تلو 2 علی رغم تمام بزرگی اش هنوزم یه بازی هاردکور با رده سنّی بالائه...کنار زدنش از لحاظ تجاری نمیتونه چیز غیر ممکنی باشه! من خودم میتونم جای تو بشینم از موفّقیت کیفی تلو 2، بیشتر از خودت حرف بزنم
ولی نمیتونم واقعاً بشینم بگم میتونه از پوکمون 2019 راحت بیشتر بفروشه! اسپایدی با اون بازاریابی خداگونه اش تو سه روز 3.4 میلیون فروخت. پوکمون نسل شیش بود فکر کنم(X,Y) تو دو روز 4 میلیون. پوکمون های عناوین کیفی عجیب غریبی نیستن، صرفاً هیولای تجاری اند.
این رو در مورد یه چیز به ظاهر ساده مثل Animal Crossing هم داریم. نسخه قبلش رو 3DS قشنگ 11 میلیون فروخته. از اون موقع فن بیس AC به واسطه اسمشی که قراره بیاد و بازی اش رو گوشی بیشترم شده.
و من هنوزم نمیگم لاین آپ 2019 نینتندو از سونی بهتره...نمیدونم چرا این تیکه رو اشتباه می فهمی
میگم لاین آپش عملاً تکمیله و تخیّلی... نمیشه بازارشو به هم ریخت... تلو 2 الان عنوانیه که میتونه راحت بهترین 2019 باشه ولی نمیتونه چیزی از هایپ 2019 نینتندو بکنه ببره.
===
من حقیقتاً از چیزی که از نمایش های تلو 2 دیدم و چیزی که از نمایش های تلو 1 یادمه، هیچ جوره اون بمبی که تلو یک بود رو تو دو نمی بینم....تلو یک رسماً نسل قبل رو به خفن ترین شکل ممکن بست و نسل بعدشو شروع کرد، سال اوّل عرضه PS4 اکثر دلیل ملّتی که نس قبل ایکس باکس یا ویی داشتند برا خرید یه PS4، باند خدای تلو یک بود. تلو یک تو همون تریلرهای اوّلش جدا از گرافیک فک بر اندازش یه سری کانسپت های خاص داستانی و گیم پلی ای داشت که دهن همه رو وا گذاشته بود. من واقعاً این موضوع رو از واکنش های تلو 2 نمیبینم....اکثراً به عنوان دنباله تلو یک در موردش هیجان زده اند.... یه هر حال هنوزم کاندید اصلی بهترین بازی سال بعده(اگه سال بعد بیاد البته)
البته یه بخشیش هم برمیگرده به خودم
که کلّاً این نسل تنها چیزی که تحت تاثیرش بودم قبل عرضه God of War بود. حتی زلدا هم فکر نمی کردم چیز خاصی شه
بعد عرضه دوهزاریم افتاد
===
این که ناتی داگ حقیقتاً در حد راکستار ارزش داره رو قبول دارم... ولی خب من همین نظر رو در مورد Nintendo EAD هم دارم...اینا الان عملاً نابغه ترین تیم سازنده ی ژاپن اند که خدا میدونه چند بار صنعت گیم رو لرزوندند.
ولی خب نکته اش این جاست که EAD سال بعد بازی خاصی نداره...معلوم هم نیست متروید پرایم 4 رو کی میسازه... عوضش سونی تلو 2 رو داره...منم حرفتو در این مورد قبول دارم...از نظر کیفی اگه سایبرپانک 2019 عرضه نشه واقعاً چیزی نیست سال بعد جلوش وایسه