MGS V در کنسول های حاضر با 30 فریم و نسل بعد با 60 فریم اجرا خواهد شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
metal-gear-v.jpg

بازی Metal Gear Solid V در کنسول های نسل حاضر با 30 فریم درثانیه و در PS4 و Xbox One با 60 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد.
این موضوع را آقای Hideo Kojima در Eurogamer تایید کرده اند. MGS V مسلما پیشرفت هایی در زمینه های گرافیکی بر روی دو کنسول PS4 و Xbox One خواهد داشت اما آقای Kojima اعلام کرده اند که این بازی احتمالا کمی در این ضمینه، نسبت به دیگر عناوین که به طور انحصاری عرضه می شوند، عقب تر باشد و دلیل موضوع را ساخت بازی بر روی پلتفرم های مختلف ذکر کرده اند. ایشان گفته اند:
این بازی در اصل برای چند نسل، دستگاه و پلتفرم مختلف ساخته شده است. موتور Fox با هدف کنسول های نسل حاضر ساخته شده بود. این بازی در مقایسه با دیگر عناوینی که به صورت انحصاری عرضه می شوند ممکن است عقب تر باشد. البته رزولوشن و نورپردازی در نسخه نسل بعد مسلما بهتر خواهد بود. گیم پلی نیز مشابه است و سعی می کنیم تمامی آنها را نزدیک به هم بسازیم. تجربه گیم پلی چه در نسل حاضر و یا نسل بعد تغییری نخواهد کرد.
طی یک خبر دیگر آقای Kojima اعلام کرده اند که صحنه های شکنجه بازی Metal Gear Solid V که اخیرا در تریلرها به نمایش درآمد قابل بازی نخواهد بود. ایشان گفته اند:
نمی خواستم تا حد داشتن یک بخش شکنجه در بازی پیش بروم. قابل بازی نبودن شکنجه ها بخشی از MGS V است.
GE

متاسفانه استاد سرگرم کَل‌اَنجار رفتن بازی سیستم ابری X1 بود که بتونه MGS رو 600درصد قوی‌تر کنه که گویا این پروسه به مشکل خورده و استاد درخواست مهندس ناظر از خود MS کرده.

شایان ذکره استاد در تمام کلاس‌های "Xbox one شناسی" ماکرو شرکت داشته ولی گویا مغز ایشون کشش 600درصد رو نداره!

نمیدونم درک این 600درصد اینقدر سخته که ترن10 گفته با کلود و هوش شما ,هوش مصنوعی بازی میتونه تا 600درصد بهتر عمل کنه؟یعنی به اینکه هوش شما 600 بهتر از یه هوش مصنوعیه شک دارین؟

البته من همیشه سعی می کنم قبل از پست دادن فکر کنم و بدون داشتن اطلاعات پست ندم اما بازم بعضی موقع ها اشتباه می کنم .. اینو گفتم که به این برسم یا شما اطلاع ندارید واقعاً در مورد فریم و یا دارید مزاح می کنید !
اما باید نکته ای رو یادآور بشم :

چشم انسان بیشتر از 60 فریم رو جواب نمیده !! فقط در مواقع حساس در حد چند ثانیه می تونه صحنه هایی رو با 120 فریم در ثانیه ببینه، وگرنه می تونن بازی برای شما بسازن 200 فریم در ثانیه اما بازم به چشم شما همون 60 فریم ِ و توفیقی نداره.

آقا یه چیز میگم تجربه منه. اینا همرو ول کن

اگه کسی همچین حرفی که شما زدی (که درسته) رو قبول داشته باشه که هیچی اما نداشته باشه هرکی رو بیاری بهش بگه هم باور نمیکنه

من یه دانشمند اعظم رو میشناسم که میخواد سیستمشو تغییر بده و کلی پول بده که فریم ریت بازی که میکنه از 450 بشه 500 یعنی واقعا نابوده حرکت این بشر

من تو یه مستند دیدم حداکثر فریم ریتی که چشم میتونه ببینه 160 هست و اونم بیشتر تو راننده های فرمول یک دیده شده از هیجان و آدرنالین زیادی

کاملا رد میشه یه بازی رو pc نصب کن، بازی روی 60 فریم لاک کن بعد با 120 بازی کن اگه تفاوت ندیدی حتما برو چشم پزشک.

من اینو نگفتم که شما رد کنی یا تایید کنی چون شما در جایگاهی نیستی که بخوای این کارو بکنی فقط می خوای خوشمزگی هایی که کنار گذاشتی و بیای اینجا مصرف کنی این قضیه تاییده شده است و می تونی تو هز سایت و یا هر دکتری که معتبر ببینی یا بپرسی
وقتی شما نمی تونی 120 فریم رو تشخیص بدی چطوری می فهمی بازی 120 فریم شده ؟! یا یه سوال دیگه چطور هیچ بازی تا حالا بالاتر از 60 فریم ارائه نگرده ؟ پس بهتر نمکت رو برا غذا نگه داری و بدونی با هر کسی نمی تونی اینطوری صحبت کنی.

من اینو نگفتم که شما رد کنی یا تایید کنی چون شما در جایگاهی نیستی که بخوای این کارو بکنی فقط می خوای خوشمزگی هایی که کنار گذاشتی و بیای اینجا مصرف کنی این قضیه تاییده شده است و می تونی تو هز سایت و یا هر دکتری که معتبر ببینی یا بپرسی
وقتی شما نمی تونی 120 فریم رو تشخیص بدی چطوری می فهمی بازی 120 فریم شده ؟! یا یه سوال دیگه چطور هیچ بازی تا حالا بالاتر از 60 فریم ارائه نگرده ؟ پس بهتر نمکت رو برا غذا نگه داری و بدونی با هر کسی نمی تونی اینطوری صحبت کنی.

به جایگاه نیاز نداره رد کردنش، من 120 فریم رو احساس میکنم نیروی فوق طبیعی هم ندارم گفتم اگه شما یه pc قوی داری یه بازی رو با 120 فریم لاک بازی کن بعد با 60 فریم مقایسه کن متوجه میشی

به جایگاه نیاز نداره رد کردنش، من 120 فریم رو احساس میکنم نیروی فوق طبیعی هم ندارم گفتم اگه شما یه pc قوی داری یه بازی رو با 120 فریم لاک بازی کن بعد با 60 فریم مقایسه کن متوجه میشی
شما انگار چشم هاتون قابليت ديدن ١٢٠ فريم رو داره،چرا الكي فشار روي سيستم رو زياد كنن براي ١٢٠ فريم ريت در صورتي كه هيچ بني بشري نمي تونه كل بازي رو روي ١٢٠ فريم بره و تفاوت رو متوجه بشه؟

شما انگار چشم هاتون قابليت ديدن ١٢٠ فريم رو داره،چرا الكي فشار روي سيستم رو زياد كنن براي ١٢٠ فريم ريت در صورتي كه هيچ بني بشري نمي تونه كل بازي رو روي ١٢٠ فريم بره و تفاوت رو متوجه بشه؟

نه چه فشاری ؟ کنسول 50 درصد قوی تره edge که دروغ نبافته کلا به mgs هم خطم نمیشه battlefield 4 و... چرا رزولیشن و فریم یکسانه رو هردو. با عقل جور در نمیاد
50 درصد کم چیزی نیست

نه چه فشاری ؟ کنسول 50 درصد قوی تره edge که دروغ نبافته کلا به mgs هم خطم نمیشه battlefield 4 و... چرا رزولیشن و فریم یکسانه رو هردو. با عقل جور در نمیاد
50 درصد کم چیزی نیست
:-?:-?:-?
چی شد که از بین اون همه بحث مسخره یهو 50% درصد ps4 رو کشیدی وسط؟ اونم تو این تاپیک؟:-?:-?

50 درصد کم چیزی نیست
اولا اين كه اون حرف بازي سازها هست.بعد هم وقتي كسي نمي تونه ١٢٠ فريم رو تشخيص بده چرا الكي وقت خودشون رو با اين كار پر كنن؟
قاعدتا وقتي فريم ريت بيشتري نسبت به قبل در نظر بگيرن،از قدرت بيشتري بايد استفاده كنن.
سازنده بايد بازي رو روي ٥ تا پلتفرم همزمان بسازه،كه هركدومشون فرق زيادي با هم دارن.حالا وقت خودشون رو تلف كنن با فريم ريت بالاتر از ٦٠ كه تشخيصش تقريبا غير ممكمن هست؟بگذريم كه هنوز يك نمايش روي كنسول هاي نسل حاضر هم نداشته.
بعد هم قرار نيست اختلاف حتما توي فريم باشه حتما

طبق تحقیقاتی که دکتر ها و دانشمندان انجام دادن به این نتیجه رسیدن که چشم انسان به طور عادی تعداد 30 فریم بر ثانیه اطلاعات به مغز انتقال میده...

یعنی فریم ریتی که ما زندگی رو با اون میبینیم 30 فریم هست...
همینجوری که شاید بدونین اغلب فیلم های اصلی و اوریجینال با فریم ریت 27.9 (یا 29.7 مطمئن نیستم) ارائه میشن...که این خود دلیلی هست از اینکه چشم ما 30 فریم رو میبینه...

اما تحقیقات نشون داده که وقتی ادرنالین خون بالا میره این مقدار 30 فریم افزایش پیدا میکنه...
یعنی مقدار اطلاعاتی که چشم به مغز میفرسته بیشتر میشه...
و این عدد 30 به 60 تغییر میکنه...

و

اغلب بازی ساز ها اگر دقت کرده باشین میگن بازی با نرخ 60 فریت میدیم بیرون...

چرا همشون روی این عدد 60 قفل کردن؟؟؟بخاطر اینه که مغز انسان یا بهتر بگیم...چشم انسان قابلیت ارسال بیشتر از 60 فریم رو به مغز نداره...یعنی بالای 60 فریم برای ما تعریف نشده...
و ما هیچ تفاوتی رو بین 60 و 61 و 111111 نمیفهمیم...

خب...اما مسئله اینجان...وقتی ما در حالت عادی قرار داریم چشم فقط 30 فریم به مغز میفرسته...پس یعنی انگار 30 فریم دیگه تلف میشه...
اما وقتی یکم بازی تند میشه روندش و یکم احساس هیجان بهتون دست میده این عدد میشه 60...

و اون موقع هست که اون 60 فریمی که سازنده روش تاکید میکرد نمایان میشه...

بزارین براتون با مثال بگم...

توی یه بازی وقتی دارین راه میرید و هیچ هیولا و جک جونوری بهتون حمله نکرده چشم ما 30 ثانیه فریم میفرسته...
ولی به محض اینکه یه دشمن به شما حمله کنه...و شما یکمی آدرنالین خونتون بره بالا این عدد میشه 60...

حالا اگر سازنده فقط بازی رو روی 30 فریم درست بکنه شما در حالت اول به هیچ عنوان افت فریم احساس نمیکنین...چون مغزتون نمیفهمه...(حتی اگر افت فریم از 60 به 30 تا 35 باشه...)
ولی در حالت دوم...اگر بازی روی 30 فریم باشه شما به وضوح تفاوت فریم رو احساس میکنین...و فکر میکنین بازی روند عادی خودش رو نداره...

ولی اگر روی 60 فریم سازنده بازی رو ارائه کنه...اونوقت هست که شما در حالت اول و دوم هیچ افت فریمی رو احساس نخواهید کرد...

حالا میریم سراغ به مطلب دیگه...

افت فریم در 2 حالت...

-اگر در حالت اول بازی از 60 تا 35 تغییر پیدا کنه شما به هیچ عنوان احساس نمیکنین...ولی فقط کافیه بیاد زیر 30...اونوقت هست که به صورت واضح احساس میکنین...

-اگر در حالت دوم فریم بیاد زیر 60 شما به صورت خیلی واضح احساس میکنین که بازی کمی لگ میزنه و کند شده و گیر میکنه...

برای همینه که سازنده ها میگن بازیشون همیشه روی 60 فریم بر ثانیه میمونه...(که البته این عدد بستگی به سیستم شما هم داره...)

و

اغلب بازی ساز ها اگر دقت کرده باشین میگن بازی با نرخ 60 فریت میدیم بیرون...

چرا همشون روی این عدد 60 قفل کردن؟؟؟بخاطر اینه که مغز انسان یا بهتر بگیم...چشم انسان قابلیت ارسال بیشتر از 60 فریم رو به مغز نداره...یعنی بالای 60 فریم برای ما تعریف نشده...
و ما هیچ تفاوتی رو بین 60 و 61 و 111111 نمیفهمیم...

خب...اما مسئله اینجان...وقتی ما در حالت عادی قرار داریم چشم فقط 30 فریم به مغز میفرسته...پس یعنی انگار 30 فریم دیگه تلف میشه...
اما وقتی یکم بازی تند میشه روندش و یکم احساس هیجان بهتون دست میده این عدد میشه 60...

و اون موقع هست که اون 60 فریمی که سازنده روش تاکید میکرد نمایان میشه...

بزارین براتون با مثال بگم...

توی یه بازی وقتی دارین راه میرید و هیچ هیولا و جک جونوری بهتون حمله نکرده چشم ما 30 ثانیه فریم میفرسته...
ولی به محض اینکه یه دشمن به شما حمله کنه...و شما یکمی آدرنالین خونتون بره بالا این عدد میشه 60...

حالا اگر سازنده فقط بازی رو روی 30 فریم درست بکنه شما در حالت اول به هیچ عنوان افت فریم احساس نمیکنین...چون مغزتون نمیفهمه...(حتی اگر افت فریم از 60 به 30 تا 35 باشه...)
ولی در حالت دوم...اگر بازی روی 30 فریم باشه شما به وضوح تفاوت فریم رو احساس میکنین...و فکر میکنین بازی روند عادی خودش رو نداره...

ولی اگر روی 60 فریم سازنده بازی رو ارائه کنه...اونوقت هست که شما در حالت اول و دوم هیچ افت فریمی رو احساس نخواهید کرد...

حالا میریم سراغ به مطلب دیگه...

افت فریم در 2 حالت...

-اگر در حالت اول بازی از 60 تا 35 تغییر پیدا کنه شما به هیچ عنوان احساس نمیکنین...ولی فقط کافیه بیاد زیر 30...اونوقت هست که به صورت واضح احساس میکنین...

-اگر در حالت دوم فریم بیاد زیر 60 شما به صورت خیلی واضح احساس میکنین که بازی کمی لگ میزنه و کند شده و گیر میکنه...
برای همینه که سازنده ها میگن بازیشون همیشه روی 60 فریم بر ثانیه میمونه...(که البته این عدد بستگی به سیستم شما هم داره...)
How many frames per second can the human eye see

شما که اینقدر با اطمینان حرف میزنی دیگه چرا؟!
But it is even possible to go above 20 even 200 FPS. You eyes see at about 300 FPS but that is too much info. going into the brain so it pieces it together and takes a lot of frames away so that it is not over loading you brain. It can how ever let you see all 300 FPS but it has to shut down the movement of other parts of you body like you arms legs and neck so you cant really react to anything during that period of time.

می بینید که شما می تونید حتی تا 300 فریم بر ثانیه رو هم ببینید! پس حرف بیخود نزن لطفا!:d فقط برای نزدیک 300 فریم مغز هنگ میکنه! پس بین 60 فریم و 120 فریم تفاوت ملموس هست! اگر بخوای امتحان کنی راحت میتونی یک بازی رو توی pc با هردوتا فریم تست کنی! تفاوتشون کاملا مشخص هست!
Well your eye(s) adapt to the amount of frames-when the frames are running past and when your watching a video ever image that comes onto the screen is a flash of light so your eye sees 30fps, 24fps, 1200fps, 600fps or 1,000,000fps and whatever other fps there are. Whatever the number of frames per second the video is recorded in, that's how many frames per second you see

می بینید که شما می تونید حتی تا 300 فریم بر ثانیه رو هم ببینید! پس حرف بیخود نزن لطفا!:d فقط برای نزدیک 300 فریم مغز هنگ میکنه! پس بین 60 فریم و 120 فریم تفاوت ملموس هست! اگر بخوای امتحان کنی راحت میتونی یک بازی رو توی pc با هردوتا فریم تست کنی! تفاوتشون کاملا مشخص هست!

ببین با چه جماعتی در افتادیم !!! هر کی می تونه تو اینترنت حرفی بزنه !
شما برو فیلم هایی که رو 300 فریم آهسته شدن رو ببین ! بعد حرف بزن که میشه !‌:دی یه بادکنک رو اگه در حال ترکیدن رو 300 فریم ببینی اونوقت می فهمی چه اشتباهی کردی !

باشه آقا آدمیزاد رو 3000 فریمم می تونه ببینه ! بازی سازها مغر خر خوردن که رو PS4 فریمشون رو نمی کنن 100

من از همه اساتید معذرت خواهی می کنم, باشد که رستگار شویم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or