fable IV و Gears of War 4 (که البته وضعیتش اصلا مشخص نیست ولی من تقریبا مطمئنم انحصاری هست) و بازی جدید Rare و IP های جدید از استودیوهای تازه تاسیس هم در راه هستن، پس مایکروسافت هم همچین با تمام قوا جلو نیومد :دی ببین من یه سوال خیلی ساده پرسیدم ولی دوستان بحث رو بردن به ناکجاآباد :دی حالا از تو می پرسم، از نظر نمایش بازی تو E3 و از نظر بازی های انحصاری موقع لانچ، کدوم کنسول موفق تر عمل کرده تا الان؟ لیست بازی های لانچ هم که مشخصه و تو صفحه قبل بابک لیستشون رو گذاشت. اینو جواب بده من دیگه صحبتی ندارم تو این تاپیک :دی

==
من دیدم صفحه قبل یکی از دوستان به بازی "اژدها" اشاره کرده و داشت مسخره میکرد مثلا :دی فقط خواستم بگم همین بازی اژدها توسط سازنده های Panzer Dragoon ساخته میشه، چون خیلی هم به متا علاقه دارید برید متای نسخه های متفاوت این سری رو ببینید
این بازی panzer dragoon مال سگا ساترن بوده که استودیوی armada اگه اشتباه نکم میساختتش من خودم دوتا نسخه اولشو تموم کرم یه دونه هم rpg داشته که گیرم نیومد. اتفاقا بر عکس چیزی که بچه ها میگن خیلی هم بازیی خوبیه البت اگه مثل قبلیا باشه و گند نزنن اینو یه سونی فن داره میگه:دی

واسه كسي كه بين بازيهاي ps4 و x one مونده چه ربطي به ps3 و بازيهاش داره؟؟؟؟
ما داريم ps4 رو با x one مقايسه مي كنيم.....

تاحالا هم تو انحصاريهاي معرفي شده x one پرتعدادتر از ps4 بوده.....ولي اينكه در آينده چه اتفاقي مي افته و اينا بحثش جداس

.

حرف من کاملا واضح بود فقط شما یا نفهمیدی یا نمی خوای بفهمی دیگه مشکل خودت بود :دی

از نظر نمایش بازی تو E3 و از نظر بازی های انحصاری موقع لانچ، کدوم کنسول موفق تر عمل کرده تا الان؟
خوب شما بازیایی که فقط واسه X1 خواهد اومد بشمار من بگم . بازیایی مثل فورزا و هیلو منظورمه .

Fable IV و Gears of War 4 (که البته وضعیتش اصلا مشخص نیست ولی من تقریبا مطمئنم انحصاری هست) و بازی جدید Rare و IP های جدید از استودیوهای تازه تاسیس هم در راه هستن، پس مایکروسافت هم همچین با تمام قوا جلو نیومد :دی ببین من یه سوال خیلی ساده پرسیدم ولی دوستان بحث رو بردن به ناکجاآباد :دی حالا از تو می پرسم، از نظر نمایش بازی تو E3 و از نظر بازی های انحصاری موقع لانچ، کدوم کنسول موفق تر عمل کرده تا الان؟ لیست بازی های لانچ هم که مشخصه و تو صفحه قبل بابک لیستشون رو گذاشت. اینو جواب بده من دیگه صحبتی ندارم تو این تاپیک :دی
دوست عزیز ،خیلی عذر خواهی می کنم اما این دو عنوان انحصاری که شما عنوان کردی اگر اشتباه نکنم Fable 3 برای PC آمد و Gear Of War هم که برای Ps3 چند وقت پیش Confirm شد.حالا شما و خیلی از دوستان محترم دیگر چه اصراری دارید که تاکید کنید Xbox بازی انحصاری داره و با این عناوین می تواند موفق بشه واقعا جای تعجب داره.انحصاری زمانی معنا پیدا می کنه که هیچ وقت روی هیچ Platform دیگری ظاهر نشه.با اجازتون من پاسخ سوال دومتون را می دم گرچه از من سوال نشده.بدون شک سونی بازی های که معرفی کرد به مراتب قوی تر از عناوینی بود Xbox معرفی کرد.شاید نظر شخصی من باشه اما این نظر در جهت نظر جمعی در کل سایت ها گیم قرار داره.شاید هم نظر منتقد ها و Gamer های دیگر هم کاملا اشتباه باشه.

من هرچی فکر میکنم نمیتونم با این قضیه آنلاین بودن کنسول کنار بیام - برای همین هم فعلاً از خرید این کنسول منصرف شدم - بازم دم سونی گرم که هوای گیمرهارو داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or