(Microsoft)اینترنت ندارید ؟پس xbox360 بخرید !!!

hosein me

کاربر سایت
20130612_xbox_360.jpg

درود
مدیر اجرای Microsoft در صحبت های عجیب بیان کرد که اگر شما دسترسی خوبی به اینترنت ندارید یا درمناطق خاصی هستید یا در شهرهای هستید که وضعیت اینترنت جالبی ندارندپس یک xbox360 بخرید !
Don Mattrickدر صحبتی که با سایت GameTrailers داشت بیان کرد ما یک کنسول دیگر داریم برای کسانی که دسترسی به اینترنت ندارند به نام xbox360!

اگر دسترسی شما به شبکه اینترنت در حد صفر هست 360 یک کنسول افلاین هست
Mattrick می گوید xbox oneبرای گیمر ها ساخته شده هست البته به وسیله خود گیمرها و کسانی که اعتراض دارند اول باید متوجه بشوند این سیستم چطور کار میکند بعد قضاوت کنند !
به نظر من ما راه طولانی در پیش داریم و یک محصول کامل ساخته ایم و مردم ان را دوست خواهند داشت
این برای مردم بسیار مهم هست زیرا مردم خیلی باهوش هستند و زمانی که کنسول را ببینند خواهند دید که چه پیشرفت های دارد
منبع

تا اونجایی که خاطرم هست Halo Combat Evolved متای 97 داره که هیچکدوم از انحصاری های سونی موفق به کسب این عدد نشده اند.

Xbox One کنسول فوق العاده ای هست اما نه برای کشورهای جهان سوم.

PS4 هم خوبه ولی انحصاری هاش به پای انحصاری های Xbox One نمیرسه قبول کنید.همون FM5 نصف بازی های سونی رو میزنه کنار.

شما 20 تا انحصاری سال اول رو لیست کن لطفا، اونایی که تایید شدن!
خوب اونایی که تایید شدن تو صفحات قبل گفته شد . مهم اینه که اینا انحصاری هستند و خواهند بود ولی اونایی که با فونت 480 تو صفحه کنفرانس مینویسن Exclusive معلوم میشه انحصاری نیستن رو از لیست باید حذف کرد یا نه :دی

شمام اون 15 تا انحصاری ـه XBOX رو لیست کن بی زحمت ! چون PC انحصاری حساب نمیشه ;)

هر وقت 20 تا بازیش رسما معرفی شدن و لیستشون رو دیدیم میتونید بگید انحصاری های PS4 بهتر هستن ولی الان خیر!
عزیزم منظورت بیشتر بود یا بهتر ؟ ;)

====
فوق العاده دارین سفسطه میکنین . این جمله هایی مثل "بیا لیست کن" "بیا ثابت کن" "من E3 رو میگم با بقیه جاها کاری ندارم" و ... جملات ـه زمان ـه گیر کردن تو تنگنا هستن . بحث سر انحصاری با سونی واقعا خنده داره .

آخرین ویرایش:
خوب اونایی که تایید شدن تو صفحات قبل گفته شد . مهم اینه که اینا انحصاری هستند و خواهند بود ولی اونایی که با فونت 480 تو صفحه کنفرانس مینویسن Exclusive معلوم میشه انحصاری نیستن رو از لیست باید حذف کرد یا نه :دی

شمام اون 15 تا انحصاری ـه XBOX رو لیست کن بی زحمت ! چون PC انحصاری حساب نمیشه ;)
از نظر شما حساب نمیشه، متاسفانه از نظر من و خیلی های دیگه حساب میشه ;)
حالا جالبه بازی Warframe که قبلا واسه PC اومده انحصاری PS4 حساب میشه ولی مثلا Dead Rising 3 که شاید بعدا مولتی بشه، انحصاری XOne حساب نمیشه :))
فوق العاده دارین سفسطه میکنین . این جمله هایی مثل "بیا لیست کن" "بیا ثابت کن" "من E3 رو میگم با بقیه جاها کاری ندارم" و ... جملات ـه زمان ـه گیر کردن تو تنگنا هستن . بحث سر انحصاری با سونی واقعا خنده داره .
آره خیلی خنده داره :دی من یه بار دیگه میگم به صورت Bold شده و قرمز هم می نویسم که بهتر خونده بشه!
بحث سر چیزهایی هست که تایید شده، نه چیزهایی که قراره بعدا تایید بشه.

پ.ن: سایت چند روز ترکیده بود افسرده شده بودم، الان کامنت ها رو که میخونم حسابی روحیه ـم بهتر شد :دی

طبق گفته های digital foundry فقط بازی های third party رو pc اجرا شدن و بازی های مثل forza و ryse رو dev kit اجرا شدن و خیلی هم از forza تعریف کرده
البته این کار جدیدی نیست مایکروسافت سال 2005 اومدgeow رو mac اجرا کرد و نتیجه نهایی به جز مقداری کاهش حجم نورپردازی فرقی نداشت
ولي اون سيستم كه اون پايينه خيلي قويتر از xbox one هستش!يه نگاه ب گرافيك بكن !حتما بقيش رو با كلاد رو ايكس وان ميارن!

من گذاشتم صفحات قبل.
List of PlayStation 4 games - Wikipedia, the free encyclopedia
تازه Deep Down هم انحصاری معرفی کرده که دیگه همه میدونن انحصاری نیست:دی
مگر اینکه ویکیپدیا و شما DD رو انحصاری کنید چون سونی و کاپکام چیزی دراین مورد نگفتن.

---

تا اونجایی که خاطرم هست Halo Combat Evolved متای 97 داره که هیچکدوم از انحصاری های سونی موفق به کسب این عدد نشده اند.
تو GameRankings - Video Game Reviews from around the Internet میانگین uncharted 2 بالاتره از halo CE.

داریم در مورد E3 و چیزهایی که تایید شدن صحبت می کنیم نه چیزهایی که قراره تایید بشن. همین مایکروسافت که عدد اضافه میکنه، 4 تا IP جدید تو E3 نشون داد (به جز بازی های مستقل و آرکید). همون سازنده Sunset که تا دیروز به خاطر Ratchet استودیو محبوبتون بود الان آخ شد؟ :دی خیلی باحالید جمیعا :دی هر وقت 20 تا بازیش رسما معرفی شدن و لیستشون رو دیدیم میتونید بگید انحصاری های PS4 بهتر هستن ولی الان خیر! تو همین لیستی که دوستان صفحه قبل واسه بازی های لانچ PS4 گذاشتن یه بازی با متای 69 وجود داره (روی PC) :)) :دی

شما کلا عادت داری همه چیزو قاطی کنی و من فکر نمیکنم دیگه با شما بحثی داشته باشم ولی از Ratchet گفتی ؟! چه ربطی داره؟ آیا این دلیل میشه که بگیم Fuse هم بازی خوبیه؟ من به لیست X1 نگاه میکنم ip خاصی به غیر از Forza نمیبیم که بخوام بگم بهتره !!! QB نمیدونم چیه و مثل شما نمیتونم چشم بسته و از روی جوگیری کف و خون قاطی کنم.
من دارم در مورد کیفیت صحبت میکنم ، نمیدونم یه عده خوابن یا خودشونو زدن به خواب که در هر دو صورت به حال من فرقی نمیکنه ولی وقتی بیشترین متایی که گرفتین از این نسل 94 بوده و PS3 با انحصاری هایی که متای 96 و 95 داشته چرا باید بیام بگم گه ایـــــــــــــــــول 15 تا انحصاری؟ دم مایکرو گرم؟ البته درک میکنم چون چیز دیگه ای ندارید بخواید روش مانور بدید و چسبیدید به همین 15 تا انحصاری !!!

عزیزم منظورت بیشتر بود یا بهتر ؟ ;)

====

عزیزم سونی سابقش خرابه E3 2005 که یادت هست..! معلوم نیست این بازی های که نشون داده به لانچ کنسول برسن 20 تا هم پیشکش

[h=2](Microsoft)اینترنت ندارید ؟[/h]
نه
[h=2]پس برید غاز چرونی[/h]
به روی چشم

ملت میخوان بازی های نسل جدید رو بازی کنن. یعنی چی برن 360 بخرن؟ نه خیلی مایکروسافت کنسول های قدیمیشو ساپورت میکنه؟ خب میرن PS4 میخرن.
قبول کنین یارو حرف مفت زده دیگه. رسما جا پی کنده با این نصیحتش.

حالا جالبه بازی Warframe که قبلا واسه PC اومده انحصاری PS4 حساب میشه ولی مثلا Dead Rising 3 که شاید بعدا مولتی بشه، انحصاری XOne حساب نمیشه :))

پ.ن: سایت چند روز ترکیده بود افسرده شده بودم، الان کامنت ها رو که میخونم حسابی روحیه ـم بهتر شد :دی
چرا داري بحث ميكني اخه!خودتو چرا گول ميزني!
مايكرو انحصاري درست حسابي نداره.....يدونه هيلو و فورزا بقيه همه ميانگين زير خط فقر!pc هم يك پلتفرم هستش و اومدن روي پي سي ديگه انحصاري حساب نميشه!

شما کلا عادت داری همه چیزو قاطی کنی و من فکر نمیکنم دیگه با شما بحثی داشته باشم ولی از Ratchet گفتی ؟! چه ربطی داره؟ آیا این دلیل میشه که بگیم Fuse هم بازی خوبیه؟ من به لیست X1 نگاه میکنم ip خاصی به غیر از Forza نمیبیم که بخوام بگم بهتره !!! QB نمیدونم چیه و مثل شما نمیتونم چشم بسته و از روی جوگیری کف و خون قاطی کنم.
من دارم در مورد کیفیت صحبت میکنم ، نمیدونم یه عده خوابن یا خودشونو زدن به خواب که در هر دو صورت به حال من فرقی نمیکنه ولی وقتی بیشترین متایی که گرفتین از این نسل 94 بوده و PS3 با انحصاری هایی که متای 96 و 95 داشته چرا باید بیام بگم گه ایـــــــــــــــــول 15 تا انحصاری؟ دم مایکرو گرم؟ البته درک میکنم چون چیز دیگه ای ندارید بخواید روش مانور بدید و چسبیدید به همین 15 تا انحصاری !!!
عزیز من چه ربطی داره؟ مایکروسافت که این چند تا استودیوی جدیدش رو واسه قشنگی تاسیس نکرده، کلی هزینه کرده که واسش بازی بسازن. شما که هی میگی بعدا و بعدا و بعدا، اینو هم در نظر بگیر که بعدا IP های جدید مایکروسافت هم از راه میرسن. شما به لیست Xone نگاه میکنی و به جز Forza چیز خاصی نمی بینی، منم به لیست PS4 نگاه میکنم و هیچ چیز خاصی نمی بینم (بازی های لانچ تایید شده و همون قضیه بهتر بودن البته) :دی دیگه اسامی و سازنده ها که مشخص هستن، نمی دونستم حقیقت رو هم میشه زیر سوال برد! من هم شما رو درک میکنم، فکرش رو نمی کردید مایکروسافت تو E3 از نظر نمایش بازی بهتر از سونی ظاهر بشه واسه همین دست به دامان آینده و بعدا شدید که خب قابل درکه!

عزیزم سونی سابقش خرابه E3 2005 که یادت هست..! معلوم نیست این بازی های که نشون داده به لانچ کنسول برسن 20 تا هم پیشکش
اره سابقش خرابه!
Ps1 و ps2 كلا كنسول هاي مضخرفي بودن ديگه!؟!؟!؟!؟!؟
در ضمن تو اون كنفرانس درسته خيلياش منتشر نشد ولي در عوض خيليا ديگه عرضه شد!
سه چراغ ايكس باكس هم بماند.....سو تفاهم نشه ps3 هم چراغ زرد داشت ولي بهت اختار ميده قبلش كه كنسول داغ كرده و خاموشش كنيد كه اگه نكنيد چراغ زرد ميشه!

من کی اسم بازی بردم . منم دقیقا اونایی رو میگم که واسه PC هم تایید شده نه اونایی که قراره تایید بشه !

خیلی باحالی ممد ینی اون روی حقیقیت با پس گردنی هایی که ماکرو و دنیای بازی بهتون زد کاملا برملا شد و دیگه از این به بعد ادای بی طرفا رو در نیاری بهتر میشه . این جملات مفتی مثل بیا ثابت کن و ... هم فقط به درد خودت میخوره . ینی ما باید بمیریم تا از لحاظ انحصاری چیزی رو بخایم به شما ثابت کنیم . ممنون که خودتو کامل معرفی کردی به ما .

پ.ن: سایت چند روز ترکیده بود افسرده شده بودم، الان کامنت ها رو که میخونم حسابی روحیه ـم بهتر شد :biggrin1:
منم میبینم که با سیاه کاری و جملات بیخودی که قبلا مثال زدم سعی میکنی خودتو امیدوار نیگه داری از امیدواری ـه تو خوشحال میشم ;)

من کی اسم بازی بردم . منم دقیقا اونایی رو میگم که واسه PC هم تایید شده نه اونایی که قراره تایید بشه !

خیلی باحالی ممد ینی اون روی حقیقیت با پس گردنی هایی که ماکرو و دنیای بازی بهتون زد کاملا برملا شد و دیگه از این به بعد ادای بی طرفا رو در نیاری بهتر میشه . این جملات مفتی مثل بیا ثابت کن و ... هم فقط به درد خودت میخوره . ینی ما باید بمیریم تا از لحاظ انحصاری چیزی رو بخایم به شما ثابت کنیم . ممنون که خودتو کامل معرفی کردی به ما .
لول بابا :دی همچین میگی انگار خرجی زن و بچه من داره از طریق مایکروسافت تامین میشه :دی من تنها مشکلی که با مایکروسافت دارم سیاستش در مورد بازی های دسته دومش هست، وگرنه از نظر بازی منو کاملا راضی کرده تا حالا. شما هم نمیخواد چیزی رو به کسی ثابت کنی، فکر میکنی حرفم غیرمنطقی هست راحت نادیده بگیر، کسی که مجبورت نکرده بیای بحث کنی آخه :دی در ضمن فکر نکنم طرفداری نکردن از یه کنسول یا رفتن سمت یه کنسول دیگه خیلی کار سختی باشه، تهش میخواد یه آواتار و امضا عوض کرد دیگه، دوستان تجربه دارن و به خودشون هم مربوطه البته :دی پس بهتره به جای گیر دادن به بقیه یه کم رو حرف هایی که میزنیم بیشتر فکر کنیم! منم فردا بیام چهار تا آواتار از بازی های سونی بزارم و از سونی طرفداری کنم همین خودت اولین نفری هستی میای لایک میکنی، والا :دی
من که نه دست به دامن آینده شدم ، نه دست به دامن انحصاری شدم ، نه دست به دامن هزارتا چیز دیگه شدم که بخوام بگم PS4 به این دلایل بهتره !! چیزی که مشخصه از پیش فروش کنسول ها کاملا قابل شهوده ولی این منطق شما که داری میگی مایکرو انحصاری بیشتر معرفی کرده و از ما میخوای که 20 تا انحصاری لیست کنیم وگرنه انحصاری های مایکرو بهتره رو من نمیتونم قبول کنم.
در مورد پیش فروش گفتم ، اگه احیانا قصد داشتی بحث فروش رو بیاری وسط ، برای اینکه اینکارو نکنی باید بهت بگم که هزارجا گفتم که لانچ PS3 افتضاح بوده و اگه بخاطر انحصاریاش نبود همین قدر هم فروش نمیکرد.
در مورد اون استودیو ها هم ، خودت داری میگی بعدا بعدا نکن و فلان ... اونوقت از من انتظار داری قبول کنم که انحصاری هایی که این استودیو ها قراره بسازن حتما خوب از آب درمیاد؟
من فقط یه سوال میکنم چون این بحث داره یه چیز تکراری میشه. نمایش بازی های انحصاری سونی تو E3 بهتر بود یا مایکروسافت؟

عزیز من چه ربطی داره؟ مایکروسافت که این چند تا استودیوی جدیدش رو واسه قشنگی تاسیس نکرده، کلی هزینه کرده که واسش بازی بسازن. شما که هی میگی بعدا و بعدا و بعدا، اینو هم در نظر بگیر که بعدا IP های جدید مایکروسافت هم از راه میرسن. شما به لیست Xone نگاه میکنی و به جز Forza چیز خاصی نمی بینی، منم به لیست PS4 نگاه میکنم و هیچ چیز خاصی نمی بینم (بازی های لانچ تایید شده) :دی دیگه اسامی و سازنده ها که مشخص هستن، نمی دونستم حقیقت رو هم میشه زیر سوال برد! من هم شما رو درک میکنم، فکرش رو نمی کردید مایکروسافت تو E3 از نظر نمایش بازی بهتر از سونی ظاهر بشه واسه همین دست به دامان آینده و بعدا شدید که خب قابل درکه!

من که نه دست به دامن آینده شدم ، نه دست به دامن انحصاری شدم ، نه دست به دامن هزارتا چیز دیگه شدم که بخوام بگم PS4 به این دلایل بهتره !! چیزی که مشخصه از پیش فروش کنسول ها کاملا قابل شهوده ولی این منطق شما که داری میگی مایکرو انحصاری بیشتر معرفی کرده و از ما میخوای که 20 تا انحصاری لیست کنیم وگرنه انحصاری های مایکرو بهتره رو من نمیتونم قبول کنم.
در مورد پیش فروش گفتم ، اگه احیانا قصد داشتی بحث فروش رو بیاری وسط ، برای اینکه اینکارو نکنی باید بهت بگم که هزارجا گفتم که لانچ PS3 افتضاح بوده و اگه بخاطر انحصاریاش نبود همین قدر هم فروش نمیکرد.
در مورد اون استودیو ها هم ، خودت داری میگی بعدا بعدا نکن و فلان ... اونوقت از من انتظار داری قبول کنم که انحصاری هایی که این استودیو ها قراره بسازن حتما خوب از آب درمیاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or