BLACK.HAWK
کاربر سایت
آره گرافیکشون خیلی بالاست.ولی مطمئنم روی 360 اجرا میشه.
مگه به قدرت 360 شک دارید ؟
ولی دلم برای بعضی هاتون میسوزه mgs4 رو نرفتین الان اینو میرین!!!:d
تو کل سری MGS کلن کات سین ها همه ریل تایم بودن و هستن : دی.گرافیک باور کردنی نیست ! فقط یه سوال کات سین ها ریل تامه؟
دل سوختن داره؟!ولی دلم برای بعضی هاتون میسوزه mgs4 رو نرفتین الان اینو میرین!!!:d
دل سوختن داره؟!
این اصلا ربطی به MGS 4 داره که شما برای کسایی که نسخه چهارم رو بازی نکردن دل میسوزونی؟!
جدیدا یه کامنتایی رو آدم میخونه دوست داره با سر بره تو دیوار
اهان دیگه اینجا رو اشتب اومدی:dتو بازی یه سری اطلاعات از همون زمان big boss و همراهانش و سرونشت بعضی از شخصیت ها رو میده که ممکنه این gz رو ببری اصلا متوجه نشی چی به چیه!!!دل سوختن داره؟!
این اصلا ربطی به MGS 4 داره که شما برای کسایی که نسخه چهارم رو بازی نکردن دل میسوزونی؟!
جدیدا یه کامنتایی رو آدم میخونه دوست داره با سر بره تو دیوار
اگه ریل تام باشه بنظرم به این زودی ها نیاز به نسل بعد نداریم :dتو کل سری MGS کلن کات سین ها همه ریل تایم بودن و هستن : دی.
Realtime ترین Cutscene های هر نسل رو معمولآ MGS داره !گرافیک باور کردنی نیست ! فقط یه سوال کات سین ها ریل تامه؟
ولی من همچنان مطمئنم روی کنسول های این نسل همچین گرافیکی رو نمی بینیم ! یه چیزهاییش رو میشه روی کنسول ها آورد ولی مجموعش رو نه.
خوب آریا منم مشکلم همینه دیگه :d. میدونم کات سین های سری MGS ریل تامه ولی خدایی تو کتم نمیره این یکی هم ریل تام باشه ! نورپردازی خیره کننده ، فیزیک لباس باورنکردنی (واسه این نسل البته :d ) مدلینگ های معرکه و . . .Realtime ترین Cutscene های هر نسل رو معمولآ MGS داره !
توی قبلی ها که میتونستی دوربین رو یه ذره این ور اون ور کنی و زوم کنی و حتی بعضی جاها وسط Cutscene یه دکمه که میزدی ، وارد یه زاویه دیگه میشد و مثلآ از توی دوربین نشون میداد. توی MGS4 که دیگه ترکونده بودن ! به جز حرکت و زوم کردن دوربین ، وسط Cutscene دسته رو تکون میدادی رنگ لباس Snake تغییر میکرد ! حالا اون به کنار ، یه جاهایی توی هواپیما Cutscene نشون میداد و تو میتونستی در همون حال با یه روبات توی محیط حرکت کنی !!! یعنی Cutscene داشت پخش میشد و تو هر جای محیط که میخواستی میرفتی !!
اون تیکه که مشخص کردم یه لحظه سایه هاش یه جوری میشن و تکون میخورن !
ولی من همچنان مطمئنم روی کنسول های این نسل همچین گرافیکی رو نمی بینیم ! یه چیزهاییش رو میشه روی کنسول ها آورد ولی مجموعش رو نه.