MetroExodus به صورت انحصاری بر روی استور اپیک منتشر خواهد شد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
DyA7YUIWsAEaolQ.jpg

در یک خبر فوری مدیر Deep Silver ناشر بازی Metro Exodus خبر از انحصاری شدن بازی بر روی استور اپیک در پلتفرم PC داد ! کسانی که بازی رو پیش خرید کرده بودن همچنان میتونن بر روی استیم بازی رو تجربه کنن ولی از این به بعد بازی فقط بر روی استور اپیک بر روی پلتفرم PC قابل خرید خواهد بود

پ.ن 1 : بازی در حال حاضر بر روی استور استیم قابل فروشه ولی به زودی این قابلیت برداشته میشه
پ.ن 2 : بازی فقط برای یک سال انحصار استور اپیک هستش
پ.ن 3 : نسخه های فیزیکی بازی شامل کد استیم هستن

آخرین ویرایش:
بد نیست این گیب نویل گامبو یه حرکتی بزنه بلاخره
این چند سال خوب بار خودش رو بست نوش جونش ولی دیگه با این تعداد استور جدید و حضور فعال اپیک تک خوری استیم هم کم کم جمع میشه مجبوره سره کیسه رو شل کنه

• Like
Reactions: SepehrR
کسی احیانا به این مورد نمیخواد اشاره کنه ؟ :D

screenshot-www.epicgames.com-2019.01.29-00-39-51.png
screenshot-store.steampowered.com-2019.01.29-00-39-36.png

پ.ن : ملت ترجیه میدن بازی رو رو استیم Top Seller کنن تا 10 دلار ارزون تر بخرنش پس قانون مفت باشه... چی میشه :D ؟؟
هرجور فکرش رو میکنم Deep Silver بد جور سود کرد با این تصمیم :دی

واکنش Mike Ybarra از مایکروسافت به حرکت اخیر اپیک گمیز:
Exclusive store stuff on PC for 3rd party games is weird to me.
انگار دیپ سیلور درمورد سی دی کی های فیزیکی مرتبط با استیم دروغ گفته:
According to the Russian publisher of beech, the keys embedded in the boxed version of the game will be activated in the epic store ....
اون بالا به این مورد اشاره کردم:
کسی احیانا به این مورد نمیخواد اشاره کنه ؟ :D

View attachment 100626
View attachment 100625

پ.ن : ملت ترجیه میدن بازی رو رو استیم Top Seller کنن تا 10 دلار ارزون تر بخرنش پس قانون مفت باشه... چی میشه :D ؟؟
هرجور فکرش رو میکنم Deep Silver بد جور سود کرد با این تصمیم :D
قیمت بازی روی رجین روسیه گلد بازی 3هزار روبل میشه در استیم ولی در اپیک استور 5هزار روبل میشه
درنتیجه خرید بازی با یورو و یا روبل روی استیم بصرفه تره.

• Like
Reactions: K I 1 1 E R
اپیک داره به روش بازاریای ایران رقابت میکنه:grinning:
تجربه نشون داده این نوع رقابت به دو طرف ضربه میزنه ولی در نهایت اونی که پشتوانه مالی و مشتری مداری بهتری داره برنده میشه.
این کامنت رو بوکمارک کنید. سال دیگه رییس کمپانی اپیک بعد از شکست میره تو اتاقش و به کارای بدی که کرده فکر میکنه. جالبه بدونید به این حرکت میگن اپیک فیل

aa64c3b9540cd0aa7e2bd7b193a18470.png

شانس آوردیم این بلای خانمان سوز الان اتفاق افتاده :D و الا دستمون از TR و 2 Hitman عناوین از این دست هم کوتاه میشد . من مطمینم این Resident evil 2 رو هم رفتن تو کارش اما دیدن مث که کار از کار گذشته و دیر شده :D:D

بنظرم اگه واقعا قصد خرید عناوین بزرگ پیش رو مث MK11 و Ace Combat رو دارید ' معطل نکنید :D واقعا وضعیت از اینجا به بعدش غیر قابل پیشبینیه ! اینجوری پیش بره یه سری ناشر ژاپنی میمونن که اونام مخشونو بزنه باید بشینیم دور همی تو بهترین شرایط Guacamelee 2 بزنیم :>

جنگی راه افتاده ها:دی
اگر بالاخره اپیک توی این یک سال گرفت گرفت و فن بیسی جمع کرد، تنوع فن بازی ها هم بیشتر میشه:p دیگه فقط بحث تکراری PS vs Xbox یا Console vs PC نداریم:-" و استیمvs اپیک هم اضافه میشه:-"

ولی امیدوارم این بلای خانمان سوز نصیب هیچ پلتفرمی نشه! همون PC هم زودتر به راه راست هدایت بشن و انقدر رو اعصابه ملت نرن با انحصاری کردن هر بازی یه طرفی...:-"

• Like
Reactions: Only Xbox
شانس آوردیم این بلای خانمان سوز الان اتفاق افتاده :D و الا دستمون از TR و 2 Hitman عناوین از این دست هم کوتاه میشد . من مطمینم این Resident evil 2 رو هم رفتن تو کارش اما دیدن مث که کار از کار گذشته و دیر شده :D:D

بنظرم اگه واقعا قصد خرید عناوین بزرگ پیش رو مث MK11 و Ace Combat رو دارید ' معطل نکنید :D واقعا وضعیت از اینجا به بعدش غیر قابل پیشبینیه ! اینجوری پیش بره یه سری ناشر ژاپنی میمونن که اونام مخشونو بزنه باید بشینیم دور همی تو بهترین شرایط Guacamelee 2 بزنیم :>

این 2 تا بازی جفتش آنریل انجین هستن و میشه پیش بینی کرد البته:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or