Metal Gear Solid V: The Phantom Pain | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ولی دلم برای بعضی هاتون میسوزه mgs4 رو نرفتین الان اینو میرین!!!:d

میگم دوس داری بگوم بری تاپیک خودت.:دی(شوخی) من نسخه ی 4 رو بازی کردم ولی اصلاً بهم نچسبید.نمیدونم بعضی ها چجوری فن جون جونی این بازین.:-/

-
گرافیک فوق العادس.خصوصا ریش های اسنیک.

ولی دلم برای بعضی هاتون میسوزه mgs4 رو نرفتین الان اینو میرین!!!:d
دل سوختن داره؟!:|
این اصلا ربطی به MGS 4 داره که شما برای کسایی که نسخه چهارم رو بازی نکردن دل می‌سوزونی؟!
جدیدا یه کامنتایی رو آدم می‌خونه دوست داره با سر بره تو دیوار:|

این اصلا ربطی به MGS 4 داره که شما برای کسایی که نسخه چهارم رو بازی نکردن دل می‌سوزونی؟!

بابا چنبه هم جنبه های قدیم.:دی بابا بیچاره خواسته یه حالی بهتون بده و باهاتون شوخی کنه.:|:دی

اهان دیگه اینجا رو اشتب اومدی:dتو بازی یه سری اطلاعات از همون زمان big boss و همراهانش و سرونشت بعضی از شخصیت ها رو میده که ممکنه این gz رو ببری اصلا متوجه نشی چی به چیه!!!:|

گرافیک باور کردنی نیست ! فقط یه سوال کات سین ها ریل تامه؟:-/
Realtime ترین Cutscene های هر نسل رو معمولآ MGS داره ! :دی
توی قبلی ها که میتونستی دوربین رو یه ذره این ور اون ور کنی و زوم کنی و حتی بعضی جاها وسط Cutscene یه دکمه که میزدی ، وارد یه زاویه دیگه میشد و مثلآ از توی دوربین نشون میداد. توی MGS4 که دیگه ترکونده بودن ! :دی به جز حرکت و زوم کردن دوربین ، وسط Cutscene دسته رو تکون میدادی رنگ لباس Snake تغییر میکرد ! حالا اون به کنار ، یه جاهایی توی هواپیما Cutscene نشون میداد و تو میتونستی در همون حال با یه روبات توی محیط حرکت کنی !!! یعنی Cutscene داشت پخش میشد و تو هر جای محیط که میخواستی میرفتی !! :دی

یه تیکه توی این ویدئوی GZ دیدم که نشون میده این یکی هم Realtime هست. اینجا رو توی ویدئو با دقت ببینین :

اون تیکه که مشخص کردم یه لحظه سایه هاش یه جوری میشن و تکون میخورن !
ولی من همچنان مطمئنم روی کنسول های این نسل همچین گرافیکی رو نمی بینیم ! یه چیزهاییش رو میشه روی کنسول ها آورد ولی مجموعش رو نه.

با توجه به آرم fox روی لباسبدن بیگ باس ( و همچنین علام xof که روی بدن بقیه بود ) میشه نتیجه گرفت داستان بازی برمیگرده به زمانیکه بگ باس عضو گروه foxhound بود و هنوز ارتش مستقل outer heaven رو تشکیل نداده بود ؟

Realtime ترین Cutscene های هر نسل رو معمولآ MGS داره ! :دی
توی قبلی ها که میتونستی دوربین رو یه ذره این ور اون ور کنی و زوم کنی و حتی بعضی جاها وسط Cutscene یه دکمه که میزدی ، وارد یه زاویه دیگه میشد و مثلآ از توی دوربین نشون میداد. توی MGS4 که دیگه ترکونده بودن ! :دی به جز حرکت و زوم کردن دوربین ، وسط Cutscene دسته رو تکون میدادی رنگ لباس Snake تغییر میکرد ! حالا اون به کنار ، یه جاهایی توی هواپیما Cutscene نشون میداد و تو میتونستی در همون حال با یه روبات توی محیط حرکت کنی !!! یعنی Cutscene داشت پخش میشد و تو هر جای محیط که میخواستی میرفتی !! :دی

اون تیکه که مشخص کردم یه لحظه سایه هاش یه جوری میشن و تکون میخورن !
ولی من همچنان مطمئنم روی کنسول های این نسل همچین گرافیکی رو نمی بینیم ! یه چیزهاییش رو میشه روی کنسول ها آورد ولی مجموعش رو نه.
خوب آریا منم مشکلم همینه دیگه :d. میدونم کات سین های سری MGS ریل تامه ولی خدایی تو کتم نمیره این یکی هم ریل تام باشه ! نورپردازی خیره کننده ، فیزیک لباس باورنکردنی (واسه این نسل البته :d ) مدلینگ های معرکه و . . .
جداً گفتم اگه ریل تام باشه و بتونن رو کنسول چنین چیزی رو ارائه بدن شخصاً ترجیح میدم این نسل یکی دو سال دیگه ادامه پیدا کنه :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or