کوجیما تازگیا خیلی رو اعصباها... قابلیت نصب روی فلش بنا به دلایل اینکه خودش هم نمیدونه از بازی حذف کرده! هی دلیل منطقی ای هم برای این کارو نیاورده!)x
کم کم داره میره رو اعصاب و اون محبوبیت خودش رو هم داره از دست میده ...
نه خیر... ولی اگه بحثِ مقدار قیمتی که برای بازی در نظر گرفته شده + مدت زمان گیم پلی + کنار گذاشتن و یابهتره بگم اخراج David Hayter + تغییراتی که توی بازی دادن و باعث شده بازی از اصالتش دور بشه (این مورد رو خیلی از فن های قدیمی بازی اعلام کردن) و چند مورد دیگه رو اضافه کنی بله!محبوبیت بخاطر اجازه دادن نصب بازی رو فلش بدست میاد؟
Sent from my ST27i using Tapatalk
لعنت به این زندگی ... بازی رو فلش نصب نمیشه ... نمیدونم این قضیه چرا جدیدا مد شده داره دیوونم میکنه
دو راه بیشتر نداری. 1: منتظر نسخه PC بمونی. 2: صبر کنی کونامی یه آپدیت چیزی بده که این محدودیت رو ور داره. ولی از اونجایی که کوجیما مخصوصا این کارو کرده که بازی با وجود حجم کمش قابلیت نصب رو فلش رو نداشته باشه بعید میدونم این اتفاق بیوفته.لعنت به این زندگی ... بازی رو فلش نصب نمیشه ... نمیدونم این قضیه چرا جدیدا مد شده داره دیوونم میکنه
خوب یک میلیون و خورده ای کنسول داری برو یه صد و خورده ای بده یه هارد بگیر دیگه ناراحت نکنی خودت رو ها
منم پارسال بخاطر GTA V مجبور شدم هارد بخرم. الان میفهمم چه کار آینده داری بوده :d
دوستان من هارد داخلی ندارم فقط هارد اکسترنال دارم بازی روش میزارم میره داخل میره برای نصب اما خطا میده باید چطوری بازی روی هارد اکسترنال بریزم من این مورد بلد نیستم
جوابش سادست
نميشه
Sent from my iPhone using Tapatalk