(Microsoft)اینترنت ندارید ؟پس xbox360 بخرید !!!

hosein me

کاربر سایت
20130612_xbox_360.jpg

درود
مدیر اجرای Microsoft در صحبت های عجیب بیان کرد که اگر شما دسترسی خوبی به اینترنت ندارید یا درمناطق خاصی هستید یا در شهرهای هستید که وضعیت اینترنت جالبی ندارندپس یک xbox360 بخرید !
Don Mattrickدر صحبتی که با سایت GameTrailers داشت بیان کرد ما یک کنسول دیگر داریم برای کسانی که دسترسی به اینترنت ندارند به نام xbox360!

اگر دسترسی شما به شبکه اینترنت در حد صفر هست 360 یک کنسول افلاین هست
Mattrick می گوید xbox oneبرای گیمر ها ساخته شده هست البته به وسیله خود گیمرها و کسانی که اعتراض دارند اول باید متوجه بشوند این سیستم چطور کار میکند بعد قضاوت کنند !
به نظر من ما راه طولانی در پیش داریم و یک محصول کامل ساخته ایم و مردم ان را دوست خواهند داشت
این برای مردم بسیار مهم هست زیرا مردم خیلی باهوش هستند و زمانی که کنسول را ببینند خواهند دید که چه پیشرفت های دارد
منبع

Fable IV و Gears of War 4 (که البته وضعیتش اصلا مشخص نیست ولی من تقریبا مطمئنم انحصاری هست) و بازی جدید Rare و IP های جدید از استودیوهای تازه تاسیس هم در راه هستن، پس مایکروسافت هم همچین با تمام قوا جلو نیومد :دی ببین من یه سوال خیلی ساده پرسیدم ولی دوستان بحث رو بردن به ناکجاآباد :دی حالا از تو می پرسم، از نظر نمایش بازی تو E3 و از نظر بازی های انحصاری موقع لانچ، کدوم کنسول موفق تر عمل کرده تا الان؟ لیست بازی های لانچ هم که مشخصه و تو صفحه قبل بابک لیستشون رو گذاشت. اینو جواب بده من دیگه صحبتی ندارم تو این تاپیک :دی
ببین من همون اول پست قبلی هم گفتم.سونی اصلا نیازی نداشت تمام کارت هاش رو همین اول کار رو کنه.:dولی من مطمئنم مایکرو هرچی تو چنته برای یکی دوسال اول داشت رو رو کرد تا اون گند 21 می لاپوشی بشه.
این رو هم باید در نظر بگیری که چندتا از بازی های نشون داده شده تو کنفرانس مایکرو فقط یه CG خشک و خالی بودند و این نشون میده هنوز معلوم نیست همه ی این بازی ها برای لانچ آماده باشند!یه نمونش HALO 5!فکر میکنی قراره لانچ تایتل باشه؟من فکر میکنم نزدیک ترین زمانی که میشه برای عرضش در نظر گرفت سه ماه آخر 2014 ست!
تو درجه بعدی بازی هایی قرار دارند که انحصاری زمانی هستند که اونقدر بزرگ نیستند که باعث بشند گیمر رو به سمت کنسول بکشند.مثلا اگر FO4 انحصاری زمانی میشد یه چیزی!
ازا ون ور سونی 6-7 بازی لانچ تایتل داره که همه نمایش گیم پلی داشتند!و مطمئنا برای لانچ آماده هستند.
این رو هم در نظر بگیر تا لانچ PS4 هنوز زمان زیادی مونده و احتمالا سونی چندین IP دیگه برای سال اول رونمایی میکنه.

دوست عزیز ،خیلی عذر خواهی می کنم اما این دو عنوان انحصاری که شما عنوان کردی اگر اشتباه نکنم Fable 3 برای PC آمد و Gear Of War هم که برای Ps3 چند وقت پیش Confirm شد.حالا شما و خیلی از دوستان محترم دیگر چه اصراری دارید که تاکید کنید Xbox بازی انحصاری داره و با این عناوین می تواند موفق بشه واقعا جای تعجب داره.انحصاری زمانی معنا پیدا می کنه که هیچ وقت روی هیچ Platform دیگری ظاهر نشه.با اجازتون من پاسخ سوال دومتون را می دم گرچه از من سوال نشده.بدون شک سونی بازی های که معرفی کرد به مراتب قوی تر از عناوینی بود Xbox معرفی کرد.شاید نظر شخصی من باشه اما این نظر در جهت نظر جمعی در کل سایت ها قرار داره.
Gears of War واسه PS3 عرضه شد؟ خداییش؟ :دی من دیگه حوصله بحث سر واضحات رو ندارم ولی Fable III بازی ساخته شده توسط استودیو First Party مایکروسافت هست، حالا شما اصرار دارید همچین بازی انحصاری نیست دیگه بحثی نمی مونه :دی
ببین من همون اول پست قبلی هم گفتم.سونی اصلا نیازی نداشت تمام کارت هاش رو همین اول کار رو کنه.:dولی من مطمئنم مایکرو هرچی تو چنته برای یکی دوسال اول داشت رو رو کرد تا اون گند 21 می لاپوشی بشه.
این رو هم باید در نظر بگیری که چندتا از بازی های نشون داده شده تو کنفرانس مایکرو فقط یه CG خشک و خالی بودند و این نشون میده هنوز معلوم نیست همه ی این بازی ها برای لانچ آماده باشند!یه نمونش HALO 5!فکر میکنی قراره لانچ تایتل باشه؟من فکر میکنم نزدیک ترین زمانی که میشه برای عرضش در نظر گرفت سه ماه آخر 2014 ست!
تو درجه بعدی بازی هایی قرار دارند که انحصاری زمانی هستند که اونقدر بزرگ نیستند که باعث بشند گیمر رو به سمت کنسول بکشند.مثلا اگر FO4 انحصاری زمانی میشد یه چیزی!
ازا ون ور سونی 6-7 بازی لانچ تایتل داره که همه نمایش گیم پلی داشتند!و مطمئنا برای لانچ آماده هستند.
این رو هم در نظر بگیر تا لانچ PS4 هنوز زمان زیادی مونده و احتمالا سونی چندین IP دیگه برای سال اول رونمایی میکنه.
اون بازی هایی که مایکروسافت نمایش داد همشون سال اول عرضه (نوامبر 2013 تا نوامبر 2014) تو بازار هستن، یعنی حداقل 15 تا بازی :دی Halo رو که خودش نوشته بود 2014! بازی های لانچ تایتل رو هم فکر کنم لیست رو نگاه نکردی، کماکان توصیه میکنم لیستشون رو نگاه کنی بعد نظر بدی :دی در ضمن اگه به نظرت Titalfall باعث جذب مخاطب نمیشه باید بگم سخت در اشتباهی، مطمئن باش این بازی در کنار Destiny (حتی اگه به صورت پلتفرم های مجزا در نظر بگیریم) جز پرفروشترین بازی ها تو سال اول عرضه کنسول های نسل بعد میشن.

اینترنت ندارید ؟ پس PS4 بخرید.

ممنون اینو خوب گفتی .. تمام این مسخره بازی ها واسه اینه ک نزارن حتی اگه اورجینال خریدی بازی معاوضه کنید ..من ک واقعا همچین توانی ندارم پلی 4 می خرم با چندتا بازی بعد تو همین بازی سنتر معاوضه می کنم با بازی های بچه ها دیگه .

دوست عزیز ،خیلی عذر خواهی می کنم اما این دو عنوان انحصاری که شما عنوان کردی اگر اشتباه نکنم Fable 3 برای PC آمد و Gear Of War هم که برای Ps3 چند وقت پیش Confirm شد.حالا شما و خیلی از دوستان محترم دیگر چه اصراری دارید که تاکید کنید Xbox بازی انحصاری داره و با این عناوین می تواند موفق بشه واقعا جای تعجب داره.انحصاری زمانی معنا پیدا می کنه که هیچ وقت روی هیچ Platform دیگری ظاهر نشه.با اجازتون من پاسخ سوال دومتون را می دم گرچه از من سوال نشده.بدون شک سونی بازی های که معرفی کرد به مراتب قوی تر از عناوینی بود Xbox معرفی کرد.شاید نظر شخصی من باشه اما این نظر در جهت نظر جمعی در کل سایت ها گیم قرار داره.شاید هم نظر منتقد ها و Gamer های دیگر هم کاملا اشتباه باشه.

GEOW کی برای PS3 تایید شد؟

شما با شایعات هم حال میکنین:d

من پیشنهاد میکنم هر جا صحبت از انحصاری شد سعی کنید به هیچ وجه پای سونی رو وسط نکشید تو بحث.
سونی خطرش خیلی ناکه یهو میبینید باز دست کرد جیبش یه چیز تو حد و حدود TLOU درآورد. اونوقته که دیگه فقط باید سکوت کرد :دی

در ضمن دوستان عزیز لطف کنن یه تضمین بدن که تمام اون بازی هایی که تو CF ماکرو نشون داده شد به سال اول لانچ کنسول میرسن تا بعد به ادامه ی بحث بپردازیم :دی Halo ، QB و بازی BT که حتی هنوز اسم هم نداره و...
===
راستی از بهترین ریسینگ شبیه ساز نسل و بهترین ریسینگ ساز چه خبر؟ انگار جدیدترین نسخه ـش که رو کنسول فوق قدرتمند X1 میاد هم تغییرات آب و هوا و رانندگی در شب نداره. کنسول نمیکشه یا T10 عُرضه نداره اینا رو تو بازیش پیاده کنه؟!

پ.ن: صحبت از انحصاری های قوی و زیاد شد خواستم یه یادآوری بکنم :دی

Halo ، QB و بازی BT که حتی هنوز اسم هم نداره و...
QB و Halo رسما تایید شده سال 2014 عرضه میشن، دیگه چه تضمینی باید داد؟ :دی
راستی از بهترین ریسینگ شبیه ساز نسل و بهترین ریسینگ ساز چه خبر؟ انگار جدیدترین نسخه ـش که رو کنسول فوق قدرتمند X1 میاد هم تغییرات آب و هوا و رانندگی در شب نداره. کنسول نمیکشه یا T10 عُرضه نداره اینا رو تو بازیش پیاده کنه؟!
بدون داشتن این چیزها هم بهترین ریسینگ نسل فعلی بود، نسل بعد هم بازم بهترین ریسینگ میشه. مطمئن نبودی بگو عکس از Metacritic واست بزارم :دی در ضمن شبیه ساز ریسینگ هست نه شبیه ساز آب و هوا (هر چند اگه داشت خیلی بهتر بود ولی نبودنش ربطی به این قضیه که بهترین شبیه ساز هست و خواهد بود نداره!)، آخر سال منتظر می مونیم ببینیم اون یکی بازی میتونه به 90 نزدیک بشه یا نه، اگه نزدیک شد اونوقت تازه میشه این دو تا سری رو با هم مقایسه کرد (تو این نسل البته) :دی

آخرین ویرایش:
QB و Halo رسما تایید شده سال 2014 عرضه میشن، دیگه چه تضمینی باید داد؟ :دی

بدون داشتن این چیزها هم بهترین ریسینگ نسل فعلی بود، نسل بعد هم بازم بهترین ریسینگ میشه. مطمئن نبودی بگو عکس از Metacritic واست بزارم :دی در ضمن شبیه ساز ریسینگ هست نه شبیه ساز آب و هوا (هر چند اگه داشت خیلی بهتر بود ولی نبودنش ربطی به این قضیه که بهترین شبیه ساز هست و خواهد بود نداره!)
ممد جون، عزیز من نپیچون :دی یه CG یا دموی In-Engine که آخرش یه تاریخ خورده نون و آب نمیشه برا کسی :دی چون به یه مویی بنده، هر لحظه ممکنه عمو دان متریک بیاد پشت تریبون و بگه Halo و QB و فلان به 2014 نمی رسه. همینه که هست. اگه نمیخواید برید 360 بخرید Halo 4 و AW بازی کنید.
اگه قرار به حرف باشه سونی هم گفته بیشتر از 20 تا بازی انحصاری از استدیو های داخلیمون رو به سال اول لانچ کنسول میرسونیم. چطور از سونی سند و امضا و تعهد کتبی میخواید ولی ماکروسافت حرفش سنده؟ :دی
===
عکس از متا لازم نیست خودم در جریان هستم :دی فقط میخواستم دلیل نبود اون موارد رو بدونم :دی کنسول ضعیفه یا سازنده؟ :دی آخه Turn 10 که خداست و X1 هم که 5 میلیارد ترانزیستور داره و قدرتش هم اصلا چیزی از PS4 کم نداره :دی

میشه لطف کنی بجز halo اون چندتا دیگه رو لیست کنی؟!!

ممد جون، عزیز من نپیچون :biggrin1: یه CG یا دموی In-Engine که آخرش یه تاریخ خورده نون و آب نمیشه برا کسی :biggrin1: چون به یه مویی بنده، هر لحظه ممکنه عمو دان متریک بیاد پشت تریبون و بگه Halo و QB و فلان به 2014 نمی رسه. همینه که هست. اگه نمیخواید برید 360 بخرید Halo 4 و AW بازی کنید.
اگه قرار به حرف باشه سونی هم گفته بیشتر از 20 تا بازی انحصاری از استدیو های داخلیمون رو به سال اول لانچ کنسول میرسونیم. چطور از سونی سند و امضا و تعهد کتبی میخواید ولی ماکروسافت حرفش سنده؟ :biggrin1:
خب اینجوری باشه پس سونی هم هیچی بازی واسه لانچ نداره چون به حرف سونی نمیشه اعتماد کرد :دی وقتی میگن 2014 میاد یعنی اینکه باید حرفشون رو قبول کرد، حالا هر وقت تاخیر خوردن و افتادن 2015 اون وقت حرف تو درسته ولی الان خیر :دی
عکس از متا لازم نیست خودم در جریان هستم :biggrin1: فقط میخواستم دلیل نبود اون موارد رو بدونم :biggrin1: کنسول ضعیفه یا سازنده؟ :biggrin1: آخه Turn 10 که خداست و X1 هم که 5 میلیارد ترانزیستور داره و قدرتش هم اصلا چیزی از PS4 کم نداره :biggrin1:
e؟ من رفتم عکس بگیرم ولی چون در جریان هستی اینا رو میزارم فقط (مربوط به Forza 4 هستن) :دی
The king of sim racers
Forza 4 manages to be a great simulator and an addictive game at the same time
this new game from Turn10 is a superb driving simulator
Forza Motorsport 4 goes beyond any driving simulation on consoles
this is the new standard for racing sims
The best racing sim of this generation
the best driving simulator on the market
s's still a beautiful game and it's probably the world's best driving simulator
best simulation racing game to date
اینکه چرا تغییرات آب و هوایی نداره هم در جریان نیستم ولی اصل کاری این هست که داره :دی

69437212103856785961.jpg

در ضمن حساب کن سازنده ضعیفه و 3 تا بازی ریسینگ 90+ ساخته اونم تو نسلی که کلا 3 تا بازی ریسینگ متای 90+ گرفتن :)) :دی من موندم اینا اگه قوی بشن احتمالا امتیازاتش میشه 100+ :-/ :دی

آخرین ویرایش:
بابا اینقدر جوش نزنید ایکس باکس اصلا تو ایران روشن هم نمیشه ( لیست 21 کشوری) مگه حالا حک ه یا یه جی تی چیزی که اونم به سال اول نمیکشه که من کلا بعید میدونم این نسل کلا کپی خور شن نه از پس ویتا برومدن نه وی یو حالا تا بعد ببینیم چی بشه

اقا یه مقایسه ساده میکنم ما الان تو ایران زندگی میکنیم پس باید شرایط کشور را در نظر بگیریم .
فرض کنید watch dog روی هر دو کنسول نسل بعد اومده خب وقتی من میتونم این بازی را روی کنسولی بگیرم که ریجن فیری هست 100 دلارم ارزونتر چک انلاین هم نمیخواد وقتی هم بازی را تموم کردم با 20 تا 30 هزار تومن پایین تر میتونم بفروشم خب ببخشید مگه مغز.... خوردم برم وان بخرم.
این ریجن لاک بودن خیلی قضیه مهمی هست تو نسل فعلی ایکس باکس که سریع هک شد ps3 هم ریجن فیری بود مشکلی نداشتیم فرض کنید تو ایران مثلا اولش وان ریجن جی یا یوسی اومد بعد فلان بازی که اکثرا از دبی میارن ریجن پال باشه به دستگاه نخوره و از این مشکلات اینجوری...
کلا با این حساب من اینده ای برای وان تو ایران نمیبینم مگر اینکه یا هک بشه یا از این سیاست های مسخره اش دست بکشه .

والله 360 من حداقلی روزی 4 بار به اینترنت وصل میشه و قطعا مشکلی با XBOX ONE ندارم..

الان تو روستا ها هم مردم اینترنت دارن و این یک بهانه بی خود هست..

یعنی من جدا خیـــلی خیــــلی مشتاقم و از صمیم قلبم آرزو میکنم، حــــــتــــــــما شرایطش مهیا بشه تا تو بری یک عدد X1 بخری، تا هرچه سریع تر و بدون هیـــــچ تعللی دینت رو به شرکت مقدس و عوام دوست مایکروسافت ادا کنی! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or