BLACK.HAWK
کاربر سایت
آره گرافیکشون خیلی بالاست.ولی مطمئنم روی 360 اجرا میشه.
مگه به قدرت 360 شک دارید ؟
ولی دلم برای بعضی هاتون میسوزه mgs4 رو نرفتین الان اینو میرین!!!:d
تو کل سری MGS کلن کات سین ها همه ریل تایم بودن و هستن : دی.گرافیک باور کردنی نیست ! فقط یه سوال کات سین ها ریل تامه؟![]()
دل سوختن داره؟!ولی دلم برای بعضی هاتون میسوزه mgs4 رو نرفتین الان اینو میرین!!!:d
دل سوختن داره؟!
این اصلا ربطی به MGS 4 داره که شما برای کسایی که نسخه چهارم رو بازی نکردن دل میسوزونی؟!
جدیدا یه کامنتایی رو آدم میخونه دوست داره با سر بره تو دیوار![]()
اهان دیگه اینجا رو اشتب اومدی:dتو بازی یه سری اطلاعات از همون زمان big boss و همراهانش و سرونشت بعضی از شخصیت ها رو میده که ممکنه این gz رو ببری اصلا متوجه نشی چی به چیه!!!دل سوختن داره؟!
این اصلا ربطی به MGS 4 داره که شما برای کسایی که نسخه چهارم رو بازی نکردن دل میسوزونی؟!
جدیدا یه کامنتایی رو آدم میخونه دوست داره با سر بره تو دیوار![]()
اگه ریل تام باشه بنظرم به این زودی ها نیاز به نسل بعد نداریم :dتو کل سری MGS کلن کات سین ها همه ریل تایم بودن و هستن : دی.
Realtime ترین Cutscene های هر نسل رو معمولآ MGS داره !گرافیک باور کردنی نیست ! فقط یه سوال کات سین ها ریل تامه؟![]()
ولی من همچنان مطمئنم روی کنسول های این نسل همچین گرافیکی رو نمی بینیم ! یه چیزهاییش رو میشه روی کنسول ها آورد ولی مجموعش رو نه.
خوب آریا منم مشکلم همینه دیگه :d. میدونم کات سین های سری MGS ریل تامه ولی خدایی تو کتم نمیره این یکی هم ریل تام باشه ! نورپردازی خیره کننده ، فیزیک لباس باورنکردنی (واسه این نسل البته :d ) مدلینگ های معرکه و . . .Realtime ترین Cutscene های هر نسل رو معمولآ MGS داره !![]()
توی قبلی ها که میتونستی دوربین رو یه ذره این ور اون ور کنی و زوم کنی و حتی بعضی جاها وسط Cutscene یه دکمه که میزدی ، وارد یه زاویه دیگه میشد و مثلآ از توی دوربین نشون میداد. توی MGS4 که دیگه ترکونده بودن !به جز حرکت و زوم کردن دوربین ، وسط Cutscene دسته رو تکون میدادی رنگ لباس Snake تغییر میکرد ! حالا اون به کنار ، یه جاهایی توی هواپیما Cutscene نشون میداد و تو میتونستی در همون حال با یه روبات توی محیط حرکت کنی !!! یعنی Cutscene داشت پخش میشد و تو هر جای محیط که میخواستی میرفتی !!
![]()
اون تیکه که مشخص کردم یه لحظه سایه هاش یه جوری میشن و تکون میخورن !
ولی من همچنان مطمئنم روی کنسول های این نسل همچین گرافیکی رو نمی بینیم ! یه چیزهاییش رو میشه روی کنسول ها آورد ولی مجموعش رو نه.