Metro: Redux

14235722371_a3d6e50e98_z.jpg
به صورت رسمی اعلام شد که دو عنوان محبوب Metro: Last Light و Metro 2033 قرار است در قالبی به نام Metro: Redux بر روی کنسول های این نسل منتشر شوند.
این اولین باری است که شاهد Metro 2033 بر روی کنسول PlayStation هستیم؛ چرا که در هنگام عرضه، این نسخه فقط بر روی Xbox 360 و PC منتشر شد.
نسخه Last Light نیز Remaster شده و با گرافیک بالاتری عرضه خواهد شد.
هر دو عنوان با رزولوشن 1080p و در حالت 60 فریم بر ثانیه روی PS4 اجرا می‌شوند. تغییراتی از قبیل بیشتر شدن هوش مصنوعی، بهبود یافتن سیستم تیراندازی و بالاتر رفتن گرافیک از مشخصه های بارز این مجموعه است.
از طریق PSN و XBL می‌توان هر یک از عناوین را به ارزش 25 دلار ( هر دو عنوان با هم 50 دلار) دانلود کرد و یا دیسک 50 دلاری بازی شامل هر دو نسخه را خریداری نمود.
Metro: Redux در اواخر تابستان امسال منتشر خواهد شد.

y0xvu3ic99rkb289f2w.jpg

با تشکر از Blood Brothers

Last edited by a moderator:
اقا من بازی فردا میرسه دستم . هنوز DAY ONE PACH منتشر نشده ؟ یعنی واقعا حاضر نیستن یه روز قبل عرضه رسمی پچ رو بدن ؟:|
آحتمالا امشب یا فردا شب میشه ! "اگر نشد که احتمالا یه ندا بدن که دارن روی patch کار میکنن ×_× "
طرفه ما که بنا به دلایلی تا 4 September تاخییر خورده :(

خب یه 3 ساعتی بازی کردم نظرم رو میگن . گرافیک که خیلی خیلی بهتر شده . حس گرافیکی بازی واقعا عالی شده . من به شخصه خیلی لذت برم . مترو 2033 گیم پلیش بیشتر شبیه مترو LAST LIGHT شده . فریم ثابتی هم داره . واقعا لذت بخش بود

چیز جدیدی به بازی نسبت به نسل قبل اضافه شده؟جدا از رزولوشن
تو پست اول نوشته شده:

نسخه Last Light نیز Remaster شده و با گرافیک بالاتری عرضه خواهد شد.

هر دو عنوان با رزولوشن ؟p و در حالت 60 فریم بر ثانیه روی Xbox One اجرا می‌شوند. تغییراتی از قبیل بیشتر شدن هوش مصنوعی، بهبود یافتن سیستم تیراندازی و بالاتر رفتن گرافیک از مشخصه های بارز این مجموعه است.

دوستان داستانه حالته survival و spartan بازی چیه؟؟ تو حالت spartan جو اکشن بازی بیشتره؟؟؟ هرکی میدانه بگه لطفا
سلام اره
spartan کلا ammo و مهمات بیشتره حالته بازی shooter میشه بیشتر
survival همه چیز کمتره ... حالت survival میشه. البته survival میری درجه سختی بالا برو که ردیف بشه .... خیلی بازی قشنگتر میشه. البته سلیقه ای هست.

خوب نیست last light رو روی حالت spartan بازی کرد؟؟کسی میدونست بگه بخش last light با کدوم حالت برم بهتره....
کلا فرقش فقط این هست که کلی ammo اینا پیدا میشه جوه اکشنه بازی بیشتر میشه .
به نظرم بازی روی survival یه حسه دیگه ای داره . اصلیت بازی خودش روی survival و درجه سختی بالا هست. قشنگ تجربه یه FPS survival رو میده .

کلا بستگی به خودت داره . هیچ کدوم از این survival - spartan روی درجه سختی پایین تاثیرش زیاد نیست. باید روی درجه سختی بالا رفت که shooter بازی روی spartan سختر بشه و روی survial مهمات اینا کمتر بشه مجبور بشی محیط رو زیر و رو کنی و بعضی قسمتها رو stealth بری.

من بازی رو گرفتم! واقعا گرافیک معرکه هست و من که رو pc بازیش کرده بودم قبلا باید بگم دست کمی از گرافیک نسخه pc نداره. علاوه بر اینکه مترو 2033 دست خوش تغییراتی هم شده و بعضی چیزهاش شبیه Last Light شده. جایی خونده بودم بعضی مراحل هم تو 2033 دستخوش تغییراتی شده. علاوه بر اینکه 60 فریم بودنش هم بدجور میچسبه و 60 فریم واقعی هست. در کل اگه نخرید ضرر میکنید.:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or