Metal Gear Solid V روی PS4 1080P و در Xbox One 720p تائید شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Metal Gear

کاربر سایت
mgsvgz_ss_demo_001-670x376.jpg

قبلا اعلام شده است که هر دو نسخه نسل بعد روی 60fps اجرا میشوند و همچنین هر دو نسخه نسل قبل روی 720p و 30fps اجرا خواهند شد اما نکته اصلی در مورد کنسولهای نسل بعد است آنجایی که کیفیت بازی جدید کوجیما در Xbox One روی 720p است اما روی PS4 دارای کیفیت 1080p میباشد.

با توجه به توئیت دیروز هیدئو کوجیما که وعده داده بود تصاویر مقایسه ای را در این رابطه منتشر کند:
خب اغلب از من در مورد تفاوتهای نرخ فریم و رزولوشن بسته به مدل سخت افزار سوال میکردند که احساس مختصر و اندکی در من به وجود می آورد.اما من گوش میکردم "بنابراین من قصد دارم فردا اونو منتشر کنم(میخندد)

در اقدامی عجیب از کوجیما او کیفیت هر 4 کنسول را نشان داد:
PS4 to PS3

Xbox One to Xbox 360

PS4 to PS3

Xbox One to Xbox 360

منبع

Last edited by a moderator:
کوجیما که اصلاً مولتی پلتفرم کار نکرده که بخواد اقدام جدیدی باشه، اما نشون میده که کوجیما کارش درسته فقط لازمه تفاوت ها رو ببینید و به بقیه شرکت های یاد داد که صدافت بهترین چیزی، کدوم یکی از این IP هایی که ادعای شاخ بودنش میشه تا حالا این کارو کردن ؟!، فقط بلدن با یه نمایش قدرتمند اولیه FAKE ادعا کنن اما بعد از لو رفتن و ریلیز بازی مشخص میشه چقدر کیفیت بازی روی چندین کنسول مزخرف بوده !! اونم بخاطر پول !!

حالا بگید کوجیما داره سرتون شیره میماله من حاضرم بخاطر خلق این موتور 50 دلار همینجوری جیرینگی بریزم تو جیبشون :دی
دیگه حرف از صداقت کوجیما نزن که خندم میگیره!! همین نبود که بعد از ساخت قسمت 4 گفت من دیگه متال گیر نمیسازم؟!! این اخرین قسمت دوباره رد میکرد دوباره تایید میکردو.....اما در رابطه با بازی. دوست عزیز هیچ تفاوتی بین عکس ها نیست به جزا افزایش کیفیت بافت ها و نور پردازی بهتر در نسخه ی ps4.اون بحث 50 دلار هم به مدت زمان بازی برمیگرده. فراموش نکن مدت زمان بازی خودش جزو کیفیت بازی حساب میشه.همون قسمت 4 هم که کات سین هاشو نادیده بگیریم 4 یا 5 ساعت بیشتر بازی نمیشد.در هر صورت عناوین متال گیر روی کنسول های مختلف پورت شده و امتیازهای یکسانی هم نداشته. همین چند وقت پیش هم کوجیما گفت که 4 قسمت اولو برای ایکس باکس وان بیرون میده

فاجعست این اختلاف فاجعه:|
کلا این سوال واسم پیش اومده مایکرو واسه چی وانو داده خوب بازیا رو همین 360 خودمون 720 اجرا میشدن دیگه اگه میخواستیم 720 بازی کنیم بازیارو دیگه چرا کنسول نسل بعد اصلا معرفی شد به احتمال زیاد تا آخر نسل این اختلاف زیاد ترم میشه
اگه انحصاریای وان خوب نباشن کارش تمومه و هیچ دلیلی واسه خریدش وجود نداره چون یه کنسول نصفه و نیمه نسل بعده و تو اجرای همین بازیایی که کامل نسل بعد نیستن از نظر گرافیکی( BF3,TR:D,MGS V)مونده چه برسه به بازیایی که واقعا نسل بعدین از نظر گرافیکی

به نظر من این نسل جدید هنوز شروع نشده.
جهشی که PS3 و Xbox نسبت به نسل قبل خود داشتند تو این نسل دیده نمیشه.

باز دوباره پستهایی اینجا زده میشه که ارزش نقل قول گرفتن هم ندارن! خبر اومده رزولوشن بازی روی پلتفرم های مختلف به چه ترتیبه حالا باز یه عده میرن سراغ اینکه چرا برای Xone به صورت 720p هست!! خسته شدیم از این بحث های تکراری :|

دیگه حرف از صداقت کوجیما نزن که خندم میگیره!! همین نبود که بعد از ساخت قسمت 4 گفت من دیگه متال گیر نمیسازم؟!!

احتمالش هم هست که گفته میشه من قهوه می خوام ولی بعد قهوه نخوره، اینم جزو بی صدافت ها و دروغ های زنجیره ایش حساب میشه دیگه ؟!

بين xbone و x360 و ps3 كه همگي 720p هستن فرقي وجود نداره به اون صورت اما بين ps4 و اين سه كنسول به خاطر اختلاف رزولوشن تفاوت قابل توجهي هست ......تصاوير تو ps4 به لطف رزولوشن بالاتر واضح ترن و شارپترن و البته همون طور كه تو عكس ها در حالت زوم معلومه روي ps4 شاهد DD خيلي بهتري هم هستيم مخصوصا عكس اون چادر كه كاملا مشخص هست و البته كيفيت تكسچر ها هم روي ps4 بهتر به نظر ميان .
خلاصه كيفيت عكس هاي ps4 مثل همون نمايش اوليه بازي ميمونه.

خوب به نظر من حدود حداقل 1.5 برابر اختلاف قدرت گرافیکی بین One و PS4 هست که میتونه همچین چیزی نتیجه اش باشه

احتمالش هم هست که گفته میشه من قهوه می خوام ولی بعد قهوه نخوره، اینم جزو بی صدافت ها و دروغ های زنجیره ایش حساب میشه دیگه ؟!
الان بحث درباره ساخت یه بازی رو با قهوه خوردن داری مقایسه میکنی؟ دروغ گفتن درباره هرکدومشون یکسان هست؟

حالا جدا از این همون پست اول هم خیلی حماسی بود بابا طرف 4 تا عکس از تفاوت پلتفرم ها نشون داده دیگه 50 دلار مفتکی میدم و ... چیه اخه:d
استاد هم البته در کاردرستیش شکی نیست ولی از وقتی من یادمه همش دنبال تغییر و تحول و بازیسازی جدید و متال گیر نساختن بوده اخرشم یجوری خودشو چسبونده به متال گیر:d

عکسهای آواتار 2 رو هم 600*400 بزارن بازم کیفیت با سگا فرقی نمیکنه.در ضمن لذتی که تو 60fps هستش رو تو هیچ عکسی نمیشه نشون داد

همونطور که عکس ها نشان میدن توی تصاویر مربوط به نسل جدید جزئیتات بیشتری از محیط ارائه میشه مثل علف های هرز روی زمین و خاک و دیوارها و رد چرخ ها و ... که توی نسل قبلی این جزئیات یا وجود ندارند یا کاملا واضح نیستند و بازی در نسل جدید به مراتب با جزئیات بیشتری نسبت به نسل قبل وجود داره
توی این نسل جدید شکار یه مار از لا به لای این علف ها توسط اسنیک کلی حال میده

اما نکته دیگه ای که کاملا مشخصه اینه که جزئیات موجود در تصاویر مربوط به کنسول PS4 از کنسول XBOX one بیشتر و تفاوت PS4 با نسل قبلی خیلی بیشتر از one با نسل قبلی هست

الان بحث درباره ساخت یه بازی رو با قهوه خوردن داری مقایسه میکنی؟ دروغ گفتن درباره هرکدومشون یکسان هست؟
:d
حالا جدا از این همون پست اول هم خیلی حماسی بود بابا طرف 4 تا عکس از تفاوت پلتفرم ها نشون داده دیگه 50 دلار مفتکی میدم و ... چیه اخه
:d
استاد هم البته در کاردرستیش شکی نیست ولی از وقتی من یادمه همش دنبال تغییر و تحول و بازیسازی جدید و متال گیر نساختن بوده اخرشم یجوری خودشو چسبونده به متال گیر

نه منظورم به اینه که دیگه این مورد که میگه من دیگه نمی سازم اما دوباره می سازه رو نمیشه رو حساب دروغ گویی گذاشت !! دروغ گویی یعنی کیفیتی که WD از بازیش به خورد ملت می داد ! :دی
نظر هم هم محترم شاید واقعاً دارن تو ملت پاچه می کنن، ولی بنده دووشواری ندارم، اما خب بعضی ها هم از اول کپی خور بودن اما الان فاز جنگ حق علیه باطل گرفتن :دی

کلاً به قولی موفق باشیم :دی

من که به شخصه خیلی از گرافیکش خوشم اومد:d به نظرم روی ps4 واقعا عالیه.

PS3

pic_daytime_ps_z1.jpg

PS4

pic_daytime_ps_z2.jpg

تازه برای PS3 سی فریم بر ثانیه هست و برای PS4 شصت فریم بر ثانیه

اگر اشتباه نکنم نسخه PS3 به رزولیشن اچ دی Upscale شده و 720p واقعی هم نیست

(همینطور نسخه 360 هم فکر نکنم 720p واقعی باشه و 30 فریم بر ثانیه هست اما برای one واقعا 720p هست و 60 فریم بر ثانیه هست)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or