Metro: Last Light | PC | [پست اول خوانده شود]

Metrolastlight.jpg

مطمئنا می توان Metro Last Light را یکی از بهترین و نوآورانه ترین شوتر های سال 2010 دانست که به خصوص بر روی پلتفورم PC با استقبال مناسبی مواجه شد ولی برخی مشکلات موجود در گیم پلی بازی مانع از آن شد تا علی رغم فوق العاده بودن از لحاظ فنی ( به نوعی اولین عنوانی که قابلیت های Dx 11 را نمایش داد) تبدیل به یک شوتر بی نقص شود.
اما حالا ظاهرا THQ آماده است تا به بها دادن بیشتر به این Ip و شرکت سازنده این عنوان را تبدیل به یکی از قطب های ژانر شوتر تبدیل کند .بازي با موتور اختصاصي و ارتقا يافته 4A ساخته ميشود .اكشن بازي هنوز حفظ شده است .ترس در بازي هنوز وجود دارد مخلوطي از ترس DS و اكشن Stalker

Metro Last Light هنوز تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد اما احتمال میرود اوایل سال 2013 عرضه شود .
Metro: Last Light
قرار است وقایع 20 سال آینده را بازگو کند، زمانی که تمام روسیه به علت بمب ها و عوامل شیمیایی ویران شده است، و زیرزمین های این شهر اکنون به نوعی ایالت های روسیه را تشکیل می دهند. درگیری و جنگ های داخلی بین ساکنین این مترو ها و زیرزمین ها به مشکلات هسته ای روسیه افزوده است. شخصیت اصلی بازی یعنی "آرتیوم" موظف است که به این مشکلات خاتمه دهد، اما در این بین با چند گروه دیگر مانند"نازی های جدید"و"خرابکاران" نیز باید دست و پنجه نرم کند.

هسته ی اصلی داستانی Last Light را همین چند خط تشکیل می دهد و با اینکه چندان داستانی غنی و ابتکارانه ای نیست اما باید ببینیم که نوع روایت آن چگونه خواهد بود و با چیزی که در قسمت اول دیدیم، مطمئنن 4A Games به همراه نویسندگانش در این زمینه خوب کار خواهند کرد.
با این که قبلا بحث دنباله ی بازی با نام 2034 به میان آمده بود و همه داستان نسخه ی دوم بازی را بر مبنای کمیک نوشته شده توسط Dmitry Glukhovsky می دانستند، اما اینگونه نشد و 4A Games اعلام کرد که Last Light دارای داستانی جداگانه نسبت به کمیک 2034 می باشد.
Last Light عنوانی است که با توجه به اینکه سبک "تیراندازی اول شخص" دارد اما سبک"وحشت" را نیز یدک می کشد. محور Metro یک دنیای آخرالزمانی ـست که باید بیشتر اوغات خود را در میان تونل های سرد و تاریک سپری کنید و در این اماکن به کشتن دیوانه ها، خرابکاران و حتی موجودات عجیب الخلقه بپردازید. ما در نسخه ی قبلی شاهد بخش "چند نفره" نبودیم اما حالا با این که قول داده اند به زیبایی هر چه تمامتر برای بخش تکنفره وقت بگذارند ولی یک بخش "چند نفره" هم برای بازی کننده ها و دوستداران بازی های چند نفره در نظر بگیرند. نکته ی دیگر که بسیار نیز صدا کرد این بود که بازی قرار است به غیر از کنسول Xbox و PC، برای PS3

تاپيك تصاوير بازي

Developer : 4A Games
Publisher : THQ
Genre : Sci-fi FPS
Release Date : 14 May 2013

Metro: Last Light system requirements (minimum)

• CPU: 2.0 GHz dual core CPU, Intel Core 2 Duo or AMD Phenom X2
  • RAM: 1GB of system memory
  • Graphics: DirectX 9 compatible card with 512 MB RAM. Nvidia 200-series or AMD Radeon 3000 series cards.
  • Operating system: Windows XP SP2
  • DirectX compatible audio card
  • 7.5 GB of hard disk space
Metro: Last Light system requirements (recommended)

• CPU: 2.6 GHz quad core Intel or AMD processor, Intel Core i5, AMD Phenom X4
  • RAM: 2GB
  • Graphics: DirectX 10 or 11 compatible card with 1GB of video memory, Nvidia 400-series or AMD 5000-series.
  • Operating system: Windows 7
  • DirectX compatible audio card
  • 7.5 GB of hard disk space
230_fit477x477.1339527610.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
در مورد دوستانی که میخوان بازی رو تست کنم بگم که بیشترین نقطه قوت این بازی ارتباطیه که با بازی برقرار میکنید و داستان اون. و یه سری سیستم ها مثل سیستم خرید و تجهیز اسلحه.
این بازی این شکلی نیست که یه شوتر قوی مثل codیا همچین چیزی باشه حتی وقتی شلیک میکنید فوق العاده ازار دهندست.
هوش مصنوعی هم در حد صفر هستش.
ولی با این حال ارتباطی که برقرار میکنید خیلی لذت بخشه

در مورد دوستانی که میخوان بازی رو تست کنم بگم که بیشترین نقطه قوت این بازی ارتباطیه که با بازی برقرار میکنید و داستان اون. و یه سری سیستم ها مثل سیستم خرید و تجهیز اسلحه.
این بازی این شکلی نیست که یه شوتر قوی مثل codیا همچین چیزی باشه حتی وقتی شلیک میکنید فوق العاده ازار دهندست.
هوش مصنوعی هم در حد صفر هستش.
ولی با این حال ارتباطی که برقرار میکنید خیلی لذت بخشه

میشه نوع ارتباط بگید.. ارتباط خاصی هست؟

کمک کنین
سلام اونجایی که برا اولین بار اون یارو ماشین ریلیه رو میره تا یکم میرم جلو و اون قطار جلوش رو حل میدم بعدش به یه جایی که ریل 2 طرفه میشه میرسم که یطرفشم دیوار چوبی داره و لوکوموتیو جلوم هم میخوره به دیوار اون یکی ریل حالا اینجا قطب نما اون تعویض کن ریل ها رو نشون میده اما میرم نزدیکش اصلا عملی روش انجام نمیده (E) نمیاره و خلاصه راهنمایی کنین اونجا باید چه کار کنم ؟

کمک کنین
سلام اونجایی که برا اولین بار اون یارو ماشین ریلیه رو میره تا یکم میرم جلو و اون قطار جلوش رو حل میدم بعدش به یه جایی که ریل 2 طرفه میشه میرسم که یطرفشم دیوار چوبی داره و لوکوموتیو جلوم هم میخوره به دیوار اون یکی ریل حالا اینجا قطب نما اون تعویض کن ریل ها رو نشون میده اما میرم نزدیکش اصلا عملی روش انجام نمیده (E) نمیاره و خلاصه راهنمایی کنین اونجا باید چه کار کنم ؟

سلام

باید با ماشین برید سره همون دستگاه تعویض ریل باستید و بعد پیاده بشید و E را بزنید. اگه با ماشین از اون دستگاه رد بشید دیگه نمیتونید ریل را جابه جا کنید.

کمک کنین
باید بری پشت اون دستگاه اصلی که ریل رو عوض میکنه E رو بزنی!
یک سیمی به همون ریله وصله که به اون دستگاه کنارش وصل میشه برو پشت دستگاه بعد E رو بزن تا عوض کنه!
اگه هم عوض نکنه دیگه لابد باگ دار شده!

بعدشم که عوض کردی باید با سرعت بزنی به دیوار جلویی تا بشکنه

دوستانی که در مرحله ریل مشکل دارن

توجه کنید قبل از اینکه مسیر ریل عوض کنید باید حتما واگن بکشید عقب بعد مسیرو عوض کنید

مگرنه اگه واگن از تقاطع رد شده باشه دگمه E برای حرکت اهرم نمایان نمیشه

موفق باشید

من با یه رم 4 گیگ باس1600 یه cpu fx6100 و یه کارت گرافیک gtx 550 ti بازی رو به صورت فول اچ دی و رو گزینه very high با فریمریت مناسب دارم بازی میکنم.جوری میگفتن سیستم فضایی تو دلمونو خالی کردن.

من با یه رم 4 گیگ باس1600 یه cpu fx6100 و یه کارت گرافیک gtx 550 ti بازی رو به صورت فول اچ دی و رو گزینه very high با فریمریت مناسب دارم بازی میکنم.جوری میگفتن سیستم فضایی تو دلمونو خالی کردن.
تسلیشن و بقیه چیز هارو OFF کن رو Very High خالی بازی کن xD . من با i5 2500K و یه 670 و 8 گیگ رم روی Very High + Tessellation و SSAA OFF زیر 60 فریم میگیرم . سیستم شما از خارج اومده این مدلی هست ؟ :d

پ.ن : دیشب دیگه چیزی نمونده بود بازی رو تموم یه خارجی تو Xfire نمیدونم از کجا پیداش شد آخر بازی رو اسپویل کرد و رفت :(( .

درود

یسری از دوستان انتی pc سریع عنوان کردن فریم بد میگیره ازین حرفا که توهمی بیش نبود

اون تایتان هم میبینید 30 فریم گرفته تنظیمات تا خرخره بردن بالا .مگرنه مثل باقوا با 480gtx فریم میتونید بگیرید .

اگه x4 قرار بدید فشار زیادی به سیستم وارد میشه اما من الان very high با تسلیشن فعال 1080p با یک فروند 680gtx هیچ مشکلی ندارم 35 الی 60 فریم متغیر عالی مثل هلو اجرا میشه

اما نقایص بازی

دشمنها خصوصا ادمها حسابی 6 میزنن گاگولن هوش مصنوعی جالبی نداره

برخی مواقع تو زیر بارون یه قسمت داره بارون میباره یه قسمت دیگه نه . اما از نظر تنظیمات گرافیکی نسبت به فشاری که رو سیستم وارد میکنه عمرا به پای crysis3 برسه
کیفیت تکسچرها در حد لالیگاس عالی کار کردن.
لودینگ بازی بینظیره سه صوت لود میشه .

داستان بازی هم خوبه

درکل نظر من بود

- - -ویرایش - - -

درود

یسری از دوستان انتی pc سریع عنوان کردن فریم بد میگیره ازین حرفا که توهمی بیش نبود

اون تایتان هم میبینید 30 فریم گرفته تنظیمات تا خرخره بردن بالا .مگرنه مثل باقوا با 480gtx فریم میتونید بگیرید .

اگه x4 قرار بدید فشار زیادی به سیستم وارد میشه اما من الان very high با تسلیشن فعال 1080p با یک فروند 680gtx هیچ مشکلی ندارم 35 الی 60 فریم متغیر عالی مثل هلو اجرا میشه

اما نقایص بازی

دشمنها خصوصا ادمها حسابی 6 میزنن گاگولن هوش مصنوعی جالبی نداره

برخی مواقع تو زیر بارون یه قسمت داره بارون میباره یه قسمت دیگه نه . اما از نظر تنظیمات گرافیکی نسبت به فشاری که رو سیستم وارد میکنه عمرا به پای crysis3 برسه
کیفیت تکسچرها در حد لالیگاس عالی کار کردن.
لودینگ بازی بینظیره سه صوت لود میشه .

داستان بازی هم خوبه

درکل نظر من بود

واو عجب بازی شده!

عین چی خشاب کم آوردم! این موجوداتم بیخیال نمیشدن:دی بشدت سخت شده بود!
از آخر رسیدم به این باس گندشون اینقدر به در و دیوار زدمش و کلی تیر روش خالی کردم بعد 2 دونه تیر شاتگان برام مونده بود گفتم اوه 100 درصد مردم:دی توکل بر خدا بزار همین دوتا رو بزنم بهش دقیق آخری رو روش خالی کردم مرد:دی
عجب چیزی بود! واقعا عالی ساخته شده بازیش!

البته من با مراحل کشتن سربازا خیلی بیشتر حال میکنم! کلا اهل ترس و اینا نیستم:دی
گیم پلی بازی بشدت اعتیاد آوره:دی کلی با خودم کلنجار رفتم تا تونستم از بازی بیام بیرون:دی:دی:دی

تسلیشن و بقیه چیز هارو OFF کن رو Very High خالی بازی کن xD . من با i5 2500K و یه 670 و 8 گیگ رم روی Very High + Tessellation و SSAA OFF زیر 60 فریم میگیرم . سیستم شما از خارج اومده این مدلی هست ؟ :d

پ.ن : دیشب دیگه چیزی نمونده بود بازی رو تموم یه خارجی تو Xfire نمیدونم از کجا پیداش شد آخر بازی رو اسپویل کرد و رفت :(( .
من تسلیش و ssaa رو off زدم.ولی تکستر *****ینگم رو 16x و بازی رو هم رو very high زدم

Tex Fil تا جایی که من هی تست کردم چیزی از فریم کم نکرد . روی Very High هم زحمت کشیدی بدون Tessellation و SSAA رفتی :d . به من 120 تا میده اینطوری خُ .
کلا من میترسیدم با این سیستم نتونم بازیش کنم ولی معلوم شد اینطوریام نیستشش...:d

من یه جا گیر کردم فکر کنم باگه یه سری دست هست داخل یه غار این همراه می گه ازارشون نده اما به محض اینکه کنترل رو به دست می گیرم می میره اینجا
57587948993506970113.jpg
[/URL][/IMG]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or