Metro: Redux

14235722371_a3d6e50e98_z.jpg
به صورت رسمی اعلام شد که دو عنوان محبوب Metro: Last Light و Metro 2033 قرار است در قالبی به نام Metro: Redux بر روی کنسول های این نسل منتشر شوند.
این اولین باری است که شاهد Metro 2033 بر روی کنسول PlayStation هستیم؛ چرا که در هنگام عرضه، این نسخه فقط بر روی Xbox 360 و PC منتشر شد.
نسخه Last Light نیز Remaster شده و با گرافیک بالاتری عرضه خواهد شد.
هر دو عنوان با رزولوشن 1080p و در حالت 60 فریم بر ثانیه روی PS4 اجرا می‌شوند. تغییراتی از قبیل بیشتر شدن هوش مصنوعی، بهبود یافتن سیستم تیراندازی و بالاتر رفتن گرافیک از مشخصه های بارز این مجموعه است.
از طریق PSN و XBL می‌توان هر یک از عناوین را به ارزش 25 دلار ( هر دو عنوان با هم 50 دلار) دانلود کرد و یا دیسک 50 دلاری بازی شامل هر دو نسخه را خریداری نمود.
Metro: Redux در اواخر تابستان امسال منتشر خواهد شد.

y0xvu3ic99rkb289f2w.jpg

با تشکر از Blood Brothers

Last edited by a moderator:
تاپیک بازی عجیب خلوته . صفحات ۱و۲ و..همه مشتاق بودنا :d
فقط ارمان وفادار موند :dمن خودمم اوایل بازی معرفی شد مشتاق بودم ولی بعد از تلو هوس همه جور بازی کردم جز این . فکر کنم بد موقع اومده.
در واقع بازی بین دو عنوان تلو و دیابلو گیر کرده .
:(
من عاشقه این بازی هستم ! روی pc هم orig دارمشون !
خوشبختانه diablo دیگه خیلی توی pc رفتم و تلو هم رفتم یک بار اما این بازی رو بیشتر میپسندم ! واقعا نسله قبل در کل از top ترین fps هایی بود که بازی کردم !

یکی از تنها fps هایی بود که حسه survival واقعی رو ( البته تو حالت survival ) به ادم میده . واقعا باید روی مده survival رفت تا spartan اش . کلا اون حسه سنگین و خشک دنیای بازی و فرهنگ و اجتماعی که توش ایجاد کردن تکه :)

من بازی دستم رسید یه کلی میام توضیح میدم D:
100% نسخه pc هم میگیرم ! لول

بازی خیلی بهتر شده و گرافیکشم من رو PC بازی نکرده بودم ولی رو این نسخه فوق العادس!انگاریم بعضی مرحله هارو متفاوتش کردن چون مکان ها و اتفاقایی داشت که یادم نمیاد تو نسخه اصلی بود یا من اشتباه میکنم!
فقط بازی چندبار گیر داشت برا من که بار سوم خود به خود اومد بیرون و کل سیوای هر دو نسخم پرید!:|احتمالا یه آپدیتی چیزی باید بدن براش وگرنه رو اعصابه!حتما از سیوتون بک آپ بگیرید.

:(
من عاشقه این بازی هستم ! روی pc هم orig دارمشون !
خوشبختانه diablo دیگه خیلی توی pc رفتم و تلو هم رفتم یک بار اما این بازی رو بیشتر میپسندم ! واقعا نسله قبل در کل از top ترین fps هایی بود که بازی کردم !

یکی از تنها fps هایی بود که حسه survival واقعی رو ( البته تو حالت survival ) به ادم میده . واقعا باید روی مده survival رفت تا spartan اش . کلا اون حسه سنگین و خشک دنیای بازی و فرهنگ و اجتماعی که توش ایجاد کردن تکه :)

من بازی دستم رسید یه کلی میام توضیح میدم D:
100% نسخه pc هم میگیرم ! لول
اونجا که شما هستی یحتمل بهشته:d ;)نسخه x1 هم بگیر همینجوری دور همی داشته باشی...
بازی کردی یه مقایسه بکن چقدر با pc متفاوته چی داره چی نداره....
ممنون

آخرین ویرایش:
من دو تا رو روی PC بازی کردم. این چیزی که من میبینم، نسخه 2033 به مراتب بهتر از نسخه اصلیش شده.
نسخه Last Light از نسخه PC با بالاترین تنظیمات ضعیف تره و یه سری افکتهای خاص مثل دود و غبار و یه سری شکستای نور داخلش نیست.
البته در کل خیلی خوبه و با توجه به این که 60 فریم هم هست به شدت خریدش توصیه میشه.

اونجا که شما هستی یحتمل بهشته:d ;)نسخه x1 هم بگیر همینجوری دور همی داشته باشی...
بازی کردی یه مقایسه بکن چقدر با pc متفاوته چی داره چی نداره....
ممنون
لول عمرا

ظاهرا اونطوري كه نقدها گفتن يه سري افكتهاي بازي به تر و تميزي نسخه pc نيست
اما از بقيه نظرها فكر كنم يكسان باشه

بازی خیلی بهتر شده و گرافیکشم من رو PC بازی نکرده بودم ولی رو این نسخه فوق العادس!انگاریم بعضی مرحله هارو متفاوتش کردن چون مکان ها و اتفاقایی داشت که یادم نمیاد تو نسخه اصلی بود یا من اشتباه میکنم!
فقط بازی چندبار گیر داشت برا من که بار سوم خود به خود اومد بیرون و کل سیوای هر دو نسخم پرید!:|احتمالا یه آپدیتی چیزی باید بدن براش وگرنه رو اعصابه!حتما از سیوتون بک آپ بگیرید.
اره بعضي مناطق بهشون قسمتهاي تازه اضافه شده يا مثلا اتفاقاته جديد هم اضافه شده . ،كلا سعي كردن 2033 رو به كيفيته last light برسونن . همچنين ai بازي ديگه الكي الكي حساسيت بيش از حد نداري ( نسخه 2033 البته ) . كلا user interface هم مثل last light ساختن

کسی میدونه 2 تا بازی روهم کلا چند ساعت گیم پلی دارن ؟
اینقدر زورم میگیره زود تموم میشه بازیها . هرچی بازی تو تابستون میاد زود تموم میشه بعد بازیهایی که توی زمستون و فصل پربار بازی ها میان یه 50 ساعتی گیم پلی دارن :|

کسی میدونه 2 تا بازی روهم کلا چند ساعت گیم پلی دارن ؟
اینقدر زورم میگیره زود تموم میشه بازیها . هرچی بازی تو تابستون میاد زود تموم میشه بعد بازیهایی که توی زمستون و فصل پربار بازی ها میان یه 50 ساعتی گیم پلی دارن :|
Metro 2033 حدودا 10 ساعت . به صورت max با همه collectible اینجور چیزا شاید 12-13 ساعت ..
Metro Last Light هم همین حوالی . حدودا 13 ساعت ...
البته درجه سختی میتونه خیلی تاثیر داشته باش! روی درجه سختی بالا و survival ممکنه بازی طولانیتر بشه
حدودا 5 ساعت هم dlc ها دارن
یه dlc هست که حالت challange داره . کلا توی Map میری که تا میتونی دووم بیاری در مقابله wave های دشمنان ... سرگرم کنندس
شاید بشه گفت کلا package بازی روی هم 30-35 ساعت رو داشته باشه ×_×

Metro 2033 حدودا 10 ساعت . به صورت max با همه collectible اینجور چیزا شاید 12-13 ساعت ..
Metro Last Light هم همین حوالی . حدودا 13 ساعت ...
البته درجه سختی میتونه خیلی تاثیر داشته باش! روی درجه سختی بالا و survival ممکنه بازی طولانیتر بشه
حدودا 5 ساعت هم dlc ها دارن
یه dlc هست که حالت challange داره . کلا توی Map میری که تا میتونی دووم بیاری در مقابله wave های دشمنان ... سرگرم کنندس
شاید بشه گفت کلا package بازی روی هم 30-35 ساعت رو داشته باشه ×_×

خدارو شکر . پس تا DESTINY سرگرمیم اگه خدا بخواد :X

دوستان من روی نسل قبل تجربه نکردم حس نسل جدید رو میده یا نه!؟گرافیک در چه وضعیتی هست!؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

بازی فوقالعاده است.مخصوصا 60 فرم شدن بازی که اصلا هیچ افتی نداره و فیکس شده
گرافیک بازی هم خیلی بهتر شده.هرچند نسل قبل هم گرافیک خوبی داشت ولی الان دیگه عالی شده
بازی کردنش به شدت توصیه میشه !

دوستان من روی نسل قبل تجربه نکردم حس نسل جدید رو میده یا نه!؟گرافیک در چه وضعیتی هست!؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
چشم بسته بخر D: یعنی چی تجربه نکردی ؟ :d
ببین به نظره من یکی از بهترین fps های نسل قبل هست. دلیلش اینکه مثل بقیه بازیا نیست که مثل شخصیت اصلی انوع اقسام قدرت داشته باشه و یا اینکه یه shooter خطیه کلیشه ای باشه . بازی کلا یک اتمسفر سنگین و تاریک داره و سیستم بازی هم survival هست. باید روی مده survival و درجه سختی بالا بازی کنی تا حسه اصلی بازی رو ببینی. چون باید همه جا رو برای loot و مهمات محدود بگردی. و با دقت از مهمات استفاده کنی و بدونی کجا رو حمله کنی و کجا رو stealth بری !
البته بازی یه مده Spartan هم داره که انقدر بهت مهمات میده که بتونی بازی رو حالت shooter بری. اما shooter بازی هم کلا یه تیپه سنگینی داره و بیشتر حالت tactical میده .
گرافیک بازی هم دز نسل قبل عالی بود و هم الان ! نگران گرافیک نباش !

دوستان کسی اطلاع داره اپدیت بازی منتشر شده یا نه ؟ شنیده بودم یه مشکلاتی مثل پریدن سیو داشت که قرار بود با اپدیت روز اول درست شه
هنوز بازی منتشر نشده از کجا میدونی بازی مشکل داره ×_× ؟

نوشته شده توسط Tri3409846:
چشم بسته بخر D: یعنی چی تجربه نکردی ؟ :d
ببین به نظره من یکی از بهترین fps های نسل قبل هست. دلیلش اینکه مثل بقیه بازیا نیست که مثل شخصیت اصلی انوع اقسام قدرت داشته باشه و یا اینکه یه shooter خطیه کلیشه ای باشه . بازی کلا یک اتمسفر سنگین و تاریک داره و سیستم بازی هم survival هست. باید روی مده survival و درجه سختی بالا بازی کنی تا حسه اصلی بازی رو ببینی. چون باید همه جا رو برای loot و مهمات محدود بگردی. و با دقت از مهمات استفاده کنی و بدونی کجا رو حمله کنی و کجا رو stealth بری !
البته بازی یه مده Spartan هم داره که انقدر بهت مهمات میده که بتونی بازی رو حالت shooter بری. اما shooter بازی هم کلا یه تیپه سنگینی داره و بیشتر حالت tactical میده .
گرافیک بازی هم دز نسل قبل عالی بود و هم الان ! نگران گرافیک نباش !

هنوز بازی منتشر نشده از کجا میدونی بازی مشکل داره ×_× ؟
03266659102559106693.jpg
قضیه بازی ارجینال تو ایرانم مثل کپی هست هنوز چند روز مونده طرف بازی داره ,الان بازی اینجا موجوده تو ایران.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or