Metro: Last Light | PC | [پست اول خوانده شود]

Metrolastlight.jpg

مطمئنا می توان Metro Last Light را یکی از بهترین و نوآورانه ترین شوتر های سال 2010 دانست که به خصوص بر روی پلتفورم PC با استقبال مناسبی مواجه شد ولی برخی مشکلات موجود در گیم پلی بازی مانع از آن شد تا علی رغم فوق العاده بودن از لحاظ فنی ( به نوعی اولین عنوانی که قابلیت های Dx 11 را نمایش داد) تبدیل به یک شوتر بی نقص شود.
اما حالا ظاهرا THQ آماده است تا به بها دادن بیشتر به این Ip و شرکت سازنده این عنوان را تبدیل به یکی از قطب های ژانر شوتر تبدیل کند .بازي با موتور اختصاصي و ارتقا يافته 4A ساخته ميشود .اكشن بازي هنوز حفظ شده است .ترس در بازي هنوز وجود دارد مخلوطي از ترس DS و اكشن Stalker

Metro Last Light هنوز تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد اما احتمال میرود اوایل سال 2013 عرضه شود .
Metro: Last Light
قرار است وقایع 20 سال آینده را بازگو کند، زمانی که تمام روسیه به علت بمب ها و عوامل شیمیایی ویران شده است، و زیرزمین های این شهر اکنون به نوعی ایالت های روسیه را تشکیل می دهند. درگیری و جنگ های داخلی بین ساکنین این مترو ها و زیرزمین ها به مشکلات هسته ای روسیه افزوده است. شخصیت اصلی بازی یعنی "آرتیوم" موظف است که به این مشکلات خاتمه دهد، اما در این بین با چند گروه دیگر مانند"نازی های جدید"و"خرابکاران" نیز باید دست و پنجه نرم کند.

هسته ی اصلی داستانی Last Light را همین چند خط تشکیل می دهد و با اینکه چندان داستانی غنی و ابتکارانه ای نیست اما باید ببینیم که نوع روایت آن چگونه خواهد بود و با چیزی که در قسمت اول دیدیم، مطمئنن 4A Games به همراه نویسندگانش در این زمینه خوب کار خواهند کرد.
با این که قبلا بحث دنباله ی بازی با نام 2034 به میان آمده بود و همه داستان نسخه ی دوم بازی را بر مبنای کمیک نوشته شده توسط Dmitry Glukhovsky می دانستند، اما اینگونه نشد و 4A Games اعلام کرد که Last Light دارای داستانی جداگانه نسبت به کمیک 2034 می باشد.
Last Light عنوانی است که با توجه به اینکه سبک "تیراندازی اول شخص" دارد اما سبک"وحشت" را نیز یدک می کشد. محور Metro یک دنیای آخرالزمانی ـست که باید بیشتر اوغات خود را در میان تونل های سرد و تاریک سپری کنید و در این اماکن به کشتن دیوانه ها، خرابکاران و حتی موجودات عجیب الخلقه بپردازید. ما در نسخه ی قبلی شاهد بخش "چند نفره" نبودیم اما حالا با این که قول داده اند به زیبایی هر چه تمامتر برای بخش تکنفره وقت بگذارند ولی یک بخش "چند نفره" هم برای بازی کننده ها و دوستداران بازی های چند نفره در نظر بگیرند. نکته ی دیگر که بسیار نیز صدا کرد این بود که بازی قرار است به غیر از کنسول Xbox و PC، برای PS3

تاپيك تصاوير بازي

Developer : 4A Games
Publisher : THQ
Genre : Sci-fi FPS
Release Date : 14 May 2013

Metro: Last Light system requirements (minimum)

• CPU: 2.0 GHz dual core CPU, Intel Core 2 Duo or AMD Phenom X2
  • RAM: 1GB of system memory
  • Graphics: DirectX 9 compatible card with 512 MB RAM. Nvidia 200-series or AMD Radeon 3000 series cards.
  • Operating system: Windows XP SP2
  • DirectX compatible audio card
  • 7.5 GB of hard disk space
Metro: Last Light system requirements (recommended)

• CPU: 2.6 GHz quad core Intel or AMD processor, Intel Core i5, AMD Phenom X4
  • RAM: 2GB
  • Graphics: DirectX 10 or 11 compatible card with 1GB of video memory, Nvidia 400-series or AMD 5000-series.
  • Operating system: Windows 7
  • DirectX compatible audio card
  • 7.5 GB of hard disk space
230_fit477x477.1339527610.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
همه ی مراحل یه طرف مرحله ی اخر یه طرف لعنتی ها چی ساختن مرحله ی اخر ادم رو به شدت یاد teck demo unreal 4 می انداختن حتی بهترم کار شده بود در کل افرین به سازنده های بازی با این بازی ای زیباشون که از هر لحاظی نسبت به نسخه ی قبلی پیشرفت کرده از نظر من این بازی یه بازی کاملا نسل بعدی بود

من فقط زود دعا ميكردم كه بازيش تموم شه،اصلا بازيش به دلم ننشست! گرافيكش صدا گذاري،هيچكدوم،محيط بي روح ،اصلا اونيكه توي عكسا ديدم نبود،اصلا بازيش بهم نچسبيد،همش يكي باهات راه ميرفت و يكسره حرف ميزد!مراحلشم خداروشكر زياد نبود

من فقط زود دعا ميكردم كه بازيش تموم شه،اصلا بازيش به دلم ننشست! گرافيكش صدا گذاري،هيچكدوم،محيط بي روح ،اصلا اونيكه توي عكسا ديدم نبود،اصلا بازيش بهم نچسبيد،همش يكي باهات راه ميرفت و يكسره حرف ميزد!مراحلشم خداروشكر زياد نبود

.......

همه ی مراحل یه طرف مرحله ی اخر یه طرف لعنتی ها چی ساختن مرحله ی اخر ادم رو به شدت یاد teck demo unreal 4 می انداختن حتی بهترم کار شده بود در کل افرین به سازنده های بازی با این بازی ای زیباشون که از هر لحاظی نسبت به نسخه ی قبلی پیشرفت کرده از نظر من این بازی یه بازی کاملا نسل بعدی بود
بله واقعا بازی خیلی شاخی بود.
به خصوص هوش مصنوعیش که از مغز انیشتن بهتر کار میکرد.
گیم پلی که فوق العاده بود به خصوص وقتی شلیک میکردی و میخواستی دو تا چاقو هم بندازی کهfpsمنفجر میشد.(گیم پلی اش قدmw1نبود نسل بعد چیه مرد مومن؟)
فیزیک بازی به خصوص تو انفجارو بارون که مثل زندگی واقعی بود......
و باید گقت که بازی واقعا بازی نسل بعد بود:|:|:|

چرا چشامونو بستیم الکی تعریف میکنیم؟

بازی رو چهارشنبه شب ساعت 11:34 دقیقه تموم کردم :x

یکی از عنوان های بسیار زیبا برای من به حساب میاد...زمان گیم پلی هم کاملا مناسب بود. داستان خوبی داشت. پایان متوسط و از همه مهم تر گیم پلی درگیر کننده و عالی :x
گرافیک هم گرچه من Crysis 3 رو برتر میدونم و از شماره ی 2 ( + DX11 )اون رو نسل بعدی میدونستم، ولی گرافیک این هم فوق العاده بود.

گیم پلی که فوق العاده بود به خصوص وقتی شلیک میکردی و میخواستی دو تا چاقو هم بندازی کهfpsمنفجر میشد.(گیم پلی اش قدmw1نبود نسل بعد چیه مرد مومن؟)

........|-)|-)|-)......

بازی رو چهارشنبه شب ساعت 11:34 دقیقه تموم کردم :x

یکی از عنوان های بسیار زیبا برای من به حساب میاد...زمان گیم پلی هم کاملا مناسب بود. داستان خوبی داشت. پایان متوسط و از همه مهم تر گیم پلی درگیر کننده و عالی :x
گرافیک هم گرچه من Crysis 3 رو برتر میدونم و از شماره ی 2 ( + DX11 )اون رو نسل بعدی میدونستم، ولی گرافیک این هم فوق العاده بود.
کدوم پایان رو دیدی ؟ لول ! بازی دوتا پایان داره !!!!
Bad Ending و true ending ! که هر جفتش به نظرم خوب بود !!!!

اووووف بالاخره تموم شد ! البته دیروز!
یه تجربه عالی دیگه از سری بازی های آخرالزمانی . همه چی عالی کار شده بود جز هوش مصنوعی بازی !
جونوراش باهوش تر از سربازا بودن ! ولی در کل عالی بود . سکانس پایانی بازی همراه با موسیقی عالی و یه منظره قشنگ خاطره خوبی از مترو توی ذهنم باقی گذاشت .
مرحله آخر رفتم تو حس cod و هر چی در طول بازی تیر نزده بودم به جاش اینجا خشابو خالی میکردم رو سرشون !:d

ببخشید توی عکسا شما چه طوری تونستی داستان و محیط و مخصوصا صدا گزاریش رو بفهمی که بعد از عرضه بازی به دلت ننشسته ؟ !!!

اووووف بالاخره تموم شد ! البته دیروز!
یه تجربه عالی دیگه از سری بازی های آخرالزمانی . همه چی عالی کار شده بود جز هوش مصنوعی بازی !
جونوراش باهوش تر از سربازا بودن ! ولی در کل عالی بود . سکانس پایانی بازی همراه با موسیقی عالی و یه منظره قشنگ خاطره خوبی از مترو توی ذهنم باقی گذاشت .
مرحله آخر رفتم تو حس cod و هر چی در طول بازی تیر نزده بودم به جاش اینجا خشابو خالی میکردم رو سرشون !:d
دز مورد اون اسپویل :
اسپویل :
آره منم همینطور ! فکر کنم 20 درصد گلوله هایی رو که شلیک کردم تو همین یه تیکه بود !!
مرحله آخرش واقعا زیبا بود .
کمتر بازی پیدا میشه که بتونه اینطوری حس جنگ رو به آدم القا کنه . واقعا تکنیکی و زیبا بود . دمشون گرم.

الان چشای همه بستست چشای شما بازه :-/
حتما یه بازی باید مثل مدرن و بتل 1000 هزار تا گلوله داشته باشی تا بشه یه بازی خوب ؟ شما اصلا دقت کردی که این بازی قابل مقایسه با مدرن 1 نیست . مدرن یه چیزه این یه چیز دیگه . حالا اینی که FPS دلیل نمیشه بشه با هر FPS دیگه ای مقایسش کرد .
خب ضعف هم زیاد داشت همه میدونن و قبول دارند که هوش مصنوعیش جالب نبوده ولی خب مسلما خوبیش هاش خیلی بیشتر از بدیهاش بوده که همه دارند تعریف میکنند .
گرافیکش هم که خیلی خوب بود .

ببخشید توی عکسا شما چه طوری تونستی داستان و محیط و مخصوصا صدا گزاریش رو بفهمی که بعد از عرضه بازی به دلت ننشسته ؟ !!!

دز مورد اون اسپویل :
اسپویل :
آره منم همینطور ! فکر کنم 20 درصد گلوله هایی رو که شلیک کردم تو همین یه تیکه بود !!
مرحله آخرش واقعا زیبا بود .
کمتر بازی پیدا میشه که بتونه اینطوری حس جنگ رو به آدم القا کنه . واقعا تکنیکی و زیبا بود . دمشون گرم.

الان چشای همه بستست چشای شما بازه :-/
حتما یه بازی باید مثل مدرن و بتل 1000 هزار تا گلوله داشته باشی تا بشه یه بازی خوب ؟ شما اصلا دقت کردی که این بازی قابل مقایسه با مدرن 1 نیست . مدرن یه چیزه این یه چیز دیگه . حالا اینی که FPS دلیل نمیشه بشه با هر FPS دیگه ای مقایسش کرد .
خب ضعف هم زیاد داشت همه میدونن و قبول دارند که هوش مصنوعیش جالب نبوده ولی خب مسلما خوبیش هاش خیلی بیشتر از بدیهاش بوده که همه دارند تعریف میکنند .
گرافیکش هم که خیلی خوب بود .
هر کس سلیقه خودشو داره
دقت کرده باشی پست های اولم کلی هم تعریف کردم عزیز:)
متوجه نمیشم چیه بازی دقیقا نسل بعده؟
شرمنده وقت ندارم بحث رو ادامه بدم.
بحث من اینه که این یه بازی خوب بود و من رو هم با داستانش درگیر کرد.ولی دلیلی نداره شاخش کنیم بگیم نسل بعده و گیم اسپات 9 داده و فلانو بهمان
موفق باشین.

........|-)|-)|-)......

کدوم پایان رو دیدی ؟ لول ! بازی دوتا پایان داره !!!!
Bad Ending و true ending ! که هر جفتش به نظرم خوب بود !!!!

همونی که آخرش جنگ هست بعد یهو یه قطار میاد میزنه همه ی گروه متلاشی میشند بعد بیدار میشیم یاروهه اومده بعد اون دوستمون میگه it's Time :d که بعد آروم بلند میشیم و اون اهرم رو میکشیم و بنگگگگگگگگگگگگگگگگ :d

ببخشید توی عکسا شما چه طوری تونستی داستان و محیط و مخصوصا صدا گزاریش رو بفهمی که بعد از عرضه بازی به دلت ننشسته ؟.

ببخشيد من منظورم اين نبود كه داستانو صداگذاريو توي عكسا ديدم،اما محيطو چرا ،اخ عزيزم شما توي عكس چي ميبيني منم همونو ديدم :) ، ببين عكسارو ديدم گفتم عجب محيط ترسناك و اخرالزماني داره و... اما وقتي بازيو تموم كردم هيچ... . خيلياتون از گرافيكش تعريف ميكردين كه بنده نسبت به بازيهاي ديگه ديدم و همچين گرافيك شاخي نداشت!هوش مصنوعي افتضاح بود. دشمنان و حيوانات تكراري! دو يا سه نوع بيشتر نبود! مراحلش كم بود اما بد نبود،ايده هاي بازي مثل ماسكو اينا عالي و جالب بود،من دركل اينو ميخوام بگم كه اونجوري كه دوستان و بقيه تعريف ميكردن واسم نبود به هيچ وجه،بطوريكه همش ميخواستم بازي زودتر تموم بشه و پاكش كنم!خخ

همونی که آخرش جنگ هست بعد یهو یه قطار میاد میزنه همه ی گروه متلاشی میشند بعد بیدار میشیم یاروهه اومده بعد اون دوستمون میگه it's Time :d که بعد آروم بلند میشیم و اون اهرم رو میکشیم و بنگگگگگگگگگگگگگگگگ :d
Bad Ending رو دید ! لول
برای دیدن true ending چیزهای مثل نجات Pavel فکر کنم تاثیر داره اما کلا پایانه True engind جالبتره ! یک سری Youtube ببین اگر نیمخوای دوباره بازی رو بری

هر کس سلیقه خودشو داره
دقت کرده باشی پست های اولم کلی هم تعریف کردم عزیز:)
متوجه نمیشم چیه بازی دقیقا نسل بعده؟
شرمنده وقت ندارم بحث رو ادامه بدم.
بحث من اینه که این یه بازی خوب بود و من رو هم با داستانش درگیر کرد.ولی دلیلی نداره شاخش کنیم بگیم نسل بعده و گیم اسپات 9 داده و فلانو بهمان
موفق باشین.
به نظره من از نظر گرافیک از نسل حاضر بازیهای عرضه شده ( توی pc و کنسول) مثل بازی Crysis 3 جلوتر هست - هرچند به نظرم مثل Crysis 3 به زیبایی اون از Tessellation استفاده نشده یا بعضی از مدلهای مقداری گوشه دار هستند اما وقتی همه گزینه ها به علاوه Advanced PhysX روشن میشه بازیش جالب میشه از نظر گرافیکی خیلی ! ... اما در بقیه موارد مثل Ai اره ... هنوز تو همین نسل گیر کرده ! خوده Crysis 3 هم با اون گرافیکش AI تعریف چندانی نداشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or