Metal Gear Solid V روی PS4 1080P و در Xbox One 720p تائید شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Metal Gear

کاربر سایت
mgsvgz_ss_demo_001-670x376.jpg

قبلا اعلام شده است که هر دو نسخه نسل بعد روی 60fps اجرا میشوند و همچنین هر دو نسخه نسل قبل روی 720p و 30fps اجرا خواهند شد اما نکته اصلی در مورد کنسولهای نسل بعد است آنجایی که کیفیت بازی جدید کوجیما در Xbox One روی 720p است اما روی PS4 دارای کیفیت 1080p میباشد.

با توجه به توئیت دیروز هیدئو کوجیما که وعده داده بود تصاویر مقایسه ای را در این رابطه منتشر کند:
خب اغلب از من در مورد تفاوتهای نرخ فریم و رزولوشن بسته به مدل سخت افزار سوال میکردند که احساس مختصر و اندکی در من به وجود می آورد.اما من گوش میکردم "بنابراین من قصد دارم فردا اونو منتشر کنم(میخندد)

در اقدامی عجیب از کوجیما او کیفیت هر 4 کنسول را نشان داد:
PS4 to PS3

Xbox One to Xbox 360

PS4 to PS3

Xbox One to Xbox 360

منبع

Last edited by a moderator:
این بازی چه روزی نسل قبل چه روی نسل بعد گرافیکی نداره که بخواد رزولوشن درش تاثیر داشته باشه..!

این ها هم بر میگرده به تنبلی سازنده های مولتی یا عدم اطلاعاشون

در کل وقتی بهترین گرافیک کنسولی (Ryse) روی Xbox one هست دیگه اختلاف رزولوشن یک بازی دو نسلی که گرافیک پایینی هم داره ملاک قرار دادنش جُکه
با دیدن این پست آدم دلش واسه GHARGHARAK تنگ میشه :x

اون دوستان ایده الیست که تو تاپیک بغلی دعا میکردند ps فن ها چیزی جز گرافیک ببینن فلان اینا کجان الان؟ فقط ایرادات ps فنها به چشمانتان میاد عزیزان؟ حالا دیگه بازی شد اصلا نسل هفتمی:d ردیفه اقا ردیفه:-j
61259637782747762900.jpg

واقعیته دیگه... چه بپذیریم چه نه هست و جریان داره:d

ای کوجیمای تنبل و بی اطلاع از بازی سازی!

حتی نتونستی بازیه بدون گرافیکی مثله متالگیر رو هم درست در بیاری؟ خوب چرا بازی رو با موتور کرایتک درست نکردی؟ مگه اونا رایز رو به اون شاخی نساختن؟ متاسفم برای بازی ساز درجه سه یا حتی 4 :|

آقاجون یکم رعایت کن مثل اینکه تو لیست سیاه هستیا:d

گرافیک بازی وحشتناکه چطوری بعضی ها میگن نکت جن نیست؟تریلر رو و وسعت محیط رو دیدید ؟با اینهمه روی 60 فریم و 1080 اجرا میشه اونوقت نکست جن نیست؟

ای کوجیمای تنبل و بی اطلاع از بازی سازی!

حتی نتونستی بازیه بدون گرافیکی مثله متالگیر رو هم درست در بیاری؟ خوب چرا بازی رو با موتور کرایتک درست نکردی؟ مگه اونا رایز رو به اون شاخی نساختن؟ متاسفم برای بازی ساز درجه سه یا حتی 4 :|

کوجیما بی اطلاع از بازی سازی هست؟؟ اونوقت مطلعین از بازی سازی کیا هستن؟ میشه بفرمایید؟

استاد چون راضي نيست پستاش نقل قول كنم اين كار نميكنم :d
ولي پستهاي ترولوا دل ايمون من برده يني يك بي نل هست تا يه نيگاه به پست ميندازي سينه خيز كف اتاقي :d كلا روز مارو ميسازه .

آقاجون یکم رعایت کن مثل اینکه تو لیست سیاه هستیا:d

من خیلی جدی دارم میگم 8-|، اصلا این کوجیما رو چی به بازی سازی؟ تا حالا یدونه از بازی هاش موفق شده که حالا اومده نسل جدید بازی میخواد بسازه؟ تنبله بی اطلاع :|

من که تا رایز هست، سراغ آشغالی مثل متال گیر نمیرم! اونم با گرافیک نسل ششمی!

- - -ویرایش - - -

کوجیما بی اطلاع از بازی سازی هست؟؟ اونوقت مطلعین از بازی سازی کیا هستن؟ میشه بفرمایید؟

Calm down and read all comments :دی

- - -ویرایش - - -

ایشون ترول زیر پوستی کردن :دی نگرفتی منظورشونو
---
چطور میگین فرق نداره عکس ها با هم ؟:| تو بعضی عکس ها جزئیات تو نسخه PS4 بیشتره

احتمالش هم هست که گفته میشه من قهوه می خوام ولی بعد قهوه نخوره، اینم جزو بی صدافت ها و دروغ های زنجیره ایش حساب میشه دیگه ؟!
والا من تا حالا از هیچ بازیسازی این روشو ندیدم. اگه میخوای بسازی خب بساز نمیخوای خب نساز!!!

Lavigne

حالا یه MGS4 بود . فرض کن نسل پیش که همه بازیا 720 بودن تقریبا 90% بازیا رو PS3 با رزولوشن 768x1024 اجرا میشد و علاوه بر این بازیا با کیفیت به مراتب بهتری رو 360 اجرا میشد اونوقت چی میشد به نظرت .

به نظرم رزولوشن 1080 واسه اکثر بازیا یکی از حداقل های این نسل هست و ماکرو باید بهش برسه . حالا مابقی تفاوت های مختلف گرافیکی در بازیای محتلف بماند :دی

بازی MGS فن بیس خیلی زیادی رو Xbox نداشته پس دلیلی هم نداره که بیان روش خیلی کار کنند و در عوض راحت رو 720P فیکسش کردند!

خوب ورق برگشته به سمت سونی ما هم قبول داریم.یه زمانی بازی های X360 همشون HD بودند اما ماله PS3 ، ساب HD ! یا مثلا تو بازی مافیا 2 ورژن PS3 کلا علف نداشت و از هر لحاظ خیلی نسبت به ورژن X360 پایینتر بود.

ولی این گونه خبرها در انتخاب من که حداقل تاثیری نداره.بازم Xbox One میخرم.

Lavigne

حالا یه MGS4 بود . فرض کن نسل پیش که همه بازیا 720 بودن تقریبا 90% بازیا رو PS3 با رزولوشن 768x1024 اجرا میشد و علاوه بر این بازیا با کیفیت به مراتب بهتری رو 360 اجرا میشد اونوقت چی میشد به نظرت .

به نظرم رزولوشن 1080 واسه اکثر بازیا یکی از حداقل های این نسل هست و ماکرو باید بهش برسه . حالا مابقی تفاوت های مختلف گرافیکی در بازیای محتلف بماند :دی
من هم دارم موردی و در مورد این مورد خاص (متال گیر) حرف می زنم!:دی
وگر نه خب مسلّمه که رزولوشن بالاتر بهتره!

ای وای خوبه کوجیما گفته بود تفاوتی وجود نداره وگرنه معلوم نبود قرار بود چه اختلافی رو ببینیم ! جالبه هنوز هم یک عده نمیخوان قبول کنن FACT رو . تا موج 100ـم هم ما منتظر میمونیم تا قدرت سوپرکامپیوتری Xbone (به گفته خود مایکرو) رو مشاهده کنیم :)) !

این تاپیک رو ما برای قشنگی مهمش کردیم؟:-/
http://forum.bazicenter.com/thread83861/

پس فاز چیه که هر خبری در مورد MGS میشه، یه تاپیک جدا براش زده میشه تو تالار اخبار!؟ اگه قراره واسه هر خبری، یه تاپیک زده بشه ما اون تاپیک بالا رو عادی کنیم دیگه!؟
مگر اینکه پشت این تاپیک ها هدف دیگه ای باشه که خب مسلمه با پست کردنش توی اون تاپیک جامع، هدف اصلی کامل نمیشه!
این بحث رزولشن هم دیگه واقعا نخ نما شده! نصف تاپیکای بخش خبر شده اختلاف رزولوشن!! خودتون خسته نشدین!؟
پست اول این تاپیک هم انتقال داده میشه به تاپیک مرجع.
تاپیک هم قفل میشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or