farhadssss
کاربر سایت
97% جواب میده یا باید حتما برنرمکس باشه؟
...??????????
...??????????
ممنون
بازی رو گذاشتم. نزدیک 6 تا 7 گیگ خالی لازم داره کلا . گرافیک اش هم برای این نسل واقعا خوبه. باز دست مریزاد به کوجیما که برای نسل ما هم بازی رو به درستی منتشر کرد
نیاز به هارد داره یا روفلشم نصب میشه؟
سلام دوستان
مشکل من اینه که بعد از شروع 10 دقیقه ای مرحله ها صدا ها کلا قطع می شه !!!!!! که باید 360 رو دوباره روشن خاموش کنم؟!
کسی میدونه مشکلو چ جوری حل کنم؟؟
سلام دوست عزیز
خودت بازیو رایت کردی یا از بیرون خریدی؟
برو یه نسخه ی دیگه از جای معتبر بخر.فایلهای بازی ای که برات رایت شده مشکل دارن
مطمئنی مثل GTA V نمیشد روی فلش هم بازی رو اجرا کرد ؟ یعنی حتما باید روی هارد بازی رو اجرا کرد؟ با هارد اکسترنال میشد بازی رو ریخت یا حتما باید هارد خود 360 باشه ؟نه به شکل خودکار وقتی دیسک یک رو بگذارید رو هارد نصب میشه . کاری هم نداره چقدر فضای خالی داشته باشید . به هر میزان که فضا کم داشته باشید نصب وسط اش ارور corrupt میده . و اینستال نصفه انجام میشه . بهتره از اول اگه هارد دارید 6 7 گیگ خالی کنید . اگه هم ندارید کلا بیخیال این بازی بشید .
بازی فقط روی هارد نصب میشه ولی من توی فروم xbox360iso یه راهی خوندم که میشد بازی رو روی هارد اکسترنال هم اجرا کرد البته باید دستگاتون جی تگ باشهمطمئنی مثل GTA V نمیشد روی فلش هم بازی رو اجرا کرد ؟ یعنی حتما باید روی هارد بازی رو اجرا کرد؟ با هارد اکسترنال میشد بازی رو ریخت یا حتما باید هارد خود 360 باشه ؟