بهترینش Rev20 هست میتونه DVD9 بیاره. البته شاید 19 هم بیاره. من تست نکردم. من با Rev20 IOS56 جواب گرفتم.این بازی روی DVD روی Wii من میاد؟
(IOs249 (Rev14
Neogamma R7
بهترینش Rev20 هست میتونه DVD9 بیاره. البته شاید 19 هم بیاره. من تست نکردم. من با Rev20 IOS56 جواب گرفتم.این بازی روی DVD روی Wii من میاد؟
(IOs249 (Rev14
Neogamma R7
هشت یا چهار جهت؟چندتا نکته درباره ی بازی:
بازی بدون مشکل از طریق DVD9 اجرا میشه
کیفیت دموهای CG بازی فوق العادس و به طوری که اگه فیلم ها رو از دی وی دی حذف کنید بازی DVD5 میشه
نسخه ی DVD5 بازی هم بدون مشکل اجرا میشه با این تفاوت که دمو نداره دقیقا مثل SSBB
دسته ی بازی رو باید عمودی بگیرین مثل بازی های پلتفرمر 2 بعدی با این تفاوت که دوربین بازی همیشه 2 بعد رو نشون نمیده و فضای بازی سه بعدی هست.
دسته رو که به سمت صفحه ی تلویزیون بگیرین دوربین بازی اول شخص میشه و میتونید هدف گیری کنید.
فقط چون دگمه های جهت ویموت 8 تا جهت بیشتر نداره کنترل ساموس بعضی مواقع یه خورده سخت میشه.
آره هشت جهت. مگه مثلا بالا و راست رو میگیرین نمیره گوشه؟؟هشت یا چهار جهت؟
من امروز تازه بازی کردم، این گرفیک روی Wii بی نظیره=p~ روی CG هم که خیلی مایه گزاشتن، تو همین چند تا بازی که کردم کلا دهن آدم باز میمونه :d
سلام.سلام
این بازی نسخه های قدیمی تر هم داره که رو وی اجرا بشه ؟
اگه داره میشه گیر آورد ؟
امروز یه 1 ساعت تونستم بازی کنم!
بازی مکانیک جالبی داشت و سویچ کردن از سوم شخص به اول شخص ایده جالبی هست ولی اکشن بازی به نظرم اون جذابیت رو نداشت.خیلی بیشتر ازین ها انتظار داشتم
ولی خوب مطمئنا جلو تر با تنوع دشمنا باید اکشن بازی بهتر بشه
در کل بازی زیبایی به نظر میاد.یه خصیصه عالیه CG های بازی هست.من عاشق این مدل CG هستم که به عنوان کات سنس توی بازی استفاده می شه
توی این نسل برای کاهش هزینه ساخت متاسفانه دیگه خبری ازین CG ها نیست
سلام
این بازی نسخه های قدیمی تر هم داره که رو وی اجرا بشه ؟
اگه داره میشه گیر آورد ؟
اول بازي رو بافلش يا هارد اجرا كنيد ببينيد بازم اين مشكل هستاي بابا نامردا منم مي خوام چرا من هر dvd9 روي دستگاهم ران مي كنم نرسيده به منوي اصلي جا مي زنه(البته كلا دوتا بازي dvd9 بيشتر نداره:d)
من بازي رو كه مي ذارم چنل كه اصلا نمي شناسه جز اولين بازي هست كه اين اتفاق مي افته بعدشم اگرم ديسك داخل باشه وارد هر برنامه يا قسمتي بشم صفحه سياه ميشه با rev20 ران كردمش صفحه ي هشدار اوليش مياد كه عكس دسته روشه بعد دوباره صفحه سياه ميشه و دسته رو هم نمي شناسه كسي هست كه روي dvd9 با نئو گاما بدون مشكل بازي رو اجرا كرده باشه؟ من چيكارش بايد بكنم؟