جواب توییت اول : استیم هیچوقت هیچکس رو زور نکرده که بازی رو فقط رو استور خودش منتشر کنن. بسیاری از بازی ها رو چند تا استور منتشر میشن و کسی هم با این مورد مشکلی نداره. استیم از قرارداد های انحصاریش برای فورس کردن کاربرا به پلتفرم خودش استفاده نمیکنه در حالی که اپیک میخواد با زور و بدون دادن امکانات طرفدارای چند تا بازی رو جذب کنه.شما اگه از استیم خوشتون نیاد میتونین حداقل 75% بازی هارو از یو پلی یا GOG یا لانچر های دیگه بخرین. بقیه هم صرفا نظر سازنده هست که بازی فقط رو اپیک باشه نه زور کردن استیم و رشوه دادن. الان من نخوام از اپیک استفاده کنم برا مترو باید چیکار کنم جز پایرت؟
جواب توییت دوم : اکثر کاربرا ترجیح میدن همه بازی هاشون رو یجا داشته باشن تا اینکه برا هر بازی مجبور باشن اطلاعات خودشون رو در دسترس یه شرکت دیگه قرار بدن و یه برنامه دیگه اجرا کنن. اونم برنامه ای که زوری نصب کردن و هیچ کاربرد خاصی نداره هیچ، موجب کند شدن کامپیوتر هم میشه.
جواب توییت سوم : بازی تو همه ریجن ها به جز آمریکا گرون تر از نسخه استیم هست. تو انگلیس هم هم قیمت هست.
سطح هر سه توییت در حد حرفای همین دوستمون Wii Baz بود، مشخص هست که این افراد نه از قضیه خبر دارن و نه حتی از اپیک استفاده کردن، صرفا چون "رقابت خوبه" اومدن یه چیزی گفتن و همش هم غلط از آب دراومده.
وقتی خود سازنده مترو داره میگه که این حرکت که صرفا بر اساس رشوه دهی بوده فرنچایز رو داره میکشه، دفاع ازش بیشتر شبیه کمدی هست واقعا.