MGS V در کنسول های حاضر با 30 فریم و نسل بعد با 60 فریم اجرا خواهد شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
metal-gear-v.jpg

بازی Metal Gear Solid V در کنسول های نسل حاضر با 30 فریم درثانیه و در PS4 و Xbox One با 60 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد.
این موضوع را آقای Hideo Kojima در Eurogamer تایید کرده اند. MGS V مسلما پیشرفت هایی در زمینه های گرافیکی بر روی دو کنسول PS4 و Xbox One خواهد داشت اما آقای Kojima اعلام کرده اند که این بازی احتمالا کمی در این ضمینه، نسبت به دیگر عناوین که به طور انحصاری عرضه می شوند، عقب تر باشد و دلیل موضوع را ساخت بازی بر روی پلتفرم های مختلف ذکر کرده اند. ایشان گفته اند:
این بازی در اصل برای چند نسل، دستگاه و پلتفرم مختلف ساخته شده است. موتور Fox با هدف کنسول های نسل حاضر ساخته شده بود. این بازی در مقایسه با دیگر عناوینی که به صورت انحصاری عرضه می شوند ممکن است عقب تر باشد. البته رزولوشن و نورپردازی در نسخه نسل بعد مسلما بهتر خواهد بود. گیم پلی نیز مشابه است و سعی می کنیم تمامی آنها را نزدیک به هم بسازیم. تجربه گیم پلی چه در نسل حاضر و یا نسل بعد تغییری نخواهد کرد.
طی یک خبر دیگر آقای Kojima اعلام کرده اند که صحنه های شکنجه بازی Metal Gear Solid V که اخیرا در تریلرها به نمایش درآمد قابل بازی نخواهد بود. ایشان گفته اند:
نمی خواستم تا حد داشتن یک بخش شکنجه در بازی پیش بروم. قابل بازی نبودن شکنجه ها بخشی از MGS V است.
GE

دموی 12 دقیقه ای تو TGS رو دیدم ، جزئیات محیط خیلی معمولی و البته نور پردازی واقعا خوب بود .، خود کرکتر اسنیک (نسبت به تریلر های قبلی ) بنظر میومد Low تر شده .
با اینکه این بازی رو دوست دارم ولی دموی چشمگیری نبود .:|

این بازی در اصل برای چند نسل، دستگاه و پلتفرم مختلف ساخته شده است. موتور Fox با هدف کنسول های نسل حاضر ساخته شده بود. این بازی در مقایسه با دیگر عناوینی که به صورت انحصاری عرضه می شوند ممکن است عقب تر باشد.
حالا ما بیایم بگیم یه بازی از انحصاری خارج میشه از کیفیتش کاسته میشه . یه عده الکی جوش میزنن .......

من که دیگه دستم جون نداره 3762 بار در ثانیه
مثلث​
بزنم
:|
:|
:biggrin1:
همون بهتر که شکنجه هاش قابل بازی نیستن
با QTE هیچ مشکلی ندارم اما این مدل که باید یه دکمه رو هزار بار بزنی خیلی مسخرس .... مخصوصا تو GoW که نابود میکنه دست ادم رو ....

حالا ما بیایم بگیم یه بازی از انحصاری خارج میشه از کیفیتش کاسته میشه . یه عده الکی جوش میزنن .......

حرفی کوجیما می زنه با جوابی که شما میگید فرق می کنهٰ MGSV برای پلتفرم های نسل حاضر بهینه شده بوده و همچنین موتور FOX ENGINE بعد از معرفی کنسول های نسل بعد قرار شد این بازی برای اون ها هم بهینه بشه واسه همین نمی تونه در حد و اندازه بازی های نسل بعد باشه. اگه از ابتدا بنا بود برای نسل بعد هم ساخته بشه و موتور بازی برای نسل بعد آماده بود مطمئن باشید کوجیما همچین حرفی نمی زد.

همین GTA V با اینکه مولتی پلتفرم اما از خیلی بازی های انحصاری سرتر این دیگه بستگی به کمپانی داره که بازی رو می سازه.

یعنی این همه کوجیما وعده تریلر جدید داد همین ۱۲ دقیقه بود !!!؟

2 تا تریلر رفیق واسه اون یکی فکر می کنم فردا تو نمایشگاه اجرا میشه.

امیدوارم موتور FOX مثل PES 2014 گند نزنه به این یکی عنوان چون اون موقع هم خیلی تعریفش رو میکردن که شد این.
تو pes14 که هیچ اسمی از fox engine نبود - فکر میکنم برای نسل بعدش رو با fox ساختن
راستی کسی نمیدونه بازم تریلر از متال ۵ پخش میشه یا نه ؟

موتور فاکس توسط تیم کوجیما پروداکشن تهیه شده و اگر PES2014 به نظر شما مشکلی داره بخاطر استفاده ناشیانه از این موتور قدرتمند توسط تیم PES ـه وگرنه شما می تونید قدرت این موتور رو در تریلرهای MGS5 ببینید، داشتیم که یک موتور قوی توسط یک سازنده بجز سازندگان خود موتور استفاده شده و هیچ استفاده ای درستی ازش نکردند

تریلر دوم گیم پلی بازی فکر می کنم فردا منتشر میشه.

آخرین ویرایش:
فکر کنم نسبت به بازی های دیگه ای که دو نسلی هستن واقعا این بازی فعلا تنها بازی هست که ارزش بی شمار برابر میشه رو نسل بعد !‌

چون نمیشه گفت 60 فریم و 30 فریم فرقی ندارن ! حالا اگر تفاوت گرافیکی بود میشد نادیده گرفت ولی تفاوت فریمی در این حد نمیشه نادیده گرفت ‌!

موتور فاکس توسط تیم کوجیما پروداکشن تهیه شده و اگر PES2014 به نظر شما مشکلی داره بخاطر استفاده ناشیانه از این موتور قدرتمند توسط تیم PES ـه وگرنه شما می تونید قدرت این موتور رو در تریلرهای MGS5 ببینید، داشتیم که یک موتور قوی توسط یک سازنده بجز سازندگان خود موتور استفاده شده و هیچ استفاده ای درستی ازش نکردند

صد در صد حرف شما صحیح هست یه مثالش موتور UE 3 هست که مثلا چطور Epic از قدرت این موتور استفاده کرد برای ساخت سری GeOW و بعضی شرکت ها بازی هایی با این موتور دادن که اصلا حرفشو نزنیم بهتره

من که دیگه دستم جون نداره 3762 بار در ثانیه مثلث بزنم :| :| :دی
همون بهتر که شکنجه هاش قابل بازی نیستن :دی

فقط تو MGS 1.2 اینطوری بود توی MGS 3 نه خیلی راحت میتونستی ببینی چطور B.Boss منفجر میشه.:d این موضوع از بعد از MGS 3 تغییر کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or