MGS V در کنسول های حاضر با 30 فریم و نسل بعد با 60 فریم اجرا خواهد شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
metal-gear-v.jpg

بازی Metal Gear Solid V در کنسول های نسل حاضر با 30 فریم درثانیه و در PS4 و Xbox One با 60 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد.
این موضوع را آقای Hideo Kojima در Eurogamer تایید کرده اند. MGS V مسلما پیشرفت هایی در زمینه های گرافیکی بر روی دو کنسول PS4 و Xbox One خواهد داشت اما آقای Kojima اعلام کرده اند که این بازی احتمالا کمی در این ضمینه، نسبت به دیگر عناوین که به طور انحصاری عرضه می شوند، عقب تر باشد و دلیل موضوع را ساخت بازی بر روی پلتفرم های مختلف ذکر کرده اند. ایشان گفته اند:
این بازی در اصل برای چند نسل، دستگاه و پلتفرم مختلف ساخته شده است. موتور Fox با هدف کنسول های نسل حاضر ساخته شده بود. این بازی در مقایسه با دیگر عناوینی که به صورت انحصاری عرضه می شوند ممکن است عقب تر باشد. البته رزولوشن و نورپردازی در نسخه نسل بعد مسلما بهتر خواهد بود. گیم پلی نیز مشابه است و سعی می کنیم تمامی آنها را نزدیک به هم بسازیم. تجربه گیم پلی چه در نسل حاضر و یا نسل بعد تغییری نخواهد کرد.
طی یک خبر دیگر آقای Kojima اعلام کرده اند که صحنه های شکنجه بازی Metal Gear Solid V که اخیرا در تریلرها به نمایش درآمد قابل بازی نخواهد بود. ایشان گفته اند:
نمی خواستم تا حد داشتن یک بخش شکنجه در بازی پیش بروم. قابل بازی نبودن شکنجه ها بخشی از MGS V است.
GE

برید بساط مسخره بازیتون رو یه جا دیگه پهن کنید :| نه تو تاپیک MGS :x
اتفاقا ایشون درست می گه طبق قادعه 50% ای باید 90 فریم بده
چرا 60 فریم رو ps4 باید 120 باشه مگه 50 درصد قویتر نیست؟
شما بیشتر به کار کردن روخوانی نیاز داری
:دی

اینکه چند فریم باشه رو سازنده بازی تعیین میکنه نه سازنده پلتفرم. بین 60 و 90 هم تفاوتی نیست و هیچ سازنده‌ای نمیاد 90 فریم رو انتخاب کنه.

نه که سونی فن ها همه تاپیکهای خبری مربوط به مایکروسافت رو با ترول ها و مسخره بازیشون منحرف نکردند!!! پس تو اون تاپیکها اگه نگاه کنید نمکدونا اونجا بیشتر جمع هستن!
=))
خبر رو نخوندی اصلاً نمیدونی خبر در مورد MGS ــه نه سونی و PS4 :))

جداً با چه اعتماد به نفسی تو تاپیک خبری که حتی عنوانش هم نمیخونید پست میدین ؟! :دی

=))
خبر رو نخوندی اصلاً نمیدونی خبر در مورد MGS ــه نه سونی و PS4 :))

جداً با چه اعتماد به نفسی تو تاپیک خبری که حتی عنوانش هم نمیخونید پست میدین ؟! :دی

من چیکار به خبر اینجا دارم؟! من با توجه به پستی که ایشان دادند و خطابشون مایکرو فن ها بود جوابشو دادم! افتاد؟!

MGS 60 فریم لذتی وصف نشدنی
چرا 60 فریم رو ps4 باید 120 باشه مگه 50 درصد قویتر نیست؟

Math, how do they work

شما یه کم ریاضی کار کنید، بد نیست.

اتفاقا ایشون درست می گه طبق قادعه 50% ای باید 90 فریم بده

شما بیشتر به کار کردن ریاضی نیاز داری
به شما کتاب فارسی اول دبستان رو پیشنهاد میدم دوست عزیز...
نصفه شبی ترکیدم از خنده خیلی باحال بود دمتون گرم=))

البته من همیشه سعی می کنم قبل از پست دادن فکر کنم و بدون داشتن اطلاعات پست ندم اما بازم بعضی موقع ها اشتباه می کنم .. اینو گفتم که به این برسم یا شما اطلاع ندارید واقعاً در مورد فریم و یا دارید مزاح می کنید !
اما باید نکته ای رو یادآور بشم :

چشم انسان بیشتر از 60 فریم رو جواب نمیده !! فقط در مواقع حساس در حد چند ثانیه می تونه صحنه هایی رو با 120 فریم در ثانیه ببینه، وگرنه می تونن بازی برای شما بسازن 200 فریم در ثانیه اما بازم به چشم شما همون 60 فریم ِ و توفیقی نداره.

آخرین ویرایش:
Math, how do they work

شما یه کم ریاضی کار کنید، بد نیست.

90-100 چرا بحث می پیچونی .

چشم انسان بیشتر از 60 فریم رو جواب نمیده !! فقط در مواقع حساس در حد چند ثانیه می تونه صحنه هایی رو با 120 فریم در ثانیه ببینه، وگرنه می تونن بازی برای شما بسازن 200 فریم در ثانیه اما بازم به چشم شما همون 60 فریم ِ و توفیقی نداره.

کاملا رد میشه یه بازی رو pc نصب کن، بازی روی 60 فریم لاک کن بعد با 120 بازی کن اگه تفاوت ندیدی حتما برو چشم پزشک.

متاسفانه استاد سرگرم کَل‌اَنجار رفتن بازی سیستم ابری X1 بود که بتونه MGS رو 600درصد قوی‌تر کنه که گویا این پروسه به مشکل خورده و استاد درخواست مهندس ناظر از خود MS کرده.

آخرین ویرایش:
یعنی استاد نتونسته از 70% قدرت بیشتر (که هنوزم درحال بیشتر شدنه:d) استفاده کنه؟!:-/ حداقل 61-62 هم میزاشت یه سری حال میکردن :d

متاسفانه استاد سرگرم کَل‌اَنجار رفتن بازی سیستم ابری X1 بود که بتونه MGS رو 600درصد قوی‌تر کنه که گویا این پروسه به مشکل خورده و استاد درخواست مهندس ناظر از خود MS کرده.

شایان ذکره استاد در تمام کلاس‌های "Xbox one شناسی" ماکرو شرکت داشته ولی گویا مغز ایشون کشش 600درصد رو نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or