Metro: Last Light | PC | [پست اول خوانده شود]

Metrolastlight.jpg

مطمئنا می توان Metro Last Light را یکی از بهترین و نوآورانه ترین شوتر های سال 2010 دانست که به خصوص بر روی پلتفورم PC با استقبال مناسبی مواجه شد ولی برخی مشکلات موجود در گیم پلی بازی مانع از آن شد تا علی رغم فوق العاده بودن از لحاظ فنی ( به نوعی اولین عنوانی که قابلیت های Dx 11 را نمایش داد) تبدیل به یک شوتر بی نقص شود.
اما حالا ظاهرا THQ آماده است تا به بها دادن بیشتر به این Ip و شرکت سازنده این عنوان را تبدیل به یکی از قطب های ژانر شوتر تبدیل کند .بازي با موتور اختصاصي و ارتقا يافته 4A ساخته ميشود .اكشن بازي هنوز حفظ شده است .ترس در بازي هنوز وجود دارد مخلوطي از ترس DS و اكشن Stalker

Metro Last Light هنوز تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد اما احتمال میرود اوایل سال 2013 عرضه شود .
Metro: Last Light
قرار است وقایع 20 سال آینده را بازگو کند، زمانی که تمام روسیه به علت بمب ها و عوامل شیمیایی ویران شده است، و زیرزمین های این شهر اکنون به نوعی ایالت های روسیه را تشکیل می دهند. درگیری و جنگ های داخلی بین ساکنین این مترو ها و زیرزمین ها به مشکلات هسته ای روسیه افزوده است. شخصیت اصلی بازی یعنی "آرتیوم" موظف است که به این مشکلات خاتمه دهد، اما در این بین با چند گروه دیگر مانند"نازی های جدید"و"خرابکاران" نیز باید دست و پنجه نرم کند.

هسته ی اصلی داستانی Last Light را همین چند خط تشکیل می دهد و با اینکه چندان داستانی غنی و ابتکارانه ای نیست اما باید ببینیم که نوع روایت آن چگونه خواهد بود و با چیزی که در قسمت اول دیدیم، مطمئنن 4A Games به همراه نویسندگانش در این زمینه خوب کار خواهند کرد.
با این که قبلا بحث دنباله ی بازی با نام 2034 به میان آمده بود و همه داستان نسخه ی دوم بازی را بر مبنای کمیک نوشته شده توسط Dmitry Glukhovsky می دانستند، اما اینگونه نشد و 4A Games اعلام کرد که Last Light دارای داستانی جداگانه نسبت به کمیک 2034 می باشد.
Last Light عنوانی است که با توجه به اینکه سبک "تیراندازی اول شخص" دارد اما سبک"وحشت" را نیز یدک می کشد. محور Metro یک دنیای آخرالزمانی ـست که باید بیشتر اوغات خود را در میان تونل های سرد و تاریک سپری کنید و در این اماکن به کشتن دیوانه ها، خرابکاران و حتی موجودات عجیب الخلقه بپردازید. ما در نسخه ی قبلی شاهد بخش "چند نفره" نبودیم اما حالا با این که قول داده اند به زیبایی هر چه تمامتر برای بخش تکنفره وقت بگذارند ولی یک بخش "چند نفره" هم برای بازی کننده ها و دوستداران بازی های چند نفره در نظر بگیرند. نکته ی دیگر که بسیار نیز صدا کرد این بود که بازی قرار است به غیر از کنسول Xbox و PC، برای PS3

تاپيك تصاوير بازي

Developer : 4A Games
Publisher : THQ
Genre : Sci-fi FPS
Release Date : 14 May 2013

Metro: Last Light system requirements (minimum)

• CPU: 2.0 GHz dual core CPU, Intel Core 2 Duo or AMD Phenom X2
  • RAM: 1GB of system memory
  • Graphics: DirectX 9 compatible card with 512 MB RAM. Nvidia 200-series or AMD Radeon 3000 series cards.
  • Operating system: Windows XP SP2
  • DirectX compatible audio card
  • 7.5 GB of hard disk space
Metro: Last Light system requirements (recommended)

• CPU: 2.6 GHz quad core Intel or AMD processor, Intel Core i5, AMD Phenom X4
  • RAM: 2GB
  • Graphics: DirectX 10 or 11 compatible card with 1GB of video memory, Nvidia 400-series or AMD 5000-series.
  • Operating system: Windows 7
  • DirectX compatible audio card
  • 7.5 GB of hard disk space
230_fit477x477.1339527610.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
آقاپایان خوب رو اصلا نمیشه با حالت رنجر دید ! آخه انقدر سخته که پوست آدم کنده میشه . اصلا نمیشه روی bridge کسی رو نکشت !! یا به اون موجوده شلیک نکرد . یا توی اون تونلا اگر بخوای همه گروگانها رو نجات داد همه گلوله هات مصرف میشه .
برای حالت خوب فقط باید روی همون نرمال رفت .
من الان بار رنجر 5 ساعت بازی کردم تازه شده به انداهز 2 ساعت نرمال . تازه اونم اول بازی که آسونه .

بازی توی حالت رنجر اونقدر ها هم که فکر میکنید سخت نیست. من الان توی حالت رنجر دارم تمام اون کارها رو رفتم.
1. توی مرحله bridge کسی رو نکشتم، باید مخفیانه بری. از توی سایه ها حرکت کن.(هوش مصنوعی خیلی پایینه:d)
2. به اون موجوده (غول پرنده) هم میتونی شلیک نکنی. کافیه از طریق خرپشته که روی پشت بوم هست بری پایین.
3. برای نجات گروگانها هم نیازی نیست ده تا گلوله به هر کسی بزنی، من راحت همه رو کشتم. حالا یا با چاقو یا هدشات
4. همون اوایل بازی نیازی نیست به عقرب ها شلیک کنید. همزمان هم چراغ قوه و هم فندک رو روشن کنید.(وقتی اسلحه دستتونه کافیه یه بار M رو بزنید.) بعد با نور دنبال عقربها برید. بعد از چند ثانیه میفتن رو زمین. سریع برید سراغشون و دکمه V رو بزنید. به طور سینماتیک میکششون

آره موافقم . فکر کنم جاهایی که یه کاره پسندیده انجام میدی یه لحظه صفحه یه کوچولو تغییر رنگ میده و یه ذره هم صحنه آهسته میشه .

بله، وقتی کار خوبی انجام بدین، یه لحظه نور سفیدی میبینید. اگه هم کار بدی انجام بدین یه لحظه نور زردی میبینید.البته نور زرد شامل ندادن پول به گداها، یا خرس عروسکی و ... نمیشه. فقط کشتن آدمایی که نباید بکشین.

آقا اینجا باید چیکار کنم؟؟

از یک دری رفتم تو بعدش تا منو دیدن گازو ول کردن! منم همشونو کشتم!
الان کلی اون دور ورو گشتم هیچ جایی واسه فرار نیست! دری که ازش اومدم هم بستس!
اتاق هم پر از گازه وقتم ندارم!!! کجا برم؟؟
یک دسته اون بالا جای اون دستگاها بود کشیدمش نفهمیدم چه اتفاقی افتاد!!
یکی کمک کنه

یکی کمک کنه

شما هر وقت همچین جایی گیر میکنید کلید M رو نگه دارید و فلش رو دنبال کنید!

دوستان ارزش بازی کردنو داره؟
اگه ممکنه چندتا اسکرین شات بزارید ببینم چجوریاس
ممنون

What The Duck :| ببین حتما بازی کن، کارتت چه خوبه چه بده بازی کن، واقعا یک بازی خیلی زیبا هست
شک نکن هم ارزش 5 گیگ دانلود کردن و 7 8 تومن پول دادن رو داره و هم وقت گذاشتن پاش

من 2033 رو بازی نکرده بودم

دوستان ارزش بازی کردنو داره؟
اگه ممکنه چندتا اسکرین شات بزارید ببینم چجوریاس
ممنون

من جزو سختگیر ترین افراد در انتخاب بازیم.از سبک وحشتناک زیاد لذت نمی برم ، رمان این بازی رو مطالعه نکردم و بازی قبلی رو هم بازی نکردم.قصد بازی کردن این اثر رو هم نداشتم.
اما این بازی شاهکاره
اتمسفرش فوق العاده گیراست.رفتار مردم، وقایع همه چیز طبیعی و فوق العاده کار شده.
توصیه می کنم این معرفی از Vg247 رو مطالعه کنید.هیچ چیزی رو اسپویل نکرده اما قطعا شما رو به بازی کردن این اثر ترغیب میکنه
Metro: Last Light doesn’t treat you like a moron | VG247

یکی کمک کنه

باید از نردبان بری بالا . اونجا تو دم و دستگاه یه اهرم هست بزنش تا فن رو خاموش کنه
بعد میری سمت چپ جلو و از داخل فن خارج میشی به اتاق بعدی

به سلامتی برای بار دوم هم با حالت رنجر تمومش کردیم. کارهای خوب هم کردیم و آخرش اون Drak One هم باهامون اومد. اگه وقت کردم. تک تک مرحله هاش که باید کار خوب انجام بدین رو میزارم براتون.

یه سوالی داشتم. اون موشک هاس هسته ای که تو جریان 2033 شلیک شده بود کاره کیا بوده؟کل دنیا نابود شد؟ فقط روسیه باقی موند؟ این موجودات هم کار جهش همون موشک هاست؟

یکی از بهترین بازی های این سال بود.
خیلی حال کردم بش و کاملا ارزششو داشت.

دوستان عکس رو به صورت بند انگشتی قرار بدید.
در حال حاضر هم برای مقایسه‌ی نسخه‌ی کنسولی و PC میتونید از بخش مقایسه بازی ها استفاده کنید و برای اطلاع رسانی در این تاپیک فقط یک لینک از تاپیکتون قرار بدید.

اول اینکه در طی بازی باید اعمال خوبی از خودت به جا بذاری ازجمله جون سرباز هایی که تسلیم میشن رو ببخشی و زنان و کودکان رو نجات بدی. همینطور باید در محیط بازی کاوش کنی و همچنین گفت و گو های NPC ها رو استراق سمع کنی.
چه جور گفت و گویNpcهارو استراق سمع کنم؟ اصلا چی هست جریان؟:دی

بعده یه عمر یه بازی پیدا شد که بم چسبید :x چقدر مراحل مخفی کاریش عالین، انگار سم فیشره :d مراحل اکشنش هم عالین، کلا یادآور خاطرات عالی STALKER هستش با اینکه به پای استاکر نمیرسه ولی بازم خیلی خوبه.

نمیدونم چرا تو پایین ترین تنظیمات (به جز رزولوشن) بازی برام فرق چندانی با بالاترین تنظیماتش نداره !؟ نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم :-?

دوستان اواخر بازی که RED ها حمله میکنن و یه تانک میاد!این میلر هی میگه برو به سمت پلتفرم دوم!چجوری باید به اونجا برسم؟

جلوی روت یه جعبه مانند هست که روش یه اهرم مانندی هست(مثل فیور)باید بری به اون دست بزنی بعد هم که......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or