Metal Gear Solid V: The Phantom Pain | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من که هنوز تو کف بازی کردن MGS 4 موندم !!:|:دی
من بازی کردم:دی لامصب مثل فیلم میمونه هرچی صبرکنی ککاتسین هاش تموم نمیشه:دی
خود بازی بود ولی اسنیکش لباسش با محیط رنگ عوض میکرد:| مث قدیمیا نبود....(ک خودت مجبورشی عوض کنی:دی)
فقط ام جی اس مرگ بر ام جی آر:دی

لینک مستقیم دانلود از فایرمدیا. با تشکر از پویا برای آپلود. درضمن زیرنویس انگلیسی ام داره!.

---------- نوشته در 11:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 AM ارسال شده بود ----------

MGS3 هم خودش يه Pre هستش
بزرگوار اون شماره 3 یعنی چی خب؟ :دی. درواقع میشه گفت بصورت معنوی Prequelـه :دی چون اون بازی جزو سری اصلی و شماره داره هست.

کلیپ رو دیدم وحشتناک عالی بود .خیلی منتظر سری جدید متال گیر و اسنیک بودم>:d<
فقط دوستان یه چیزی مگه اسنیک تو قسمت 4 یه سمت از صورتش نمیسوزه خوب پس چرا تو این کلیپ جای سوختگی نبود؟ بازی قبل از سری 4 هست یا بعد:d نکنه جراحی پلاستیک کرده ؟
انصافا" خیلی زیبا کار شده بود
حالا چرا Open-World کردن ؟

کلیپ رو دیدم وحشتناک عالی بود .خیلی منتظر سری جدید متال گیر و اسنیک بودم>:d<
فقط دوستان یه چیزی مگه اسنیک تو قسمت 4 یه سمت از صورتش نمیسوزه خوب پس چرا تو این کلیپ جای سوختگی نبود؟ بازی قبل از سری 4 هست یا بعد:d نکنه جراحی پلاستیک کرده ؟
انصافا" خیلی زیبا کار شده بود
حالا چرا Open-World کردن ؟
اين ساليد اسنيك نيست، نيكد اسنيكه يا همون بيگ باس. پدر ساليد اسنيك. پدر اوني كه صورتش سوخت.

من که نسخه چهارمشو بازی کردم اصلا خوشم نیومد.گرافیکه خاصیم نداشت فقط فن های ps3 الکی گندش کرده بودن.ولی این یکی مثل این که بهتر شده

من که نسخه چهارمشو بازی کردم اصلا خوشم نیومد.گرافیکه خاصیم نداشت فقط فن های ps3 الکی گندش کرده بودن.ولی این یکی مثل این که بهتر شده
:|----------

---------- نوشته در 07:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:29 PM ارسال شده بود ----------

اين ساليد اسنيك نيست، نيكد اسنيكه يا همون بيگ باس. پدر ساليد اسنيك. پدر اوني كه صورتش سوخت.
همشون مثل هم هستن اصلا" معلوم نیستن کدومشونند:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or