Metal Gear Solid V روی PS4 1080P و در Xbox One 720p تائید شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Metal Gear

کاربر سایت
mgsvgz_ss_demo_001-670x376.jpg

قبلا اعلام شده است که هر دو نسخه نسل بعد روی 60fps اجرا میشوند و همچنین هر دو نسخه نسل قبل روی 720p و 30fps اجرا خواهند شد اما نکته اصلی در مورد کنسولهای نسل بعد است آنجایی که کیفیت بازی جدید کوجیما در Xbox One روی 720p است اما روی PS4 دارای کیفیت 1080p میباشد.

با توجه به توئیت دیروز هیدئو کوجیما که وعده داده بود تصاویر مقایسه ای را در این رابطه منتشر کند:
خب اغلب از من در مورد تفاوتهای نرخ فریم و رزولوشن بسته به مدل سخت افزار سوال میکردند که احساس مختصر و اندکی در من به وجود می آورد.اما من گوش میکردم "بنابراین من قصد دارم فردا اونو منتشر کنم(میخندد)

در اقدامی عجیب از کوجیما او کیفیت هر 4 کنسول را نشان داد:
PS4 to PS3

Xbox One to Xbox 360

PS4 to PS3

Xbox One to Xbox 360

منبع

Last edited by a moderator:
دوست عزیز میشه بگی چرا واسه xbox رو 720P هست؟؟؟ :d اگه دلیلت قانع کننده باشه قول میدم دیگه نپرسم :bighug:
به نظر من در آینده بازی هارو روی 1080P اجرا میکنه
این خبر هم بخون.مخصوصا این قسمت:
این روند به مرور زمان و با درک بهتر شما از سخت افزار بهتر خواهد شد؟

"قطعا بله . اونها یک کیت توسعه جدید رو بیرون دادن که بسیار سریعتره و ما به راحتی رزولوشن 1080p رو بر روی Xbox one اجرا خواهیم کرد. ما 6 ماه پیش خیلی نگران بودیم اما الان دیگه نیستیم.الان همه چیز بهتر شده و اونها ماشنیهای کاملا قابل قیاسی هستن. xbox one کمی بیشتر چند رسانه ای هست و کمی بیشتر هاب ( وسیله ای به عنوان مرکز پخش اطلاعات) محور هست برای همین مقداری پیچیدگی بیشتری داره ، چیزهایی وجود داره که شما میتونید و نمیتونید انجام بدین چون این یک مرکز چند رسانه ای هست اما PS4 اینطور نیست چون PS4 فقط یک ماشین بازی هست."

آخرین ویرایش:
کوجیما هم نتونست 1080 کنه ؟!

اجرای اکثر بازیا به صورت 1080 به نظرم یکی از حداقل های این نسل هست . ماکرو باید هرچه سریعتر این کارو انجام بده .

بی وجدان نزده لاقل 900p کنه خیلی ساده و شیک 720p

ولی واقعا اگه بازیها بخوان نسل بعدی باشن و برای نسل قبل ساخته نشن کار مایکروسافت زاره !!

سونی مچکریم!!

انگارنه انگار نسل جدیده ها

خوب هم تو رزولیشن (ps3 فکر کنم 720p واقعی هم نیست اما برای ps4 واقعا 1080p هست ) با هم فرق دارند و هم تو فریم ریت (شاید بازم تو چیزهای دیگه ps4ش بهتر باشه)

اختلاف کیفیت بین کنسول های نسل قدیم و جدید که خیلی واضح و مشخصه من نمیفهمم چرا میگید "اختلاف ندیدم" ؟!
انقدر هم به اختلاف رزولوشن One و PS4 گیر ندید خواهش می کنم! جان خودم من به عنوان فن PS4 احساس مشمئز کننده ای بهم دست میده دیگه !! من شک ندارم پتانسیل One بیشتر از این هست فعلا نمیتونن ازش استفاده کنن...

آقا میگم حالا زیاد به رزولوشن گیر ندید!:دی
متال گیر 4 که هنوزم که هنوزه برای من جز بهترین گرافیک های نسل قبله رزولوشنش 1024*768 بود!
در این که ایکسباکس وان ضعیف تره هیچ شکّی نیست، اما از باب بصری که مقایسه میکنیم (یعنی چیزی که ما میبینیم) خدایی آنچنان تفاوت نداره 720 و 1080.
من شخصا CoD :Ghosts رو روی دو تا پلتفرم دیدم دریغ از یه ذره تفاوت! البته اونجایی که فریم ریت فرق میکنه بحثش جداست! مثلا توی توم ریدر: دیفنتیو ادیشن که خب ایکسباکس وان هم روزلوشنش پایین تره، هم فریم ریتش نصفه!
کل حرفم اینه که بیشتر حساسیت رو بذاریم رو فریم ریت!

کوجیما هم نتونست 1080 کنه ؟!

اجرای اکثر بازیا به صورت 1080 به نظرم یکی از حداقل های این نسل هست . ماکرو باید هرچه سریعتر این کارو انجام بده .
فعلا سازنده ها بايد با ESRAM كشتي بگيرن بعد اگه تونستن زيرش بگيرن و يه خم به دو خم تبديل كنن و از ESRAM عبور كنن تازه مي ر سيم به مبحث شيرين GPU ....خلاصه ميليارد ها ادلار هزينه شده واسه xbone تا بازي سازها راحت و بدون پرداخت پول بتونن ورزش كنن :d

این بازی چه روزی نسل قبل چه روی نسل بعد گرافیکی نداره که بخواد رزولوشن درش تاثیر داشته باشه..!

این ها هم بر میگرده به تنبلی سازنده های مولتی یا عدم اطلاعاشون

در کل وقتی بهترین گرافیک کنسولی (Ryse) روی Xbox one هست دیگه اختلاف رزولوشن یک بازی دو نسلی که گرافیک پایینی هم داره ملاک قرار دادنش جُکه

اصلا کاری به نسخه ها و تفاوتشون ندارم ولی به نظرم بازی اصلا next gen نیست تفاوتشون اصلا زیاد نیس با نسل پیش به راحتی میشه چشم پوشی کرد

این بازی چه روزی نسل قبل چه روی نسل بعد گرافیکی نداره که بخواد رزولوشن درش تاثیر داشته باشه..!

این بازی گرافیک نداره LOL ... خوب شد معنی گرافیک هم فهمیدیم.

در کل وقتی بهترین گرافیک کنسولی (Ryse) روی Xbox one هست دیگه اختلاف رزولوشن یک بازی دو نسلی که گرافیک پایینی هم داره ملاک قرار دادنش جُکه

البته بهترین گرافیک از نظر شما :d

با اجازتون آب طلا گرفتمش تا همگان به راه راست هدایت بشن

نه اینطوری نگاه نکن. بهترین گرافیک رو روی نسل هشتم فیلم های HD دارن :d چون نه گیم پلی دارن. نه هوش مصنوعی. نه فیزیک. درست مثل Ryse :d

ای کوجیمای تنبل و بی اطلاع از بازی سازی!

حتی نتونستی بازیه بدون گرافیکی مثله متالگیر رو هم درست در بیاری؟ خوب چرا بازی رو با موتور کرایتک درست نکردی؟ مگه اونا رایز رو به اون شاخی نساختن؟ متاسفم برای بازی ساز درجه سه یا حتی 4 :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or