Metro: Redux

14235722371_a3d6e50e98_z.jpg
به صورت رسمی اعلام شد که دو عنوان محبوب Metro: Last Light و Metro 2033 قرار است در قالبی به نام Metro: Redux بر روی کنسول های این نسل منتشر شوند.
این اولین باری است که شاهد Metro 2033 بر روی کنسول PlayStation هستیم؛ چرا که در هنگام عرضه، این نسخه فقط بر روی Xbox 360 و PC منتشر شد.
نسخه Last Light نیز Remaster شده و با گرافیک بالاتری عرضه خواهد شد.
هر دو عنوان با رزولوشن 1080p و در حالت 60 فریم بر ثانیه روی PS4 اجرا می‌شوند. تغییراتی از قبیل بیشتر شدن هوش مصنوعی، بهبود یافتن سیستم تیراندازی و بالاتر رفتن گرافیک از مشخصه های بارز این مجموعه است.
از طریق PSN و XBL می‌توان هر یک از عناوین را به ارزش 25 دلار ( هر دو عنوان با هم 50 دلار) دانلود کرد و یا دیسک 50 دلاری بازی شامل هر دو نسخه را خریداری نمود.
Metro: Redux در اواخر تابستان امسال منتشر خواهد شد.

y0xvu3ic99rkb289f2w.jpg

با تشکر از Blood Brothers

Last edited by a moderator:
دوستان من روی نسل قبل تجربه نکردم حس نسل جدید رو میده یا نه!؟گرافیک در چه وضعیتی هست!؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

از نظر گرافیکی کیلزون نیست که کاملاً نسل بعدی باشه، ولی خیلی خوبه گرافیک. دقت کن که بازی 60 فریم کاملاً فیکسه. یعنی اپسیلونی افت فریم نداره.

هنوز بازی منتشر نشده از کجا میدونی بازی مشکل داره ×_× ؟

اومده پس اینی که ما داریم بازی میکنیم چیه؟:d
بازی مشکل داره باگ داره یهو گیر میکنه باید از بازی خارج بشی دوباره بیای داخل.بعد یکی دوبار که این اتفاق بیفته سیوت میپره.برا خودم اتفاق افتاد

منکه پارسال last light رو با تنظیمات low روی pc بازی کردم گرافیک فوق العاده بود ولی انقدر سیستم پایین بود که فک کنم 5 فریم در ثانیه بازی میکردم!!

دوستان گرافيك بازي خيلي خيلي فرق كرده ؟ :d
پست هارو خوندما اما ميخوام مطمئن شم :d

نسبت به نسخه کنسولی نسل قبل؟ آره خیلی فرق کرده. به خصوص 2033 که به نوعی ریمیک شده. کنترل بازی هم تغییر کرده.
ولی شاید LL به اون اندازه تغییری نکرده باشه، چون گیم پلی همونه، فقط گرافیک بهتر شده + 60 فریم هم شده.
بچه هایی هم که نسل قبل فقط PS3 داشتن کلاً باید بازی رو بخرن :دی حیفه نسخه اولش رو با این تغییرات تجربه نکنن :دی

اومده پس اینی که ما داریم بازی میکنیم چیه؟:d
بازی مشکل داره باگ داره یهو گیر میکنه باید از بازی خارج بشی دوباره بیای داخل.بعد یکی دوبار که این اتفاق بیفته سیوت میپره.برا خودم اتفاق افتاد
Damn
فکر کنم day 1 patch چیزی بدن براش ! این که خیلی بده ×_×

دوستان گرافيك بازي خيلي خيلي فرق كرده ؟ :d
پست هارو خوندما اما ميخوام مطمئن شم :d
Digital Foundry مقایسه کنسولهای نسل قبل و الان رو گذاشته ! از اونجا راحت میتونی ببینی. نورپردازی بازی دست خوشه تغییرات شده ... texture ها بهتر شده بعضی جاها خیلی خیلی زیاد

ریجن 3 بازی اومده 180 تومن.50 تومن ا ریجن 1 کمتره. میخوام بخرمش.فقط دوتا سوال:
1-زبان بازیکه ژاپنی و اینا نیست؟
2-بعدا اگه پچ واسه رفع باگ بازی اومد میتونم با اکانت psn ام که مال امریکا هست دانلود کنم یا نه؟

ریجن 3 بازی اومده 180 تومن.50 تومن ا ریجن 1 کمتره. میخوام بخرمش.فقط دوتا سوال:
1-زبان بازیکه ژاپنی و اینا نیست؟
2-بعدا اگه پچ واسه رفع باگ بازی اومد میتونم با اکانت psn ام که مال امریکا هست دانلود کنم یا نه؟
1-ریجن ارتباطی با زبان بازی نداره و مثل ریجن های دیگست..(فقط زبان نوشته های روی باکس فرق داره)
2-مکشلی نیست و راحت میتونید آپدیت کنید...

دوستان گُلم، چند بار گفته شده. ریجن بازی فقط وقتی اهمیت پیدا میکنه که قصد دانلود DLC داشته باشید. در اون صورت باید ریجن بازی که تهیه کردید، با ریجن اکانتتون یکی باشه.
آپدیت و پچ هم به ریجن بازی و اکانتتون هیچ ارتباطی نداره.

دوستان من روی نسل قبل تجربه نکردم حس نسل جدید رو میده یا نه!؟گرافیک در چه وضعیتی هست!؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
اگه تغییر زیادی نداشت که عرضه نمیکردند بازی Remakeشده مراحل بازی کمی تغییر کرده و چند DLCدرون بازی هست که حدودا 5ساعت گیم پلی داره

- - -ویرایش - - -

دوستان کسی اطلاع داره اپدیت بازی منتشر شده یا نه ؟ شنیده بودم یه مشکلاتی مثل پریدن سیو داشت که قرار بود با اپدیت روز اول درست شه

آپدیت در در تاریخ رسمی انتشار بازی در دسترس قرار میگیره

- - -ویرایش - - -

1-ریجن ارتباطی با زبان بازی نداره و مثل ریجن های دیگست..(فقط زبان نوشته های روی باکس فرق داره)
2-مکشلی نیست و راحت میتونید آپدیت کنید...

بازی Fifa 14ریجن ژاپن کاملا به زبان ژاپنی است

مقایسه ps4 و pc کسی جایی دید لینک بده لطفا....
احتماله زیاد تا 2-3 روز اینده DF میزاره
100% با نسخه Pc ایش فاصله داره. اونطوری که یه تعداد از نقدها اشاره کرده بودن به نسخه اصلی last light هم نمیرسه چه برسه به جدید D:
البته این فرق ظاهرا توی یه سری افکتها بوده ... ظاهرا توی pc افکتهای کلی تر و تمیز تر هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or